Byzon Buitenzonwering & Rolluiken Bewertungen 156

TrustScore 5 von 5

4.8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij waren op zoek naar Screens en hebben de site Byzon zonwering bezocht. Er werd snel contact met ons opgenomen en al gauw een afspraak gemaakt. Jan kwam zelf inmeten en nam voorbeelden van ma... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heel mooi zonnescherm voor een goede prijs. Fijne vakmensen. Paar kleine dingen die opgelost moesten worden. Prima contact hierover en goed opgelost. Ik raad dit bedrijf zeker aan. Goede service, prim... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goed advies, duidelijke en heldere afspraken. Een bezoek aan showroom Barneveld was zeker de moeite waard. Daar Jaap gesproken en goed naar zijn adviezen geluisterd.kon de verschillen in kwaliteiten e... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We hebben snel een offerte ontvangen en kort daarna stond er iemand bij ons op de stoep met de stalen, de situatie te beoordelen en in te meten. Vanaf het moment dat we akkoord gaven tot het moment da... Mehr ansehen

1. Jalousiengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Byzon helpt jou met zonwering of rolluiken. We zijn in Nederland de enige die als groothandel ook een dealernetwerk hebben. Zo profiteer je van 2 voordelen: 1. Scherpe prijzen en snelle levertijden. 2. Altijd een montagepartner in de buurt die inmeet, de spullen levert en monteert en garantie verleent. Neem contact op met Byzon en daar begint je reis. We nemen je mee langs de keuzes die er zijn, we rekenen alles netjes voor je uit en (als je akkoord bent) zorgen we voor een dealer in jouw regio die het thuis verder regelt met jou. Dus ben je op zoek naar rolluiken, screens, knikarm zonneschermen, uitbal zonneschermen of markiezen? Al dan niet met elektrische motoren of stroomloze SOLAR motoren? Wij regelen het voor je. Start vandaag nog!

4.8

1 Stern

Hat 66 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Monat

Top bedrijf

Voor de derde keer producten aangeachaft. Erg fijn bedrijf, snelle levering, mooie producten en vakkundige montage door Etienne en Lau!

17. November 2025

Screens met Somfy solar motor

Na aanvraag kwamen ze de screens inmeten en kregen we keurige uitleg over het product en de mogelijkheden.
Uiteindelijk voor de 1% screens gekozen met een Somfy solar motor.
Het geheel is keurig netjes geplaatst en de monteurs waren erg vriendelijk behulpzaam en werkte erg netjes.
Voordat ze vertrokken was alles opgeruimd en gaven ze een uitleg hoe alles werkte.
Kortom, prima ervaring met Byzon.

24. Oktober 2025

Persoonlijk, kwaliteit, fijne service

Via website gestart daarna snelle en persoonlijke communicatie, duidelijk en goede offerte voor 2 flinke screens en 2 knikarmschermen. Duidelijk advies (ivm breedte) en na een week of 7 alles keurig gemonteerd door erg aardige vakmensen. Nu hopen op mooi weer om ze te gebruiken :-)

5. Oktober 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Twee screens en een knikarmscherm…

Twee screens en een knikarmscherm geregeld bij Byzon. Alles op zonnepanelen. Echt top. Jaap had alles prima voorbereid. De monteurs waren bijzonder vriendelijk en klantgericht. Enorm blij met de manier waarop dit alles geregeld is. Super blij. Bedankt mannen.

2. Oktober 2025

Complimenten voor Byzon!

Op zoek naar een passende oplossing voor screens kwamen we al snel bij Byzon zonwering uit.
Goede, vlotte en heldere communicatie vanaf aanvraag offerte (scherp!) t/m montage én daarna. Zoals je het als klant graag hebben wilt, maar wat geen vanzelfsprekendheid (meer) is. Ook een (kleine) fout bij montage werd snel opgepakt en opgelost. Complimenten voor Byzon en hun monteurs. Ik kan ze van harte aanbevelen!

12. September 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer tevreden over Byzon…

Zeer tevreden over Byzon Buitenzonwering & Rolluiken. Na de verbouwing van ons huis waren wij last minute op zoek naar een rolluik op relatief kort termijn. Elk ander bedrijf die wij hadden gesproken had een levertijd van 10-12 weken. Jaap heeft geregeld dat bij ons binnen 3 weken het rolluik hangt! Top service dus! We zijn er heel erg blij mee!

11. September 2025

Uitstekende service

Helaas ging ons rolluik na 3 jaar kapot. Het Luik is vrij hoog opgehangen op de derde etage wat lastig is om te repareren. Zelfs in de drukke zomerperiode heeft Jaap zijn uiterste best gedaan om dit zo snel mogelijk te laten repareren. De reparatie is door twee kundige monteurs opgepakt en naar volle tevredenheid opgelost. Ik ben enorm blij met deze service en kom zeker terug bij Byzon wanneer de luiken vervangen moeten worden.

10. September 2025

Prachtige markies

Wij waren op zoek naar een betaalbare markies van goede kwaliteit en kwamen bij Byzon terecht.
Fijn contact met Jaap Schouten, goed advies gehad in de showroom in Barneveld.

Prachtige markies. De installatie door de monteurs hebben we als prettig ervaren.

22. August 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede kwaliteit, snelle levering en een mooie prijs

We waren op zoek naar mooie rolluiken en een screen. Na wat zoeken kwamen we bij Byzon uit. Alles werd netjes ingemeten en we konden op basis van stalen kiezen welke kleuren we wilden. Vervolgens kwam daar een mooie offerte uit, die ook nog eens iets lager was dan bij verschillende concurrenten!

De levering was snel (rolluiken een maand, screen anderhalf) en ook de montage was erg netjes en vlot! We zijn erg tevreden met het resultaat: het ziet er mooi uit, voelt kwalitatief goed aan en het scheelt een hoop licht en warmte. Daarom raden we Byzon en monteur Dikkenberg zeker aan!

9. August 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Byzon is voor ons een goede…

Byzon is voor ons een goede leverancier. Niet alleen bij levering van de zonwering, maar ook als er iets gemaakt moet worden of er vragen zijn kunnen we een beroep op ze doen.

28. August 2025

Prachtige screens

Fijn contact en prachtige screens geleverd met onderbalk die volledig verdwijnt in de bak. Zelf gemonteerd wat met een beetje ervaring en handigheid goed te doen is.

27. August 2025

Prima Rolluiken

Ik heb er 4x rolluiken besteld voor verschillende kamers, begane grond en 1e etage. Duidelijke communicatie tijdens de verkoop/aankoop process, goede prijs/kwaliteit verhouding, snel en op tijd levering, vakkundig en netjes montage. Ik raad ze zeker aan.

25. Juli 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Geverifieerde review over schade, intimidatie en verdraaide feiten door Byzon Zonweringen – zó gaan zij met klachten en klanten om

Update op mijn vorige reviews! Enorme Schade aan mijn buitengevel en Binnenmuren door wanprestatie via Byzon Zonweringen en van Dyk Zonweringen

In plaats van herstel te bieden bij de gemelde gevel- en binnenschade en slordig kabelwerk, weigerde Byzon Zonweringen het probleem op te lossen en besloot mij te intimideren met een schadeclaim van €25.000.

De schade is op 30 mei 2025 direct na montage schriftelijk gemeld aan Van Dyk Zonweringen EN Byzon Zonweringen.

In de algemene voorwaarden stond dat Byzon lid was van Romazo dat: Mochten partijen niet tot overeenstemming kunnen komen, dan wordt een onafhankelijke deskundige van Romazo of een vergelijkbaar instituut ingeschakeld. De kosten van deze deskundige komen voor rekening van de partij die in het ongelijk wordt gesteld, tenzij anders is overeengekomen.

Wat blijkt? Byzon is helemaal geen lid van Romazo en heeft geen aansprakelijkheidsverzekering.

Pas op 30 juli schakelde Byzon een verzekeraar in – of werd er toen alsnog een verzekering afgesloten – terwijl de schade al op 30 mei 2025 was gemeld. Ik werd doorgestuurd naar hun verzekeraar (Interpolis), die mij adviseerde mijn eigen verzekering te bellen zodat “die het met elkaar konden uitzoeken”.

Vanaf het begin heb ik Byzon correct en juridisch onderbouwd in gebreke gesteld op grond van artikel 7:21 BW.

Omdat herstel uitbleef, heb ik aangekondigd het werk door derden te laten uitvoeren want spoedherstel was noodzakelijk en het is mijn plicht om verdere verdere schade te voorkomen.

Zolang het herstel niet is verrekend, is betaling opgeschort – zoals de wet voorschrijft.

Je mag een bedrijf in gebreke stellen.

Dat Byzon in zijn reacties stelt dat ik “niet heb betaald” is misleidend: bij een ingebrekestelling mag betaling worden opgeschort. Daarnaast zet Byzon mij neer als agressief en geeft Jaap mij de schuld van zijn eigen handelen (DARVO-techniek – zie Google).

Inmiddels heb ik vandaag via hun jurist een sommatiebrief ontvangen met een schadeclaim van €25.000 ....! en het dreigement van een kort geding als ik mijn reviews niet binnen 2 dagen verwijder.

Ook wordt aangekondigd dat men overweegt aangifte te doen bij de politie wegens smaad en laster omdat ik de waarheid spreek.

Dat mag natuurlijk niet in een wereld vol leugens.

Dít is hun reactie en werkwijze op een terechte klacht van een consument die schade heeft geleden aan haar woning, tijd en reputatie terwijl ik gewoon eerlijk en feitelijk deel wat er is gebeurt op trustpilot want eerlijk?

Wat moet ik anders doen als ik wordt genegeerd en het regenwater mijn spouwmuur inloopt?

De feiten zijn gedocumenteerd.

Alle bewijsstukken zijn beschikbaar.

Ik heb niks verkeerds gedaan.

Of wel natuurlijk...

Ik heb een Zonnescherm bij het verkeerde bedrijf gekocht want als ik had geweten dat ik na levering acht weken lang geïntimideerd zou worden in plaats van geholpen, had ik mijn zonnescherm van €2.375 uiteraard ergens anders gekocht.

Bij iemand die wel het juiste product levert met installateurs die wél netjes werken en overleggen voordat ze je hele gevel en binnenmuren kapot boren.

PS. Voor de oplettende lezer: let straks op hoe er ineens weer keurig positieve reviews bijkomen. over netjes afgewerkte kabels....

Toeval? Of onderdeel van de strategie van Byzon Zonweringen?

PS. Kleine aanvulling voor wie het wil weten:

De monteurs die bij mij de schade hebben veroorzaakt – Etienne en Laurens – duiken nu ineens op in een positieve 5-sterrenreview, met hun voornamen erbij.

Zelfde namen. Zelfde mensen.
Zij zijn bij mij langs geweest.
Zij hebben de kabels zichtbaar op de muur gezet terwijl was beloofd dat alles netjes weggewerkt zou worden.
Zij hebben een Douglas gevelplank gescheurd.
Zij hebben schade veroorzaakt aan mijn binnenmuren.
Zij zeiden bij vertrek: “Ja sorry, zo hoort het nou eenmaal.”

En nu staan ze opeens in een review als ‘leuke vakmannen met humor’ die alles netjes doen en kabels netjes wegwerken. ahum...

Precies ná mijn klachten. Toeval?

Iedereen mag daar z’n eigen conclusie uit trekken.

Ik hou het gewoon bij de feiten en mijn feitelijke bewijs.

Kijk vooral naar de slecht reviews want daar zie je hetzelfde patroon van Byzon Zonweringen

PS. Aanvulling en update: 07-08-2025

Byzon heeft inmiddels al zijn reacties op mijn reviews verwijderd en probeerde via Trustpilot ook míjn reviews te laten verwijderen.

Tevergeefs.

Mijn reviews zijn door Trustpilot geverifieerd en blijven gewoon staan – omdat ze op feiten gebaseerd zijn want ik heb het dossier gedeeld met Trustpilot

De screenshots van zijn intimiderende reacties om mij de mond te snoeren?

Die zitten uiteraard veilig in mijn dossier.

Ik laat het aan de lezer om daaruit hun eigen conclusies te trekken.

1. August 2025

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr