Byzon Buitenzonwering & Rolluiken Bewertungen 156

TrustScore 5 von 5

4.8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij waren op zoek naar Screens en hebben de site Byzon zonwering bezocht. Er werd snel contact met ons opgenomen en al gauw een afspraak gemaakt. Jan kwam zelf inmeten en nam voorbeelden van ma... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heel mooi zonnescherm voor een goede prijs. Fijne vakmensen. Paar kleine dingen die opgelost moesten worden. Prima contact hierover en goed opgelost. Ik raad dit bedrijf zeker aan. Goede service, prim... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goed advies, duidelijke en heldere afspraken. Een bezoek aan showroom Barneveld was zeker de moeite waard. Daar Jaap gesproken en goed naar zijn adviezen geluisterd.kon de verschillen in kwaliteiten e... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We hebben snel een offerte ontvangen en kort daarna stond er iemand bij ons op de stoep met de stalen, de situatie te beoordelen en in te meten. Vanaf het moment dat we akkoord gaven tot het moment da... Mehr ansehen

1. Jalousiengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Byzon helpt jou met zonwering of rolluiken. We zijn in Nederland de enige die als groothandel ook een dealernetwerk hebben. Zo profiteer je van 2 voordelen: 1. Scherpe prijzen en snelle levertijden. 2. Altijd een montagepartner in de buurt die inmeet, de spullen levert en monteert en garantie verleent. Neem contact op met Byzon en daar begint je reis. We nemen je mee langs de keuzes die er zijn, we rekenen alles netjes voor je uit en (als je akkoord bent) zorgen we voor een dealer in jouw regio die het thuis verder regelt met jou. Dus ben je op zoek naar rolluiken, screens, knikarm zonneschermen, uitbal zonneschermen of markiezen? Al dan niet met elektrische motoren of stroomloze SOLAR motoren? Wij regelen het voor je. Start vandaag nog!

4.8

1 Stern

Hat 66 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Monat

Snel geholpen

Na het plaatsen van nieuwe kozijnen is de rolluik eraf en weer terug erop gezet waardoor deze niet meer lekker soepel verliep. Byzon een belletje gedaan daar komt onze rolluik ook vandaan. Kreeg het nummer van Lux Improvement uit Vlaardingen. Deze beste man (Mattie) heeft ons de zelfde ochtend nog geholpen en hij doet het weer naar behoren super bedankt en groeten uit Schiedam

22. Januar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vriendelijk en de tijd genomen

In de showroom goed geholpen, heel fijn de tijd genomen om alles uit te leggen. De opties bekeken en uiteindelijk een hele mooie keuze kunnen maken. Voor rolluiken met stroom van binnenuit. Lekker stil en netjes gemonteerd.

10. September 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer tevreden met ons zonnescherm

We zijn erg tevreden met ons zonnescherm! Het ziet er mooi uit en fijn dat je met de afstandsbediening het scherm gemakkelijk wat meer of minder kunt laten zakken. Ook het inmeten en de montage door Koster is prima verlopen! Ze werken efficiënt en netjes.

10. September 2024

Blij met het resultaat

Via internet bij Byzon zonwering terechtgekomen voor 4 solar rolluiken. Dit is allemaal prima verlopen van offerte tot plaatsing. Achter zelfs een hub besteld zodat ik de rolluiken via mijn telefoon kan bedienen. Ik zou zo weer terugkomen.

22. August 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Op en top kwaliteit & service

Wat een fijne, prettige en professionele partij om mee samen te werken zeg! Wij hebben een zonwering (knikarm) van 5,5 bij 3 meter aangeschaft en het was nogal een klus om deze naar 1 hoog in Amsterdam te krijgen. Maar het is perfect gelukt en het ziet er prachtig uit. Meer dan prima kwaliteit/service prijsverhouding. Een dikke aanrader!

29. August 2024

Zonnescherm

Wij zijn zeer tevreden over de klantvriendelijke service, goede en snelle communicatie en kwaliteit/prijs verhouding. Echt een aanrader!

1. August 2024
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Goede kwaliteit. Vriendelijk en snelle service

Snel, vriendelijk en een goede prijs/kwaliteit. Zo kan je dit bedrijf omschrijven. De plaatsing verliep ook snel en door prettige mensen. Heel vriendelijk en professioneel. Mooi product! Zeer blij mee.

30. Juli 2024

Antwort von Byzon Buitenzonwering & Rolluiken

Bedankt Nikki! We hebben de foto gezien. Het ziet er prachtig uit bij jou! Geniet van de zon, maar ook van de schaduw onder je prachtige nieuwe scherm.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Waardeloos.

Bestel hier geen producten! Je krijgt waardeloze producten geleverd die niet werken en de service is erg slecht. Er is 6 keer een monteur geweest voordat er daadwerkelijk iets gerepareerd is en het rolluik het weer doet waar je ook nog eens maanden op moet wachten. Medewerker waar ik contact mee had kletst achter de rug van klanten om tegen de monteurs over hun “gezeur” terwijl er gewoon een fatsoenlijk product geleverd zou moeten worden.
En nu maar hopen dat het goed blijft gaan want op de service van dit bedrijf kun je niet rekenen.

26. Juli 2024

Antwort von Byzon Buitenzonwering & Rolluiken

Beste Marijke, zoals naar jou uitgelegd hebben wij er alles aan gedaan om het motorprobleem op te lossen. Het jammere is dat bij bezoek aan huis de rolluikmotor het weer deed en nadat de monteurs weg waren de motor het niet deed. Zij vervangen geen motor die het op dat moment doet. Achteraf is iets makkelijker te concluderen dan vooraf. We begrijpen dat het vervelend is als een rolluik niet werkt. Maar het is opgelost en de motor is vervangen. Dit alles kosteloos. En met de service van ons zit het wel goed, hoor. Dat kan je in alle reviews lezen hieronder. Maar in de regio boven Groningen is ons dealer netwerk wat verspreider dan in andere delen van het land. Als er in de toekomst nog wat is, laat het ons weten.

Super fijne ervaring!

Het contact verliep vanaf het begin erg fijn. Via whatsapp, vind dat altijd veel handiger en toegankelijker. De levertijd was snel en er kwamen twee enthousiaste mannen om het te monteren. Ze waren snel, werkten schoon en hebben mij zelfs geholpen met een ander klusje in het huis. Super fijn!

17. Juli 2024

Antwort von Byzon Buitenzonwering & Rolluiken

Hoi Senem, we zijn met jou blij dat je zo tevreden bent. Mooie oplossing ook voor de uit-stekende suskast. Zo kan het rolluik er toch voor en kan je genieten van alle voordelen die een rolluik biedt. Fijn dat de montagemannen je in huis nog verder geholpen hebben.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De installatie van de zonnescreens was uitstekend

De installatie van de zonnescreens was snel en vakkundig uitgevoerd en op een vriendelijke manier. Ik tel daarbij op een goede prijs/kwaliteit verhouding. Zeer tevreden

3. Juli 2024

Antwort von Byzon Buitenzonwering & Rolluiken

Beste Charles, dank voor je reactie. We hebben de fotobeelden gezien. Je hebt nu lekker rondom schaduw. Geniet ervan! En nogmaals bedankt voor je leuke, toegestuurde cadeau!

Prachtige service

Prachtige service, eerlijke behandeling

17. Juni 2024

Antwort von Byzon Buitenzonwering & Rolluiken

Beste Rafaël, dank voor je compliment! We hebben de foto gezien en het ziet er super mooi uit! Succes met je zaak!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Telefonisch contact gehad voor advies…

Telefonisch contact gehad voor advies over het laten monteren van een rits-screen. Super goed geluisterd en digitaal meegekeken naar onze situatie. Heeft na kort overleg netjes teruggebeld en een passende oplossing uitgezocht voor ons. Zeker een aanrader!

14. Juni 2024

Antwort von Byzon Buitenzonwering & Rolluiken

Bedankt Nitin. Persoonlijkheid en maatwerk is waar Byzon voor gaat en staat.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben erg blij met mijn nieuw…

Ik ben erg blij met mijn nieuw geïnstalleerde screen. Ik vond de inmeting en het advies wat ik daarbij kreeg heel goed. De montage verliep ook heel goed. Ik ben erg tevreden met de communicatie en de uitvoering hiervan.

17. Juni 2023

Antwort von Byzon Buitenzonwering & Rolluiken

Beste Hilly, leuk dat dit je ervaring is. We zijn ook blij als de eindgebruiker van onze zonwering blij is met de aankoop en het hele proces. Geniet ervan!

Byzon denkt mee

Wat ik vooral fijn vond, was dat er al tijdens het oriënterende telefoongesprek via Google Maps werd meegekeken naar mijn huis, en vanuit Byzon de mogelijkheid werd geopperd om voor 2 ramen 1 screen te plaatsen. Dat werd een groot screen maar het was mogelijk en aanzienlijk goedkoper.
De mannen die de screens kwamen monteren, waren heel netjes en vriendelijk.
Al met al heel blij met mijn Byzon-screens!

13. März 2024

Antwort von Byzon Buitenzonwering & Rolluiken

Beste Marieke, jij ook bedankt voor het prettige contact. Geniet van je screens nu de zon doorbreekt!

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Byzon-der slechte ervaring.

Byzon-der slechte ervaring.

De initiele aanvraag via de website was super snel en eenvoudig, maar daar begint het, of beter gezegd, eindigt het. Je moet zelf mensen gaan benaderen. Die beloven vervolgens terug te bellen, maar dat doen ze niet. Dan zijn ze je nummer kwijt, dan zijn ze het vergeten, enz, enz. Kortom, meermaals loze beloftes.

Prijstechnisch waren ze veruit de goedkoopste, gebruiksgemak van de site is ook super, maar afspraken is met deze mensen niet te maken.

Voor mij is het na 2 weken proberen contact te krijgen en loze beloftes vanuit Byzon wel klaar. Dan zijn we maar wat duurder uit, maar wel bij een betrouwbaar bedrijf dat zijn afspraken nakomt.

_______________

Zojuist telefonisch contact gehad met Byzon. (wat ik zeer waardeer en dus verhoog naar 2 sterren). Zoals ik het begrijp is er iets mis gegaan in de communicatie intern, wat uiteraard altijd kan gebeuren.

Deze review geeft uiteraard niet de landelijke service weer, maar enkel mijn ervaring. (regio Zeeuws Vlaanderen)

Ik had gehoopt op deze inspanning na het offerte verzoek, dan hadden wij een goedkoper zonnescherm en een beter gevoel aan dit verhaal over gehouden.

PS, de offerte aanvraag is gedaan door mijn partner, vandaar dat ik niet gevonden ben in de systemen.

31. Mai 2024

Antwort von Byzon Buitenzonwering & Rolluiken

Beste Rudi, we hebben elkaar gesproken en inderdaad is er miscommunicatie geweest tussen onze Zeeuws Vlaamse dealer en uw vrouw. Zeeuws Vlaanderen is voor ons geen uithoek, maar de planning vraagt iets meer agendabeheer van de monteur. Blijkbaar lukte het niet om binnen enkele dagen een afspraak te maken. Maar het is zeker niet onze werkwijze dat u het zelf maar moet uitzoeken. Wij helpen elke klant van A tot Z. Maar hier is iets gebeurd waar we geen weet van hadden. Jammer dat de snelle start niet in een deal is geëindigd. We hadden inderdaad een superscherpe aanbieding voor u. We hebben dit voorval besproken met onze Zeeuwse dealer en zien het als verbeterpunt. De 2-ster review was voor ons niet nodig geweest. Byzon heeft service en persoonlijk contact hoog in het vaandel staan. Iedereen mag ons erop aanspreken.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bizon ( zeer te spreken over de dienstverlening)

Vandaag heb ik contact gehad met Jaap van Byzon. Ik legde hem uit dat ik nog in de oriënterende fase zit en dat ik prijzen aan het vergelijken ben.
Desondanks heeft deze meneer mij zeer goed geholpen, al mijn vragen uitgebreid beantwoord zonder mij een opgelaten gevoel te geven. Dit noem ik een topservice.

15. Mai 2024

Antwort von Byzon Buitenzonwering & Rolluiken

Bedankt voor deze mooie reactie, Niamat. We zien uit naar een goed vervolg van jouw aanvraag.

Zonnescherm en Solar Zipscreen

Snelle reactie vwb 1e offerte. Na inmeting 2e offerte en betalingsvoorstel. Dealer van Dijk zonwering, Kortenhoef heeft de zonwering geplaatst.

Voor beiden geldt +++ AANRADER!
Heb tzt meer in petto en zal zeker bij ze terug komen.

3. Mai 2024

Antwort von Byzon Buitenzonwering & Rolluiken

Bedankt voor je reactie, Max. En voor je mooie opdrachten voor een zonnescherm en screen. Het zit er mooi op!

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr