Bytt.no Bewertungen 157

TrustScore 3 von 5

3.0

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har lagt frem en anmeldelse om en bank på Bytt. Ble fortalt at anmeldelsen gikk gjennom godkjennelse i går, 28 timer siden . Ikke hørt noe siden. Ingenting publisert. Sjekker de med banken først? Er... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Satte ikke pris på at min informasjon ble delt med folk som skal kontakte meg. Trodde eg skulle få en oversikt over tilbud, ikke masse forespørsler og telefoner. Ikke bruk denne tjenesten, man kan... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Aldri noe pes å snakke med Talkmore kundebehandling om det er på nett eller Tlf. De gir like bra behandling. De lurer deg ikke men faktisk omvendt. De er behjelpelig og vil at du skal være mest fornøy... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Opplevelsen var gjennomgående positiv. Saksbehandleren jeg hadde kontakt med på telefon var både vennlig og forståelsesfull, og jeg følte meg sett og godt ivaretatt. Rask saksbehandling og effektivt o... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

Vom Unternehmen geschrieben

Bytt.no er Norges største forbrukerportal siden 2014 🎉 Daglig hjelper vi tusenvis av mennesker som ønsker å bytte selskap med å oppdage gode alternativer, enten det er forsikring, strøm, mobilabonnement eller bank.

Kontaktinformationen

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Bra og god service

31. Januar 2025

Hei Torild,

Tusen takk for fin tilbakemelding, det setter vi stor pris på 😊

Vennlig hilsen oss i Bytt.no

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

utrolig fint at det finnes sider som…

utrolig fint at det finnes sider som dette

10. Januar 2025

Hei!

Tusen takk for din fine tilbakemelding og at du velger å bruke Bytt.no 😊.

Ønsker deg en riktig fin dag videre!

Upålitelig

Bytt.no gir ut priser til bedrifter som svindler folk.

29. Dezember 2024

Hei Signe,

Utrolig leit å høre at du har hatt dårlig opplevelse selskaper tilgjengelig gjort på Bytt.no.

Vi er usikre på hvilken av kåringene du viser til, men vi kan forsikre deg om at ingen av våre kåringer er påvirket av oss i Bytt.no.

Kundefavoritt kåringene er basert utelukkende på erfaringene til kundene, der systemet ser på omtalene som er skrevet i den forutgående måneden.

Billigste kåringene er basert på hva som gir mest verdi for pengene, vurdert ut fra prisene på selskapenes produkter eller avtaler. Mens beste kåringen kombineres både prisen og omtalescore til selskapene.

Håper det ga bedre forståelse av hvordan våre kåringer fungerer.

Ønsker deg et godt nyttår! 🎉

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Protest ved Bytt mot et selsskpap som…

Protest ved Bytt mot et selsskpap som beregner
tillegskostnader på et fastpris abo uten
forklaringer i faktura. Denne selskap svarer ikke ogso ikke på epost.
Subject siste epost til Bytt:
Bytt støtter selskap som medhjelper og provoserer ved unnertrykkelse i saken. Bytt sendes ikke code for å verifisere klager mot selskap Happybyte.

Svarene fra Bytt her er identisk med svarene fra Happybyte på portalen av Bytt.
Bytt fjerner gamle protester uten warning eller samtykke. Dermit manipulerer Bytt andeler av kritikene.
_______________________________
Bytt som profiterer fra formiddling kan ikke være interessert på korrupsjon og bedrageri.
Klagene mine blir blokkert, e-post ignorert.

4. Dezember 2024

Hei Koffie,

Utrolig kjedelig å høre at du har hatt en dårlig opplevelse hos Happybytes.

Bytt.no sin omtaletjeneste er upartisk og nøytral, vi behandler alle omtaler og selskaper likt. Vårt kvalitetsikringsteam går igjennom hver omtale som blir skrevet, og kontrollerer om omtalene er etter våre retningslinjer. Her kan du lese mer om retningslinjene for publisering av omtale. https://www.bytt.no/info/omtaler/retningslinjer

Eksisterende omtaler kan bli moderert eller fjernet, men kun under forutsetning at det senere viser seg at omtalen strider mot betingelsene, er lovstridig eller inneholder sensitiv informasjon.

bare tull

bare tull. Man må gi alle opplysninger. Altfor mye styr og altfor mye informasjon vil de få

2. Dezember 2024

Hei Vera,

Takk for din tilbakemelding.

For å kunne finne de beste selskapene og tilpasse tilbud for dine behov, er det nødvendig med noe informasjon. Det er leit å høre at du opplevde det som mye styr.

Vi jobber med å gjøre tjenesten mer effektiv og en bedre opplevelse. Håper du ønsker å teste tjenesten igjen i en senere anledning 😊

Ønsker deg en riktig fin dag videre!

Ikke registrer deg her

Ikke registrer deg her. Ble nedringt hver dag i 2 uker. Deretter ringer telefon daglig i et par måneder. Flere som sender melding med spørsmålstegn, eller «hvem er du?». Dette kom etter konto på bytt.no ble laget. Ikke registrert telefon andre plasser. Styr unna!

20. September 2024

Hei Håvard,

Denne opplevelsen var utrolig leit å lese, slik skal det absolutt ikke være 😔.

Vi ønsker å finne ut hva som har skjedd her og hvilken tjeneste som er brukt. Har du mulighet til å ta kontakt med oss, slik at vi kan se nærmere på saken?

Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din og håper å kunne rette opp inntrykket.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Enkelte

Enkelte og dele erfaringer her

13. November 2024

Hei Bjørn,

Tusen takk for din tilbakemelding på vår omtaletjeneste 😊

Ønsker deg en fin dag videre.

Vennlig hilsen, Bytt

Misvisende Påmelding!

6. November 2024

Hei Kunde,

Vi er usikker på hvilken tjeneste du refererer til ettersom vi ikke har noen påmeldinger på nettsiden. Har du mulighet til å ta kontakt med oss for å utdype ytterligere? 😊

Ønsker deg en fin dag videre.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bytt .no er en useriøs aktør i markedet…

Bytt .no er en fraværende portal for omtale når det gjelder mobilabonnement, dem har gitt happybytes 4,1 kundefavoritt i Oktober og nektet og godta min omtale om elendig kundeservice hos happybytes. Mens på Trustpilot har happybytes fått en ranking på 2,5 i kundetilfredshet som er en riktig rangering for et telefirma som har elendig kundeservice og som stenger telefon uten grunn og som bruker 4,5 timer for å åpne den igjen. Det kaller jeg elendig service. Og slike useriøse firmar støtter bytt.no. Saken er at bytt.no er like useriøse som happybytes.

4. November 2024

Hei J.K!

Utrolig leit å høre at du hadde dårlig opplevelse med å skrive omtale. 😔

Vi har forsøkt å ta kontakt med deg og håper vi kan få rettet opp i denne opplevelsen.

Tungvint som bare det

Tungvint som bare det

3. November 2024

Hei Mats!

Utrolig leit å høre at du opplever tjenesten som tungvint å bruke. 😔

Har du mulighet til å ta kontakt med oss for å utdype? Slik at vi kan bedre forstå hvilken del av tjenesten som er tungvint å bruke og hvor vi kan forbedre oss ytterligere.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Alt gikk raskt uten problemer.

Alt gikk raskt uten problemer.

30. Oktober 2024

Hei Frank!

Tusen takk for din tilbakemelding. Godt å høre at du hadde en rask og problemfri opplevelse med tjenesten 😊

Ha en fin dag videre.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bortkastet tid å prøve bytt.no

La inn forespørsel om internett via fiber.
Fikk beskjed om at den var sendt til 3 selskap. Ett av disse tilbyr bare trådløst og det hadde jeg jo valgt bort i forespørselen så hvorfor den ble sendt til de må gudane vite.
De to andre står det at har tildelt saksbehandler, men jeg har ikke hørt noe fra de så for min del har det bare vært bortkastet tid.
Særlig med tanke på at de som ikke kan tilby meg abonnement via fiberen er de som har ringt.

2. Oktober 2024

Hei Carl Petter!

Takk for din tilbakemelding og at du tok deg tid til å skrive en omtale.

Det er leit å høre at tjenesten ikke sto til forventningene, og at kun et av selskapene tok kontakt. Slik skal det ikke være.

Ta gjerne kontakt med oss, slik at vi kan se på hvilke selskaper det gjelder, for å unngå flere tilsvarende situasjoner.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Trengte å få breiband i huset

Trengte å få breiband i huset , googla breiband og fekk opp bytt.no , brukte nokre minutter på å lage bruker , men fekk svar innan 1t med tebod frå både telenor , nextgentel og fleire!

Endte med telenor , det var kjappt , enkelt og smertefritt. Veldig nøgd!

3. September 2024

Hei Jasmin!

Tusen takk for en så flott tilbakemelding 😊

Det er godt å høre at du opplevde tjenesten som kjapp, enkel og smertefritt. Håper du blir fornøyd med din nye bredbånd leverandør!

ikkje noe å stole på

ikkje noe å stole på, reklame og uriktige opplysninger.

15. September 2024

Hei Jam,

Det er uklart hvilke reklame og uriktige opplysninger du viser til her. Vi ønsker gjerne å se nærmere på saken. Hvis du kan kontakte oss med mer informasjon, så skal vi se dypere på saken. 😊

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ikke skriv inn telefonnummeret og…

Ikke skriv inn telefonnummeret og mailadressen til disse!
Du blir ringt til alle døgnets tider og de gir seg ikke selv om du blokkerer nummeret. Da bruker de nytt nummer.

Nå har de holdt på i en uke med dette.

Oppdatering: De har holdt på helt frem til 19.9

14. August 2024

Hei Ine Maria!

Takk for din tilbakemelding. Det er utrolig leit å høre at du har hatt en dårlig opplevelse med vår tjeneste.

Vi har fått flere lignende tilbakemeldinger, og vi har nå gleden av å kunne tilby en chatløsning på Bytt.no. Her kan du enkelt skrive meldinger med rådgiverne som ønsker å gi deg et bedre tilbud enn det du har i dag.

Vi setter stor pris på din omtale, og ser virkelig frem til å kunne gi deg en bedre opplevelse neste gang du innhenter tilbud på Bytt.no! 😊

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Gir nummeret ditt til scams!

Gir informasjonen din til telefonselgere og scam! Blitt nedringt av scams etter at jeg brukte siden deres. IKKR BRUK!

8. August 2024

Hei Ingrid!

Takk for din tilbakemelding. Det er utrolig leit å høre at du har opplever å ha blitt nedringt av scams etter å ha innhentet tilbud gjennom Bytt.no.

Vi har nå gleden av å kunne tilby en chatløsning på Bytt.no. Her kan du enkelt skrive meldinger med rådgiverne som ønsker å gi deg et bedre tilbud enn det du har i dag. Istedenfor gjennom telefonsamtaler.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Når du ønsker skriflige tilbud på skifte av strømleverandør

Når du ønsker skriflige tilbud på strømskifte. De sender kun ut til to. Og i stedet for å få det skriftlig ringes du ned av selgere. Styr unna bare humbug.

23. Juli 2024

Hei Bjørn,

Utrolig leit å høre at du kun fikk tilbud fra to selskaper. I noen tilfeller er det dessverre mindre enn 3 aktører tilgjengelig for å gi et tilbud.

Vi har sett et økende ønske om skriftlig tilbud på strømavtaler, og har nå gleden av å kunne tilby en chatløsning på Bytt.no! Her kan du enkelt skrive meldinger med rådgiverne som ønsker å gi deg et bedre tilbud enn det du har i dag.

useriøs

useriøs, spam?, elendig kundeservice, svarer ikke på noe som helst, og etterspør info som de sikkert bruker men får du det du blir lovt- NEI

Morsomt, tok altså to måneder før svar på dette innlegget, og mao har ikke saken blitt registrert en gang. Bare bedrageri hele greia

30. Mai 2024

Hei Hilde!

Beklager så mye for at du ikke har fått svar på kundeservice. Slik skal det ikke være.

Gjerne ta kontakt med oss igjen, så skal vi se på saken 😊

Bare tull og ball

Bare tull og ball! Bruker tid på å fylle ut skjemaer og oppgir personlige kontaktinfo bare for å motta en melding om at de ikke kan behandle forespørselen. Elendig service - dårlig omtale på nett forundrer meg ikke!

4. Juli 2024

Hei EM!

Utrolig leit å høre at det ikke var noen tilgjengelige selskaper med tilbud på ny avtale til deg, og at tjenesten ikke sto til forventningene.

Vi håper du ønsker å innhente tilbud gjennom Bytt.no igjen i fremtiden, så skal vi gjøre vårt beste for å ha tre tilbydere tilgjengelig.

Vennlig hilsen, Bytt.no

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr