By the Grape Bewertungen

1'294
TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Sinds verhuizing / overname By the Grape vanuit Velp is de administratie een verschrikking. Klantenservice doet z'n best, maar facturering is niet gekoppeld. Krijg zomaar twee dozen wijn die ik niet... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Overzichtelijke site met veel info over de wijnen. Ruime keuze in bezorgopties betreft aflevertijden. Mijn pakket werd perfect afgeleverd door Dynalogic. Met de track & trace kon ik de wagen op... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wederom keurig afgeleverd. Kleine vergissing gemaakt bij inpakken en na 1 telefoontje mijnerzijds hierover zeer goed afgehandeld door By thé Grape door gratis nazending. Dat is nog eens goede servic... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

By the grape via google gevonden. Ik wilde voor de pasen een speciale wijn, naar bythegrape een email gestuurd met mijn wensen en budget. Kreeg als reactie 3 wijnen voorgesteld, ruim binne... Mehr ansehen

1. Weinhandlung
  2. Spirituosengeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Wijn is bezieling volgens By the Grape. Wij geloven in: kleine wijnboeren met een bijzonder verhaal, bio- & fairtradewijnen, topkwaliteit voor een scherpe prijs, service met een smile, en echte wijnverhalen van kenners én klanten. By the Grape - wijn(web)winkel - Wild van wijn

Hervorragend

(1'294)

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

zeer klantvriendelijk

Ik wilde het kennismakingpakket bestellen, maar wilde de witte wijnen niet, want dat drink ik niet. Toen is met de hand voor mij een apart rode wijn pakket samengesteld en opgestuurd.

17. Januar 2015
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

H(eerlijke) wijn voor een prima prijs!

Via een positieve recensie van Onno Kleijn in de Volkskrant op dit adres gestuit. Helemaal waar gemaakt! H(eerlijke) wijn voor een prima prijs. Snelle levering en goede service toen bleek dat er breuk in de doos was ontdekt.
Aanrader🍷🍸

16. Januar 2015

wijn en service

Uitstekende Navarra (Quaderna Via) gekocht is aan te bevelen.En de service van By the Grape is ook uitstekend.

16. Januar 2015

Uitstekende persoonlijke service

Omdat ik geen kenner ben, en de wervende tekst van de advertentie , mij het vertrouwen gaf een goede keuze te maken, voor By the Grape gekozen. De wijn werd keurig verpakt en op tijd geleverd , en de wijn smaakt naar behoren. Ik ga zeker bij een volgende gelegenheid By the Grape vragen om advies en anderen hiervan op de hoogte stellen!

11. Januar 2015
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Kennismakingsvoordeel geen 50 euro maar 30 euro

U had mij een kennismakingspakket van 118,25 met 50 euro voordeel beloofd. Wanneer ik de flesprijzen op uw website opzoek kom ik netaan op 100 euro waarde. Vind ik niet zo leuk.

2. Januar 2015
By the Grape-Logo

Antwort von By the Grape

Beste Willem,

Vervelend dat je dit zo ervaren hebt. Graag geef ik per mail nader toelichting op de inhoud van het kennismaking. Ik zal contact met je opnemen om te horen welke wijnen je hebt ontvangen en de uitleg hierbij te geven.
Excuses voor eventueel ongemak. Het is niet de bedoeling om mensen minder voordeel te geven dan we beloven. Zo hebben wij bijvoorbeeld de DVD Kissed By the Grape t.w.v. 20 euro toegevoegd om mensen kennis te laten maken met ons concept.

met vriendelijke groet,

Chantal Driesen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Op tijd met melding voor af

Erg fijn om vlak voor levering geschatte tijd per SMS te ontvangen. En gelukkig niet vroeger maar iets later dan dat zodat je zelf niet te laat thuis bent.

2. Januar 2015
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Goed, snel geleverd

Snelle levering. Kennismakingspakket erbij besteld Dit bevatte echter twee andere wijnen dan beloofd. O.a. de wijn met de hoogste waardering (en prijs), waarin ik erg geïnteresseerd in was, zat er niet bij. Vervangen door een heel andere wijn (wel zelfde prijscategorie)

28. Dezember 2014
By the Grape-Logo

Antwort von By the Grape

Beste Hans,

Allereerst dank voor je bestelling. Graag geef ik een korte toelichting waarom de wijnen zijn vervangen. Het komt weleens voor dat een wijn niet op voorraad is en omdat het kennismakingspakket bedoelt is om kennis te maken met de By the Grape wijnen vervangen we ze dan door een andere wijn. Uiteraard kijken we dan wel naar de prijs van de wijn. Mocht je 1 of allebei de wijnen willen omruilen dan kan dat. Inmiddels is de Lionel Faivre Prestige namelijk weer op voorraad. Ik hoor graag van je. Onze excuses voor eventueel ongemak.

met vriendelijke groet,

Chantal Driesen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr