By the Grape Bewertungen

1'294
TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Sinds verhuizing / overname By the Grape vanuit Velp is de administratie een verschrikking. Klantenservice doet z'n best, maar facturering is niet gekoppeld. Krijg zomaar twee dozen wijn die ik niet... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Overzichtelijke site met veel info over de wijnen. Ruime keuze in bezorgopties betreft aflevertijden. Mijn pakket werd perfect afgeleverd door Dynalogic. Met de track & trace kon ik de wagen op... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wederom keurig afgeleverd. Kleine vergissing gemaakt bij inpakken en na 1 telefoontje mijnerzijds hierover zeer goed afgehandeld door By thé Grape door gratis nazending. Dat is nog eens goede servic... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

By the grape via google gevonden. Ik wilde voor de pasen een speciale wijn, naar bythegrape een email gestuurd met mijn wensen en budget. Kreeg als reactie 3 wijnen voorgesteld, ruim binne... Mehr ansehen

1. Weinhandlung
  2. Spirituosengeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Wijn is bezieling volgens By the Grape. Wij geloven in: kleine wijnboeren met een bijzonder verhaal, bio- & fairtradewijnen, topkwaliteit voor een scherpe prijs, service met een smile, en echte wijnverhalen van kenners én klanten. By the Grape - wijn(web)winkel - Wild van wijn

Hervorragend

(1'294)

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

zeer goede service

Deze week mijn proefpakket ontvangen.
Werd binnen 24 uur geleverd en keurig verzorg en verpakt.
Miste helaas wel een dvd die er bij zou zitten.

13. April 2015
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bij een goede prijs, zeker bestellen!

Heb een mooie aanbieding besteld hier. Afhandeling was uitstekend! Soepel proces via de website inc. betaling. Daarna voortreffelijk op de hoogte gehouden, middels SMS over aflevertijd. Absoluut een aanrader als je een goede P/Q vindt op de site. Wel scherp blijven op hun prijs en altijd in veelvouden van 6 bestellen, is niet altijd fijn...

8. April 2015

Geweldig

By the grape via google gevonden.

Kreeg als reactie 3 wijnen voorgesteld, ruim binnen budget en helemaal zijn wat ik wilde hebben.
Dat je je eigen doos (van 6 flessen) kan samenstellen maakte het helemaal af.
De persoonlijke benadering en deskundigheid waarmee ik ben geholpen is voor mij voldoende om dit bedrijf 5 sterren te geven.
Ik ga hier nog veel terug komen.

5. April 2015
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zoals wijn oorspronkelijk bedoelt is: smaak, overtuiging, souplesse en vlot.

Prima keuze aan mooie, variërende biologische wijnen uit verschillende en verrassende wijnlanden. Duurzaamheid in combinatie met smaak, wat wil je nog meer. Uitstekende service, zowel op de website, bij de aflevering als in de verpakking. Naast de snelheid van levering ook een persoonlijke touch en mooie bijpassende recepten. Kortom, uitstekend!

29. März 2015

snel & goed

Fijn om de wijn weer te kunnen bestellen die in Nederland niet meer verkrijgbaar was (false bay)

8. März 2015
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Licht teleurstellend

Zojuist het kennismakingspakket van jullie ontvangen. Mooi op tijd. Maar de inhoud stelt me toch ietwat te leur. Er zit een kaartje bij van Paul dat een aantal wijnen vervangen zijn omdat ze niet op voorraad zijn door wijnen van dezelfde prijsklasse. Dat klopt van die prijsklasse. Het zijn er 3 verschillende wijnen. Waarvan er 2 wel als “in voorraad” op jullie website staan, raar.
Wel op voorraad volgens jullie website, maar niet in pakket:
By the Grape Chili Viognier
Parra by the Grape Verdejo
En deze inderdaad niet: Cochon Volant Rouge Corbières
En dan worden ze vervangen door nog 1 extra Parra by the Grape Garnacha Rosé, dat is dan jammer, die zat er al in.
De andere 2 wijnen zou kunnen, 1 wit voor 1 wit en 1 rood voor 1 rood.
Ook klopt het kortingsbedrag van 45 euro niet volgens de prijzen op jullie website. Als ik de prijzen van de 12 wijnen optel kom ik tot 92,58 en niet 113,33 zoals het pakket volgens jullie website zou moeten kosten. De korting is dan slechts 24,25 euro. Beetje rommelig allemaal. Vermeld van te voren dat wijnen er niet zijn, en niet achteraf. Een onjuiste voorstelling van zaken. Jammer, gemiste kans.

2. März 2015
By the Grape-Logo

Antwort von By the Grape

Beste Marten,

Vervelend dat je teleurgesteld bent in ons kennismakingspakket. Inmiddels heb ik via de mail al uitgelegd hoe de prijs van het kennismakingspakket tot stand komt. Ik hoop dat dit nu duidelijk is. Daarnaast ben ik het met je eens dat we ervoor moeten zorgen dat we een witte wijn voor een witte wijn vervangen en vica versa. Helaas fluctueert onze voorraad en moeten we daar soms op inspelen door een wijn te vervangen. We nemen je feedback zeer hoog op en zullen het zeker meenemen. Daarnaast ontvang je van ons de twee witte wijnen die je graag geproefd had.

Onze excuses voor het ongemak.

met vriendelijke groet,

Chantal Driesen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Goede wijn behoeft geen krans

Uitstekende wijn, degelijk verpakt, snel geleverd. Maar waarom 2x 6 flessen van twee geheel verschillende soorten in één grote doos voor 12 flessen gepropt? De Waterkloof Circle of Life kost uiteindelijk € 17 per fles, kan daar geen aparte doos vanaf, waarop ook duidelijk aan de buitenkant staat wat er in zit?

19. Februar 2015
By the Grape-Logo

Antwort von By the Grape

Beste H. Velsink,

Dank voor de feedback. Je hebt inderdaad gelijk dat het vrij omslachtig is om de wijnen om te pakken. We zijn dan ook inderdaad aan het kijken naar mogelijkheden om ook de wijnen in de originele doos te verzenden (als er aantal van min. 6 flessen per soort worden besteld). Wij pakken nu alles om, omdat we de mogelijkheid bieden 12 verschillende flessen te bestellen. We zijn er in ieder geval mee bezig en je feedback wordt dus zeker meegenomen. Excuses voor het ongemak. Ik hoop hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

met vriendelijke groet,

Chantal Driesen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede adviezen en uitstekende service

Ik ben tot nu toe zeer tevreden over de door uw bedrijf verstrekte adviezen en de kwaliteit van de geleverde wijnen was uitstekend. De service m.b.t. de levering is ook prima geregeld aangezien je meerdere mogelijkheden hebt over het te kiezen tijdstip van levering.

13. Februar 2015
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr