Byens Pølsevogn Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Havde booket dem til at servere natmad til 100 unge glade mennesker til studentergilde. Havde fået ordrebekræftelse, pengene var trukket. Da dagen kom og de skulle være dukket op, kom der ingen, da... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hej Mette. Jeg håber du får dine penge tilbage. Det har vi andre ikke fået, og vi var end da ansatte i firmaet. Snydt for løn, ferie penge og pension. Jeg krydser finger for dine penge kommer tilba... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

150 var samlet, da et nyt værksted skulle invies – Byens Pølsevogn var klart med til at gøre dagen særlig. Rigtigt mange var imponeret over den hastighed der kunne langes pølser over disken, sågar... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Byens Pølsevogn serverede pølser fra deres fine pølsevogne til mit bryllup. De dukkede op i god tid, fik sat op uden problemer og var klar til at servere til aftalt tid. Da vi ikke selv havde opdaget,... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Lebensmittel, Getränke & Tabakwaren

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Utraditionel mad til festen? Vi tilbyder leje af pølsevogn til enhver fest → En nem og populær løsning, som gæsterne vil elske → Book pølsevogn her →

Kontaktinformationen

3.8

Gut

TrustScore 4 von 5

248 Bewertungen

Alle Bewertungen

15 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Helt igennem fantastik oplevelse

Helt igennem fantastik oplevelse.
Simon fra byens pølsevogn langede hotdogs over disken ved vores workshop for vore teknikere, backoffice og andre kollegaer hos Seasight Davits i Ringkøbing.
Han servicerede omkring 100 glade og sultne medarbejdere på 1 1/2 time.
Vi vil helt sikkert bruge Byens Pølsevogn og Simon igen. STOR ROS til ham.

24. Januar 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mad og service i topklasse.

Vi havde booket byens pølsevogn til vores 2x40års fødselsdag og det var en KÆMPE succes! Sara var smilende og sørgede for at alle gæster fik hvad de ønskede sig. Og som bonus fik vores 6 årige datter en kæmpe oplevelse ved at få lov til at komme op i vognen og hjælpe Sara.
Vi kan kun anbefale dem og vil absolut bruge dem, hvis vi skal have pølsevogn en anden gang.

28. Oktober 2023

Super service

Vi havde besøg på vores byggeplads, af Simon fra Byens pølsevogn. Hvor vi fik en fantastisk god og hurtig betjening, samt maden var perfekt.
Jeg kan klart anbefale Byens pølsevogn og vi vil selv anvende dem igen.

13. Dezember 2023

Umulige at snakke med

Umulige at få penge retur. Deres bogholder er ikke kontaktbar og mail bliver ikke besvaret eller penge retur som lovet.
Medarbejder Flemming UTROLIG FLABET!

2. November 2023
Byens Pølsevogn-Logo

Antwort von Byens Pølsevogn

Du skal altid have penge tilbage send sms 71715959 så kontakter jeg dig så du kan få dine penge

Endnu en succes!

Vi har nu for tredje gang haft booket Byens Pølsevogn og det var endnu en gang en stor succes. Pølsevognene ankom i god tid til at få stillet op på pladsen, og alt var klar, da gæsterne ankom. Simon, Sarah og Susanne sørger for en fantastisk stemning og maden er i top! Vi er klar til at lægge næste reservation, for det er altid et tilløbsstykke, når Byens Pølsevogn sørger for frokosten. Tak

30. Oktober 2023

Helt fantastisk oplevelse

Helt fantastisk oplevelse har lige haft en pølsevogn ude til vores oktoberfest og de kan varmt anbefales, der var tænkt på lidt til vegetarerne hvilket var meget vigtigt for nogle af vores gæster, ja i det hele taget var det bare en god oplevelse.

Ikke mindst skal der lyde en stor ros til Simon vores pølsemand som bare klarede serveringen med et smil og havde overskud til at snakke med gæsterne også selvom at køen havde være konstant i de første 2 timer.

6. Oktober 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi havde booket en pølsevogn til vores…

Vi havde booket en pølsevogn til vores bryllup, og jeg må sige at det var over al forventning! Sara fra byens pølsevogn var ekstrem hurtig til at servere så alle fik hvad de havde lyst til. Sara var også ekstremt god til det yngre segment, som gerne ville prøve at lave deres egne hotdogs.

Kæmpe anbefalinger herfra!!

28. September 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi havde booket Byens Pølsevogn til et…

Vi havde booket Byens Pølsevogn til et event rundt i Danmark og i Slagelse havde vi fornøjelsen af en ung, professionel og meget imødekommende ung mand Simon, alt spillede bare og han lavede nogle fantastiske hotdogs som sad lige i skabet👍
Den bedste anbefaling herfra

20. September 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hotsdogs der var lige så god som servicen

Havde for nyligt den store fornøjelse af at have Simon fra Byens Pølsevogn til at servere natmad til min storebrors bryllup. Punktligt og storsmilende ankom han til tiden, og på det minut han havde lovet der var natmad klar, kunne Simon ganske rigtigt slå døren op for et regulært overflødighedshorn af ristede- og franske hotdogs der var klar med det samme. Til de sulte gæsters store glæde! Maden var lige så velsmagende, som servicen og effektiviteten i Simon var stor. Kun de varmeste anbefalinger herfra.

16. September 2023

Tak til Simon og Oliver

Vi havde Simon og Oliver ude til vores arrangement hvor der skulle lavet hotdogs til 100 plejehjemsbeboere, pårørende og ansatte. Oliver og Simon var simpelthen så søde og gode og velforberedte.. De hotdogs de fløj over disken uden videre ventetid.. Når vi skal bruge en pølsevogn igen, så vil vi have jer igen… Tusind tusind tak for at gøre vires arrangement fuldendt.

12. September 2023

Hotdogs til høstfest

Vi havde Paw ude fra byens pølsevogn i forbindelse med en høstfest. Det kørte bare. Hurtig og effektiv servering med et smil på læben. Alle var tilfredse og kvaliteten af maden var super. Kun gode anbefalinger herfra!

Suveræn oplevelse!

Vi havde i dag besøg af Byens Pølsevogn på arbejdspladsen, som skulle servere for 120-130 personer på 2 timer. Det er bestemt ikke sidste gang vi gør brug af jer. Det var en suveræn oplevelse, og vi var så heldige, at det var to friske fyre (Simon og Oliver), som hurtigt fik servicerede de mange mennesker, der kom forbi i deres frokostpause.
Vores medlemmer gik glade og mætte derfra, og det var ikke lang tid de skulle vente, trods at der i nogle perioder var mange mennesker på en gang.

Stor ros herfra da serviceringen gik hurtig, og maden blev serveret varm.
Vi ses næste gang vi giver frokost til medlemmerne.

De bedste hilsner fra tillidsrepræsentanter hos Statens Administration.

7. September 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Service og mad i topklasse.

Havde besøg af Simon til vores årlige sommerkomsammen i foreningen. Helt igennem en forrygende god oplevelse og god mad.
Vi havde 55 gæster, og serveringen gik lynhurtigt, det tog under 15 minutter for at servicere alle gæster første gang.
Maden var i top, alt spillede perfekt. Vi fik meget ros af gæsterne efterfølgende, og den kan vi så give videre til Simon.

Paw fra Byens Pølsevogn

Vi havde besøg af Paw fra Byens pølsevogn i forbindelse med en 18 års fødselsdag, og det var en kæmpe succes: Serveringen kørte smidigt, og de unge mennesker fik al den mad, de kunne spise.

Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr