Havde booket dem til at servere natmad til 100 unge glade mennesker til studentergilde. Havde fået ordrebekræftelse, pengene var trukket. Da dagen kom og de skulle være dukket op, kom der ingen, da... Mehr ansehen
Hej Mette. Jeg håber du får dine penge tilbage. Det har vi andre ikke fået, og vi var end da ansatte i firmaet. Snydt for løn, ferie penge og pension. Jeg krydser finger for dine penge kommer tilba... Mehr ansehen
150 var samlet, da et nyt værksted skulle invies – Byens Pølsevogn var klart med til at gøre dagen særlig. Rigtigt mange var imponeret over den hastighed der kunne langes pølser over disken, sågar... Mehr ansehen
Byens Pølsevogn serverede pølser fra deres fine pølsevogne til mit bryllup. De dukkede op i god tid, fik sat op uden problemer og var klar til at servere til aftalt tid. Da vi ikke selv havde opdaget,... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Utraditionel mad til festen? Vi tilbyder leje af pølsevogn til enhver fest → En nem og populær løsning, som gæsterne vil elske → Book pølsevogn her →
Ulfeldtsvej 20, 8700, Horsens, Dänemark
- byenspølsevogn.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Ikke en finger at sætte - super god service
Simon leverede god service med et smil... Maden smagte godt.
Super oplevelse
Vi havde bestilt pølsevogn til barnedåb, vi var 60 mennesker og det fungerede bare rigtig godt! Der var god kommunikation da vi bestilte, det var nemt og prisen var yderst rimelig! Maden var lækker, Simon som var ud hos os var bare rigtig sød og dygtig! Han var hurtig til at få maden lavet til vores gæster så der var ikke lang kø selvom vi var mange, han var god til at forberede maden så der hele tiden var noget klart og så var han bare rigtig behagelig at have ude! Helt klart noget jeg vil anbefale! Det var så nemt og hyggeligt og det var et super indslag til vores barnedåb som blev holdet som havefest. Vores gæster har også sagt at det var rigtig godt!
Lynhurtige hotdogs
Tak til Simon og Byens Pølsevogn for en perfekt fejring. Kort og godt var det ukompliceret, serviceminded og ikke mindst velsmagende. 5 store ***** herfra :-)
Vi bestilte mad fra Byens Pølsevogn til…
Vi bestilte mad fra Byens Pølsevogn til vores Vikarfest i Odense!
Simon kom smilende, frisk og glad som aftalt og var meget serviceminded. Han havde alt med! Så vi skulle overhovedet ikke tænke på noget👌Simon er i øvrigt mega hurtig og effektiv til at lange pølser over disken😎
Vi bestiller helt sikkert igen🥳Vi giver Simon og Byens pølsevogn 5 🌭🌭🌭🌭🌭🤩
Simon var forbi vores arbejde med sin…
Simon var forbi vores arbejde med sin pølsevogn.
Han var super hurtig til at servicere de 32 gæster med 165 hotdogs.
Det bliver ikke sidste gang vi booker Simon.
Perfekt service
Det er ikke første gang vi anvender ByensPølsevogn og bestemt heller ikke sidste!
Vi havde Simon fra ByensPølsevogn ude og servere for 60 af vores medarbejdere og det spillede bare perfekt! Gode hotdogs, hurtig servering, god service og ikke et øje tørt!
Firma arrangement.
Var i dag til et spændende Firma arrangement, hvor Byens Pølsevogn med Sara dukkede op, og gav en virkelig god afslutning på det hele, med lækre velsmagende pølser med brød, kanon service og højt humør. Kan anbefales 😉👌
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse, med super effektiv betjening og oveni dette gode hotdog’!
Klart anbefalelsesværdigt til et arrangement.
Vi lejede Byen Pølsevogn til åbent hus…
Vi lejede Byen Pølsevogn til åbent hus arrangement med Susanne og Sara og alt var bare i tip top i orden.
De kom i god tid, var fuldt professionelle med service og havde overblikket hele tiden. Søde og smilende.
Super god service.
Helt fantastisk service og mad
Helt fantastisk service og mad. Bøde store og små var begejstret og mætte! Kan varmt anbefales!
Det spillede Max da de var ude og…
Det spillede Max da de var ude og bidrage til åbent hus. De kunne sagtens med flowet at gæster 👍🏻 ren klasse
Fantastisk oplevelse til en god pris
Fantastisk ung gut Simon, der bare leverede hurtig betjening, højt humør og en overall fed oplevelse. Vi vil med glæde have Simon forbi igen!
Super god service og betjening af Simon
Pølsevogn til åbenfabrik
Personaleforeningen havde arrangeret fabriksfremvisning for familie og venner. Virkelig god service. Pølsevognen kom i god tid, og pølserne var klar fra start. Rigtige gode hotdogs og fantastisk god og rar servering. Vi var næste 100 og ingen problemer med at følge med.
Super god betjening af Simon og Jesper 👍
Virkelig god service!
Et besøg fra Byens pølsevogn skuffer bestemt ikke! 😃
Vi havde til vores rejsegilde besøg af Byens pølsevogn og Simon og sikke en fornøjelse.
Der var både god mad og virkelig god service fra Simon til både store og små - trods regn og blæst. Der var hele tiden pølser klar til vores gæster og masser af dem, ingen gik sultne hjem.
Vi vil klart både anbefale Byens pølsevogn til andre der skal bruge en pølsevogn og selv gøre brug af dem igen, hvis lejligheden byder sig 😊
Besøg til generalforsamling
Vi har haft besøg i flere år af byens pølsevogn til vores årlige generalforsamling og de skuffer aldrig. Der er masser af pølser, hotdogs, høflig betjening og godt humør fra Jesper og Simon.
Super oplevelse
Vi havde Kamilla og Simon ude til et firmaarrangement hos NTG i Kolding. De var søde, imødekommende og kunne virkelig få serveret pølser til vores medarbejdere i en fart, så der ikke opstod en kæmpe kø, på trods af at vi var over 100 mennesker.
De får en kæmpe anbefaling herfra.
Mvh. Camilla
Super kompetent service fra byens…
Super kompetent service fra byens pølsevogn, hvor vi havde Simon ude der sørgede for god mad og glade gæster!
Så nemt og hurtigt! Kan anbefales til alle slags arrangementer og det er nok heller ikke sidste gang vi bruger dem 🙏🙌🤩
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.