Produktene var enkle å bruke. Forklaringene var lette å forstå. Savner en video av hvordan man legger foliestriper - altså hvordan man bruker kammen, utfordringer med å dra ut striper med skill osv. M... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg bestilte striper m/hette og toning. Varene kom veldig kjapt og jeg fikk gode instruksjoner på mail. Jeg hadde et spørsmål underveis, og fikk svar med én gang! Fantastisk service. Stripene ble... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Helt topp kundeservice. Svarer raskt på mail, grundig veiledning som følger med bestillingen. ByBente engasjerer seg virkelig for at resultaet på håret skal bli flott, og veldig tydelig at de brenne... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Sendte inn bilde samt forslag til den fargen jeg selv tenkte ville passe i etterveksten. De flinke og behjelpelige damene i Bybente mente at en annen farge ville være bedre. Jeg stolte på dette, og er... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Nettbutikk som selger egenutviklet profesjonell hårfarge og hårpleie for skandinavisk hår. Hårfargene tilpasses individuelt kundens hår.
Østre Strandgate 56B, 4608, Kristiansand, Norwegen
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 90 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Utrolig bra produkter som holder det de lover. I alle fall det jeg har kjøpt av striping, toning, shampo, balsam. Det jeg imidlertid sliter litt med, bruksanvisningene. Jeg måtte virkelig studere disse ifht striping vs stripe ettervekst, hele striper og toningen etterpå. MEN chatbot`en svarte veldig greit på det jeg lurte på, så egentlig endte det opp med å bli et ikke-problem.

Antwort von Color ByBente AS
Pakken kom raskt og er superfornøyd med resultatet etter toningen! (10.02). Andre gang jeg kjøper den, og det vil jeg fortsette med. Endelig fikk jeg den fargen på håret som jeg alltid har ønsket meg😍

Antwort von Color ByBente AS
Produktene jeg bestillte var fantastisk. Endelig noe som virket og det var super enkelt å stripe håret selv. Resultatet ble kanon bra, og jeg er så fornøyd. Jeg kommer til å fortsette å bestille produktene til ByBente. Aldri mer kjøp av noe som helst som har med hårfarge/stripe/bleking på butikken, da det ikke blir litt det samme engang.

Antwort von Color ByBente AS
Denne bl.av brunfarge var bare helt topp, og...denne gang satt fargen supergodt. Etter første vask nesten ikke farge etter sjamponering og skyld I dusjen👍 Tusen takk for all informasjon ang.bl. av fargevalg. ♡lig takk for at dere finnes, helt slutt på butikk farger.

Antwort von Color ByBente AS
Håret mitt var for ødelagt for å bruke dette . Jeg Anbefaller tettere kontakt spesielt med de som har bleket før .

Antwort von Color ByBente AS
Jeg er så utrolig fornøyd med en helt super nettside, og hvordan man kan mixe og blande fargekombinasjoner✨✨✨✨✨Fargen ble superfin. Dette vil jeg fortsette med✨

Antwort von Color ByBente AS
Elsker produktene, sverger til enkel hjemmefarging, super god service og fikk veiledning på mail❤️

Antwort von Color ByBente AS
Utrolig god kundeservice og flotte produkter! Ble kjempe fornøyd med håret🤩

Antwort von Color ByBente AS
Svært fornøyd med hårfargen jeg kjøper hos dere. Som Trebarnsmor er det fint å kunne farge håret hjemme med hårfarge som gir gode resultater hver gang.

Antwort von Color ByBente AS
Jättebra skonsam blekning. Älskar att man kan välja styrka själv 🙌🏼

Antwort von Color ByBente AS
Jeg er eldre, med grått hår – hvitt foran og grått bak – og har høyt hårfeste og tynt nordisk hår. Jeg ønsket en litt mørkere bunnfarge i kald tone, og jeg kombinerte det med noen striper foran. Til slutt ble alt vasket inn i håret og fikk virke i fem minutter. Resultatet ble helt fantastisk – jeg ser ti år yngre ut! Veldig gode råd fra ByBente og et flott resultat. Jeg har allerede bestilt ny farge🫶

Antwort von Color ByBente AS
Man kan ikke bli mer fornøyd med hjemmefarge! Jeg var så lei av å betale tusenvis av kroner hos frisør og aldri bli fornøyd. Bestilte hjemmefarge fra bybente, fikk skreddersydd pakke, og håret ble finere enn etter sist jeg var hos frisøren og betalte 3500. Jeg sparte 2500 kroner i en fei. Til referanse så bestilte jeg meg nettopp flybilletter til Estland for 2500.
Det er nå gått 2,5 måneder siden jeg farget håret hjemme med bybente, og håret er fortsatt fint🥹
Kjære bybente, takk for muligheten til å spare så mye penger, og kunne bruke de på andre ting istedenfor, og fortsatt ha fint hår❤️

Antwort von Color ByBente AS
By bente har veldig god service. Gode produkter og bra fremgangsmåter for disse.

Antwort von Color ByBente AS
Super fornøyd med god service å fantastiske produkter som funker 😉

Antwort von Color ByBente AS
Jeg har vært kunde hos By Bente over lengre tid, og er kjempefornøyd med produktene. De er hyggelige å snakke med på tlf., og har mange gode oppklarende videoer på sin side.
Hilsen en fan :-)

Antwort von Color ByBente AS
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.