Produktene var enkle å bruke. Forklaringene var lette å forstå. Savner en video av hvordan man legger foliestriper - altså hvordan man bruker kammen, utfordringer med å dra ut striper med skill osv. M... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg bestilte striper m/hette og toning. Varene kom veldig kjapt og jeg fikk gode instruksjoner på mail. Jeg hadde et spørsmål underveis, og fikk svar med én gang! Fantastisk service. Stripene ble... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Helt topp kundeservice. Svarer raskt på mail, grundig veiledning som følger med bestillingen. ByBente engasjerer seg virkelig for at resultaet på håret skal bli flott, og veldig tydelig at de brenne... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Sendte inn bilde samt forslag til den fargen jeg selv tenkte ville passe i etterveksten. De flinke og behjelpelige damene i Bybente mente at en annen farge ville være bedre. Jeg stolte på dette, og er... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Nettbutikk som selger egenutviklet profesjonell hårfarge og hårpleie for skandinavisk hår. Hårfargene tilpasses individuelt kundens hår.
Østre Strandgate 56B, 4608, Kristiansand, Norwegen
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 90 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Har bestilt flere ganger. Produktene kommer lynraskt og har salongkvalitet. Jeg har jobbet på frisørsalong i 5 år, så jeg vet hva jeg snakker om. Får også god hjelp på konsultasjoner.

Antwort von Color ByBente AS
Utrolig god kundeservice og rådgivning, fantastiske produkter og rask levering. Tipp topp rett og slett 😊

Antwort von Color ByBente AS
Gode produkter,som gir bra resultat, Er litt kostbart,men er også sunnere for håret.

Antwort von Color ByBente AS
Veldig god og rask kundeservice og kundeveiledning.

Antwort von Color ByBente AS
Meget fornøyd med service til disse jentene. Svarer på søndager og er meget behjelpelige.
Kom ikke helt i mål med platinablonde striper, men det har nok mer med mitt hår og at jeg ikke satt lenge nok.
Har handlet der igjen for å kjøre ett nytt forsøk.
Anbefales 👍😊

Antwort von Color ByBente AS
Rask leveranse og god bruksanvisning.
Jeg er meget fornøyd med fargene jeg bestilte. Jeg ønsket en kald look og bestilte to nyanser. Kald blond og kald mørk blond til mitt tilsynelatende mellombrune hår. Fargen ble utrolig bra, langt over mine forventninger. Virkelig frisørfølelsen hjemme! Anbefales!

Antwort von Color ByBente AS
Jeg er kjempefornøyd med både service, den personlige veiledningen jeg fikk over e-post og produktene. Jeg har aldri klart å stripe eller bleke håret hjemme uten å få orange/ gult hår med skade, nå klarte jeg det for første gang uten å ødelegge håret! Så fornøyd! Tusen takk!! Kommer definitivt til å bestille igjen.

Antwort von Color ByBente AS
God tilgang til nyttig informasjon, personlig veiledning som hindrer feil bruk og sørger for bestilling av riktig produkter til akkurat ditt hår. Jeg er kjempefornøyd!

Antwort von Color ByBente AS
Alltid gode produkter! Og man får frisørfølelsen selv hjemme! Veldig bra!

Antwort von Color ByBente AS
Fantastisk service og svar med en gang man tok kontakt

Antwort von Color ByBente AS
Helt fantastisk god kundeservice.
Har aldrig oplevet så grundige svar og vejledning. Og så bliver der svaret hurtigt! 😊

Antwort von Color ByBente AS
Veldig god kundeservice mtp rådgivning av hva jeg burde velge av produkter, og veldig fornøyd med produktene.

Antwort von Color ByBente AS
By Bente er flinke, superraske på service , og ikke minst skinner det igjennom at de virkelig ønsker å gjøre kundene glade og fornøyde . Så fornøyd med fargene også! Får stadig komplimenter for fin hårfarge . Bruker 3:11 med 1,5% blanding .

Antwort von Color ByBente AS
Elsker fargekombinasjonen de anbefalte meg. Lett å kommunisere med de, og superenkelt å farge håret selv 😄 300kr for å farge det selv for samme resultat, om ikke bedre enn hos frisøren for flere tusen kr… kommer aldri til å farge håret hos frisør igjen.

Antwort von Color ByBente AS
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.