*Silkeborg butikken* Fik ingen bekræftigelse på bestillingen. Da jeg kom ned i biksen var maden ikke klar, endte med 15min forsinkelse. De ting vi havde bedt os undladt i maden, var alligev... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Sur mand kunne dårlig nok ikke smile dårlig service kunne ikke engang komme ned med maden så han stod bare ved lågen og vis man er langsom til at hente så vender han bare øjne og bliver ireteret B... Mehr ansehen
Får at vide der vil gå 15 min efter min bestilling, kommer tilbage efter 10 og derefter står jeg og venter i godt en halv time, maden bliver taget op flere gange fra poserne fordi de ikke er lavet ord... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Burger Beast i Silkeborg
Burger Beast i Silkeborg. Flad, slatten og fugtig burger. Ligegyldigt chillimayo. Stedet var bedre før det blev ændret fra Burger Shack til Burger Beast.
Fin burger til prisen
Fin burger til prisen. Den måtte gerne være endnu mere snasket, men de 2 smashburgere var sprøde som de skal være. Gode pommes frites. Det hele var klar til tiden.
Det havde dog været rart med en e-mail bekræftigelse.
Lækker velsmagende burger og hurtig…
Lækker velsmagende burger og hurtig ekspedition .
God mad til tiden
Fremragende burgere til tiden leveret af et skarpt og venligt personale. Deres kyllinge burger er i sig selv 5/5!
Kan klart anbefales
Endelig et lækkert burgersted i Silkeborg. Super god smag, kvalitet og service. Et godt udvalg, og elsker, at der er mulighed for at til og fravælge alle elementer i maden. Her kommer vi helt sikkert til at hente mad fra igen. Der er desuden mulighed for at spise i restauranten.
Bøffen er saftig og lækker
Bøffen er saftig og lækker.
Mange tak for mad.
Pisse god mad og service i Randers
Pisse god mad og service i Randers, Foodora lavede fejl men de flinke mennesker sørgede for at jeg fik min mad alligevel
Viklig lækert burger jeg tro at det er…
Viklig lækert burger jeg tro at det er den bedste i silkeborg hvis ikke helle damark
Silkeborg Virkelig lækkert.
Silkeborg. Virkelig lækker mad. Måske den bedste burger jeg har fået og sprøde velsmagende fritter. Det kan ikke gøres bedre.
Fik ingen bekræftigelse på…
*Silkeborg butikken*
Fik ingen bekræftigelse på bestillingen.
Da jeg kom ned i biksen var maden ikke klar, endte med 15min forsinkelse.
De ting vi havde bedt os undladt i maden, var alligevel tilføjet. (Løg, tomat mm.)
Da vi pillede alt ud, smagte burgeren godt og mættede meget, pomfritterne var kedelige uden smag.
Mega gode og store burgere
Mega gode og store burgere. God service.
100% økologisk kød, og gode pommes.
Det var vildt flotte og lækre burgere
Det var vildt flotte og lækre burgere, de var hurtige til at lave dem og det var et hyggeligt sted. Kan helt klart anbefales
Der var mangler
Der manglede mozaralla stiks vi havde bestilt med samt 2 dip. Så synes ikke helt det levede op til det jeg har hørt om stedet.
kan varmt anbefales at gå videre.....
kan varmt anbefales at gå videre dette er ikke stedet hvis man skal have noget der er værd at spise, burgerne alt for våde, bacon var ikke sprød, størrelsen tja den kunne måske være fin nok til en lille hund men bestemt ikke menneske størrelse...
70 kr. for en burger hahhaha
70 kr. for en cheeseburger er fuldstændig vanvittigt. Håber i snart går konkurs.
Kan varmt anbefales ❤️
Bestilte en cheeseburger menu og den var fuldstændig fantastisk. Både pomfritter og burger smagte virkelig godt og det er helt sikkert HER, at jeg køber mine burgere fremover. Selvom i får 5 stjerner, vil jeg dog klage en smule over jeres dip. Jeres dip-beholdere er sindsygt små og så fylder i dem kun halvvejs op. Fyld beholderen op, for det var en virkelig lækker hvidløgsdip, som vi løb tør for meget hurtigt! ;)
Saftigste burger jeg nogensinde har smagt…
Saftigste burger jeg nogensinde har smagt. Smash-teknikken giver burgeren en helt unik smag. Det er virkelig lækkert!
Kan varmt anbefales. Tak for mad BurgerBeast.
Sindssyg lækker burger - Jeg kommer igen!
Sindssyg lækker burger! Jeg var et smut forbi Burger Beast i går og fik en super lækker burger!
Service var i top og maden kunne man ikke sætte en finger på!
Jeg kommer helt sikkert igen :)
Billig menu !!
Billig menu !!! 99kr for burger med pommes og en dip dertil.
Bøffen er dejlig saftig og greasy, rigtig amerikansk stil. Mætter tilpas godt, helt klart foretrukne take away burger i Aalborg.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.