*Silkeborg butikken* Fik ingen bekræftigelse på bestillingen. Da jeg kom ned i biksen var maden ikke klar, endte med 15min forsinkelse. De ting vi havde bedt os undladt i maden, var alligev... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Bestilte en cheeseburger menu og den var fuldstændig fantastisk. Både pomfritter og burger smagte virkelig godt og det er helt sikkert HER, at jeg køber mine burgere fremover. Selvom i får 5 stjerner,... Mehr ansehen
Sur mand kunne dårlig nok ikke smile dårlig service kunne ikke engang komme ned med maden så han stod bare ved lågen og vis man er langsom til at hente så vender han bare øjne og bliver ireteret B... Mehr ansehen
Får at vide der vil gå 15 min efter min bestilling, kommer tilbage efter 10 og derefter står jeg og venter i godt en halv time, maden bliver taget op flere gange fra poserne fordi de ikke er lavet ord... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Virkelig gode burgere og pommes
Virkelig gode burgere og pommes. Burgeren er helt tilpas i størrelsen og så smager den bare godt lige fra burgerbollen til bøffen. Deres pommes er perfekt sprøde og lækre.
Den bedst burger smag har jeg prøvet i…
Den bedst burger smag har jeg prøvet i hele europe. Håber min ord giver kun motivation til at opnå stor fremtid for jer.
God takeaway og fin service
God takeaway og fin service men online bestillingsfunktionen kunne forbedres - den er ikke hel optimal til mobiltelefon
Svindel - eller bare ringe service!
Ingen tilbagebetaling, eller kontakt på trods af fejl fra deres side. Har betalt 198,- for ingenting.

Antwort von Burgerbeast
God service og venlig personale
Bedste burgere jeg nogensiden har…
Bedste burgere jeg nogensiden har smagt. Gode råvarer, godt krydret … simpelten perfekt
Byens bedste burger og pommes
Byens bedste burger og pommes. 😋Husk chili mayo 🙌🏼
Fantastik godt famile tilbud. Perfekt til en hygge-søndag
Lækker mad
Lækker mad, klar som aftalt.
Pomfrit smagte godt og god afvejning af kryderrrig.
Dog var de lidt bløde da jeg kom hjem (4,5 km). Tænker de havde været perfekt sprøde hvis de var spist i butikken.
Super velsmagende og saftig Burger Menu
Velsmag og super service
Smagfuld og saftig burger
Smagfuld og saftig burger. Fik præcis hvad jeg havde bestilt også særorder uden tomat. Bestilte via webside - lidt forvirring på betalingssiden om jeg havde bestilt til det rigtige udleveringssted(Silkeborg) .
Næste gang vil jeg dog foretrække pommes frites uden salt, da de var rigeligt salte.
God mad - men glemt chilimayonnaise
Maden var god fra BurgerBeast Randers, men de havde glemt vores chilimayonnaise 🥴
Super lækker burger👏
Virkelig nogle lækre burgere!!
Virkelig nogle lækre burgere!!! Vi fik en vegetarisk burger og en cheese — så dejligt og velsmagende 🤌🏼
Super super 😁 Har nu været i den nye…
Super super 😁 Har nu været i den nye Burger Beast 2 gange og der er altid god stemning, lækker mad og super venlig betjening 😁 og fair priser. Min yngste datter og svigersøn er også fan af det nye sted 🤗
Har ventet over 40 minutter på en…
Har ventet over 40 minutter på en triple beast cheese & bacon burger menu.
De har mistet overblikket fuldstændigt de to i køkkenet…der bliver dog prioriteret ordre fra Foodora og Wolt, så det er vel godt nok 😏
God og hurtig madlavning.
Gav 234 kr for at då leveret en…
Gav 234 kr for at då leveret en cheeseburger med bacon(havde bestilt ekstra cheese, men det var bestemt ikke noget jeg bemærkede)
Prisen er dog med Wolt levering - men alligevel - 99kr for en burger +10kr+10kr (for bacon og ekstra ost) som så ikke var tilfredsstillende
Lad det værre.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.