Bestilte i forvejen en blanding af Burger Beasts gode burgere og sides til min 50 års fødselsdag i stedet for den klassiske buffet, det var SÅ GODT, jeg har aldrig fået så god tilbagemeldinger fra min... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi bestilte online kl. 18:30 med forventet levering 19:38. kl. er 20:38 nu, og vi har stadigvæk ikke fået leveret vores mad. Deres sporing med tidsangivelser svinger op og ned i antal minutter -... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Er positivt overrasket over smag Pomfritter er en god oplevelse Burger er os med massere af smag de forskellige ingredienser skiller sig ud så en positiv oplevelse Dyppelse Hvidløgs... Mehr ansehen
Fantastisk flot og velsmagende ærlig burger. Jeg kan ikke forestille mig at det kan gøres bedre. Ikke så meget pjat, bare meget høj kvalitet. Betjeningen var også helt i top. Venlig og imød... Mehr ansehen
Vi har et lille udvalg af råvarer, så vi altid kan sikre kvaliteten er helt i top, men også fordi der aldrig har været nogen grund til at genopfinde den dybe tallerken, når det kommer til burgere. Udover nogle lækre bøffer, kommer vi ikke andet end salat, tomat, løg og syltede agurker i vores burgere. Når ja, og så selvfølgelig vores roste Beast hjemmelavede dressing, som hæver burgeren til et helt nyt niveau. Hvem havde troet der ikke skulle mere til for at lave en overdådig burger, som du ikke kan få nok af? Tja, vi ved det ikke, vi ved bare, at a beast is a beast, and FEED YOUR INNER BEAST
estrupsgade 6 st , 8600, Silkeborg, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 64 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Kæft det godt!! Både Silkeborg og Horsens! Venligt personale og friske burgere! Alt udover forventning!!!
1 1/2 times ventetid på burger uden bøffer 😳
Min datter og jeg kom ind og bestiller mad på skærmen i restauranten. Jeg er klar over jeg skal være tålmodig netop i dag, der var travlt. Sidder og venter i 1 1/2 time. Får maden og kommer hjem for at opdage, at der ingen bøf er i den ene burger. Ringer derned og får af vide, at jeg skal komme tilbage for at få pengene retur. Må så starte bilen og afsted igen. Kommer ind og får pengene tilbage på burgeren, ikke hele menuen. Køre derefter hjem. Hvor jeg må spise kolde pommes Frits. Det der skulle være en hyggeaften, endte ikke særlig hyggeligt. Er normalt glad for stedet. Men ikke mere.
Svar på jeres svar.
Det passer ikke. Jeg fortalte at der INGEN bøffer var i den ene burger, der var kun salat, agurk, løg og en klat dressing. Jeg var ikke villig til at bruge mere ventetid, da Jeg allerede havde siddet og ventet i 90 min. Derfor ville jeg gerne have pengene tilbage. Jeg synes det er dårlig service fra jeres side. Jeg skulle jo også ud og køre en ekstra gang pga jeres fejl. Jeg havde gerne sendt jer billeder.

Antwort von Burger Beast( Silkeborg - Horsens )
Dårligste service i Aalborg..
Havde bestilt mad over tlf. det skulle være færdig kl 17.15. Kommer ind og får afvide at de er i gang med at lave den. Kl. 17.30 spørg jeg om den snart er færdig, hvortil der bliver sagt at den laver han nu. Så den var aldrig i gang da jeg kom kl 17.15..
Jeg gik uden mad og uden et “det er vi kede af”.. så til andre der skal have en burger, find et andet sted hvor der er service til kunderne.
Første og sidste gang jeg prøver det.

Antwort von Burger Beast( Silkeborg - Horsens )
FANTASTISK MAD. Jeg har spist på Burger Beast i Silkeborg og jeg bliver forbløffet over hvor god maden er hver gang. Der er god og hurtig service og der er en afslappet atmosfære derinde

Antwort von Burger Beast( Silkeborg - Horsens )
Virkelig sølle burger til en alt for høj pris. Dårlig service de manglede det halve af butikken medarbejderne blir råbt ude i køkkenet, en af dem begyndte at græde.
Dårlig hygiejne de bruger handsker på den ene hånd men bruger begge hænder til at lave mad med. Jeg anbefaler ikke at spise på burger beast
der var nok det bedste service jeg nogensinde har fået og maden var fantastisk. Fritterne især de var perfekt krydret, men burgerne var bedre de var bygget så godt og de faldt ikke fra hindanden. Overall var det den bedste fast-food restaurant jeg har prøvet. :)
Jeg fik mad fra jer fredag d. 7/11-2025. Det var kold som i iskold mad. Det virkede for os som om, det var en menu der havde stået MEGET længe. Elendig oplevelse

Antwort von Burger Beast( Silkeborg - Horsens )
Mega god kyllinge burger og lækre sprøde fritter .
Hjemme lavet dressing med god smag ..
kan anbefales og jeg kommer egen .

Antwort von Burger Beast( Silkeborg - Horsens )
Jeg var på besøg i Silkeborg i dag (jeg bor normalt i Aarhus) og spiste hos Burger Beast. Jeg fik cheeseburger-frokostmenuen – og det var helt ærligt 10 ud af 10! Saftig bøf, perfekt smeltet ost, sprøde fritter og bare virkelig god smag hele vejen igennem.
Klart et sted jeg ville tage turen for igen 🍔🔥

Antwort von Burger Beast( Silkeborg - Horsens )
Super god burger, fantastiske fritter og god dyppelse.

Antwort von Burger Beast( Silkeborg - Horsens )
sad og spiste nuggis med hawk tuah da p diddy kom
diddy var meget zesty god oplevelse
Jeg kan ikke gi 4,5 så de får 5 her fra, bordet kunne godt klarer en klud.
Jeg blev virkelig forbavset over, at maden hade vi inden for ca. 5 min, burgeren var smagfuld og saftig, jeg kan ikke huske hvornår, jeg har fået så god en burger.
Forstår ikke hvorfor folk sidder på de fortovscafe på gågaden, med en fimset sandwich, kom dog afsted ud af gågaden og få en saftig burger.

Antwort von Burger Beast( Silkeborg - Horsens )
Seriøst et besøg man ikk ska gå glip af..
Tripple er nok en af de bedste burger jeg har smagt..

Antwort von Burger Beast( Silkeborg - Horsens )
1,5 time om at lave 2 burger.
En lørdag eftermiddag kl 1300.
Uspiselige burger de så udlevere.

Antwort von Burger Beast( Silkeborg - Horsens )
Jeg har spist hos dem flere gange – altid lækker mad. Denne gang bestilte jeg via Wolt, men maden var helt kold, som den desværre næsten altid er, når de leverer.
Jeg ringede til restauranten, og de tog straks ansvar – super service!
Dagen efter blev jeg kontaktet, fordi Wolt ikke ville tage ansvar eller refundere beløbet.
Som kompensation har vi nu fået en ny menu og er inviteret ind i restauranten for at nyde maden dé

Antwort von Burger Beast( Silkeborg - Horsens )
Lækker burger til en god pris.
Mega gode burgere, og pomfritterne er super gode. Kan virkelig anbefales!
Jeg så Casper drømmes anmeldelse af Burger beast, og ville se om deres burgere virkelig var så gode. Men det er de virkelig!
Lækkert mørt kød der smelter på tungen, friske råvarer, top kundeservice. Nogle af de bedste burgere jeg har prøvet at smage
Delightful environment and staff that made my visit even more splendid.. Food was beyond delicious.. Best fries they were not oily.. Highly recommend it.. 🍔🍔🍟🍟 I would suggest to open a branch here 🙈😍🤤🤤🤤
Amazing burger and great fries seasoning, perfect service, hightly recommended <3
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.