Fantastische middag gehad. Althans,onze mannen!! Als verjaardagscadeau mochten ze samen op pad in een Ram Van. Dat hebben we lang verborgen weten te houden. Ik had geboekt voor een zondag.....niet we... Mehr ansehen
We werden vanaf begin af aan al super geholpen ! Vlotte communicatie en heel erg fijn contact. Voor onze bruiloft hadden we een prachtige witte Dodge Ram gehuurd. Konden deze buiten de openingstijden... Mehr ansehen
1 ster is eigenlijk al te veel. Wat een teleurstellende ervaring. Er is zeer onprofessioneel omgegaan met een lekke band. Er werd geen enkel bewijs geleverd, terwijl wel meerdere keren is toege... Mehr ansehen
Ik had de Lamborghini Aventador S gehuurd. Wat een ervaring! Prachtige auto en zeker de moeite waard om te ervaren. Ook nog in de Huracan Evo gereden, heerlijk het dakje open met het zonnetje. Als Lam... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Ervaar het ultieme rijplezier met Buena Vida, al meer dan 10 jaar marktleider in het verhuren van exclusieve en bijzondere auto's: spectaculaire supercars! Met bijna 30 unieke supercars klaar om jouw hart sneller te laten kloppen, bieden wij ongeëvenaarde luxe en snelheid. Van Lamborghini tot Ferrari: jouw droomauto staat al klaar. Actief in de Benelux en inmiddels ook daarbuiten, zijn we het adres voor liefhebbers die zich écht willen onderscheiden. Stap in en maak van jouw rit een onvergetelijke ervaring!
Elektraweg 2e, 3144cb, Maassluis, Niederlande
- +31 10 503 6336
- info@buenavida.nl
- buenavidasupercarverhuur.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Top!
Experience Audi RS6 gedaan, top ervaring! Super vriendelijke service en makkelijk geregeld. Aanrader!
McLaren 570s gehuurd voor onze…
McLaren 570s gehuurd voor onze trouwdag. Wat een geweldige wagen! Netjes geholpen en alles top geregeld.
Avond ervoor zelf opgehaald en ze kwamen hem netjes 24uur later weer ophalen bij mij. Goed geregeld! :)
Bruiloft
Donderdag 10 september zijn wij getrouwd. Ik hadden een ferrari california gehuurd bij een ander bedrijf. 2 weken voor de bruiloft kreeg ik een telefoontje van het verhuurbedrijf dat de ferrari tegen een boom was gereden. BALEN! Voor hun en voor ons. Ik ben gelijk op internet gaan zoeken want ik wilde echt een California hebben. Ik kwam uit bij Buena Vida.... Top bedrijf. Ik had de situatie uitgelegt, wat er met de vorige Ferrari was gebeurt en ze kwamen gelijk met een mooie oplossing!
Het is een mooi bedrijf, eerlijk, je weet waar je aan toe bent, Kortom een top bedrijf! Nogmaals bedankt voor het leveren van de Ferrari Californa op onze mooiste dag!
Gr Ruud en Esmée
Verjaardag van mn vader
Gisteren voor de 76e verjaardag van mn vader de mc laren gehuurd, het was echt een geweldige ervaring! Alles werd heel rustig door een keurige jongeman uitgelegt, ook vond ik de zaak netjes en met een mooie uitstraling! Eigenaar Danny is heel makkelijk en vriendelijk, alles kan en niks moet! Een aanrader!!!
Nissan GTR
Vandaag een dag in de nissan GTR van Buena Vida gereden, wat een ongelooflijk mooie bak is dit toch zeg, het vermogen en het geluid (zeker in tunnels) is echt bizar. Kom zeker nog een keer terug voor de GTR of misschien eens wat anders,
De service is ook helemaal top een dag van te voren alles geregeld zo snel ging het had natuurlijk wel geluk dat hij nog beschikbaar was. Ontvangen met een lekkere bak koffie en tevens alles doorgesproken en afgehandeld, voor dat ik weg ging werd aangeboden even een filmpje te maken van de auto voor eventueel schade zodat dat later niet op mij verhaalt zou worden. Heel erg netjes behandeld dus.
Danny heel erg bedankt voor de service en de ervaring ik kom zeker terug.
Jacco.
Topservice! Prachtige wagens!
Hele dag op pad geweest met de GT-R. Wat een geweldige wagen. Altijd al eens in willen rijden in deze auto en het heeft zeker niet teleurgesteld. Het vermogen en geluid van deze auto (en de turbo's) gaat denk ik nooit vervelen en ik heb hem dan ook na bijna 500km met spijt ingeleverd.
Ook de service is top gebleken. De auto s'ochtends opgehaald met de nodige uitleg, en een rondje om de auto om eventuele schades van tevoren vast te leggen, met nog het advies even een filmpje rondom te maken voor de zekerheid. (tegenwoordig niet overal vanzelfsprekend, heel netjes!). Al met al dus een geweldige dag gehad en zeker een aanrader!
Onvergetelijke ervaring!
Afgelopen maandag de 458 spider gehuurd en wat een super ervaring was dit! Danny op zondagavond benaderd via de app of er het 1 en ander mogelijk was. Super snel contact gehad en een leuke deal kunnen maken! Toffe gasten bij Buena Vida. Zeker een aanrader voor een onvergetelijke dag!! Gr. Daan
Nissan Gt-R
De Nissan Gt-R is echt een aanrader!
Heb hem heel de dag gereden, prijs kwaliteit heel goed. Je zult versteld staan hoe deze auto presteert. Het is echt een race auto, lekker stug maar wat een vermogen. Het geluid wat de auto produceert bij 7000 toeren is ongekend. Sochtends hartelijk ontvangen met een bak koffie. Ik zal zeker terug komen voor een nieuwe ervaring!
Jordy.
Audi R8 V10
Op een zonnige 7 maart had ik het geluk als verassing in mijn droomauto te mogen rijden! De Audi R8 V10 stond al klaar met het dak naar beneden.
Bij het starten zorgde het overweldigende geluid al voor een lach van oor tot oor.
Na de R8 een beetje te hebben afgetast, ben ik met de flippers gaan schakelen. Dat maakte het nóg leuker! Even een of twee versnellingen terugschakelen voor het inhalen en het geweldige geluid van de V10 buldert achter je! Dat is op een mooie bochtige weg een fantastisch gevoel. Het was ook een leuke route om te rijden, zeker met deze machine!
Natuurlijk trek je ook veel bekijks en dat is stiekem ook wel leuk.
Bedankt Danny voor deze mooie ervaring!
Ford Mustang
Ik ben hier terecht gekomen via belevenissen.
Dankzij de perfecte service en vriendelijkheid van Danny en Ferry heb ik mijn vriend enorm verrast met een ritje Ford Mustang!
Alles was geweldig!
Ik kom zeker nog terug!
Wat een ervaring
Ik heb na een tijdje weer even in de GTR mogen rijden. Op niet veel plekken mogelijk maar dankzij Buenavida gelukkig wel. Top bedrijf!
last-minute
Voor onze bruiloft had ik last-minute besloten om toch de mooie Ferrari te huren.
Buena Vida supercars heeft mij goed geholpen voor en tijdens de dag van verhuur. Heb van de dag genoten, de Ferrari heeft daar zeker aan bijgedragen. Heren bedankt voor de service!!
Supercar experience
Als verrassing voor mijn vader heb ik voor hem de supercar experience met de ferrari 458 als cadeau gegeven. Hij had een big smile van hier tot tokio😁. Ik kom zeker een keer terug om de nissan GT-R even te proeven😜
Wat een top bedrijf!!!
Wat een top bedrijf!!!
Ik en mijn vriendin kwam langs om te kijken wat voor auto we wilde huren voor onze bruiloft.
Na wat auto's gezien te hebben. Zijn we uiteindelijk bij onze droomauto terecht gekomen. En werd er een hele mooi deal aangeboden die wij echt niet wilde afwijzen!!
Super bedankt Danny en je ziet ons in september.
In 1 woord GEWELDIG
In 1 woord GEWELDIG
Wat we gehuurd hadden Audi r8
Wat hebben we een fantastische dag gehad!
Ongelooflijk hoe blij mijn vader was met het cadeau! Alles tot in de puntjes netjes geregeld, alles stond klaar en was optijd aanwezig.
Het is echt 100% betrouwbaar en een warm gevoel dat maakt het nog leuker. We zijn alweer aan het sparen om het nog 1x te doen. Deze ervaring is onwijs mooi en mag je zeker niet missen.
Zeker niet twijfelen gewoon doen!
Je hebt echt waar voor je geld.
Buena vida supercar verhuur super bedankt voor deze onvergetelijke dag :)
Groetjes Lars
Hou je vast, schokkend!!!!
Dit was wat hoor mensen. Ik kijk ook altijd reviews na, maar dan heb ik ook wel een emmer zout naast me. Maar ik moet eerlijk toe geven, de samenwerking die ik heb meegemaakt met Danny was niets minder dan top.
Voor ons huwelijk op 30 augustus 2019 hebben wij zijn audi r8 gehuurd. 'sochtends werd hij netjes op de afgesproken tijd afgeleverd. Na ons inspectie rondje en uitleg van de auto heb ik met een enorme glimlach over de snelweg gereden naar mijn toen nog aanstaande. De auto was ook echt een eye catcher. Super veel complimenten gekregen. Aan het einde van de avond werd hij dus ook persoonlijk door Danny opgehaald. Wij stonden nog onze openings dans te doen, zonder kick heeft hij netjes gewacht en na zijn felicitatie en een praatje hebben wij onze zaken afgehandeld. Zoals verwacht totaal geen problemen. Als ik weer eens in een situatie kom dat ik een mooie toffe sport auto wil en moet huren zal ik zeker eerst Danny een belletje geven.
Woensdag 3 juli 2019 een Maserati…
Woensdag 3 juli 2019 een Maserati Quatroporte gehuurd bij Danny. Samen met mijn zoon en vrouw een geweldige dag beleefd met deze auto. Bij ophalen goede uitleg en gastvrij ontvangen. Ophaalservice was ook perfect geregeld zo als van te voren afgesproken. Niets op aan te merken. Danny zijn passie voor auto,s spat er vanaf. Top om te zien. Ik kom zeker weer terug. Groet, Frits Budding

Antwort von Buena Vida Supercars
Hele goede ervaring mer Buena Vida!
Hele goede ervaring gehad 6 juli bij Buena vida. Een mooie Audi R8 gehuurd voor een video. Ben zelf 18 jaar oud en bij Buena Vida is dat geen probleem. Heel glashelder in alles. En eigenaar Danny aan hem is te zien dat het zijn passie is en dit graag deelt met andere ook met jongeren van 18 jaar.
Ik kom zeker terug!
Wat een gave auto de Ford Mustang GT Cabrio.
Wij zijn op 21 juni getrouwd en hebben gereden in de geweldige Fort Mustang GT Cabrio. Wat een geweldige gave auto om hier op de mooiste dag van je leven in te mogen rijden. En wat zijn de medewerkers vriendelijk en correct. Je weet precies waar je aan toe bent. En is er iets niet duidelijk bel of mail en je krijgt snel alle antwoorden.
Bedankt mannen dat jullie met jullie gave auto onze dag onvergetelijk hebben gemaakt.
Familie Onink uit Tiel.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.