Buena Vida Supercars Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastische middag gehad. Althans,onze mannen!! Als verjaardagscadeau mochten ze samen op pad in een Ram Van. Dat hebben we lang verborgen weten te houden. Ik had geboekt voor een zondag.....niet we... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We werden vanaf begin af aan al super geholpen ! Vlotte communicatie en heel erg fijn contact. Voor onze bruiloft hadden we een prachtige witte Dodge Ram gehuurd. Konden deze buiten de openingstijden... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

1 ster is eigenlijk al te veel. Wat een teleurstellende ervaring. Er is zeer onprofessioneel omgegaan met een lekke band. Er werd geen enkel bewijs geleverd, terwijl wel meerdere keren is toege... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik had de Lamborghini Aventador S gehuurd. Wat een ervaring! Prachtige auto en zeker de moeite waard om te ervaren. Ook nog in de Huracan Evo gereden, heerlijk het dakje open met het zonnetje. Als Lam... Mehr ansehen

1. Mietwagenanbieter

Vom Unternehmen geschrieben

Ervaar het ultieme rijplezier met Buena Vida, al meer dan 10 jaar marktleider in het verhuren van exclusieve en bijzondere auto's: spectaculaire supercars! Met bijna 30 unieke supercars klaar om jouw hart sneller te laten kloppen, bieden wij ongeëvenaarde luxe en snelheid. Van Lamborghini tot Ferrari: jouw droomauto staat al klaar. Actief in de Benelux en inmiddels ook daarbuiten, zijn we het adres voor liefhebbers die zich écht willen onderscheiden. Stap in en maak van jouw rit een onvergetelijke ervaring!

Akzeptabel

Alle Bewertungen

18 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heb overlaats mijn trouwauto gehuurd…

Heb overlaats mijn trouwauto gehuurd bij dit bedrijf natuurlijk de mooie rolls , wat een top ervaring en wat een topservice zij hebben ervoor gezorgd dat mijn speciale dag compleet was.zeker een aanrader

18. Februar 2023

Huren Porsche 911 GT3

Wij hebben als Lascentrum voor onze collega een ochtend in een Porsche 911 GT3 rijden cadeau gegeven.
Alles was goed en snel geregeld.
Mijn collega was verrast dat hij in de Porsche 911 GT3 mocht rijden.
Na een uitleg mocht hij samen met een andere collega de weg op.
Hij heeft genoten van deze mooie dag. (Om in de Porsche te mogen rijden.)
Een mooie herinnering voor mijn collega.

27. Januar 2023

Voor een dag de R8 cabrio gehuurd

Voor een dag de R8 cabrio gehuurd. Om gewoon te ervaren hoe het is om zo'n auto te rijden. Zaterdagmiddag gebeld, zondagochtend reed ik weg: wat een belevenis! het geluid, de PK's en heerlijk met open dak wat de belevenis nog intensiever maakt. Alle top geregeld door Buenavide. Zeker voor herhaling vatbaar.

3. September 2022
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Voor mijn vriend zijn verjaardag

Voor mijn vriend zijn verjaardag, als cadeau laten rijden in een GTR35 Nismo.
Zijn droomauto. Een ontzettend geweldige dag gehad.

Binnenkomst was enorm spontaan. Alle auto's rustig bekeken etc. Bakje koffie. Allemaal super relaxed.

Vervolgens werd er kort 5min een intro gedaan betreft de supercar. Rondje rijden + uitleg.

En daarna mocht hij zelf! Een ervaring. Deze dag kon niet meer stuk.
Een aanrader betreft verhuur van auto's.

10. Juni 2022

Experience met de aventador

Vandaag een supercar experience gereden in de fantastische lamborghini aventador S. Wat een onvergetelijke ervaring wat dit, na een kleine uitleg de weg op gegaan en de rit van m'n leven gehad.
Super vriendelijk ontvangen en je merkt de passie bij de werknemers!
Stanley, die met mij mee reed was een top gozer en heeft deze ervaring super laten verlopen. Zeker een aanrader!

5. März 2022

Onvergetelijk afscheid

Vandaag was het afscheid van Patrick, een enorme fan van Supercars. Dankzij Buena Vida werd er met een McLaren 600LT Spider een laatste en luidruchtig eerbetoon aan Patrick gegeven tijdens de afscheidsceremonie. Kippenvel!
Buena Vida heeft hiermee een onvergetelijke herinnering gecreëerd voor alle aanwezigen bij het afscheid. Dank

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vandaag de Dodge Challenger gehuurd…

Vandaag de Dodge Challenger gehuurd voor 2 uur, echt een top ervaring, wordt uitstekend geholpen en zijn zeer vriendelijk zeker waard om nog eens terug te gaan👍

Vette verrassing

Mijn naam is Mees, ik ben 12 jaar en een CarSpotter.
Op zaterdag 31 juli hebben mijn Opa en Oma mij verrast met een heel mooi cadeau. Wij zijn naar Buena Vida gegaan en hebben daar een uur lang met de McLaren 570 S gereden. Dat was super vet.
Wel rustig gereden, want het regende een beetje. Dat was wel jammer, maar we hebben toch genoten en hele mooie foto’s gemaakt. We kregen zelfs een duimpje van de politie!
Alle mensen van Buena Vida zijn heel aardig. Ook mocht ik in de andere Super Cars zitten en foto’s maken. Het was een hele fijne verrassing en een echte aanrader.
Groetjes, Mees.

MUSTANG!!!

Mega blij om in de mustang gereden te hebben.
Altijd al een droom geweest natuurlijk.
Was een mooie ervaring ondanks het mindere weer.
Stanly die meegereden is was zeer vriendelijk en een gezellig persoon die me ondersteund heeft onderweg.
Ik heb ervan genoten!
Veel succes met alles in de toekomst.

Grtjes Tamara

Ps de andere autootjes waren ook best leuk haha.🤪

20. August 2021

29-07 2 uur de R8 gehad

29-07 2 uur de R8 gehad. Wat een super ervaring!!
Heerlijk weer gehad, dakje open en die V10 brulde. Vanaf het moment dat ik de auto startte totdat we terug waren hartslag helemaal van slag. Iedereen genoot ervan, de positieve reacties op de weg. Kinderen die uit het raam hangen om foto’s te maken. We voelden ons 2 uur rijk. We komen zeker terug! En als extra hoogtepunt, s’avonds mijn vriendin ten huwelijk gevraagd. Kortom een super dag!!

31. Juli 2021

Beste allemaal

Beste allemaal
👍Super bedankt. Het was een geweldige experience voor mijn zoon Daniël van 16. Geweldig team en driver

Grtjes
Jane van Ravenhorst

1. Juli 2021

Nissan GT-R

Vandaag met mijn vader de Nissan GT-R gehuurd. Wat een top wagen! Werd door het personeel vriendelijk ontvangen, we mochten vrij in de showroom kijken en in alle auto’s zitten en kijken. (Alle auto’s waren open) aardig personeel goede service en uitleg en goeie expierence! Zeker een aanrader! Mij zien jullie wel weer terug hoor Buena Vida! Tot snel!

29. Mai 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Afgelopen zondag de supercar experience…

Afgelopen zondag de supercar experience gekregen voor mijn verjaardag in de R8 v10 spyder. Bij aankomst vriendelijk geholpen en uitgebreide uitleg gekregen.

Helaas een beetje koud voor de spyder maar dat mocht de pret niet drukken.
Wat een genot is die V10, even terugschakelen met de flippers en gaan. Menig tunnel opgezocht daar werd het genot alleen maar groter, wat een mooi geroffel komt er uit uit de uitlaat!
Bij terugkomt ook weer vriendelijk geholpen.
Kortom echt een aanrader!

12. Januar 2021

Geweldig verhuurbedrijf!!

Mijn vader en ik hadden tickets voor een rondje rijden bij het circuit van Zandvoort, dat werd begrijpelijk gecanceld doordat de politie veel boetes gaf. We kregen gelijk te horen dat onze ritjes door konden gaan bij het kantoor van Buena Vida, top service dus. Ritjes gedaan en ook dat was super tof!!

14. Oktober 2020
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr