Hurtig levering (dog har DAO´s tracking service problemer, idet den efter at pakken kom til sorteringsanlægget i Erritsø ikke længere blev opdateret). Tandbørsten virker til at være i god kvalitet.... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
SUPER KUNDESERVICE! Min tandbørste som er to år, blev pludselig svær at tænde, og plastikket forneden flækkede. Efter et kort skriv med Mads, blev der straks sendt en ny tandbørste afsted. Flot f... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Et firma med ekstrem god kundeservice. Vores opladerbase til vores nye tandbørster var ikke ens. Det ene havde en for stor en base og tandbørsten sad løst og den anden base passede godt til ta... Mehr ansehen
Tandbørsten er meget skånsom, og holder længe på en opladning. Kommer godt ind bag kindtænderne da børstehovedet er lille. Det tager dog derfor også længere tid at børste tænderne, så der skal sættes... Mehr ansehen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Gode tandbørster, holder strøm mega godt! Har købt til både min datter og mig og det virker bare✨
Har haft dem i over et år, kan ikke engang huske hvor længe…
Super god tandbørste og dejligt man får tilsendt nye børstehovedet automatisk godt firma at være kunde hos
Hurtig levering - bedste tandbørste ever
Hurtig levering og er vild med tandbørsten💪🏻👊🏻
Super god tandbørste og rigtig god kundeservice
Jeg gik på google og søgte efter bedste elektriske tandbørste. Viser sig at jeg allerede har den i min brush buddy.
Super glad for at få tilsendt nye børste hoveder og prisen kan man ikke klage over.
Super koncept, og ikke mindst gode produkter.
Fuld tilfredshed 👌
Jeg havde en defekt tandbørste, og kontaktede Brush buddy. Efter at have sendt den til dem, fik jeg hurtigt en retur som virkede. God og hurtig service.
Får tilsendt hver 3 mdr nye børstehoveder 👍
Så skal man ikke tænke over at huske med at bestille 🙂
Altid hurtig levering. God service
Generelt en god oplevelse både med kundeservice og produktet.
Det fungerer bare. Børsten giver rene tænder og holder batteri i lang tid modsat andre gængse elektriske tandbørster. Hvis man får børster på abonnement, har man rigeligt, så man ikke løber tør for børster. Man skal vænne sig til en anden type tandbørste, men det går ret hurtigt.
Stor forskel når man går fra almindelig tandbørste til el-tandbørste fra Brush Buddy - jeg anbefaler Brush Buddy til enhver som ønsker god mundhygiejne til en overkommelig pris.
Godt produkt. Nem ordning med nye børstehoveder.
Rigtig god tandbørste, der holder tænderne rene og strøm længe. Det er smart, at man kan få tandbørster på abonnement, så man husker at få skiftet sin tandbørste hver 3. måned, når den automatisk kommer med posten.
Fantastisk tandbørste. Klart den bedste jeg og familien har prøvet.
Virker godt. Glad for produktet. Især påmindelsen om udskiftning af børstehoveder passer perfekt i den travle hverdag. Kan kun anbefales 👍
Jeg har købt jeres Brush Buddy og er godt tilfreds. Men jeg er utilfreds med at i sender nye hoveder til 89kr som jeg ikke har bedt om. Har forsøgt at ringe men kommer ikke igennem. Har skrevet, men ingen tilbagesvar, bare for dårligt ! Tilbagebetal venligst mine 89 kr !!
VH Jørgen Max

Antwort von Brush Buddy
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.