Brush Buddy Bewertungen 401

TrustScore 4.5 von 5

4.4

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering (dog har DAO´s tracking service problemer, idet den efter at pakken kom til sorteringsanlægget i Erritsø ikke længere blev opdateret). Tandbørsten virker til at være i god kvalitet.... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

SUPER KUNDESERVICE! Min tandbørste som er to år, blev pludselig svær at tænde, og plastikket forneden flækkede. Efter et kort skriv med Mads, blev der straks sendt en ny tandbørste afsted. Flot f... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Et firma med ekstrem god kundeservice. Vores opladerbase til vores nye tandbørster var ikke ens. Det ene havde en for stor en base og tandbørsten sad løst og den anden base passede godt til ta... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tandbørsten er meget skånsom, og holder længe på en opladning. Kommer godt ind bag kindtænderne da børstehovedet er lille. Det tager dog derfor også længere tid at børste tænderne, så der skal sættes... Mehr ansehen

4.4

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Tandbørsten er rigtig fin

Tandbørsten er rigtig fin, den gør hvad den skal og holder strøm fint. Dog er deres børstehoveder ikke de bedste, efter blot 1-2 måneder går de lidt i opløsning, så de holder ikke mere end 2 måneder

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Elsker min tandbørste og det gør…

Elsker min tandbørste og det gør tandlægen også da jeg ingen huller har fået efter jeg har brugt denne gode tandbørste i 2 års tid. Elsker at jeg får sendt nye børstehoveder regelmæssigt så jeg ikke selv skal tænke over det.

Køb I vil ikke fortryde :0)

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Lang og dårlig aflevering af hovedtandrster

Først trak de to gange af min konto for hovedtandbørste men efter et par måneder mangle jeg stadigvæk at modtage dem selvom jeg kontaktede dem flere omgang.

Brush Buddy-Logo

Antwort von Brush Buddy

Hej Behnam.

Vi er kede af hvis du har haft en dårlig oplevelse med leveringen. Hvis vi har trukket to gange fra din konto, så er det muligvis fordi du har to aktive abonnementer.

Vi har dog sendt en ny pakke afsted til dig, så vi har sendt to pakker.

Hvis du forsat ikke har modtaget noget så kontakt os gerne igen.

Mads // Brush Buddy

Min brush byddy

Modtager regelmæssigt mine børste hoveder, til nok den bedste elektriske tandbørste jeg har haft.
Har slidt en del andre mærker op, men må ind nu rømme at den her er en af de bedste.
Hurtige vibrationer og følelsen af rene tænder, efter endt arbejde.

Super nemt

Super nemt, og leveret lige til døren, det fungere bare. Vil anbefale alle der tager mundhygiejne seriøst, har brugt deres produkter i snart 12 måneder og det spiller bare.

Brush buddy

Alt spiller bare. Perfekte børstehoveder, kommer altid til tiden, man bliver mindet om, hvornår man skal skifte børstehovede, super kundeservice👍👍
10/10 herfra🎖

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Et firma med ekstrem god kundeservice

Et firma med ekstrem god kundeservice.

Vores opladerbase til vores nye tandbørster var ikke ens. Det ene havde en for stor en base og tandbørsten sad løst og den anden base passede godt til tandbørsten.

Vi skrev til dem omkring problematikken, hvorefter de sendte os to nye ladebaser.

Efter en flytning blev vores tandbørstehoveder send til vores gamle adresse, hvorfor de igen viste sig at have god kundeservice og sendte to nye uden beregning til vores nye adresse.

20. September 2024
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Tandbørsten virker godt

Tandbørsten virker godt, med forskellige programmer. Min oplevelse er at mine tænder bliver rene på en skånsom, men grundig måde.
I starten var det lidt ubehageligt at det kilder meget i munden med ultralyd, men det tog en uge, så havde jeg vænnet mig til det.

Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr