Brøndums Auto Service Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi kører stadig på diesel i en ældre bil - derfor er det årlige service besøg vigtigt. Derfor har vi i mange år brugt Brøndum og er stadig meget tilfredse og ved, at vi nu igen har en opdateret bil,... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Afleverede bilen for skift af bremser. Hurtig og god service, fornuftige priser, gratis lånebil. Jan Brøndum er som altid hyggelig at tale med når vi afleverer eller afhenter og alle aftaler bliver... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service og kundepleje. Meget reelle og grundige omkring tingene og har et meget højt ekspertise niveau og know-how. Vi fik lavet et reseal af batteriets udluftningskanaler(ventiler) på... Mehr ansehen

1. Autowerkstatt

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Like siden og få ekstra gode tilbud på reparationer og dæk til bilen

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Alle Bewertungen

21 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Kvalitet til tiden

Da min bil pludselig fik en høj lyd fra forhjulet,ringede jeg til Jan,og jeg fik straks en lånebil og var videre,bilen fik nyt forhjulsleje dagen efter ,til en god pris og med 5år garanti

16. Mai 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service! Jeg har fornyeligt fået service på min bil i Skalborg, jeg er meget tilfreds med arbejdet og servicen i forbindelse med mit besøg!

27. April 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service, god oplevelse, smilende personale i Skalborg, de sætter tid af til at forklare tingene der skal laves, helt klart et sted jeg kommer igen

22. April 2022
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Er irriteret over at jeg ikke hørte…

Er irriteret over at jeg ikke hørte klokken der ringer når man køber deals. Det er jo ofte fordi der mangler kunder i butikken. Købte til undervognsbehandling.
Første irritation kom da jeg ikke kunne få min bil til aftalt dag jeg havde endda kørt den til Støvring aftenen før af samme grund. Nu kunne jeg så leje en i weekenden over, hvilket ikke var nødvendig da vi har 2 biler selv. Vores bil har lige været til service så alt skulle være ok.
Havde overset at de ville give bilen et service tjek, så min forundring var stor - da jeg får en mail om at mine bremser er dårlige og den ene hænger og skal laves snarest. Jeg har ikke på noget tidspunkt følt at bilen trak til siden eller ikke bremsede som den skulle og altid har gjort. Så jeg sendte billederne til min faste mekaniker om hvad det var for noget? Han siger at hans vurdering ved sidste eftersyn for mindre end 2 måneder siden var at de ikke skulle skiftes før næste eftersyn og det var stadig hans vurdering ud fra billederne.
Hvis jeg nu ikke vidste bedre og havde en fast mekaniker. Så havde jeg jo sagt ja til at skifte bremser uden det var strengt nødvendigt. Mine dæk var også slidte med lidt mønster. Men faktisk er det vinterdæk så ja de skulle skiftes alligevel. 2 af dem er helt nye Men igen et forsøg på at score mere i kassen. Undervognsbehandling behandlinger er såvidt vi kan vurdere lavet som lovet
Men jeg kommer ikke igen.

12. April 2022
Brøndums Auto Service-Logo

Antwort von Brøndums Auto Service

Hej Connie.
Jeg er da ærgerlig over dit svar.
Som vi skriver tar det 3 dage når vi skal køre den igennem men vi forsøger at gøre det på 2 dage.
Vedr bremser: Jeg syntes det er super ærgerlig jeg ikke kan ligge billeder ind her.
Jeg vil opfordre dig til at få en uvildig til at se op dem. Du vil helt sikkert få en besked der lyder som den vi gav dig.
Vi bliver hverken tykkere eller tyndere4 af de få kroner vi kunne tjene på dine bremser. Håber du vil få en til at se på den bil og derefter ændre denne anmelselse andet er ikke fair.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Uprofessionelt

Kan på ingen måde anbefale dette værksted.
Min bil er til service efter importøren anvisninger (dette er aftalt skriftligt) efterfølgende opdager jeg der ikke er skrevet i bilens elektroniske servicebog (bilen har ikke alm. servicebog), jeg klager over dette og bliver lovet dette vil blive lavet næste gang de har deres tester i gang hvor dette gøres på, jeg rykker flere gange i perioden, efter mere end en måned kontakter jeg igen autoværkstedet men bliver igen mødt af tomme løfter jeg forlanger der bliver sat en deadline hvilket de ikke vil, jeg står nu med en bil hvor service ikke fremgår i bilens historik så vil man undgå dette hold jer langt væk! Som andre beskriver er der mest fokus på mersalg og få suttet så mange penge ude af kunden som muligt, Jan er utrolig arrogant i sin væremåde når man oplever ham på værkstedet.
Som kunde mener jeg ikke det er at forlange noget udover det jeg har betalt for, at få skrevet i bilens servicebog.

21. März 2022
Brøndums Auto Service-Logo

Antwort von Brøndums Auto Service

Kære Henrik.
Du har fået service som aftalt
Du har IKKE betalt for det du skriver og dette fortæller jeg dig.
Jeg gir dig en mulighed for at vente til vi har betalt for at åbne testeren og du så kommer med gratis.
Men at true dig til denne ydelse er lidt skamligt og siger vist mest om dig og ikke os.
Jeg kan på ingen måde anbefale denne kunde til nogen... men det siger hans anmeldelser vis også... Det kunne se ud til at han har prøvet denne fremgangs måde ofte.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg købte et deal til undervognsbehandling hos Brøndum auto service, og kørte bilen til afdelingen i Aalborg. Efter et par dage kunne bilen afhentes, og her opdager jeg en skade på listen under det ene vindue. Jeg kontakter Brøndum auto service over mail, og får svar samme dag. Skaden blev lynhurtig fikset og uden beregning eller brok.

En rigtig god oplevelse, med imødekommende service, jeg kommer helt sikkert tilbage.

10. März 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har i dag fået skiftet bremsekaliber

Jeg har i dag fået skiftet bremsekaliber og klodser.
Alt blev lavet samme dag som jeg indleverede bilen. Hurtig og fremragende service og, mindst lige så vigtig, en rigtig god pris.
Jeg har brugt værkstedet i flere år og er aldrig blevet skuffet. Kan klart anbefales

8. März 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Et ordenligt og super godt værksted.

Et ordenligt og super godt værksted.
Høflige ansatte lige fra man booker tid og man modtages på værkstedet af Charlotte i modtagelsen og til bilen afleveres.
Man bliver kontaktet hvis der dukker uforudsete ting op der skal ordnes.
Kan kun anbefale værkstedet i Skalborg

18. Februar 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr