Vi kører stadig på diesel i en ældre bil - derfor er det årlige service besøg vigtigt. Derfor har vi i mange år brugt Brøndum og er stadig meget tilfredse og ved, at vi nu igen har en opdateret bil,... Mehr ansehen
Jeg købte et deal til undervognsbehandling hos Brøndum auto service, og kørte bilen til afdelingen i Aalborg. Efter et par dage kunne bilen afhentes, og her opdager jeg en skade på listen under det... Mehr ansehen
Fantastisk service og kundepleje. Meget reelle og grundige omkring tingene og har et meget højt ekspertise niveau og know-how. Vi fik lavet et reseal af batteriets udluftningskanaler(ventiler) på... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Like siden og få ekstra gode tilbud på reparationer og dæk til bilen
Hagensvej 14, 9530, Støvring, Dänemark
- brondums.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Vi kører stadig på diesel i en ældre…
Derfor har vi i mange år brugt Brøndum og er stadig meget tilfredse og ved, at vi nu igen har en opdateret bil, hvor alt fungerer.
Anmeldelse af Brøndums Biludlejning i…
Anmeldelse af Brøndums Biludlejning i Støvring
Efter at have undersøgt markedet grundigt faldt valget på Brøndums Biludlejning i Støvring – og det har jeg ikke fortrudt et øjeblik.
De har et stort udvalg af biler til gode priser, men det, der virkelig gør forskellen, er den fantastiske kundeservice. Jan er utrolig venlig, hjælpsom og professionel. Han tager sig tid til at gennemgå det hele og er altid klar til at hjælpe, hvis der opstår spørgsmål eller problemer.
Noget af det bedste er vilkårene. Fri kilometer, mulighed for at køre i EU og i de lande, der er dækket af det grønne kort, det er noget, man ikke finder mange andre steder.
Lejede lejede en bil, efter lidt tid skulle den på værksted og fik uden problemer en lånebil, og senere valgte en anden bil. Hele forløbet blev håndteret hurtigt, fleksibelt og med et smil.
Jeg er super tilfreds med den service og den frihed, man får hos Brøndums Biludlejning i Støvring. Det er bestemt ikke sidste gang, jeg lejer bil der og lejer stadig bil.
De får mine varmeste anbefalinger.
Super god service
Super god service. Hurtig ekspedition til fornuftig pris. Dejligt man altid bliver tilbudt gratis lånebil. Kan klart anbefales.
Stod mandag morgen og manglende en bil…
Stod mandag morgen og manglende en bil da jeg havde solgt min bil.
Brøndum Auto service var hurtig og venlig til at finde en bil til mig.
Hurtig og venlig service
Oplevelse af mini-leasing
Oplevelse af mini-leasing: Helt fin bil til prisen, det er ikke alt som virkede (langt lys virkede ikke, bagagerum kunne ikke åbne, løbet tør for olie ved overtagelse, tankdæksel sad fast og skulle smøres m.m.), men man får hvad man betaler for.
Har dog aldrig oplevet så dårlig kundeservice som her, primært fra ejeren.
Hvis man har det mindste spørgsmål, enten til ydelser eller forsikring, så får man de mest flabet svar man kan forestille sig og bliver talt ned til i hele samtalen. Derfor den dårlige anmeldelse.
Alt andet har egentlig været udmærket.
Opdatering efter svar fra ejer:
Hej Jan - tak for at svare på min anmeldelse, og med dit svar understrege min pointe med at du er alt andet end professionel og du er ligeglad med din service og dine kunders oplevelse 🙂
Du er velkommen til også at svare de 2 andre steder jeg har anmeldt din forretning, så kan jeg komme med samme opdatering der.
Til jer som læser dette, kan jeg lige fortælle den korrekte version af hændelsen, fremfor Jan's simplificeret og lettere forvrænget version, der selvfølgelig er til hans favør.
Det er måske heller ikke nemt for dig at huske dem alle, når du nu får relativt mange henvendelser/anmeldelser om at være uprofessionel og give dårlig service. Det kan jeg også se er det ry du har i de lokale Facebook grupper for området.
Når man mini-leaser en bil hos Jan, står der på ens kvittering at man betaler godt og vel 2000 kr for forsikring og 500 kr for månedlig leje af bilen. Dette kan dokumenteres sort på hvidt.
Det tænkte min kone og jeg var et højt beløb for forsikring, men tænkte også at det nok bare var sådan for en aftale som denne. Vores næste tanke var så, at vi måtte være godt forsikret.
Derfor bliver vi overrasket, da vi finder ud af at vi ikke er dækket i tilfælde af et stenslag og selv skal betale 300 kr for at få det fikset. Her bliver jeg nysgerrig over hvad en forsikring så dækker til denne pris, hvis den ikke engang dækker et stenslag, og kontakter derfor Jan. De 300 kr i sig selv var intet problem, jeg gjorde primært dette for at sørge for at jeg var korrekt forsikret. Dette ville Jan også have fundet ud af, hvis han faktisk lyttede til mit simple spørgsmål om hvad forsikringen dækkede og indgik i en dialog.
Han vælger i stedet med det samme at blive sur, svare flabet og konfliktoptrappende. Han insistere på, at han ikke er forpligtet til at udlevere nogle former for oplysninger til mig og kalder mig i stedet bare nærig for ikke at have råd til at betale 300 kr. for et stenslag, hvilket slet ikke var pointet med min henvendelse. Da jeg kan høre at han er udenfor pædagogisk rækkevidde, fastlåst på at han intet har gjort galt og ikke interesseret i problemløsning, opgiver jeg mit ønske om mere information.
Han forslår herefter selv at vi blot stopper samarbejdet og annullere lejekontrakten med det samme, hvilket jeg siger ja til dagen efter, hvor han så efterfølgende trækker i land og holder fast i at jeg skal køre hele lejeperioden færdig med alle betalinger.
Alt dette kunne være løst via simpel kommunikation, hvilket Jan på ingen måde var interesseret i. Hans håndtering af denne situation understreger hans arrogance, mangel på professionalisme og at han er ligeglad med god service overfor hans kunder.
Og til Jan: Jeg er fuldstændig klar over hvordan verden fungere.
Jeg har selv været selvstædig og drevet en succesfuld forretning i mange år med gode anmeldelser og kundeoplevelser.
Det er ikke unormalt at folk ønsker viden om hvad det er de faktisk betaler for. Hvis jeg ønskede at have gjort mere ud af sagen er det faktisk et lovkrav.
Og at man bliver mødt med modstand i jeres forretning når man ønsker lidt information kan man da undre sig over. Det fortæller måske lidt om gennemsigtbarhed i jeres forretning, hvilket bør være et rødt flag for mange. Det er også derfor jeg laver denne anmeldelse, så andre forhåbentlig kan undgå at handle med dig.
God kundeservice er ikke et lovkrav, men en god ide. Dårlig kundeservice = Dårlige anmeldelser = Dårligt ry og færre kunder.
Det er sådan verden fungere :-)
Anmeldelsen er ændret til 1 stjerne efter dit svar og håndtering af dette.
Sidste opdatering fra mig:
Intet af det Jan skriver er korrekt ift gennemsigtbarhed med vilkår og betingelser. Jeg ønskede heller ikke anden afregning eller interne forsikringsoplysninger, blot info om hvad jeg betalte for.
Held og lykke til dig herfra Jan.

Antwort von Brøndums Auto Service
Kørte til Brøndum auto i forbindelse…
Kørte til Brøndum auto i forbindelse med min model y der skulle synes.
Der blev skiftet et par småting og bilen synet.!
Hurtig service, gratis lånebil, og venlig kundekontakt.
Kan klart anbefales
God service og pris
Tesla S er lige blevet hentet, efter en dag på værkstedet, og bilen blev færdig til aftalt tid, og til en meget fair pris. Fik lidt rabat på de skiftede reservedele uden jeg havde bedt om det. Super service, og god dialog inden den blev lavet, og gratis lånebil. Jeg har haft min Tesla S på andet værksted i Aalborg, men fremadrettet er Brøndum Auto det foretrukne sted, og kan varmt anbefales.
Brøndum Autoservice har lavet min Tesla…
Brøndum Autoservice har lavet min Tesla 3 gange - med fint resultat hver gang.
Har altid en lånebil klar 👍
Hurtig og god behandling. Tesla model.3
God behandling, de ved hvad de snakker om med tesla, og især varme pumper.
Kompetent service
Fleksibel booking af tid. Lånebil. Hurtig og kompetent service.
Venligt personale og yderst…
Venligt personale og yderst proffesionel arbejde
Super god service og hurtig hjælp
Super god service til en god pris. Hurtig og effektiv hjælp i forbindelse med en punktering. Meget venligt og imødekommende personale som ved alt om Tesla. Ville give 6 stjerner, hvis det var muligt.
Kan klart anbefales.
skift af bremser.
Afleverede bilen for skift af bremser. Hurtig og god service, fornuftige priser, gratis lånebil. Jan Brøndum er som altid hyggelig at tale med når vi afleverer eller afhenter og alle aftaler bliver overholdt. Er der ekstra der skal laves, bliver vi altid kontaktet via mail + billede og eller opringning. Vi får lavet alle service hos Brøndums auto service
Giver min bedste anbefaling 👍😊
Super god service og deilige lejebiler…
Super god service og deilige lejebiler :)
Kan bare anbefales:)
Jeg kontaktede Brøndums Auto for at få…
Jeg kontaktede Brøndums Auto for at få et tilbud på udskiftning af batteripakken på min Tesla Model 3. Selve tilbuddet fik jeg, men kommunikationen undervejs var desværre meget ubehagelig. Jeg oplevede personalet som direkte flabede og lidt nedladende, når jeg stillede helt almindelige spørgsmål omkring arbejdet og prisen.
Det endte med, at jeg ikke følte mig tryg ved at lade dem udføre reparationen, og jeg kommer ikke til at bruge dem igen. En rigtig skuffende oplevelse.

Super service og vejledning😀
Super service… gode forklaringer…
Super service… gode forklaringer mulighed for lånebil og hurtig ekspedition. De bedste hilsner.
Christopher
Uærligt og uprofessionelt værksted
Uærligt og uprofessionelt værksted. De kan ikke engang finde ud af at hælde nok olie på en motor og 1 km derfra begynder hjulet at falde af!! Aldrig som i aldrig at jeg sætter mine ben i den butik igen.

Antwort von Brøndums Auto Service
Super service og fair behandling
Super service.
Meget reel behandling.
Jeg fik skiftet PTC-heater på min bil, og de anslog det tog 2-4 timer.
Efter 1 times tid fik jeg SMS at nu var bilen klar.
Regningen var tilsvarende lavere, da de ikke havde brugt den afsatte tid.
Så de overholdt hverken tidstermin eller regningsbeløb - men begge afvigelser var til min fordel.
Jeg kan kun anbefale!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.