Danny & team tog udfordringen op med at levere godt håndværk til en umulig selvlært gør-det-selv kunde med lidt for mange dårlige oplevelser i bagagen. Min skepsis blev gjort til skamme! Vores ellers... Mehr ansehen
Danni har til fulde levet op til hvad han lovede. Danni kom til vores nye bolig for at se på gulvene og give et tilbud. Jeg var sikker på at gulvet i stuen skulle skiftes, men nej , det kunne Danni s... Mehr ansehen
Super flot resultat og finish. Stor fokus på kundens behov samt gode forslag og løsninger undervejs. Utroligt behagelige, imødekommende og smilende mennesker – både ved de indledende møder og under u... Mehr ansehen
Super flot resultat af gulvslibning og efterfølgende lakeringer. Gammelt gulv blev som nyt. God kommunikation om kontrakt og aftaler om tidspunkt mv. Vældig flink, dygtig og hurtig medarbejder, de... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Hos Brønning Gulvfirma udføre vi professionel og kvalitetsbevist Gulvafslibning og slibning af Trapper, Bordplader og Linoleum samt efterbehandling. Vi søger altid for at råde og vejlede vores kunder på bedst mulig måder, så slutresultatet passer til deres ønsker og behov. Og med mere end 15 år erfaring er vi godt rustet til opgaven.
Søndermarken 52, 8670, Låsby, Dänemark
- Info@broenninggulvfirma.dk
- broenninggulvfirma.dk
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
God service og veludført arbejde
God service af Danni og et godt stykke arbejde blev udført. Super hjælpsom og nede på jorden, og man mærker "Hurtigt", at han gerne vil have en tilfreds kunde. God, hurtig og effektiv dialog pr. mail og Tlf.
Har brugt Danni flere gange
Har brugt Danni flere gange. Resultatet altid i top og bliver lavet til aftalt tid og pris.
Spiller bare!
Spiller bare, han gør et godt stykke arbejde!
God og tillidsvækkende kommunikation og…
God og tillidsvækkende kommunikation og et rigtig flot stykke arbejde😊.
Et godt stykke arbejde
Et meget fint og professionelt stykke arbejde. Og der blev ryddet så fint op, stort set intet støv i hjemmet bagefter. Anbefales.
Smukkeste gulve og god service!
Danni har lavet de smukkeste gulve, der har været super service og god kvalitet hele vejen igennem. Vil til en hver tid benytte dem igen.
God rådgivning om valg af produkter
God rådgivning om valg af produkter, overholder tidsplan og prisoverslag.
Godt udført håndværk.
Fiktiv arealopgørelse
Fiktiv arealopgørelse
Se arealer på "min ejendom århus".
Arealet er ca 10 5 for højt, hvis skabe trækkes fra som aftalt.

Antwort von Broenninggulvfirma
Fint arbejde
Fint arbejde, som vi er godt tilfredse med. Vil gerne bruge Brønning Gulvfirma en anden gang.
Godt udført arbejde med et fremragende…
Godt udført arbejde med et fremragende resultat
Renovering af fyrretræsgulv
Har fået slebet og lakket gulv i sommerhus. Arbejdet er udført med en høj faglig kvalitet. Masser af god og kompetent vejledning undervejs, alt i en positiv dialog og med et flot slutresultat. Kan varmt anbefale Brønning Gulvfirma.
Grundigt og veludført arbejde
Grundigt og veludført arbejde.
Opgaven lød på slibning og efterbehandling med lud og sæbe. Gulvet blev som nyt.
Den største anbefaling herfra.
Kan anbefales!!
Vi har fået en professionel behandling. Gulvene er blevet utrolig flotte- vi er meget tilfredse!
Danny har svaret hurtigt når vi har kontaktet ham, og været service minded.
5 store stjerner herfra
5 store stjerner herfra! Efter vi har fået lagt nyt sildebensgulv, har vi haft Danni fra Brønning gulvfirma ude. Vi er mere end tilfredse med resultatet. Under hele forløbet har der været god kommunikation og vejledning. Vi kan varmt anbefale Brønning gulvfirma.
Danni overholder alle aftaler og…
Danni overholder alle aftaler og leverer arbejde i høj kvalitet.
Godt arbejde der resulterede i et flot…
Godt arbejde der resulterede i et flot gulv.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.