Broenninggulvfirma Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Danny & team tog udfordringen op med at levere godt håndværk til en umulig selvlært gør-det-selv kunde med lidt for mange dårlige oplevelser i bagagen. Min skepsis blev gjort til skamme! Vores ellers... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Danni har til fulde levet op til hvad han lovede. Danni kom til vores nye bolig for at se på gulvene og give et tilbud. Jeg var sikker på at gulvet i stuen skulle skiftes, men nej , det kunne Danni s... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super flot resultat og finish. Stor fokus på kundens behov samt gode forslag og løsninger undervejs. Utroligt behagelige, imødekommende og smilende mennesker – både ved de indledende møder og under u... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super flot resultat af gulvslibning og efterfølgende lakeringer. Gammelt gulv blev som nyt. God kommunikation om kontrakt og aftaler om tidspunkt mv. Vældig flink, dygtig og hurtig medarbejder, de... Mehr ansehen

1. Schleif- und Polierservice für Fußböden

Vom Unternehmen geschrieben

Hos Brønning Gulvfirma udføre vi professionel og kvalitetsbevist Gulvafslibning og slibning af Trapper, Bordplader og Linoleum samt efterbehandling. Vi søger altid for at råde og vejlede vores kunder på bedst mulig måder, så slutresultatet passer til deres ønsker og behov. Og med mere end 15 år erfaring er vi godt rustet til opgaven.

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

32 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Seriøs og hårdtarbejdende

Danni / Brønning Gulvfirma er seriøs, hårdtarbejdende og grundig.
Forud for arbejdet gennemgik vi hele huset, lagde en plan for forløbet og fik et tilbud.
Danni brugte samlet set en uge fra morgen til aften på at slibe og lakere vores gulve, så de nu fremstår smukke og som nylagte.
Efterfølgende fik vi en regning som på kroner og ører matchede det oprindelige tilbud.
Desuden er han den venligste og mest behagelige person.
Fuld plade herfra!

22. Januar 2025

Danni er super dygtig

Danni er super dygtig og man kan tydeligt mærke at han ved meget om det han laver.
Han har givet vores gamle gulv nyt liv, så det nu er helt vildt flot 😊

12. Januar 2025

Godt og flot resultat.

Hej Danni
Tak for det god arbejde i har lavet og superflot resultat.
Pris og aftaler blev overholdt, held og lykke fremover, jeg kan kun anbefale Brønning Gulvfirma.
Mads P. E. Hoffbeck, Silkeborg.

1. November 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Fint resultat. Mangel på service.

Brønning Gulvfirma leverer et fint resultat, og arbejdet vidner om godt håndværk. Desværre har servicen ikke været i top. Vi fik slebet og lakeret husets to leverum, og blev lovet færdigt arbejde efter to dage. Alle gange kom Danni for sent uden at give besked, mens han i stedet for at færdiggøre, tog videre til andet arbejde i anden by. Slibning og lakering trak derfor ud, og vi måtte vente flere dage på at flytte ind igen. Hertil har vi efterfølgende haft aftale om en ny opgave, hvor Danni flere gange ikke er mødt op. Også uden at give besked.

10. September 2024
Broenninggulvfirma-Logo

Antwort von Broenninggulvfirma

Hej Lærke,
Tak for din anmeldelse. Jeg er glad for at læse, at i er tilfredse med resultatet. Jeg kan forstå, at du ikke er helt tilfreds med den service jeg har leveret, hvilket jeg til dels ikke helt forstår. Det lader til at der er opstået nogle kommunikative misforståelser, hvilket jeg også tager andel i. Efter aftale afhenter jeg en nøgle til jeres hus hos jer inden opstart, netop så i ikke skulle været nødsaget til at være hjemme.
Det er rigtig at arbejdet ikke blev færdiggjort på 2 - men i stedet 3 arbejdsdage, som vi også har talt om skyldes dette, at der var mere arbejde i at kradse jeres fuger ud end først antaget.

Jeg er lidt i tvivl om hvad du mener med "anden opgave". Mit arbejde ude hos jer var færdig d. 12/9, derefter har i kontaktet mig vedrørende en rids i gulvet som var forårsaget af et køleskab i havde flyttet på efter endt behandling. Dette vil jeg naturligvis gerne være behjælpelig med, men da jeg er booket mange uger i forvejen kan det være svært at presse ind, hvorfor jeg har været nødsaget til at aflyse, som jeg også har talt med din mand om, det er meget beklageligt, men heldigvis har vi kunne løse det i dag, da jeg var forbi og besigtige skaden samt komme med råd og vejledning.

Har i flere spørgsmål er i meget velkomne til at kontakte mig.

Mvh Danni Brønning.

Helt fantastisk service

Helt fantastisk service! Danny knoklede ekstra timer, for at gulvet kunne blive klar til dagen efter ✨ de bedste anbefalinger her fra! 👏🏻 vores gulv er blevet langt bedre end forventet!

17. September 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Inden valg af Gulvsliber fik vi god og grundig vejledning flere gange ift. valg sf behandling. De kom som aftalt og fuldførte som aftalt og afleverede et flot resultat

5. Juni 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super smukt resultat, Danni er den bedste

Danni er det mest behagelige, pålidelige og grundige menneske, og tilmed er resultatet super smukt og lige som vi drømte om. Vi var tidspresset, men Danni slog til selvom han havde travlt, og hjalp os med afhøvling af gulv og hvid lud/lak. Vi vil til enhver tid anbefale Brønning gulv.

19. April 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Firmaet der aldrig sover. KÆMPE ANBEFALING!

Går du op i disse ting:

- Kundeservice
- Vejledning
- Seriøsitet
- Gennemskuelighed
- Konkurrencedygtige priser
- Vigtigst af alt nærmest. Et perfekt udført stykke arbejde

Så skal du bare stoppe med at søge. Du kommet til det rette sted.

Jeg kunne huske første gang jeg gik på hjemmesiden. Jeg havde ikke engang fået trykket på andre faner, så dukkede en chat op, som spurgte om jeg havde behov for hjælp. Jeg tænker det nok bare en BOT/A.I. som skriver første besked. Men går man så ind og skriver i feltet, så er der med det samme en rigtig person til stede til at hjælpe. Jeg var endnu mere i chok over at en person svarede mig kl. 23:50. Rigtig fantastisk kundeservice.

Jeg har haft Danni i røret flere gange og skrevet med ham på SMS. Han svarer velvilligt på alle spørgsmål gode som dumme. Han kan vejlede. Han kommer også hurtigt ud og har udstyr med til at kunne måle størrelser og utrolig nem at snakke med. Svarer hurtigt både på mail, SMS og opkald.

Arbejdet han har udført er utrolig flot og til en god pris.

Ønsker i jeres en gulvmand, hvor kvalitet og flot resultat er i fokus, så kan jeg ikke anbefale Danni og hans virksomhed nok.

16. April 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr