Broløs Flytteforretning  Bewertungen 145

TrustScore 5 von 5

4.9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Verdensklasse flytning. Ganske enkelt. Alt spillede. Der kom tre meget dygtige, stærke, arbejdsomme og super flinke unge mænd helt til tiden. De havde en virkelig opløftende energi, og prisen var yder... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk oplevelse fra første besøg hvor det blev besigtiget hvad der skulle flyttes. Lånte flyttekasser som blev leveret og 2 unge mennesker med højt humør ankom på flyttedagen og gik så ellers i... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde fornøjelsen af at flytte med Broløs Flytteforretning, og det var intet mindre end fantastisk. Fra første kontakt var kommunikationen klar og tryg, og hele processen gled bare. Mine møbler bl... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helt fantastisk oplevelse af flytte med Broløs Flytteforretning. Jeg ville gerne kunne give flere stjerner end 5. Faktisk fortjener de hele Mælkevejen. De var simpelthen så søde og rare og knokle... Mehr ansehen

1. Umzugsunternehmen
  2. Umzugs- und Lagerservice
  3. Transport- und Versandservice

Vom Unternehmen geschrieben

Broløs Flytteforrentning er et landsdækkende erfarent flyttefirma med base i Aarhus. Hos Broløs Flytteforretning har vi styr på alle tilladelser, beviser og forsikringer efter brancheforeningens anbefalinger. Vi har en klar vision om, at give vores kunder fuld gennemsigtighed igennem hele processen, hvorfor vi også arbejder ud fra konkurrencedygtige priser uden nogen form for tillæg. Som opfølgning på et flyttetilbud, laver vi altid en skriftligt bekræftelse, så du som forbruger kender til alle dine udgifter. Broløs Flytteforretning har en klar målsætning om at være det mest troværdige flyttefirma i Danmark, og derfor overlader vi intet til tilfældighederne. Vi tilbyder gratis lån af vores egne professionelle flyttekasser af højeste kvalitet. Dernæst har vi gået skridtet videre og udviklet en fysisk "flytteguide" med tips og tricks til en sikker og stressfri flytning, som du vil modtage, når du vælger et samarbejde med os. Broløs Flytteforretning har udstyr til enhver opgave, hvilket er med til at sikre den bedst mulige flytning uafhængigt af, om det er en privat-, offentlig- eller erhvervsflytning. Kontakt os nu på 51 91 91 90 eller info@bro-flyt.dk for yderligere information. Hos Broløs Flytteforretning garanterer vi, at vi altid gør vores absolut bedste for vores kunders tilfredshed. Tak for tilliden.

4.9

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Nem og professionel oplevelse

Nem og professionel oplevelse! Faldt over firmaet på Instagram, og derfra var der super service, og kom godt på plads i min nye lejlighed på ingen tid.

15. März 2022

Hej Clara,

Tusind tak for tilliden i dit valg af flytteforretning.

Fedt at vi kunne kvittere professionelt. Det er lige præcis den oplevelse, vi arbejder hårdt på at kunne give alle vores kunder.

Du ringer bare når de sidste kasser er tømt. Så kommer vi og henter dem igen :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi havde fornøjelsen af Broløs Flytteforretning for et par uger siden i forbindelse med, at jeg skulle flytte i en ny lejlighed - Det klarede Andreas effektivt og skånsomt.
Broløs Flytteforretning får en klar og varm anbefaling :-)

15. März 2022

Hej Gustav,

Tusind tak fordi du valgte os til at løse din flytteopgave.

Vi er super glade for, at du havde en effektiv og skånsom oplevelse hos os. Vi synes også selv, at flytningen gik lige efter bogen. Det er jo heller ingen sag når forberedelsen var så god ;-)

Vi håber endnu en gang, at du er faldet godt til i dit nye hjem.

Jeg håber, at vi før eller siden, får lov til at slæbe for dig igen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Broløs flyttefirma får uden tvivl min…

Broløs flyttefirma får uden tvivl min største anbefaling og ros! Andreas skulle flytte for mig i lørdags men fredag finder jeg ud af at jeg ikke ville få nøglerne til min nye bolig før mandag men skulle være ude af min gamle søndag og have ikke et sted at opbevare mine ting...Ringede fuldstændig fra den til Andreas og på under en time fandt en løsning for mig og mildest talt reddet min r**!

Behagedeligt mennesker, super service, og mega effektive medarbejder.
Jeg vil til hver en tid anbefale hans firma til andre!

9. März 2022

Hej Maria,
Tusind tak fordi du valgte os!

Hvor er jeg glad for, at vi kunne hjælpe dig i dit nye hjem.
Vi havde nogle super behagelige flyttedage i jeres selvskab, selvom der var lidt langt op på 3. sal ;-)

Vi glæder os til at flytte for dig igen en dag.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Klar anbefaling af Broløs…

Klar anbefaling af Broløs flytteforretning!

Vi havde glæden af at have Andreas og hans makker til at flytte for os i mandags. Vi havde ganske kort varsels til og arrangere flytning, og skulle derfor hurtige finde et flyttefirma. Vi kom i kontakt med Broløs flyttetforretning, som gjorde plads i kalenderen selvom det var med kort varsel. Der var fart på, godt humør og vores ting blev passet på.

Alt i alt en super god oplevelse og jeg vil klart anbefale Broløs flytteforretning til andre, der står og skal have hjælp. Fast timepris og ingen ekstra udgifter, selvom vi skulle have flyttet alt op på 2. sal.

1. März 2022

Kære Denim Project,

Tusind tak jeres anmeldelse.
Vi er meget glade for at vi fik æren af, at flytte jer i nye lokaler.
Vi havde en meget behagelig flyttedag i jeres selvskab!

Vi glæder os allerede til næste gang.

Hav en dejlig aften…

Andreas, Broløs Flytteforretning

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr