Broløs Flytteforretning  Bewertungen 145

TrustScore 5 von 5

4.9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Verdensklasse flytning. Ganske enkelt. Alt spillede. Der kom tre meget dygtige, stærke, arbejdsomme og super flinke unge mænd helt til tiden. De havde en virkelig opløftende energi, og prisen var yder... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk oplevelse fra første besøg hvor det blev besigtiget hvad der skulle flyttes. Lånte flyttekasser som blev leveret og 2 unge mennesker med højt humør ankom på flyttedagen og gik så ellers i... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde fornøjelsen af at flytte med Broløs Flytteforretning, og det var intet mindre end fantastisk. Fra første kontakt var kommunikationen klar og tryg, og hele processen gled bare. Mine møbler bl... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helt fantastisk oplevelse af flytte med Broløs Flytteforretning. Jeg ville gerne kunne give flere stjerner end 5. Faktisk fortjener de hele Mælkevejen. De var simpelthen så søde og rare og knokle... Mehr ansehen

1. Umzugsunternehmen
  2. Umzugs- und Lagerservice
  3. Transport- und Versandservice

Vom Unternehmen geschrieben

Broløs Flytteforrentning er et landsdækkende erfarent flyttefirma med base i Aarhus. Hos Broløs Flytteforretning har vi styr på alle tilladelser, beviser og forsikringer efter brancheforeningens anbefalinger. Vi har en klar vision om, at give vores kunder fuld gennemsigtighed igennem hele processen, hvorfor vi også arbejder ud fra konkurrencedygtige priser uden nogen form for tillæg. Som opfølgning på et flyttetilbud, laver vi altid en skriftligt bekræftelse, så du som forbruger kender til alle dine udgifter. Broløs Flytteforretning har en klar målsætning om at være det mest troværdige flyttefirma i Danmark, og derfor overlader vi intet til tilfældighederne. Vi tilbyder gratis lån af vores egne professionelle flyttekasser af højeste kvalitet. Dernæst har vi gået skridtet videre og udviklet en fysisk "flytteguide" med tips og tricks til en sikker og stressfri flytning, som du vil modtage, når du vælger et samarbejde med os. Broløs Flytteforretning har udstyr til enhver opgave, hvilket er med til at sikre den bedst mulige flytning uafhængigt af, om det er en privat-, offentlig- eller erhvervsflytning. Kontakt os nu på 51 91 91 90 eller info@bro-flyt.dk for yderligere information. Hos Broløs Flytteforretning garanterer vi, at vi altid gør vores absolut bedste for vores kunders tilfredshed. Tak for tilliden.

4.9

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I en periode med en flytning har man…

I en periode med en flytning har man ofte voldsomt travlt samtidigt med at ens platforme vakler.
Der var Broløs (Andreas) perfekt. Ved gennemgangen af flytningen indgød han den ro, venlighed og tillid der skulle til så man på forhånd kunne sænke skuldrene og tænke at “det går jo nok”. Og det gjorde det. Perfekt flytning. Tak!
Kan på det varmeste anbefales🙌

10. Juli 2022

Hej Christina

Tusind tak for din varmeste anbefaling af os. Vi er glad for at have gjort din flytning nem og tryg.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Broløs kom med kort varsel og flyttede…

Broløs kom med kort varsel og flyttede det hele på imponerende kort tid. Professionel håndtering og smil hele vejen.

4. Juli 2022

Hej Vivi

Tusind tak for de 5 stjerner og din anmeldelse af os.
Vi er glade for, at være med til at gøre din flytning nem og overskuelig. Vores høje fokus på god service i forbindelse med flytning, er vi glade for at kunne mærkes i forbindelse med din flytning.

Fantastisk service!

Broløs flyttede for mig fra Horsens til Silkeborg for et par uger siden, og det gik over al forventning! Flytningen foregik hurtigt og effektivt, og på trods af at det var sidste på eftermiddagen, og de havde haft en lang dag, så var der masser af godt humør og god service. Jeg vil anbefale dem til alle, der skal flytte, og jeg vil i hvert fald vælge dem en anden gang!

26. Juni 2022

Hej Line

Tusind tak for de 5 stjerner og din anbefaling af os. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med din flytning. Vi flytter altid med godt humør og god service i høj fokus.
Vi står klar, næste gang du skal flytte.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Høflige og flittige unge mænd med øje…

Høflige og flittige unge mænd med øje for kvaliteten. Vores varmeste anbefalinger herfra.

25. Juni 2022

Hej Marianne

Tusind tak for din varme anbefaling af os og de 5 stjerner.

Helt fantastisk oplevelse

Helt fantastisk oplevelse med meget engagerede flyttemænd, som gik op i kvaliteten. De var meget omhyggelige og ekstremt høflige. Rigtig god pris og kan varmt anbefales herfra.

22. Juni 2022

Hej Laura

Vi er utrolig glade for at du har haft en fantastisk oplevelse i forbindelse med din flytning.
Tusind tak for de 5 stjerner og din varme anbefaling af os.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Til dig der overvejer en…

Til dig der overvejer en flytning...Nemt! for så er det Broløs du skal vælge.
De er en flok lystige svende, som er super effektive, nænsomme, passer på dine ting, og går lidt mere end hele vejen for at opgaven bliver løst. Se bare dette eksempel:
Forestil dig du har planlagt alt, det hele er klappet og klart, og pludselig står du foran dit nye sted, og kan ikke komme ind. Hele flyttelæsset er på vogne, og 6 mand tripper for at komme videre. Hos Broløs var der pludselig 6 mand mere på vores hold. 6 Mand som fandt en løsning til at komme ind i, hvad der vel svarer til Fort Knox. Ingen piveri, kun løsningsorienterede gutter, som holdt humøret oppe. Og alle de ekstra finurlige småting, som ALTID opstår undervejs i en flytning, dem løser de også bare.
Vi er på ingen måde i tvivl. De her drenge kan deres kram, og det er DEM du skal vælge næste gang.
Just Saying!
Flemming Nyebølle
Head of People & Culture
Hungry.dk

21. Juni 2022

Hej Flemming

Tusind tak for din fine anmeldelse af os og de 5 stjerner.
Vi er glad for, at du havde en god oplevelse i forbindelse med din flytning. Vi arbejder altid med højt humør og høj service i fokus. Hvis der opstår problemer under en flytning, så er vi klar til at løse dem.

Vi er SÅ GLADE for at vi valgte Broløs

Vi er SÅ GLADE for at vi valgte Broløs!
De kom til tiden og flyttede alting i en fart med respekt for og god håndtering af vores ting.
De klarede den flytning i et snuptag OG med et smil.

KÆMPE anbefaling og kæmpe tak herfra!

20. Juni 2022

Hej Lisa

Vi er glade for at du har haft en god oplevelse i forbindelse med din flytning. Tusind tak for din anbefaling af os og de 5 stjerner. Vi flytter altid med højt humør og service i fokus.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kæmpe tak til Andreas og hans team for…

Kæmpe tak til Andreas og hans team for en fremragende flytning , og en fantastisk service hele vejen fra første syn til sidste flyttekasse blev leveret . Andreas og hele hans team er yderst professionelt og utrolig kompetente i både rådgivning og i praksis . Prisen er knivskarp og alt spiller perfekt . Kæmpe anbefaling herfra
Peter og Heidi

11. Juni 2022

Hej Peter og Heidi

Tusind tak for jeres store anbefaling af os. Vi har altid service i høj fokus når vi flytter. Vi er glade for at vores professionalitet kunne mærkes, i forbindelse med jeres flytning både før, under og efter.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service og effektiv flytning

Vi havde en super god oplevelse gennem hele vores flytning. Alt var i orden og vi var trygge med flytning af vores ejendele.
Andreas og hans medflyttemand ydede god service og alt forløb som det skulle.
Mega mange stjerner herfra.
Frederik og Sofie

7. Juni 2022

Hej Sofie

Tusind tak for jeres mange stjerne, det sætter vi utrolig meget pris på. Vi er glad for at I havde en tryg oplevelse i forbindelse med jeres flytning.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan på det varmeste anbefale…

Jeg kan på det varmeste anbefale Andreas til flytning.
Andreas og en kollega tømte vores lejlighed, have ALLE vores ting til opbevaring 2 uger for herefter at aflevere alt igen i vores nye lejlighed.
Andreas er super kompetent, yderst fleksibel og utrolig sød og imødekommende - man får straks en god fornemmelse.
Skal du flytte? Så er det kun ét firma ....BROLØS

6. Juni 2022

Hej Heidi

Tusind tak for din varme anbefaling af os. Vores høje fokus på god service betyder meget, når vi flytter for vores kunder.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Andreas og hans kollega flyttede for…

Andreas og hans kollega flyttede for min svigermor på 82 år og klarede det hele super fint. Venlige, fleksible og tålmodige. Broløs kan klart anbefales

5. Juni 2022

Hej Henrik

Tusind tak for jeres anbefaling af os og de 5 stjerne. Dejligt at I havde en god oplevelse i forbindelse med din svigermors flytning. Vores høje service er altid i høj fokus, når vi flytter for vores kunder.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Flytningen var lige som den skulle…

Flytningen var lige som den skulle være. Der var styr på det hele, og vi var meget glade. Ekstra dejlig service men den lækre pizza, mmm

30. Mai 2022

Hej Bente

Mange tak for de 5 stjerne. Vi er glade for at det var lige som det skulle være, i forbindelse med din flytning.

Det er altid dejligt med pizza, når vi flytter. Tusind tak for det.

Min erfaring med Broløs…

Min erfaring med Broløs Flytteforretning er super positiv, de er utrolige effektive og virkelig serviceminded, alt blev håndteret professionelt og med godt humør og til rimelig pris.
Kan kun give dem mine bedste anbefalinger.
Tak for hjælpen

25. Mai 2022

Hej Merete

Tusind tak for din anbefaling af os. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse i forbindelse med din flytning.

Varm anbefaling

Andreas har flyttet for mig, og jeg er mega tilfreds.
Jobbet blev udført super professionelt. Han kommer til tiden og kæmper for at løse opgaven hurtigt og godt.
Jeg vil klart anbefale Broløs Flytteforretning!

24. Mai 2022

Hey Tobias,

Hvor er vi glade for at du er "mega tilfreds" med oplevelsen.
Broløs Flytteforretning har en klar målsætning om at være Danmarks mest troværdige flyttefirma, og derfor betyder dine ord enormt meget for os!

Vi håber på at kunne hjælpe dig igen på et senere tidspunkt.

Hav en fortsat god dag!

Flytning med mindre stress

Flytning med mindre stress

Vi fik flyttet vores ting fra et hus til en lejlighed der forhåbentlig bliver et kortere bekendtskab, vi gemmer nummeret da vi helt sikkert ringer til Broløs når familien finder deres blivende hjem

22. Mai 2022

Hej Iben,

Tak for en behagelig flyttedag.

Vi glæder os allerede til at hjælpe jer videre igen!
Tak for de 5-stjerner.

Hav en dejlig aften!

Overstået en flytning.

Jeg har lige overstået en flytning med Broløs Flytteforretning.
De var super flinke, gode, serviceminded og havde humor.

22. Mai 2022

Hej Marianne,

Vi sætter stor pris på din anmeldelse og de flotte ord.
Igen, tak fordi du valgte Broløs Flytteforretning!
Det mindste vi kunne kvittere med var en god oplevelse.

Hav en dejlig aften.

Privat flytning.

Broløs flytteforretning har dd. Flyttet for min mor. Privat flytning fra stue (1.sal) til 2. Sal. De var far og søn og gjorde det super. Og så er de super flinke og snakkesalige med humor. Helt klart anbefalelsesværdige 👍

19. Mai 2022

Hej Sara,

Tusind tak for de 5-stjerner. Det betyder alt for os at din oplevelse med Broløs Flytteforretning har været godt.

Dejligt at du har lyst til at anbefale os videre til andre!

Vi havde en super dag i jeres selvskab.

Hav en dejlig aften!

Perfekt firmaflytning

Ungt firma, hvor medarbejderne har hænderne rigtigt skruet på. Vi fik lavet en flytning af alt vores kontorinventar, Flytningen foregik snorlige med alt fra tid, planlægning og sikkerhed. Broløs Flytteforretning er helt sikkert anbefalelsesværdigt.

13. Mai 2022

Hej Hjalmar,

Tak for de flotte ord!

Fedt, at din oplevelse med os var I top på alle ovennævnte områder.

Vi ønsker dig en fortsat god dag!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har både brugt Broløs Flytteforretning…

Har både brugt Broløs Flytteforretning i forbindelse med erhverv og privat. Begge gange er det gået lige efter bogen og mere til - skønt at ens ting bliver passet godt på, og dejligt med en lille “indflytter gave.” Så var aftensmaden i hvertfald sikret🚚🍕

9. Mai 2022

Hej Emil,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at du, både i forbindelse med privat- og erhvervsflytning har haft en god oplevelse med Broløs Flytteforretning.

Vi glæder os til at hjælpe dig igen på et senere tidspunkt i livet!

Hav en dejlig aften.

Elegant hurtig flytning

Fra 2 etagers rækkehus i mårslet til lejlighed på 1 sal i Højbjerg, Århus..
Elegant hurtig flytning og rigtige flinke og professionelle... til en skarp pris!
Jeg giver Andreas og Co mine bedste anbefalinger!!

5. Mai 2022

Hej Brian,

Fedt at du bruger ordet "elegant" om vores flytning. Det bliver vel ikke meget bedre så :D

Vi er glade for at du fandt vores arbejde professionelt og at du ligeledes følte at prisen var skarp!

Vi havde en hyggelig dag i dit selvskab!

Hav en fortsat god dag.

Andreas, Broløs Flytteforretning

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr