De klarer aldri å levere til adressen min, selv om jeg bor sentralt i Oslo. Hver gang dry er Bring som leverer, så er det mangelfull adresse eller kunne ikke levere fordi ingen var hjemme, selv om jeg... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Sørgeligt, at en pakke kan bli liggende i transit i gamle Fredrikstad fra onsdag til over helgen, før den sendes videre til Haugesund. Til sammenligning har eg fått levert pakke fra andre siden av jor... Mehr ansehen
Helt forferdeling kundeservice og leverings system. Har ikke kontroll på pakkene dere. Har bestilt for 1 måned siden og enda ikke fått pakken. Vet ikke om jeg kommer til å få den i det hele tatt. Ikke... Mehr ansehen
Jeg har bestilt noe fra Hifiklubben som tok over 30 dager fra tidspunktet varene ble varslet tilgjengelig fra lageret til levering hos meg. Når jeg fikk beskjed at pakken var under transport fra Bri... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Kontaktinformationen
En truende og skremmende opplevelse av…
En truende og skremmende opplevelse av sur og drittlei sjåfør. Når han ringte sa jeg han måtte holde til venstre når han kom til huset. Han kjørte rett til høyre og åpnet bak mens samboer prøvde og si at han måtte på venstre side, da kunne han kjørt rundt og sluppet og rygge. Sjåfør skrek at han ikke gadd og kjøre rundt eller rygge her oppe i mørket, og truet med og kjøre ned i veien og kaste varen av der… Den andre på bilen prøvde og roe ned gemyttene så godt han kunne, men d hjalp lite. Tør ALDRI ta imot noe fra Bring om jeg er alene hjemme, det er sikkert! Maken til arrogant drittunge skal man lete lenge etter! Er mange som trenger jobb vet jeg, Denne personen kommer enten til og gi eller få juling ett eller annet sted han skal levere. Forferdelig opplevelse🥺
Terningkast null.
Fikk melding om morgenen at varer var lastet på bil og på veg til vårt lager.
Ingenting dukket opp til tross for lovnader fra kundeservice om at varer skulle komme.
Ble informert om at varene mine hadde vært med på ruta men at de ikke hadde fått tid til å sette de av til meg. Bilen med varene hadde altså passert lageret mitt to ganger i løpet av dagen men de ga blaffen og kjørte det tilbake til terminal 2 timer unna! Hvor er økonomi og spesielt miljøhensyn i denne tankegangen??
Helt odugliga på transport
Fullkomligt värdelöst företag som försökt leverera IKEAvaror i två dagar och misslyckats. Det är helt skandalöst att detta företag fortfarande har uppdrag. Under all kritik.
Venter på pakke via elkjøp.no
Venter på pakke via elkjøp.no
Skulle vært levert i går. . Elkjøp sier Bring ikke har hentet pakka.
(en ekte No show)
Helt ubrukelig!!
Helt ubrukelig!!
Sendte en prioritert pakke fra Norge til Utland, en pakke som skal ta maks 10 virkedager å sende. Nå 16 dager senere får jeg høre at pakken ikke er forlatt Norge i det hele tatt. Jævla ubruklig postfaen, kan faen ikke stole på å få posten din fra dette drittselskapet.
Elendig opplevelse med online…
Elendig opplevelse med online tjenesten.
Bestilte og betalte for en express sending.
Les oppdatering helt på slutten... de er total inkompetente...
Fikk ikke noe beskjed om at jeg måtte printe en lapp og klistremerker den på pakken.
Posten sa de kunne ikke scanne den og printe ut.
De kunne om jeg hadde fått QR kode, som jeg ikke fikk.
Kundeservice ville refundere.
Så jeg måtte bestille på nytt i posten.
Samme process, de printet ut og tok det i mot.
Kostet 20 kr mer også.
Og kastet bort over 1 time på dette.. skulle ha kjørt og levert selv.
Så det skulle ikke het Bring dette.
Oppdatering.
De kunne ikke refundere til kortet jeg betalte med, mitt bedriftskultur.
De skal refundere til min privatkonto.
Så jeg må i tillegg deale med ekstra regnskapsarbeid!...
Går det an å gi minus stjerner???
Elendig men...
Litt skuffet over Bring. Pakken ble angivelig "forsøkt levert", men de gjorde ingen forsøk på å kontakte meg via telefon. Hvordan skal jeg kunne vite at pakken har vært forsøkt levert når de ikke engang prøver? Dette skapte unødvendig frustrasjon og bryderi for meg.
Jeg kontaktet kundeservice, som fikk ordnet det slik at jeg kunne hente pakken i en butikk ikke langt unna der jeg bor. Dette gir en stjerne ekstra.
Jeg ble tilsendt en pakke fra Dubai med…
Jeg ble tilsendt en pakke fra Dubai med DHL, samtidig en pakke fra Kristiansand med Bring -- til Bergen. Begge skjedde samme dag. Pakken fra DHL kom frem 4 dager før Bring... Håper virkelig at staten stenger ned denne Bing Bingen... Disse fortjener ikke en stjerne en gang.
Bestilte seng/sofa fra Jysk 10.Sep
Bestilte seng/sofa fra Jysk 10.Sep. Estimert leverings tid 5-7dager. Whatever jeg vet dette ikke stemmer da jeg bor i Finnmark..
17. Oktober kontakter jeg posten for å høre hva i helvete som foregår, enda ingen pakke.
Da får jeg vite at "Pakken er forsøkt levert 30. Sep." Forsøkt? Hva faen forsøkt? Jeg hadde valgt Curb-side delivery fordi jeg jobber i helsevesenet, og det er nesten umulig for meg å vite når jeg er hjemme!
Posten påstår at sjåføren har prøvd å ringe meg, men dette er ren og skjær løgn!! Så dem har sendt pakken videre til Skedsmokorset, Lillestrøm??
Leveringen min som er pakket i butikk i nabo-kommunen(Alta) og skal kjøres 190km(Karasjok) er nå 1700km unna!
Og ingen informasjon til kunden! Dette måtte jeg TVINGE kundeservice til å lete opp!
0/10, her er det bare å sparke sjåførene
Terrible!!!!
Terrible!!!!! Absolutely terrible
Company. Made a fail with package that weighted 1kg
More and payed 1400kr for it, after it has been sent back to me I asked is it possible to get a refund of the 1400kr or just deduct a little for their time but they just confirmed that there wont be a penny of return!!! I DONT RECOMMEND THEM TO ANY ONE
For noe drit bring er..
For noe drit bring er... Her har man bestilt hjemlevering og betalt ekstra for det, så plutselig får jeg melding på tlf om at "pakke forsøkt levert men mottaker/adresse var ikke å finne" Jeg kontakter kundeservice å spør hva i alle dager som skjer ( jeg mottar flere pakker i posten og på døra hver mnd ) og svaret de gir er at sendingen ikke inneholde leilighetsnummer... De har da det fulle navnet mitt, og telefonnummer og adresse, og navnet mitt står på callingapparat, på postkassen og på døra mi på navneskilt. Det som ikke står på døra mi er leilighetsnummer, da det står på innsida av dørkarmen, så dette var en jævlig dårlig unnskyldning for at de ikke gidder å gjøre jobben sin skikkelig! Er drittlei av hvor dårlig posten bring er, og det er ikke første gang man opplever latskaps problemer med posten bring. Flere ganger har jeg stått i gangen å fulgt sporingen og ventet bare for å oppleve akkurat det samme, andre ganger så klarer de å levere slik de skal, men det er typisk når det er fredag at de ikke evner å levere... forbanna drit hele selskapet!
send en mail til meg om hva som har…
send en mail til meg om hva som har skjedd så skal jeg ta det videre..... gmailen er-- Alesko383@ gmail.com
jeg svarer så fort jeg kan så skal jeg hjelpe deg
Hvis du bestiller hjemlevering
Hvis du bestiller hjemlevering, og sitter hjemme og du bor i en leilighet. Så skal de nemlig uansett ikke ringe på døra og dumpe pakken utenfor leilighetene foran ringeklokken. Det stjeles i området konstant for en kundeservice.
Hjemlevering på 1-3 dager er ikke eksisterende. Fikk pakken 2uker senere etter første gangen den skulle være levert. Kundeservice nemlig sa at innpakning fikk skade og ble fraktet til å bli pakket om. Jeg fikk original emballasje fra sendingen med hull og manglende varer. Fordi der var nemlig hull i pakken. Den ble ikke pakket om. Og heller ingen hjemlevering men dumping av varer på fortauet.
Jätte dåligt!👎 👎👎👎👎👎
Jätte dåligt!👎 👎👎👎👎👎
De hickar paket på fel ställe så ringde jag dem och de sa att de ska skicka packet till mig men de returnerade paketet och om jag vill att de skicka till mig packet jag måste betala 100sek för att DE GJORDE FEL!!
vilken respektlöshet
husk at dere må se at det ikke er gods terminalen dere skriver dårlig revius på
husk at dere må se at det er riktig nettadresse/at det ikke er gods terminalen dere gir dårlig stjerner, husk at det må være posten/bring., som leverer pakkene dere bestiller, og at det kan være litt lengre ventetid men det må dere tåle, det har vært mange sjofører som har vært syke det er mest sansynelig en av grunnene
Pakken ble bestilt
Pakken ble bestilt, og sendt fra Oslo. Skulle direkte til Kristiansund. Havnet først i Kristiansand, så i Tromsø. Dette tok 15 dager før den kom til Kristiansund. Så ble brev sendt fra Oslo den 11.september. det har fremdeles ikke kommet til Kristiansund 24.september.
Hva jeg tenker om Bring, egner seg ikke her. 0 tillit.
"Sendingen er forsøkt levert"
"Sendingen er forsøkt levert, men mottaker var ikke tilstede. Nytt utkjøringsforsøk vil bli foretatt".
Løgn satt i system.. Jeg var hjemme det er registrert forsøkt levert. Kan noen komme på banen å få litt skikk på kaoset som har utspilt seg hos Bring?
Jeg er ikke eneste som opplever store problemer med utlevering fra Bring, så noe må gjøres.. -1 stjerne!
Bring - prøver å levere?
Var hjemme fra jobb hele dagen på fredag for å ta imot pakkene fra Bring. På ettermiddagen fikk jeg melding om at pakkene var forsøkt levert, men mottaker var ikke tilstede. (De ble ikke forsøkt levert til meg ihvertfall.)
Måtte da skaffe bil + henger + sjåfør for å få hentet godset på leveringssted (4 kolli -213 cm - 96 kg).
Samme uke fikk jeg 3 pakker levert - helt hjem - fra både Helthjem og Postnord - uten problemer.
mens Bring derimot - come on... ?
Jag trodde Post nord var dålig service…
Jag trodde Post nord var dålig service men Bring tar priset OMG
Løgn er tydeligvis satt i system
Løgn er tydeligvis satt i system. Har dere hørt denne vitsen «sendingen er forsøkt levert, men det var ingen tilstede» Ja tro det eller ei jeg var hjemme hele dagen og ser plutselig i appen at pakken er forsøkt levert. Merkelig at ikke ledelsen i Bring tar tak i denne gjentagende løgnen fra sjåførene sine. Løgn satt i system og godkjent av ledelsen. Forferdelig holdning, og helt uakseptabelt at dette er akseptert. Det blir spennende å se om løgneren forsøker seg på samme sprell i morgen og jeg er spent på hva kundeservice vil svare meg når jeg kontakter dem i morgen tidlig.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.