min søn ødelagde mine briller ved et uheld - hvor jeg gennem forsikringen fik nogle nye fordi der blev sagt mine briller ikke kunne repareres.. savnede min gamle briller så meget at jeg fandt Bri... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Super hurtig og god service! Jeg havde spurgt egen brille-butik om de kunne lave min briller, men fik afslag om at de ikke kunne lave den. Fandt dette sted på nettet og til stor glæde kunne de hjælpe... Mehr ansehen
Jeg kontaktede Brillerep to måneder inden jeg gjorde brug af dem, jeg skulle lige tage tilløb. ved begge henvendelser var det super behagelige samtaler. Da jeg modtog mine briller (2 par). var de som... Mehr ansehen
Fuldstændig genial service! Den ene brillestang havde fået et tryk og var trukket meget skæv - egen optiker kiggede på den i et minut og konstaterede, at det ville kræve nyt stel (Synoptik). Ifølge Sy... Mehr ansehen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Hurtig og veludført
Hurtig, venlig og veludført arbejde.
Highly recommend!!!
Super oplevelse og rigtig god service! Vil bestille fra dem igen. Highly recommend!!
Hurtigt og godt
Tak for mine "nye" briller. Ja, efter reparationen er de som nye. Godt I findes. Fornem service!
Tak for at redde mine Rayban…
Tak for at redde mine Rayban solbriller, som andre optikere havde givet op overfor! Fornem service…
Bedste hilsner fra Østerbro….
Hurtig reparation og levering uden spor efter reparationen
Stangen var knækket af i hængslet på mine solbriller. Havde været i flere brillebutikker, og alle steder var tilbagemeldingen at de ikke kunne laves og der ikke fandtes reservedele, så eneste mulighed var at købe nye briller. Jeg bestilte så en “ro i maven” pakke fra Brillereparation. Pakken kom få dage efter, og det var nemt at sende brillerne afsted. Jeg modtog brillerne få dage efter helt som nye. Man kan ikke se hvor de er lavet! Vil helt klart bruge dem igen! Stor anbefaling herfra!
SUPER Service
Jeg havde været i alle kendte og gængse brillebutikker, som fortalte at der intet var at gøre… på under en uge fik jeg bestilt, fremsendt og returneret mine sprit nye solbriller som nået var bøjet og brækket. Alt blev der sørget for og jeg har i dag briller som igen er som nye 👌🏻
Tak
Eva
Da alle andre gav op på mine højt…
Da alle andre gav op på mine højt skattede Tom Ford solbriller, som jeg desværre var kommet til at sætte mig på med det resultat, at den ene brillestang blev trykket skæv. Jeg har været hos mindst fem optikere i KBH, som ikke turde gøre andet en at stramme skruen lidt. Det virkede i ca. fem minutter.
Brillereperation tog opgaven og fiksede den på under en uge. Nu sidder brillen bedre end før, den gik i stykker.
perfekt ..billigt og hurtigt hvad mere…
perfekt ..billigt og hurtigt hvad mere kan man forlange..
Perfekt
Sendte et par briller, der var ødelagt ved påhæftning mellem brille og stang, af sted i det spinkle håb, at der kunne gøres noget - og fik et par briller tilbage, der var så godt som nye!!
Helt fantastisk
Helt fantastisk. Havde også fået at vide fra min optiker, at en knækket brillestang ikke kunne laves. Prøvede så hos en anden optiker, som var så flinke at fortælle mig om brille reparation ... (tak for det). Sendte briller mandag og retur fredag. Skønt.
Modtog returpakke fredag returnerede…
Modtog returpakke fredag returnerede med det samme mine briller, som krævede en lodning, samt opretning af stel. De er nu retur efter 4 dage.
Og er som nye!
Super arbejde, kan varmt anbefales 😊
Godt og hurtigt
En knækket ret tynd brille stang blev flot repareret. De havde kun brillerne en dag eller to, så kom de retur. Rigtig fin og god service.
Hurtig og rigtig reparation
Nemt, hurtigt og super tilfreds
Jeg havde et par ældre briller med skæv stang. Jeg havde spurgt i butikken, hvor brillerne var købt om de kunne ordne det. Svaret var, at det ikke kunne lade sig gøre.
Faldt tilfældigvis over brillereparation og tænkte det var et forsøg værd. Brillestangen er nu ordnet og jeg er meget glad for at jeg igen kan bruge brillen.
Servicen var hurtig. Jeg sendte en fredag og fik retur torsdagen efter.
Stor ros fra en glad kunde.
Simpelthen fornem og god service
Simpelthen fornem og god service. Jeg fik knækket en næsebøjle af min brille, og som andre fik jeg at vide fra min optiker,at man ikke kunne reparere næsebøjlen på brillen, så jeg skulle købe nye briller. Heldigvis fandt jeg brille reparation på nettet, så nu er mine briller repareret med lavet næsebøjle, så flot man overhovedet ikke kan se reparationen. Mange tak til og for Brillereparation.dk
Fantastisk service og høj kvalitet
Arbejdet er af topkvaliteten, processen er hurtig, og priserne er meget rimelige. Kommunikationen via email er imponerende god – hurtige og klare svar, som gør hele oplevelsen endnu bedre. Jeg er utrolig tilfreds og vil uden tøven anbefale dem til andre!
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse. Næsebøjle var knækket og blev repareret så flot. Brillereparation.dk modtog mine briller tirsdag og blev afsendt onsdag. Rigtig god service og vil anbefale til andre.
Fantastisk
Fantastisk. Min optiker oplyste at brillerne ikke kunne laves. Søgte på nettet og fandt brillereparation.dk. Sendte brillerne med posten onsdag og fik dem retur med posten lørdag 3 dage efter. Brillerne er så gode som nye og det kostede mig blot 378 kr. Eneste minus er at jeg kun kan give dem 5 stjerner.
Endnu en gang top service
Endnu en gang top service, igen hurtig ekspedition.
Kan kun anbefale dem
En rigtig god løsning hvis brillerne…
En rigtig god løsning hvis brillerne går i stykker
Jeg har fået en rigtig god oplevelse med at få mine briller repareret, efter de gik i stykker.
Processen har været nem og enkelt, siden jeg har valgt 'Ro i maven pakken'. Jeg modtog en pakke med GLS, som jeg skulle bruge til at sende mine briller til værkstedet. Efter 4 dage fik jeg dem retur og repareret. Kan varmt anbefaledes hvis man kommer til at skade sine briller.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.