Brillereparation Bewertungen 112

TrustScore 5 von 5

4.9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

min søn ødelagde mine briller ved et uheld - hvor jeg gennem forsikringen fik nogle nye fordi der blev sagt mine briller ikke kunne repareres.. savnede min gamle briller så meget at jeg fandt Bri... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kontaktede Brillerep to måneder inden jeg gjorde brug af dem, jeg skulle lige tage tilløb. ved begge henvendelser var det super behagelige samtaler. Da jeg modtog mine briller (2 par). var de som... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Brillerne reddet med brillereparation.dks fantastiske løsning. Jeg bestilte en “Ro i maven”-pakke til mine knækkede briller. Der gik 8 dage fra bestillingen, til jeg kunne hente mine reparerede bri... Mehr ansehen

4.9

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

MEGET VARM ANBEFALING

Mine 8 år gamle briller af titanium, havde knækket den ene stang fredag aften..

Efter en rundringning til de lokale optikere i Horsens lørdag, som kun ville sælge mig et nyt stel og glas til den nette sum af 6000+ kroner, fandt jeg "brillereparation.dk" som skiltede med lasersvejsning - og endda i titanium - og fandt ud af, de havde en butik i Struer ved Astrup Optik.

Jeg ringede derfor op til dem lørdag og de havde tid om mandagen.

Jeg tog turen fra Horsens til Struer og blev mødt af "de har det da ikke så godt, det kigger vi på med det samme".

10 minutter senere, kom mine briller retur, de var lasersvejst, havde fået nye puder og stellet var rettet lige, i det det havde fået et slag fra en flishugger og var en del skævt.

Meget sublim service.

Kan absolut anbefales!

6. November 2023

Kanon stykke arbejde!

Kanon stykke arbejde af Brillereperation.dk.
Jeg sendte mine gamle Ray-Ban solbriller fra 1980 til reparation. De havde løse hængsler, skruerne var faldet af, og de var generelt set ubehagelige at have på.

Brillereperation fiksede dem, så de nu igen er som spritnye.

359,- er virkelig billigt sluppet, når man tænker på, at brillerne er helt som nye.
Behandlingstiden var ca. 3-4 dage.

6. Oktober 2023

Service i særklasse!!

Sjældent har jeg været så tilfreds med et køb/service. Der var nogle komplikationer med mine briller, der gjorde, at de var lidt besværlige at få repareret, og selvom jeg flere gange var ved at miste modet, så gav brillereperation.dk ikke op. De blev lavet af tre omgange, men det ændrede ikke på prisen. I dag er mine briller i tip top stand. Min varmeste anbefaling herfra!

22. September 2023

Tak😊

De kunne reparerer min briller, som de ikke kunne i brilleforretningen.
Og det gik meget fint og hurtigt.
Stor tak fra mig👍🏼😊

25. Mai 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Superman bor i Struer og reparerer briller :-)

Det kan næppe gøres bedre - eller hurtigere. Jeg har betalt et stort beløb og fået sat nye glas i et ældre stel. Og pludselig knækkede stellet. Troede, at alt var tabt - men Peder fiksede alt for kun kr 350 inkl returporto. Pakken blev modtaget i Struer kl 6 om morgenen, og inden kl 12 var de lavet og sendt retur, så jeg fik dem næste dag. Det er så flot lavet, at reparationen ikke kan ses af andre. Så Superman findes - og han bor i Struer og reparerer briller :-)

12. Mai 2023

Sublim service!

Jeg havde lavet en dyp rids i mit ene brille glas og sendte en anmodning til Peder ved brillereparation for at få en pris på nye glas. Han svarede inden for en dag og vi korresponderende omkring glas type, styrke og tilskud fra sygesikring Danmark, alt inden for få timer.

Jeg sendte brillerne afsted og han satte nye glas i straks ved modtagelse og sendte dem tilbage på samme dag.

Sublim service til en realistisk pris!

16. März 2023

Imponerende service og effektivitet

Imponerende service og effektivitet - og blev da lige sparet for over kr. 6000,00 da Synoptik sagde at brillen ikke kunne repareres og forsikringen afviste at dække.. Kan jeg give 10 stjerne gjorde jeg det - og så var mine briller blot undervejs i ialt 3 døgn... FLOT!!!! Tak :-)

4. Januar 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service og hurtig reparation.

En næsepude var knækket af mine briller.

Min lokale optiker ville sende mine briller ud af huset til reparation hos ekstern reparatør - 4 dages ventetid - pris 800,-

Jeg sendte istedet selv mine briller til Brillereparation.dk, der modtog brillen 20/12-2022, reparerede og returnerede mine briller samme dag, så de lå i min pakkeshop 21/12-2022 og til en pris af 349,- inkl. returporto.

Og ikke nok med det - der var knækket noget af den ene brillestang.
Brillereparation lavede en så flot reparation af stangen, at der skal skarpere øjne end mine til at se, at der har været knækket noget af.

Og til sidst - fantastisk hurtig, professionel og venlig kommunikation med Brillereparation.dk

20. Dezember 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Professionel brillereparation en dejlig oplevelse

Det var i sandhed en professionel og positiv oplevelse hos brillereparation.dk. Omgående ekspedition og returnering, perfekt reparation, kommunikation, service og genbrug i bedste klasse – brillerne ligner helt nye. Jeg betalte 349,- + 65,- i forsendelse. Jeg slap for at købe nye briller til 6.990,- som optikkæden - hvor jeg havde købt brillerne - skulle have for nye briller, idet brillestellet var udgået og brillerne ikke kunne repareres, hvilket ikke var sand information.
Jeg kan varmt anbefale brillereparation.dk, der løste opgaven.

4. November 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Brillereparation.dk forsøgte at reparere mine briller, da reparationen ikke blev så pænt, valgte de at refundere et passende beløb. Det synes jeg er god service.

Tak for forsøget og tak for refunderingen.

15. August 2022

Fuldstændig genial service

Fuldstændig genial service! Den ene brillestang havde fået et tryk og var trukket meget skæv - egen optiker kiggede på den i et minut og konstaterede, at det ville kræve nyt stel (Synoptik). Ifølge Synoptik helt umulig at reparere. Sendte brillen til brillereparation.dk og har netop modtaget en perfekt justeret brille nærmest som ny. Lyt IKKE til din grådige “moneymaking” optiker. Send brillen til Struer!

8. August 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tak for flot hurtig reparation af…

Tak for flot hurtig reparation af brille. Næsepude knækket og væk! Brillen kunne ikke repareres hos min optikker men et nyt stel kunne skaffes! 3.000,-kr
Brillereparation.dk kunne så lave brillen for 349,-kr inkl forsendelse.

20. Mai 2022

Nyt liv til briller

Stangen var knækket af brillerne. Louis Nielsen havde dømt dem til skrot. Efter en tur rundt om Brillereparation, er de så gode som nye. Meget nemt og hurtigt!

5. Februar 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

To briller fixet på 15 min.

Der står man så hos brillereparation, som her i byen hedder Astrup optik, med to briller, en med knækket næsepude, og en med knækket stel. En del år gamle. Astrup svejser med laserlys, og efter 15 min har man to reparerede briller. Hvad koster det? Ingenting når du har købt dem her. Findes der virkelig så god service? Ja. Jeg kan selv med mine maskinarbejder øjne ikke se at de er svejst. En bekendt har købt et par briller hvor glasset viser sig at være for stort. Intet problem Astrup skærer en fin bue af glasset. Her kan du springe en eller flere nyanskaffelser over hvis synet ikke kræver det. Rigtigt, rigtig mange virksomheder kan lære af den måde han driver sin forretning.

11. Januar 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Katastrofe

Amatøragtigt klamphug.! Så kort kan firmaets arbejde beskrives. Indsendte et titanium-samleled (IWC ur) som skulle slagloddes. De bekræftede, at de kunne reparere det. Det 'overlevede' ikke engang returforsendelsen, og den klatsvejsning de havde lavet, var faldet fra hinanden. Magen til elendigt, grimt og uholdbart klamphug skal man lede længe efter..! Ydermere har de hverken svaret tilbage på min klage eller returneret beløbet for 'reparationen'. Hold jer langt væk fra dette firma.

22. Dezember 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr