På en skala fra 1 til 10 ... ... må vi desværre kun give 5!! Gennem flere år med useriøs og uengageret tilbudsgivning faldt vi over Brdr. Gimm. Entreprisen var stor med nye døre og vinduer i he... Mehr ansehen
Utrolig flot arbejde med isætning af nye vinduer i vores hus. Vi er utrolig glade for det og virkelig flotte vinduer. God vejledning før bestilling af vinduerne samt hele håndteringen af opsætnin... Mehr ansehen
Vi har fået opsat døre og store vinduespartier fra gulv til loft af Brdr. Gimm Håndværkerne kom til den aftalte tid, og arbejdet var færdiggjort indenfor en uge, fuldstændig som de havde lovet.... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Skønne Tømmermænd..
Fra start ...opmåling ... til installering af vinduer....
Professionelle, venlige imødekommende materiale til beskyttelse af indbo ...anti stressede.. Tip Top.Hele vejen
På en skala fra 1 til 10 ...
På en skala fra 1 til 10 ...
... må vi desværre kun give 5!!
Entreprisen var stor med nye døre og vinduer i hele hytten, ny stor udestue samt en renoveret carport.
Alt over hele april/maj 2025 gik som planlagt og resultatet var perfekt.
Én fast og uhyre professionel svend gennem forløbet, Jacob, bidrog til en fantastisk mavefornemmelse godt støttet af ejerne Rasmus og Niklas for hhv. tilbudsgivning/logistik.
Samtlige håndværkere var forstående, fleksible og behagelige, så vi kan ikke andet end varmt anbefale firmaet.
... og det blev altså en 10'er herfra ;0)
Vi fik udskiftet vinduespartier og…
Vi fik udskiftet de sidste vinduespartier og skydedør, og alt forløb også denne gang punktligt, uproblematisk og perfekt.
Stor respekt 👍.
Vi sender med glæde 5 stjerner afsted.
Vi fik anbefalet firmaet af en bekendt
Vi fik anbefalet firmaet af en bekendt, som havde været yderst tilfreds.
Vi fik skiftet dør til terrassen samt yderdør og vinduer.
Alt gik som planlagt og resultatet var perfekt, yderligere var håndværkerne meget behagelige. Vi kan anbefale firmaet.
EN MEGET POSITIV OPLEVELSE
Vi har fået skiftet alle vinduer og terrassedøre, samt udført en del murreparation, det hele involverede kran og stillads, og inden opstart blev det nødvendigt at udskifte en bærende jernbjælke over et stort vindue. Arbejdsgangen måtte ændres i forhold til oprindelig tidsplan, hvilket blev indpasset med stor fleksibilitet.
Niklas og Rasmus Gimm stod for en præcis opmåling, og efterfølgende er arbejdet blevet udført med stor profesionalisme, af meget dygtige og venlige håndværkere. Alt i alt en meget positiv og god oplevelse, så derfor: DE BEDSTE ANBEFALINGER HERFRA.
Professional and clean work!
We had to change one of our windows to access a balcony.
Team responded fast and organize a visit within a week to take measure, give advice and understand all requirements.
10 days later we received a proposition with a good price (we asked 3 other companies).
6 weeks later, as announced by the company, the team came, set up everything and did the job in one morning and let everything clean!
Great work, great service and very kind!
We would for sure call them for future work in our apartment.
Kvalitet ud over det sædvanlige
Jeg kan slet ikke beskrive, hvor begejstret jeg er over vores nye vinduer og havedør: Det er simpelthen SÅ pænt og veludført lavet.
Det tog to mand fire dage at udføre opgaven og de komt til tiden hver dag og støvsugede og fejede hver aften inden de gik hjem. Jeg tror endda de pudsede vinduerne ved afslutning.
Arbejdet er udført med en kvalitet og en flid som - desværre er alt for sjældent set i dag.
De får mine bedste anbefalinger!
Har fået skiftet alle vinduer og dør i…
Har fået skiftet alle vinduer og dør i stuen og på 1. Sal. Vi er super tilfredse med resultatet. Virkelig fint arbejde, som vi nyder at se på. behagelige tømrere, der kommer som aftalt og rydder op efter sig hver dag.Vi kan kun på det varmeste anbefale dette firma
Vi har fået skiftet vinduer og døre
Vi har fået udskiftet vinduer og døre i vores hus, flyttet en radiator og fået repareret gulv. Vi har oplevet et utrolig professionelt, flot og yderst tilfredsstillende resultat. Alt har været så professionelt lige fra start til slut. En fantastisk god, behagelig, betryggende og utrolig venlig service — af alle parter - igen fra start ved telefonkontakt, til opmåling og til slut, da alt var færdigt.
Det var en stor beslutning for os at få skiftet vinduer, og vi kan ikke være mere tilfredse.
Det er virkelig et flot stykke arbejde - dygtige og yderst behagelige håndværkere, der har været i vores hus. Stort TAK skal lyde her fra os. Vi kan varmt anbefale Brdr. Gimm. Vi glæder os over de flotte vinduer og døre hver dag!
Vi skulle have skiftet en dør
Vi skulle have skiftet en dør, samt lavet et vinduesparti om til en dobbeltdør ud til terrassen. Fra start til slut har vi oplevet super professionel tilgang, og tidsplanen blev overholdt, også selvom vi havde et par ændringer i projektet undervejs.
Ordentlige håndværkere, og kyndig vejledning inden vi besluttede os.
Kan varmt anbefales...
Vi har fået isat nye vinduer og døre i…
Vi har fået isat nye vinduer og døre i vort hus i sept. af Brdr. Gimm. Et mere professionelt firma, skal du lede længe efter. Den første opmåling, blev efterfulgt af et nøje kontrol af hele facaden. Ved levering af partiet, blev al materiale båret på plads. Efter opsætning, blev finish efterfulgt, dagen derpå. Alt i alt et rigtig professionelt arbejde fra firmaets side, som varmt anbefales herfra.
Har kun rosende ord at sige
Har kun rosende ord at sige om Brdr. Gimm og deres medarbejdere. Vi har fået monteret 2 nye Velux ovenlys vinduer samt nyt loft i vores stue. Alt forløb fuldstændig efter pris og aftale. De byggede endda en ekstra støvvæg, da vi havde ønske om, at det skulle svine mindst muligt. Resultatet er bedre end vi havde håbet fra start.
Vil til enhver tid anbefale dem til familie og venner.
Virkelig god oplevelse!
Vi har fået opsat døre og store vinduespartier fra gulv til loft af Brdr. Gimm
Håndværkerne var super flinke, og virkede meget kompetente.
Det hele er udført med stor præcision, og vi er yderst tilfredse med slutresultatet.
Tak for veludført arbejde.
Vi giver hermed Brdr. Gimm vores varmeste anbefalinger.
Udskiftning af vinduer + døre
Udskiftning af vinduer + døre
Vi fik skiftet 2 døre og 3 vindues partier.
De var ude at kontrolopmåle 2 gange og alligevel fik vi nedenstående resultat.
Det var meningen at de skulle være afsluttet indenfor 4 mdr af aftale accept- deres fejlopmålinger gjorde dette blev forlænget til 7 mdr.
Hoveddøren havde de lavet forkert åbningsretning på, så den udskiftede de på deres regning i andet forsøg
Køkkenvinduer var målt cirka en meter forkert, så de blev lavet i anden forsøg.
Vinduerne er generelt målt for kort opmålt, så mange fuger er alt for brede dvs 30 mm. hvor andre arbejder med 12-15 mm.
Vinduerne er ikke centreret i hul dvs at fuger i top er ca 8 mm, mens bund er 30mm.
3 fuger måtte efterfølgende udskiftes af andet firma, da fugerne havde sluppet. Dårligt arbejde som burde have været kontrolleret.
Over Køkkenvindue har lavet en udvendig vandnæse og fuget mellem vandnæse og beklædning- normalt skubbes vandnæsen et hak ind så vandet løber af.
Allerede inden de har afsluttet arbejde kontakter de vinduesproducent, som sender deres firna ud for at tilpasse beklædninger og letkørhed af vinduer + låse(vinduesproducentfirma afhjælper alle disse problemer til topkarakter omend de grinede af vores vinduesfirma udførte arbejde)
Det langvarige projekt betød at vi gik glip af håndværkertilskud i 2021, hvor det skulle have været afsluttet. De lavede dog en faktura på udført arbejde pr 31 december, som vi kunne anvende- men vi er lovlydige borgere.
ALdrig i livet om jeg nogensinde vil bruge disse igen med det præsenterede faglige niveau! Lige fra mesters opmålinger til svendes finish.
Dårligt firma
Dårligt firma, de nægter at rette deres fejl om mangler.
Og så tørre de deres værktøj af I folk private håndklæder, griner lidt af det og bliver så fornærmet over man pointeret det.
Der ligger billeder på nettet hvor man kan se deres fejl og mangler...
De er ligeledes ejer af skift-vinduer.dk
Super flot arbejde og behagelige…
Super flot arbejde og behagelige håndværkere. De bedste anbefalinger herfra
Fremragende arbejde!
Vi fik etableret murhul og isat nyt vindue i gavl og valgte Brødrene Gimm til opgaven - det har vi bestemt ikke fortrudt!
Kanon vejledning og rådgivning i tilbudsfasen, hurtig ekspedition efter accept af tilbud, også selvom selve vinduet skulle hastes igennem for at nå vores ønskede start dato.
Håndværkerne har lavet et flot stykke arbejde, var enormt imødekommende og informative omkring processen og inddrog os i beslutninger om ting der opstod undervejs som krævede at der blev taget stilling til.
Desuden meget behagelige mennesker at skulle have til at "invadere" ens hjem i en uges tid eller to og de formåede at holde byggerod og støv på et absolut minimum.
Vi anbefaler klart Brødrene Gimm og planen er allerede at benytte dem igen, når husets øvrige vinduer skal skiftes.
Utrolig flot arbejde med isætning af …
God vejledning før bestilling af vinduerne samt hele håndteringen af opsætningen og overholdt levering.
Virkelig dygtige og flinke håndværkere og fantastisk flot oprydning hver eneste dag.
Vi vil klart anbefale Brdr. Gimm til andre og benytte dem igen, hvis det skulle blive aktuelt.
Familien Andersen Smørum
Flot arbejde til aftalte tid og pris. Dejligt :-)
Vi har fået sat nye vinduer og døre i af Brødrene Gimm.
De overholdt alle aftaler - både i forhold til tid og pris.
Da de opdagede at der var en fejlleverance af et af vinduerne blev det hele ordnet hurtigt og smertefrit uden at vi skulle gøre noget specielt i den henseende.
At de så ovenikøbet er nogle behagelige folk der laver et flot arbejde - OG rydder op efter sig, er jo bestemt ikke dårligt :-)
5* er helt på sin plads!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.