Door een val van een keukentrap mijn rug geblesseerd. Kon op korte termijn al terecht. Heb al eerdere ervaring met Arjan in verband met een hernia Door goede zorg en aandacht van mijn rugproblemen a... Mehr ansehen
Ik ben gezien in mijn klacht, waardoor mijn eigen waarneming bevestigd werd. Daarna werd op subtile wijze de behandeld, waardoor mijn lichaam (vegetatief gevoelig)de behandeling aan kon. Het geeft v... Mehr ansehen
Ik ben na een lange weg met duizeligheidsklachten bij Arjen terecht gekomen en ben voor 98% van mijn klachten afgekomen. Ik ben heel enthousiast over de behandelingen en het resultaat. Arjen is he... Mehr ansehen
Intake gesprek gehad Goede voorlichting, klantvriendelijk. Over de behandeling kan ik nog niets zeggen. Momenteel wacht/kijk ik uit naar het advies/voorstel voor de behandeling. Heb alle vertrouwen... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Specialized Post-Stroke Fitness Training in Tampa, Florida Specialised Chiropractic Clinic and Post-Stroke Training by Brain and Spine Rehab in The Netherlands www.brainandspine.rehab www.stroke.fitness www.stroke.rehab
Niederlande
- brainandspine.rehab
Das haben sich andere Leute angesehen
Behandelingen en begeleiding ervaar ik…
Behandelingen ervaar ik als zeer kundig en prettig. Er wordt vanuit mogelijkheden gedacht. Daarnaast kijkt Arjan verder en wil hij naar de kern van het probleem, om de juiste 'knop' te vinden waar aan gedraaid kan worden.
Tevreden
Arjen, helpt mijn dochter kundig, heeft duidelijk veel ervaring en had maar een paar woorden van ons nodig om te zien waar ze last van heeft. En heeft een duidelijke brief geschreven met zijn bevindingen voor haar school.
Proffesionele praktijk.
Nu na een aantal behandelingen en trainingen gehad te hebben ,is het tijd voor een review.
Wat een fijne, gedreven en vakkundige mensen. Proffesioneel en met aandacht voor de patiënt! Dikke 10 en aanrader!
Duidelijkheid, tevredenheid en met een gerust hart de deur uitgegaan.
Duidelijkheid,tevredenheid en met een gerust hart de praktijk achter gelaten
Gerichte en professionele intake
Gerichte en professionele intake en duidelijke communicatie
Duidelijkheid en weten wat ze doen
Arjan Kuipers heel erg deskundig.
Arjan Kuipers is heel erg deskundig en kundig. Zo heeft hij lang geleden voor mij een whiplash dermate goed behandeld dat ik er nooit meer last van heb gehad. Echter tijdens een openhartoperatie zeven jaar geleden is er zo ruw met me omgesprongen dat de whiplash weer actief werd en zijn mijn ribben vervormd. Daardoor veel spanning in mijn lijf en vandaag in een kwartiertje helemaal ontspannen en geheeld. Bravo.
Altijd op tijd
Altijd op tijd, fijne behandelaar, alles duidelijk.
De ontvangst was hartelijk
De ontvangst was hartelijk, met de vraag hoe het met me is. Dat hoefde ik niet uit te leggen, de behande-
laar zag meteen hoe ik er voor stond. Dan krijg je heel strak een handdoek om je heen en moet je 3x diep ademhalen en weer uitademen. Dan krijg je het ver-zoek om op de behandelbank te gaan liggen en hóé.
Dan volgt "de behandeling", wát je verder moet doen
of dat je moet gaan zitten en hoe.
Dan worden er duidelijke aanwijzingen gegeven hoe
je moet gaan zitten. Daar wordt de behandeling afge werkt. Meteen daarna wordt er gezegd of en zo ja wanneer je terug moet komen, reken je af en ontvang je de factuur. Eventueel wordt dan een volgende da-
tum van behandeling afgesproken. Dikwijls krijg je te
horen dat je veel moet drinken. Ik ga met een prettig
gevoel weer naar huis.
Door gedegen onderzoek en behandeling…
Door gedegen onderzoek en behandeling bijna hersteld van NAH.
Nieuwe kijk op mijn klachten
Je wordt heel serieus genomen en er wordt goed naar je geluisterd in een rustige sfeer. Erg fijn !
Er wordt uitgebreid naar je klachten…
Er wordt uitgebreid naar je klachten geluisterd en deze worden zorgvuldig in kaart gebracht. Tijdens de behandeling wordt duidelijk naar je gecommuniceerd wat de behandelaar op dat moment gaat doen, je weet daarmee wat je te wachten staat. Daarnaast wordt dit ook onderbouwd waarom dit gedaan wordt.
Ik ben erg tevreden met de behandelingen die ik tot nu toe heb gehad en heb er vertrouwen in dat deze me verder gaan helpen.
Vakkennis!
Chiropractor van top nivo
Arjan weet altijd weer mijn lichaam goed recht te krijgen. Echt een ware professional.
Fijne praktijk
Fijne praktijk, waarbij ik klantgericht, deskundig en gericht ondersteund werd in de klachten die ik ervaar.
Er was volledig aandacht voor onze…
Er was volledig aandacht voor onze lichamelijke klachten
De behandeling was zoals gehoopt
Ook de snelle volgende afspraak ivm nodige behandeling van Jan zijn nek werd gewaardeerd
Gr jan en Anneke
Goede en persoonlijke behandeling
Arjan behandeld mij altijd heel goed, hij luisterd goed en ziet vaak al wat er aan de hand is. Ik loop al tientallen jaren bij hem.
Afspraken kunnen makkelijk verzet of…
Afspraken kunnen makkelijk verzet of afgezegd worden ook op het laatste moment.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.