OU. Boutique Stories Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wat een verschrikkelijke slechte service hoe een retour wordt verwerkt. Meerdere keren telefonisch contact opgenomen en dan zou de volgende werk dag contact worden opgenomen. Retour link werkt niet. Z... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Behulpzaam personeel in de winkel en hele mooie items van goede kwaliteit! Bij elke nieuwe collectie vind ik weer iets leuks voor in m’n kledingkast.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

1. Damenmodengeschäft
  2. Bekleidungsgeschäft
  3. Herrenmodengeschäft
  4. Geschäft für Vintage-Mode

Vom Unternehmen geschrieben

Wat in 2019 begon als een gedeelde liefde voor mode, storytelling en effortless style, groeide uit tot ons eigen merk. Wij zijn Val & Rose, beste vriendinnen en oprichters van OU. De naam OU. komt uit het hart van het woord boutique. In het Frans betekent het: de plek waar je naartoe gaat wanneer je iets bijzonders zoekt. Voor ons is OU. die plek waar vrouwen items vinden waarin ze zich zelfverzekerd, comfortabel en klaar voor hun volgende verhaal voelen. Want een goed verhaal begint met een fantastische outfit.

Akzeptabel

Alle Bewertungen

36 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zij verkopen gebruikte spullen die vies…

Zij verkopen gebruikte spullen die vies en versleten zijn voor de nieuwprijs. Ook verpakken zij het slordig.

Uiteindelijk terug gestuurd en geld terug gekregen. Dat ging wel vlot.

27. Januar 2026

Antwort von OU. Boutique Stories

Dank voor je feedback! We vinden het spijtig om te lezen dat je niet tevreden bent over je bestelling. Onze artikelen worden gecontroleerd voordat ze worden verzonden en zijn bedoeld om in nieuwe staat bij onze klanten aan te komen. Dat jouw ervaring anders is geweest, vinden we ontzettend jammer!
We komen graag met je in contact om dit verder te bekijken. We waarderen je feedback en nemen dit serieus. Mocht je nog vragen hebben, dan helpen we je graag via service@boutiquestories.com

Team OU.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Snelle terugbetaling

Jammer dat er retourkosten zijn wanneer je iets wil terugsturen, maar het geld werd wel netjes binnen een week teruggestort op mijn rekening. Dit wilde ik even gezegd hebben omdat ik hieronder veel reacties lees dat ze hier heel lang over doen. Dat is dus zeker niet altijd het geval.

7. Januar 2026

Antwort von OU. Boutique Stories

Bedankt voor je lieve woorden! Fijn om te horen dat je een goede ervaring bij ons hebt gehad, dat waarderen we enorm!

Goede site

Ik heb een nieuw tas gekocht op de website en ik was daar erg tevreden over. Het is een goede overzichtelijke site en ze maken gebruik van duidelijke afbeeldingen. Zeker een aanrader!!

23. Oktober 2025

Antwort von OU. Boutique Stories

Bedankt voor je lieve woorden! We zijn blij dat je zo tevreden bent en wensen je nog veel draagplezier!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wat een super fijne winkel met aardig…

Wat een super fijne winkel met aardig personeel! Ben heel goed geholpen door ze!

16. Oktober 2025

Webshop OU Boutique

Ik heb vandaag geshopt op de online webshop van OU Boutique en ik von dit persoonlijk een hele fijne ervaring. De webshop was overzichtelijk en door de fotos en omschrijving wist ik precies wat ik van het product kon verwachten en welke maat ik bijvoorbeeld moest kiezen. Ook is 'vandaag besteld, morgen in huis' altijd erg prettig. Ik shop hier graag nog een keer!

13. Oktober 2025

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Geen geld terug ontvangen van retour

Hele leuke kleding. Maar echt belachelijk dat ik nu al 4 weken wacht op een terugbetaling van een retour. Je kunt ze mailen, geen reactie. Inmiddels 10 keer gebeld maar steeds niemand aan de lijn kunnen krijgen. Echt verschrikkelijk. Nooit meer online bestellen.

18. September 2025

Poor customer service

I ordered two shirts from Ou Boutique stories. The other shirt was wrong size (ordered XS and and they sent me S) so I had to send the shirt back. I had to pay over 20 EUR postal costs although it was their fault. I've sent several e-mails to them and they answer very slowly or don´t answer at all. Very disappointed to their customer service.

1. August 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Drama met terug betalen wacht al 3 wkn…

Drama met terug betalen wacht al 3 wkn meerdere keren mail gestuurd. Krijg niks terug. 25 juli een mail dat retour ontvangen is en nog steeds mijn geld niet terug echt schandalig.
En retour sturen kost ook teveel. De kleding ziet er leuk uit maar door dit zal ik nooit meer iets bestellen.

17. August 2025
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Terugbetaling duurt ontzettend lang

Terugbetaling duurt ontzettend lang. Ik bestel veel online en maak het maar weinig mee dat een terugbetaling meer dan 10 werkdagen (dus meer dan 2 weken) in beslag neemt.

De kleding is ontzettend leuk, maar dit zorgt er wel voor dat ik twijfel om nog eens te bestellen.

7. August 2025

Top klantenservice

Ik had wat problemen met de terugbetaling via Klarna, wat in het begin voor wat verwarring zorgde. Gelukkig werd ik ontzettend goed geholpen door de klantenservice, en in het bijzonder door Nienke. Ze nam de tijd, dacht mee en zorgde ervoor dat alles duidelijk en correct werd afgehandeld. Ik voelde me als klant écht gehoord en serieus genomen. Dankjewel voor de fijne service!

30. Juli 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Echt de leukste boetiek die er is

Echt de leukste boetiek die er is, altijd heerlijk shoppen hier. Wordt altijd geholpen door een Indisch meisje/vrouw, zo lief en geeft top styling advies. Ga gegarandeerd met een paar leuke setjes naar huis. Goede kwaliteit ook, jaren lang plezier van!

27. Mai 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Mooie kleding, hoge kosten

Leuke kleding en echt wel anders dan bij andere winkels alleen de retourkosten zijn echt klantonvriendelijk. Bij het retour sturen van een artikel zijn zowel de kosten voor het verzenden als retour sturen voor de consument. Hierdoor ben je bijna €12,- kwijt aan kosten als je je artikel terugstuurt. Dat weerhoudt mij er wel van om hier nog een keer online te bestellen.

21. April 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr