OU. Boutique Stories Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Behulpzaam personeel in de winkel en hele mooie items van goede kwaliteit! Bij elke nieuwe collectie vind ik weer iets leuks voor in m’n kledingkast.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jammer dat er retourkosten zijn wanneer je iets wil terugsturen, maar het geld werd wel netjes binnen een week teruggestort op mijn rekening. Dit wilde ik even gezegd hebben omdat ik hieronder veel re... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb vandaag geshopt op de online webshop van OU Boutique en ik von dit persoonlijk een hele fijne ervaring. De webshop was overzichtelijk en door de fotos en omschrijving wist ik precies wat ik van... Mehr ansehen

1. Damenmodengeschäft
  2. Bekleidungsgeschäft
  3. Herrenmodengeschäft
  4. Geschäft für Vintage-Mode

Vom Unternehmen geschrieben

Wat in 2019 begon als een gedeelde liefde voor mode, storytelling en effortless style, groeide uit tot ons eigen merk. Wij zijn Val & Rose, beste vriendinnen en oprichters van OU. De naam OU. komt uit het hart van het woord boutique. In het Frans betekent het: de plek waar je naartoe gaat wanneer je iets bijzonders zoekt. Voor ons is OU. die plek waar vrouwen items vinden waarin ze zich zelfverzekerd, comfortabel en klaar voor hun volgende verhaal voelen. Want een goed verhaal begint met een fantastische outfit.

Akzeptabel

Alle Bewertungen

36 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heel mooi merk met items van goede kwaliteit.

Heel fijn merk! De collectie is stijlvol, vrouwelijk en net even anders dan standaard. De website is overzichtelijk en de uitstraling van het merk voelt persoonlijk. En de kwaliteit is goed en na verwachting. Zeker een aanrader voor wie houdt van hoge kwaliteit en exclusieve items.

8. Juli 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Erg goede service zowel online als in…

Erg goede service zowel online als in de winkel. Ik had een aantal vragen over de collectie en werd door de klantenservice snel en erg goed geholpen :) Verder altijd blij met de items van OU. door de bijzonder goede kwaliteit!!

23. Juni 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Behulpzaam personeel in de winkel en…

20. Juni 2026

Antwort von OU. Boutique Stories

Heel erg bedankt voor je lieve woorden! We zijn blij dat je zo tevreden bent en wensen je nog veel draagplezier!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wat een verschrikkelijke slechte…

Wat een verschrikkelijke slechte service hoe een retour wordt verwerkt. Meerdere keren telefonisch contact opgenomen en dan zou de volgende werk dag contact worden opgenomen. Retour link werkt niet. Zelfs het order nummer wordt niet herkend. Mijn retour is ruim twee weken geleden aangekomen maar tot op heden geen bevestiging ontvangen. Nu weer een mail naar de service afdeling gestuurd en ook helaas tot nu nog zonder resultaat. Het wachten op een reactie duurt echt te lang!

11. Juni 2026

Antwort von OU. Boutique Stories

Bedankt voor je review! Wat vervelend dat je zoveel moeite hebt moeten doen om je retour verwerkt te krijgen. We begrijpen heel goed dat het frustrerend is als een retourlink niet werkt en je lang moet wachten op een reactie.

Nadat we je ordernummer hadden ontvangen, hebben we je retour direct verwerkt en alles in orde gemaakt. Toch vinden we het jammer om te horen dat je ervaring tot dat moment niet naar wens was.

Onze excuses voor het ongemak en bedankt dat je dit onder onze aandacht hebt gebracht. We nemen je feedback mee om onze service verder te verbeteren.

Vriendelijke groet,

Schandalig slechte service

Schandalig slechte service!

Eerste bestelling duurde weken voordat de retour werd afgehandeld!

Tweede bestelling duurde 5! dagen voordat de bestelling in behandeling werd genomen. Vervolgens een mail dat beide items van de set zijn uitverkocht maar toch online stonden. Best gek, toevallig twee items uitverkocht terwijl deze gewoon online bestelt kunnen worden.
De bestelling werd gecrediteerd echter ik zag dat er 1 item niet werd gecrediteerd. Mail gestuurd,deze werd genegeerd. DM gestuurd maar ik moest geduld hebben. Op maandag weer gevraagd om creditnota. En wat blijkt. Ze hadden per ongeluk de top van de hele set wel opgestuurd.
Nu moet ik zelf deze retour sturen en weer weken wachten op mijn creditering!
SCHANDALIG!

1. Juni 2026

Antwort von OU. Boutique Stories

Dank voor je uitgebreide toelichting en vervelend dat dit traject destijds zo rommelig en onduidelijk is verlopen.

We vinden het spijtig dat er meerdere misverstanden zijn ontstaan rondom je bestelling, communicatie en de retourafhandeling. Dat is niet de manier waarop wij met onze klanten willen werken.

Inmiddels hebben we dit samen met je opgepakt en afgerond. Mocht er toch nog iets openstaan of vragen zijn, dan kun je altijd contact met ons opnemen zodat we dit direct kunnen oppakken.

Team OU

I love!

Weer een parel van een item gescoord! Fijne winkelervaring met vriendelijke winkelmedewerkers

19. Mai 2026

Prachtige boutiques

Prachtige boutique met stukken van kwaliteit. Lief personeel en inspirerende collecties.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hele fijne kleding en ik vond de…

Hele fijne kleding en ik vond de website ook erg fijn!! Ga zeker vaker bestellen :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Laatst een hemdje en blouse besteld bij…

Laatst een hemdje en blouse besteld bij OU, echt mega blij mee! Goede kwaliteit en snel geleverd!

30. April 2026

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Duidelijke website met snelle…

Duidelijke website met snelle verzending. Kleding van goede kwaliteit en pasvorm.

13. Mai 2026

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altijd de mooiste kleding en de…

Altijd de mooiste kleding en de gezelligste boutiques💕💕

Koop het niet online

Leuke kleding, kwalitatief goed. Echter distributie en aftersales zijn niet op orde. Bij een retour moet je wekenlang op je terugbetaling wachten, bijna altijd moest ik hier zelf nog achteraan mailen. Het is nu 15 april en ik wacht nog steeds op een terugbetaling van een artikel wat 14 februari geretourneerd is. Verschillende mails over gestuurd. Bedrijf legt steeds de schuld bij het distributiebedrijf. Ik krijg wel excuses en een kortingscode (voor wie het aandurft: SORRY20), maar betaling wordt niet in orde gemaakt. Grappig detail is dat ik vorige week een mail kreeg met de "kans" om te investeren in hun bedrijf, omdat ze willen groeien.

14. Februar 2026

Antwort von OU. Boutique Stories

Dank voor je uitgebreide feedback en vervelend om te lezen dat de afhandeling van retouren en terugbetalingen destijds niet goed is verlopen.

Het is niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden dat een terugbetaling zo lang op zich laat wachten of dat daar meerdere keren over gecommuniceerd moet worden.

Inmiddels hebben we onze processen rondom retouren en refunds aangescherpt, zodat dit sneller en zorgvuldiger wordt afgehandeld en klanten hier niet meer actief achteraan hoeven te gaan. We waarderen dat je ook de positieve punten over onze kleding benoemt en nemen je feedback over service en communicatie serieus mee in onze verdere verbeteringen.

Terugbetaling

Ik heb helaas dezelfde ervaring als meerdere reviews hier met betrekking tot het niet terugbetalen van een retour.

- Op 12 maart heb ik mijn retour aangemeld en verzonden.
- Op 13 maart ontving ik van PostNL de bevestiging dat het pakket is bezorgd.
- Op 18 maart kreeg ik van OU. Boutique een ontvangstbevestiging.
- Op 1 april nog steeds geen terugbetaling ontvangen.

Daarom heb ik zelf contact opgenomen, waarna ik een creditnota ontving maar er wederom niet terugbetaald werd.

Ik heb opnieuw contact opgenomen. OU. Boutique zegt het op 1 april in orde gemaakt te hebben en verschuilt zich achter de zogenaamde lange verwerkingstijden van Mollie, Klarna en creditcardmaatschappijen waar zij geen invloed op zouden hebben. Dit vind ik geen overtuigende verklaring.

Ik heb met VISA betaald en weet uit ervaring dat terugbetalingen doorgaans snel verwerkt worden. Bovendien heb ik in dezelfde periode elders ook met VISA besteld en geretourneerd, waarbij de terugbetaling (zoals altijd) wél direct werd afgehandeld.

8. April 2026

Antwort von OU. Boutique Stories

Dank voor je uitgebreide toelichting en vervelend om te lezen dat de terugbetaling niet soepel is verlopen!

We begrijpen dat dit frustrerend is, zeker nadat een retour al door ons is verwerkt. Afhankelijk van de betaalmethode, zoals VISA, kan de verwerkingstijd bij de bank of betaalprovider soms wat langer zijn voordat een terugbetaling zichtbaar is.

We nemen je feedback serieus en hebben ons retour- en terugbetaling proces inmiddels verder aangescherpt om dit soort situaties beter te laten verlopen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Slechte service – nog steeds geen terugbetaling ontvangen

Ik ben erg teleurgesteld in mijn ervaring met Ou Boutique. Op 18 maart heb ik een bericht ontvangen dat mijn retourzending was ontvangen. Inmiddels zijn we weken verder en heb ik nog steeds mijn geld niet teruggekregen.

Ik raad anderen aan om voorzichtig te zijn met bestellen hier, zeker als je niet zeker bent van je aankoop en misschien van plan bent iets te retourneren. Voor mij is dit de eerste en laatste keer.

8. April 2026

Antwort von OU. Boutique Stories

Dank dat je je ervaring met ons deelt. Wat jammer om te lezen dat de terugbetaling destijds zo lang op zich heeft laten wachten en dat dit voor teleurstelling heeft gezorgd.

Inmiddels hebben we ons retour- en terugbetalingsproces verbeterd om dit soort vertragingen in de toekomst te voorkomen en klanten sneller duidelijkheid te geven.

We waarderen je feedback en nemen dit serieus. Mocht je nog vragen hebben over een specifieke retour, dan helpen we je graag via service@boutiquestories.com

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zeer slechte service en communicatie

Ik heb een broek gekocht waarbij de rits scheef is ingenaaid, of de broek verkeerd is genaaid. De rits en knoop zitten daardoor duidelijk niet in het midden, waardoor de broek niet normaal te dragen is.

Ik ben eerst langs de winkel gegaan om dit te laten zien. Daar werd aangegeven dat ze zouden gaan kijken wat ze hiermee gingen doen. Later heb ik hierover telefonisch contact gehad met de manager. Tijdens dit gesprek werd als opmerking gemaakt dat het misschien aan mij lag: dat de broek mij mogelijk niet past of dat ik niet het juiste lichaam ervoor zou hebben, terwijl het duidelijk om een productiefout gaat.

De manager gaf aan dat zij de broek zelf wilde zien en dat ik daarom terug moest komen, met de afspraak dat ik een dag van tevoren zou bellen. Dat heb ik netjes gedaan en telefonisch was alles akkoord.

Toen ik vervolgens opnieuw naar de winkel in Den Bosch reed, stond ik voor een gesloten deur vanwege een verbouwing, zonder dat ik hierover was geïnformeerd. Hierdoor ben ik twee keer voor niets gereden.

Zeer teleurstellende ervaring,

9. Februar 2026

Antwort von OU. Boutique Stories

Wat vervelend om te lezen dat je deze ervaring hebt gehad! We begrijpen dat het frustrerend is om meerdere keren terug te moeten komen en vervolgens voor een gesloten deur te staan, zeker nadat hierover contact is geweest.

Dit is niet de service die wij willen bieden. We waarderen je feedback en nemen dit serieus. Mocht je nog vragen hebben, dan helpen we je graag via service@boutiquestories.com

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ik vind dit een fantastisch merk

Ik vind dit een fantastisch merk. Oprecht. Stijlvol en van goede kwaliteit.
Retourneren super makkelijk (wel kosten, maar logisxh). Retourneren kan ook in de winkel en gaat zelfs sneller.

Verder een zeer vriendelijke en snel reagerende klantenservice. Ik heb een keer een fout gemaakt in een bestelling en ze hebben dit volledig voor me opgelost. Dat scheelde mij ontzettend veel geld, ook al was het volledig mijn eigen fout.ook het persoonlijke in de winkel is zeer vriendelijk.
Wat ik als tip wil meegeven: investeer wat meer in duurzamere kleding (en dan doel ik op gerecyclede kleding of bio katoen). Dus wat meer aandacht voor het effect op mens en dier.
Dat weerhoud me er soms van een item te kopen.

5. Februar 2026

Antwort von OU. Boutique Stories

Bedankt voor je lieve woorden! We zijn blij dat je zo tevreden bent en wensen je nog veel draagplezier!

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr