Stoleliften (kendt som vores egen letbane;0)) betyder, at livet kan leves fuldt ud. Ingen frygt for fald på trappen, ingen besvær med tunge løft og balance. Vi kan varmt anbefale A. P. Botved. Kanon... Mehr ansehen
Køb aldrig en stolelift hos botved! De levere ikke til tiden og hverken ringer eller skriver for at undskylde vente tiden. De tager dine penge uden problemer. Og når de så efter måneder tropper op l... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
hold jer lange væk fra dette firma A.B.Botved direktøren Mads Peter Poulsen er ikke til at stole på han holder ikke sine aftaler jeg skulle til jobsamtale hos ham på søndag men inden da fik jeg en mai... Mehr ansehen
Jeg er meget tilfreds med servicen fra Botved - lige fra opmålingen af trappeliften ved Trine Mikkelsen, der gav en meget detaljeret gennemgang af de forskellige muligheder ved brug af lift og sto... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Botved sælger maskiner og udstyr til at hjælpe folk, der ikke selv kan komme op og ned ad trapper, ind og ud af bygninger, fra seng til kørestol etc.
Nørrelundvej 5, 2730, Herlev, Dänemark
- info@botved.dk
- botved.dk
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Supergod service
Supergod service, hurtig levering og meget fin opfølgning.
Fra jeg bestilte liften til den var…
Fra jeg bestilte liften til den var færdiginstalleret, gik der 3 dage. Rare og forstående medarbejderer hos Botved har gjort købet til en oplevelse, og liften fungerer 100% som forventet.
Service i top
Super service og rådgivning vedr stolelift.
Fantastiske medarbejdere med høj service
Købte for nogle uger siden en stolelift til mine forældre, den er fantastisk. Tusind tak til nogle gode medarbejdere hos Botved.
Rigtig god hjemmeside og tip top service
Har fået ombygget en elevator på en…
Har fået ombygget en elevator på en restaurant og eventsted i Kbh nv #Vandværket i 2019 og fået en fremragende service..
De har leveret som aftalt, og kommet og udbedret de småting der altid vil være..
Jeg kan varmt anbefale dem.
Vh Rasmus
Fantastisk firma
Fantastisk firma. Købte en elevator, alt er forløbet godt og med service udover det sædvanlige.
Super Service
Super Service!
Vi har fået leveret en platformslift. Fra første møde med konsulenten, hvor projektet blev drøftet, og til levering og montering af liften har der været en professionel og kompetent håndtering af vores forespørgsel og senere af vores ordre. Leverancen er gennemført og leveret til aftalt tid.
De spørgsmål der har været undervejs er også blevet håndteret uden problemer. Alle vore brugere er meget glade for installationen af platformsliften.
Havde en konsulent ude omkring…
Havde en konsulent ude omkring rådgivning til min nye bolig, han var rigtig flink, rar og imødekommende.
En særlig tak til hele teamet i Botved
En særlig tak til hele teamet i Botved, for førsteklasses tilbud, design, installation, service og support i forbindelse med mine forældres trappelift. Lige fra min første kontakt Botveds salgsafdeling, til en færdig trappelift var installeret oplevede jeg et super engageret team i Botved.
Min far og mor fik installeret en specialdesignet “U-formet” trappelift mellem 1-sal og stueetage. Kan absolut anbefale at handle med Botved.
Med venlig hilsen - Ulrich
Jeg har kun gode erfaringer med Botved
Jeg har kun gode erfaringer med Botved, god service og godt personale.
God og hurtig service
God og hurtig service. Stoleliften har betydet så meget for min livskvalitet og jeg slap for at flytte.
Trappelift
God service og levering før tiden.
Installeret af kyndig håndværker - vi er meget glade for liften.
Forstår ikke de ikke har vagtordning så…
Forstår ikke de ikke har vagtordning så går trappeliften i stykker fredag eftermiddag og frem til mandag morgen ingen hjælp
Og samme fejl flere gange

Antwort von A.P. Botved A/S
hvis man tænker på at bruge Botved til…
hvis man tænker på at bruge Botved til eftersyn og vedligeholdelse, kan det blive en dyr fornøjelse. Vi har oplevet at de ikke lever op til de forpligtigelser de har og dermed har misvedligeholdt vores lift, som efterfølgende har kostet 40000,-kr. i reparationer.
Dårlig og dyr oplevelse.
Dårlig oplevelse af service på trappestol.
Min gamle mor har i 3 år betalt service på en trappestol. Hun har fået at vide at der er underskrevet en kontrakt, så hun skal betale-der er ingen underskrevet kontrakt.
Hun er blevet truet med inkasso.
Prisen på service er på 3 år steget fra 479,00 kr til 1218,75 kr (over 100 procent stigning)
Hun har aldrig set, at service er blevet udført

Antwort von A.P. Botved A/S
Jeg har været glad for min trappelift
Jeg var meget glad for min trappelift, i et halvt år. Inden der var gået 7 måneder, ville den pludselig ikke køre. Jeg ringede naturligvis til firmaet, der kom og lavede den. Til min store overraskelse fik jeg så en regning på 2190 kr, selvom den var næsten ny. Jeg ville bestemt ikke bruge Botved en anden gang.
Efter henvendelse til firmaet, har jeg nu fået at vide, at regningen var en fejl, og at garantien selvfølgelig dækker reparationen.
Godt tilbud og go rådgivning
Har behov for en rolator pga brækket ankel, og fik telefonisk rigtig go rådgivning herom. Og lige nu medfølger taske, på min valgte model. Jeg ser frem til den kommer, og er sikker på den vil være til stor hjælp ; i genoptræningen fremadrettet. Tak
Venligst Marina Stampe
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.