Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Stoleliften (kendt som vores egen letbane;0)) betyder, at livet kan leves fuldt ud. Ingen frygt for fald på trappen, ingen besvær med tunge løft og balance. Vi kan varmt anbefale A. P. Botved. Kanon... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Køb aldrig en stolelift hos botved! De levere ikke til tiden og hverken ringer eller skriver for at undskylde vente tiden. De tager dine penge uden problemer. Og når de så efter måneder tropper op l... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er meget tilfreds med servicen fra Botved - lige fra opmålingen af trappeliften ved Trine Mikkelsen, der gav en meget detaljeret gennemgang af de forskellige muligheder ved brug af lift og sto... Mehr ansehen

1. Anbieter von Mobilitätsausrüstung

Vom Unternehmen geschrieben

Botved sælger maskiner og udstyr til at hjælpe folk, der ikke selv kan komme op og ned ad trapper, ind og ud af bygninger, fra seng til kørestol etc.

3.9

Gut

TrustScore 4 von 5

129 Bewertungen

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kæmpe hjælp til min husstand

Kæmpe hjælp til min husstand, nu kan vi bruge alle etager igen. Selv kone kan nu vaske tøj og transportere det op og ned. Monteringen var effektiv og hurtig, jeg er meget glad for jeg valgte dette firma.

14. Februar 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Familiemedlem havde brug for lift

Familiemedlem havde brug for lift. Et lidt kompliceret hus at montere i, men ikke noget problem.
Super god rådgivning

9. Februar 2023
A.P. Botved A/S-Logo

Antwort von A.P. Botved A/S

Kære Jesper
Vi takker, og du kommer bare igen når du har et problem.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

manglende ordre opfyldelse

Holder ikke hvad de lover og gør ikke som de siger de er billige men som man siger man får hvad man betaler for og det gør man med dette firma

nå ret skal være ret de har nu leveret det aftalte og
der skal lyde stor ros til deres montører de er dygtige troværdige og yderst service minded hvilket de øvrige ansatte kunne med fordel lære noget af dem

2. Februar 2023
A.P. Botved A/S-Logo

Antwort von A.P. Botved A/S

Hej Claus
Det er jeg rigtig ked af at høre, vi lever af glade kunder og vil rigtig gerne tale med dig i næste uge og høre hvad der er gået galt !
Vil du ikke være flink at ringe eller skrive på info@botved.dk så vi kan hjælpe dig !

Trappestol fra Botved A/S

Vi kontaktede Botved A/S i november. Meget høflige mennesker. Der kom en sød sælger forbi og var professionel i hendes måde at måle op og rådgive os på. Senere kom en dygtig montør og så køre trappe stolen bare. Flot og elegant, vores Far snakker om den dejlige stol hver dag. Tak fra os i Sønderborg

28. Januar 2023

Super kundebetjening

Jeg har flere gange oplevet en super fin kundebetjening, hvor kundens ønsker er sat i centrum. Når produktet - både lift og elevator er leveret har alt fungeret tilfredsstilende.

14. Oktober 2022

Super samarbejde

I forbindelse med større byggesag har Mads fra A.P Botved bistået med super støtte og gode informationer samt viden til vores fælles byggesag.

9. November 2022

Rådgivning

Skulle bruge en stolelift til min aldrende og gangbesværede svigermor, og ved nu alt om stolelifte ! Tak for super rådgivning og service. Bredt - og troværdigt - udvalg.

24. Oktober 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Service i top hos Botved!

Service i top hos Botved!
Tusind tak til Botved's team for den gode vejledning og efterfølgende installation af en stolelift hos min svigermor. Hun er bare mega tilfreds!! Det var topkarakter for service fra start til slut.
Hilsen fra Hans og svigermor

15. August 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

hold jer lange væk fra dette firma…

hold jer lange væk fra dette firma A.B.Botved direktøren Mads Peter Poulsen er ikke til at stole på han holder ikke sine aftaler jeg skulle til jobsamtale hos ham på søndag men inden da fik jeg en mail om at jobbet var besat til anden side selvom man har aftale med ham om at komme til jobsamtale hos han har også hørt at de sender regninger 2 gange selvom de er betalt

12. August 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr