Bolig Magasinet Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Mine blade er altid kommet til tiden og abonnementet stoppede som aftalt. Alt i alt fik jeg, hvad jeg ønskede. Tak for et fantastisk blad og et godt tilbud med en lille Lyngbyvase.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Efterfølgende er jeg blevet kontaktet af kundeservice. Det var en hel anden oplevelse og mine oplevelser blev taget alvorligt. Så jeg fik en god behandling og forhåbentlig får deres telefonlin... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Har ikke modtaget blade siden november bladet … I skriver I gensender men det når ikke frem. Når I sender mig en mail og jeg hurtigt svarer tilbage kommer der autosvar med op til 5 dages svartid - og... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget inspirerende boligblad , hvor man kan få gode ideer til indretning

1. Medien & Verlag

Vom Unternehmen geschrieben

På Boligmagasinet.dk får du tips til din drømmeindretning, de bedste DIY's og de vildeste boligforandringer. Vi viser de bedste fund og holder dig opdateret ...

3.9

Gut

TrustScore 4 von 5

53 Bewertungen

Bewertung abgeben

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Lidt kedeligt

Hej
Tak for din anmeldelse. Vi værdsætter din feedback, og den er hermed videresendt til redaktionen.

Rigtig godt blad

Der er mange gode ideer i bladet.

Hej Kirsten
Mange tak for de pæne ord og de 5 stjerner!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget fin service i kundeservice

Meget fin service i kundeservice. Og et inspirerende magasin!

Hej Pernille
1000 tak for en flot anmeldelse, de fem stjerner, samt ros til kundeservice!

Lidt for kedeligt

29. März 2023

Hej Lisbeth
Med venlig hilsen Anne Katrine, Bonnier Kundeservice / Trustpilot

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Øv hvor en oplevelse

Et super godt blad, men virksomheden gør alt for at snyde dig! Købte 3 udgaver af julenummeret, betalte - og er blevet en del af et løbende abonnement, da dette var en del af T&C. Da jeg ringer til kundeservice bekræfter de, at ikke er den eneste kunde, der har haft en anden opfattelse af, hvad jeg har købt. Skal så lige betale for 3 blade mere, inden jeg kan komme ud af det.... Tænk at virksomheden vil holde på sin ret for sølle kr 224, få en dårlig anmeldelse på trustpilot og en ellers tilfreds kunde, som ikke kommer retur efter den oplevelse. Måske salg og marketing lige skal tale sammen om den fremtidige strategi for at rekruttere og fastholde kunder. Øv hvor en oplevelse!

Kære Bonnier,
Jeg har sendt alle info til Jer, da I bad om det den anden dag, forstår ikke hvorfor I ikke kan se på sagen.

25. Januar 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hej Charlotte.
Vi har ikke modtaget nogle oplysninger fra dig, så vi kan desværre ikke behandle din sag. Selvom vi rigtig gerne vil finde en løsning, bliver vi nødt til at afvente, indtil vi har hørt fra dig. Du er altid velkommen til at kontakte os på mailadressen: KS@bonnier.dk

Med venlig hilsen Anne Katrine, Bonnier Kundeservice.

Et nyt magasin for mig

Et nyt magasin for mig. Kom til tiden, jeg er tilfreds med leveringen

28. Oktober 2022

Hej,
Tak for de pæne ord og de X stjerner :)
Med venlig hilsen Sandra, Bonnier Kundeservice.

Virkelig dårlig service

Virkelig dårlig service
Jeg har afmeldt mit abonnement flere gange på min side og skrevet til dem. Det er over 2 mdr siden 1 gang, men jeg hører intet fra dem, og nu har de alligevel trukket pengene.
Det er så dårlig stil

17. August 2022

18/08-22
Hej igen Mette,

Jeg er glad for at vi er kommet frem til en løsning, som alle kan være tilfreds med. Og jeg håber at dette får dig til at kigge lidt mere positivt på Bonnierpublications.

Med venlig hilsen, Kimi, Bonnier kundeservice

Hej Mette,

Tak for din anmeldelse, jeg har sendt dig en mail angående sagen.

Mvh Kimi, Bonnier kundeservice

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bare ikke lige mig

30. Juni 2022

Hej Britt,

Tak for anmeldelsen. Jeg har sendt dig en mail vedrørende sagen.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Hej,

Tak, fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse af os. Vi er kede af, at du synes der er for mange reklamer og opskrifter i bladet. Hvis du ønsker at redaktionen skal modtage din feedback direkte, er du altid velkommen til at kontakte dem på mail: boligmagasinet@benjamin.dk.

Med venlig hilsen Ida, Bonnier Kundeservice.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid altid altid fedt med ny…

Altid altid altid fedt med ny inspiration👌

25. Mai 2022

Hej Rikke,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner! :-)

Ingen anmærkninger

Ingen anmærkninger, super mode boligblad

25. Mai 2022

Hej Charlotte,

Mange tak for de fine ord. Vi er glade for at høre, at du nyder at læse magasinet.

Med venlig hilsen Ida, Bonnier Kundeservice

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr