Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Via Boldons de CaDa Mercedes AMG GT besteld en geleverd gekregen. Supermooi verpakt en en ook echt een mooie beleving om de set uit te pakken. Leuk en enthousiast team met een fijne service en liefheb... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb inmiddels 3 producten aangeschaft en ben erg tevreden! Kleine kanttekening, de producten zijn erg glad waardoor de sets rondjes draaien zodra je ze aanraakt. Heb dit zelf opgelost door een... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

2 houders voor mijn lego wagens besteld, deze werden al snel bezorgd in een nette verpakking. Toen ik erachter kwam dat ik één verkeerde houder had ontvangen kreeg ik binnen een paar uur al reactie da... Mehr ansehen

1. Geschäft für Fahrzeugzubehör

Vom Unternehmen geschrieben

Boldons is een innovatief bedrijf dat hoogwaardige accessoires en bandenservice aanbiedt. We zijn gespecialiseerd op het gebied van auto's, scooters en motoren. Met passie voor auto's verbeteren we de rijervaring van autoliefhebbers. We verkopen een breed scala aan producten, waaronder veiligheidsartikelen, reinigingsmiddelen en accessoires zoals telefoonhouders en kentekenhouders. We richten ons op online verkopen en leveren direct uit eigen voorraad. Naast kwaliteitsproducten bieden we uitstekende klantenservice en installatievideo's. Bij Boldons creëren we een community waar autoliefhebbers elkaar inspireren. Ontdek onze producten op Boldons.com en til jouw voertuig naar een hoger niveau!

4.8

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super goeie service als zending niet aankomt

Het pakketje zou volgens post.nl bezorgt zijn maar had niks gekregen.
Boldons gemaild en snel antwoord gekregen. Als het binnen twee dagen er nog niet was, gingen ze een nieuwe zending sturen.
Dus de service is top van dit bedrijf.
Ook zat er een handgeschreven kaartje bij. Met veel plezier met je bestelling. Ook leuk😁

13. Mai 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering en hele precieze houders! Ik zocht even een identifucatie van de houders maar zag al gauw een Lego setnr onderop de houder, ideaal!

5. Mai 2025

Toplevering

Snelle levering en aardig dat er twee extra bijzaten alleen jammer dat er ook twee stuk zijn aangekomen (van de kleine hangers) verder zeer tevrede

17. April 2025

Prima service

Prima service, had verkeerde houder en er werd tegen verzendkosten prompt de goede opgestuurd en snelle persoonlijke verzending.
Lof voor dit bedrijf.

Henk Hellinga

10. April 2025

Bestelling is snel geleverd

Bestelling is snel geleverd. Je krijgt er een QR code bij die je kunt scannen ,zodat je kunt zien hoe jou bestelling in elkaar gezet moet worden....of aan de muur bevestigd moet worden.

27. März 2025

Twee dingen

Ik had twee dingen besteld een dag na elkaar…… en het werd in 1 pakket geleverd…. Ik had dus twee keer verzendkosten betaald, na een mailtje te gestuurd en het uitgelegd had ik zeer snel mijn “teveel” betaalde verzendkosten terug….. Ik vindt het zeer goed dat er wordt gekeken of de meerdere bestellingen bij elkaar in kunnen zodat je 1 pakket krijgt en geen meerdere…… scheelt weer voor het milieu…
Kan alleen maar zeggen TOP BOLDONS

11. März 2025

Heel leuk ophangsysteem...

Leuke houdertjes om je auto's op te hangen, het creëert ruimte in de vitrine, klein nadeeltje de minifigs gaan zeer lastig op de houders, en ze staan wat gebogen voorover de 1x2 plate had een paar millimeter naar voren gemoeten.

11. März 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr