Bolagsplatsen Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

För mig är det viktigt att känna förtroende för den som ska handlägga en försäljning av mitt bolag. Jag fick en bra kontakt med personen och jag känner stort förtroende för honom den erfarenhet som f... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Som förvärvsbolag är vi mycket nöjda med Bolagsplatsens tjänst. Det är Sveriges i särklass största marknadsplats för bolagsförsäljningar och förenklar för oss att komma i kontakt med alla bolag som är... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag hade under en lång tid kontakt med Samuel på Bolagsplatsen för att få råd med att sälja mitt företag som jag haft under 33år. Det var alltid trevligt bemötande från Samuel därför valde jag Bolagsp... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har precis sålt vår verksamhet genom Bolagsplatsen. Hela processen tog ca 6 månader. Vi lade upp en annons i vintras och fick flera relevanta svar varav ett par ledde till konkreta diskussioner. I... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Online-Marktplatz

Vom Unternehmen geschrieben

Sveriges största plattform för att köpa och sälja företag. Här hittar du tusentals företag till salu inom alla möjliga branscher över hela Sverige.

Hervorragend

Alle Bewertungen

72 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

"Telefonen besvaras aldrig och ingen…

"Telefonen besvaras aldrig och ingen återkommer när man försöker nå er, vilket ger ett intryck av att verksamheten är oseriös och inte hjälpsam."

16. Oktober 2024

Antwort von Bolagsplatsen

Hej Artak, tycker ditt låga omdöme är lite orättvist. Jag har personligen bemannat kundtjänst hela veckan och vi gör alltid ett försök att ringa tillbaka på samtal som vi inte har hunnit ta.

Numret till vår kundservice är 0702 12 16 66, du kan även ringa maila mig hugo@bolagsplatsen.se

Hugo Åkerman
VD Bolagsplatsen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Enormt gensvar på vår annons

Väldigt hjälpsam kontakt, snabb annonsering och publicering som gav oss ett enormt gensvar. Det kom in över 60 svar på mindre än 30 dagar. Vi är mitt i försäljningsprosessen nu och allt har gått över förväntan hitintills.

24. September 2024

Antwort von Bolagsplatsen

Hej Linda, tack för din fantastiska feedback! Det är underbart att höra att ni fått ett så stort gensvar på er annons och att vår snabbhet och service har bidragit till det. Över 60 svar på mindre än 30 dagar är verkligen imponerande! Vi håller tummarna för att försäljningsprocessen fortsätter gå lika smidigt och överträffar era förväntningar. Om vi kan vara till någon ytterligare hjälp framöver, tveka inte att höra av er.

Linda, Bolagsplatsen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi fick snabb hjälp med annonsering och…

Vi fick snabb hjälp med annonsering och publicering. Dessutom många intressenter gjorde att vi kan rekommendera Bolagsplatsen.

16. September 2024

Antwort von Bolagsplatsen

Hej Agneta, stort tack för att ni tog er tid att lämna en så positiv recension! Det är fantastiskt att höra att ni fick snabb hjälp med annonsering och publicering, och att intresset för er annons varit stort. Vi uppskattar verkligen er rekommendation och hoppas att er försäljningsprocess fortsätter smidigt. Om det finns något mer vi kan hjälpa till med, är ni varmt välkomna att höra av er.

Linda, Bolagsplatsen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra prisvärd plattform för en bolagsförsäljning

Bolagsplatsen erbjuder en bra plattform med funktionellt och prisvärt sätt att marknadsföra sin företagsförsäljning. Enkelt att själv ändra på annonsmaterialet under annonsperioden.
Med annonsplatsen har jag på kort tid fått flera intresserade köpare.

4. September 2024

Antwort von Bolagsplatsen

Hej Ingvar, tack för ditt fina omdöme! Kul att responsen varit så bra. Lycka till!

Hittills är jag nöjd

Vi har på tre dagar fått sex intressenter. Bra!

27. August 2024

Antwort von Bolagsplatsen

Hej Maria! Kul att höra att respnsen varit så bra. Det är verkligen ett fint bolag ni har byggt upp! Lycka till!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Bra service

Bra service , men har annonserat 2 ggr utan resultat

22. August 2024

Hej Annio! Vi hoppas på att du får bolaget sålt denna gång! Mvh

Snabb respons på annonsen

Snabb respons på annonsen , återkoppling av konsulent. Hittills 17 intressenter, efter 2 arbetsveckor.

22. August 2024

Antwort von Bolagsplatsen

Kul att intresset har varit så stort för ert bolag! Lycka till!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Vi fick ett mycket snabbt och proffsigt…

Vi fick ett mycket snabbt och proffsigt bemötande vid kontakt. Annonsen kom upp direkt och vi fick många intressenter och sålde inom 3 månader. Tack!

12. August 2024

Antwort von Bolagsplatsen

Stort grattis till er försäljning Jesper! Kul att det blev så lyckat och att ni är så nöjda med vad vi gör! Mvh Hugo Åkerman

Vi uppskattar Bolagsplatsen

Vi uppskattar Bolagsplatsen. Mycket bra service som gör oss jättenöjda.

23. Juni 2024

Antwort von Bolagsplatsen

Tack för fint omdöme! Kul att ni sålde till en köpare som ni hittade via oss. PS. Bästa pad thai jag ätit

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr