Tennis-Point.se Bewertungen 253

TrustScore 1.5 von 5

1.6

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tennis Point angivna kontaktuppgifter är bluff-uppgifter. Både e-post och telefon är automatsvar att dessa inte används. Finns inga andra kontaktuppgifter till företaget, och inga möjligheter a... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Tennisbedarf
  2. Fachhandel für Sport- und Fitnessgeräte
  3. Sportgeschäft
  4. Sportbekleidungsgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Tennisbutik för tennisracketar, tenniskläder, tennisskor, tennisväskor, tillbehör ✓ 30 dagars öppet köp ✓ fri frakt över 999 SEK

Kontaktinformationen

Hat 36 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Monat

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

I ordered a white bag and they sent me…

I ordered a white bag and they sent me a blue one. I reordered and they sent me a blue one again. Their customer support was very slow to respond and offered no help in sending or getting the rigjt color of my order.

Don’t recommend this website.

12. März 2026

Utebliven leverans. Dålig kundservice

Beställde tennistillbehör den 29 november 2025 på Tennispoint.se. Betalade 537 SEK med Visa-kort. Fick brev från Postnord den 8 december 2025 att mitt paket fanns att hämta på ett utlämningsställe senast den 22 december 2025. Besökte utlämningsstället den 9 och 10 december, men mitt paket fanns inte där. Kontaktade då Postnords kundtjänst. Fick då veta att Postnord hade returnerat mitt paket till TennisPoint i Tyskland. Postnord kunde inte förklara varför man skickat brev om att paketet fanns att hämta på utlämningsstället samtidigt som man hade returnerat paketet till avsändaren.
Mejlade Tennispoint den 4 december 2025 och reklamerade utebliven leverans av min beställning med ordernummer 78718689. Skickade en påminnelse till Tennispoint den 11 december 2025. Mejlade till den enda mejladress jag kunde hitta på deras svenska hemsida.
Nu är det den 21 januari 2026 och mitt paket är inte levererat. Tennispoint har inte besvarat mina mejl om utebliven leverans.

Fick pengarna tillbaks på mitt VISA kort 27 januari 2026.
Ser att Tennispoint nu har kommenterat mitt omdöme på Trustpilot. Tennispoint efterfrågar ordernumret. Ordernumret finns angivet i mitt ursprungliga omdöme, se ovan.

21. Januar 2026

Antwort von Tennis-Point.se

Tack för din feedback. Vi beklagar att du har varit missnöjd.
Tyvärr kan vi för närvarande inte koppla din recension till något beställning och kan därför inte kontakta dig direkt. Vi beklagar detta, eftersom vi gärna vill utreda ärendet och hitta en lämplig lösning för dig.
Vänligen kontakta oss direkt och skicka oss ytterligare information såsom ditt namn, ditt ordernummer eller inköpsdatum. På så sätt kan vi granska ditt ärende och återkomma till dig så snart som möjligt.
Vi ser fram emot ditt meddelande och hjälper dig gärna vidare.

Riktigt kass företag

Riktigt kass företag. Beställde tenniskläder till min fru som behövde bytas. Fick till svar att tiden för byte (30dagar) gått ut. Hade företaget svarat på mitt mejl i tid hade det inte varit något problem. Nu svarade de efter sju dagar. Varning för tennis-point.

2. Januar 2026

Antwort von Tennis-Point.se

Mange tak for din feedback. Vi beklager, at du har været utilfreds.
Desværre kan vi i øjeblikket ikke knytte din anmeldelse til en ordre og kan derfor ikke kontakte dig direkte. Det beklager vi meget, da vi gerne vil afklare din sag og finde en passende løsning for dig.
Kontakt os venligst direkte og send os yderligere oplysninger, såsom dit navn, dit ordrenummer eller købsdatoen. Så kan vi undersøge din sag og vende hurtigt tilbage til dig.
Vi ser frem til at høre fra dig og hjælper dig gerne videre.

Warranty refused – blamed on “self-inflicted wear” without evidence:

I’ve shopped with Tennis-Point for many years, but this ends my loyalty. My daughter has played competitively since age 4 and has never misused her gear. A Yonex VCORE 100 frame cracked during normal match play—no clash, no drop, and it was strung within the recommended tension by a certified stringer.

Customer service replied that the damage was “self-inflicted wear,” yet provided no concrete indicators to support that claim. When I asked for a technical assessment or to have the racquet forwarded to Yonex for an official inspection, I received no constructive path—just a refusal.

This is not what I expect from a serious retailer: zero transparency, no willingness to investigate, and no goodwill solution. Buyers, beware—if something goes wrong, don’t expect meaningful support.

Update (over a month later):

In their public reply (see below), Tennis-Point claims that:

They “inspected the item”, and

They “requested further information” from me and are “looking forward to hearing from” me.

Neither of these statements matches what has actually happened.

The racquet has never left my possession because Tennis-Point refused to let me send it in when I requested an inspection. They therefore could not have inspected the item.

Since their original refusal, I have received no contact whatsoever – no email, no phone call, nothing.

So buyers beware: if something goes wrong with your purchase, do not expect Tennis-Point to stand behind the product, investigate properly, or even represent the communication history and inspection process accurately.

9. November 2025

Antwort von Tennis-Point.se

Hello Johan, thank you for your feedback. We are sorry that you had to return your item. We have inspected the item and unfortunately found that the defect is not due to a material fault. We would be happy to make you an offer for a new purchase and have requested further information from you. We look forward to hearing from you.

Inga tennisbollar…

Jag beställde tennisbollar som inte levererats. Därefter hänvisas jag till DHL och Postnord men ingen känner till försändelsen. Tennis-point gömmer sig därefter bakom algoritmer och en hemsida där det är omöjligt att nå dem. 400 spänn i sjön!!

12. November 2025

Antwort von Tennis-Point.se

Hej Petter, tack för din feedback. Din beställning har levererats och vi har skickat informationen till dig via e-post. Om du har ytterligare frågor om din beställning är du välkommen att kontakta vår kundtjänst.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Enkelt och smidigt

Enkelt och smidigt. Precis som man kan förvänta sig.

Leveransen tog någon dag extra lång för ett en produkt fattades.

13. August 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fick 2 storlekar för små trots att jag…

Fick 2 storlekar för små trots att jag mätte fötter enligt tennispoint instruktioner. Hade dom på mej i 15 min inne för att vara säker.
Köpte och beställde och betalade nya likadana större, som åxå är på gränsen för små.
Returnerade för över 6 månader sedan. Enligt retur har dom nått tennispoint. Jag har via mail fått begäran från tennispoint minst 5ggr att skicka kopia på inlämningskvitto vilket jag skickat.
Har mejlat ett antal gånger utan att få svar.
Idag kom svar att som dom påstår sig svarat tidigare kan dom inte betala eftersom jag slitit på använt skorna. Jag har tvingat ner fötterna i dom en gång..
Jag har aldrig fått nåt annat svar än att dom gång på gång begärt in returkvitto.
Stor röd flagga på detta företag.
Mvh Hannu Majehag

16. Mai 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hyrde testracketar och allt var toppen!

Hyrde två testracketar och hade en väldigt bra upplevelse! Efter att ha läst alla omdömen var jag något nervös, men för min del var allt utmärkt. Fick retursedel direkt i paketet, samma dag som returen anlände till Tennis-point processade den och returnerade depositionen. Supersmidigt! Kundtjänst svarade även på mina mail :)

24. Juli 2025

Går inte att returnera

Beställde tennisskor som inte passade. De gick inte att returnera trots flera försök. Det fanns ingen retursedel. Den returservice de hänvisar till fungerar ej. De svarar inte i telefon. De svarar inte heller via mejl. Värdelös!!! Inte trodde jag att ett företag som annonserar i smb med Grand Slam sändningar skulle bete sig så dåligt. Klarna kunde inte heller göra något så jag fick betala för skorna för att slippa påföljder. Tennis-Point och Klarna never more!

16. Juli 2025

VÄRDELÖSA

VÄRDELÖSA! Beställde varor i Mars, det är nu snart Juni och har fortfarande inte fått produkten MEN det är betalat. Försökt kontakta dom via telefon, mail och deras egna kontakt alternativ som finns på deras hemsida!

Helt talanglösa

30. Mai 2025

Tennis Point kontaktuppgifter är bluff

Finns inga andra kontaktuppgifter till företaget, och inga möjligheter att reklamera varor, då det enligt hemsidan skall ske genom den inaktiva e-posten.

Pengar har dragits, och tennis point förbehåller sig rätten att inte återbetala förrän de fått retur på varan de aldrig har skickat.

Vänligen Marcus

3. Mai 2025

Sena leveranser

Jag beställer 2025-04-24. Det tar flera dagar för dem att plocka ihop beställningen. Jag anger att leverans ska ske till ombud, DHL. Följer jag leveransen dröjer det länge innan DHL erhåller leveransen. Sedan ligger det kvar hos DHL i Tyskland. Först idag 2025-04-30 får jag besked från PostNord om att leverans kommer att ske till "min dörr". Jag har inte beställt leverans via PostNord och absolut inte till "min dörr". Leverans från PostNord ska ske på fredag 17-22. Jag väljer att få det till ombud istället. Då kommer information om att leveransen sker först 2025-05-05. Det var sista gången jag beställde något från Tennispoint eftersom de verkar ha lite för mycket att göra eftersom de inte kan plocka ihop leveransen på flera dagar. Att få leverans från PostNord fungerar IBLAND. Men varför tar det 6-7 dagar att skicka ett paket från Malmö till Stockholm? Går man mellan orterna? Inget mer Tennispoint och aldrig leverans via PostNord igen. Kan man bara leverera via Postnord avstår jag och väljer en annan webbshop.

30. April 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det går inte att returnera

Det går inte att returnera - fungerar inte på sajten. Och ingen svarar på den enda kommunikationskanalen de hänvisar till - kontaktformulär. Går inte att mejla, går inte att ringa! Inte värda 1 stjärna, borde vara 0!

28. April 2025

Blufföretag

Blufföretag! Skräp! Usla! Katastrof!

Inte fått min leverans trots att beställningen gjordes för flera veckor sen. Dem har dragit pengar men jag har inte fått någon information varför min order inte dykt upp.

Går ej att maila eller ringa företaget!?!!

Hallå, det är år 2025.

USELT! VARNING! UNDVIK DETTA FÖRETAG!

23. April 2025

Helt sanslöst misskött företag

Helt sanslöst dåligt skött företag. Har fått fel varor skickade till mig och enligt informationen på den tröga hemsidan (som är full med felstavningar) så ska man mejla, ringa eller skriva på sociala medier till tennis-point för att få hjälp. Men mejlen studsar, sociala medier får man inga svar på och telefonrösten säger att man får skriva via sociala medier. Lär väl gå i konkurs vilken sekund som helst så beställ INTE något från dessa klåpare.

22. April 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Varning för det här företaget!

Köpte ett par skor som var för små. Skorna kom visserligen fram men det är helt omöjligt att returnera. Går ej att får en returetikett. Det svarar inte på mail och det går inte att ringa. Ett rent blufföretag. Använd det inte.

9. April 2025

Deras returservice - falskt

Deras returservice, som de beskriver på webben fungerar inte. De tar inte emot mail. Det går inte att ringa.De svarar inte på mail. De beskriver sig vara ett tyskt bolag. De använder Klarna och PostNord i Sverige. Jag har meddelat båda bolag att det inte går att returnera. Oseriöst företag. Har anmält till Konkurrensombudsman.

9. April 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Omöjligt att reklamera en vara! Katastrofalt kundservice!

Köpte ett par skor den 2:a januari och fick de runt 8:e januari. Efter knappt en månad användning en gång i veckan inomhus har skorna börjat blir slitna och släppte på par ställen. Det är omöjligt att göra reklamation! Får automatisk svar via mejl att göra reklamationen via kontakt formular på webben som inte fungerar alls!

15. März 2025

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr