Var i Kronprinsensgade i går. Der stod 5 unge ekspedienter ved kassen, som var travlt optaget af deres mobiltelefoner. Vi måtte selv tage tøj på igen og forlade prøverummet for at finde en anden størr... Mehr ansehen
The best experience ever! Absolutely gorgeous designs and most friendly people! I have bought several dresses, knits, jewelry..and it has always been an amazing experience! If you are looking for t... Mehr ansehen
Jeg har haft en super god oplevelse og var lidt skeptisk når jeg læste anmeldelser på trustpilot. Fra jeg bestilt min vare til jeg modtog den ved min hoveddør er der kun gået 3 dage og pakken blev lev... Mehr ansehen
Frygtelig kvalitet Frygtelig kvalitet Købte for nogle måneder siden deres Frida Deep sand joggingbukser i deres butik i Aarhus C. Efter 3 uger er der allerede hul bagpå langs syningen, nu 1,5 måned... Mehr ansehen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Utrolig dårlig kundeservice
Utrolig dårlig kundeservice - hold jer langt væk. Arrogante medarbejdere, der er fuldstændig ligeglade med kunderne.

Antwort von Boiistudios
Awful hoax of a return policy and doesn't answer phone/email!
Got a blouse for Christmas 2 sizes too small and immediately called the shop after New Year to ask about returning as shops where in lockdown. I was told that the return period would be extended until after the shops re-opened. When the shops was announced to re-open I tried to call the shop to arrange return - no answer. Tried calling 7-8 times and called the main office too - no response. Left messages on answering maschine - no response. Sent an email - no response. Followed them on Facebook, surely they would post an update - nothing.
Finally I decided to drive to the shop in Aarhus, as the 14 days return period after the re-opening was running out - and I was told at the counter that they stopped accepting returns the week before. Giving people a small window of 5 days to return the gifts!
I had no intentions of money back as times are difficult for shops during COVID - just a chance to get something else I could fit. The blouse was still hanging on the f****** rack!
AWFUL SERVICE! WILL NEVER SHOP THERE AGAIN!

Meget dårlig kundeservice
Meget dårlig kundeservice. Jeg var inde for at ville bytte en julegave mandag, en uge efter genåbning. Men jeg kunne ikke få lov at bytte gaven, da de kun byttede 5 dage efter genåbning. Så nu har jeg tøj, jeg ikke kan bruge.

Antwort von Boiistudios
Ualmindelig dårlig bytteservice, og gavekort som ikke kan anvendes online
Jeg er brændt inde med et tilgodebevis fordi man ikke kan få sine penge retur. Efter at have byttet en kjole til et par øreringe som var så dårlig kvalitet at de ikke kunne sidde fast - og det gjaldt alle øreringe af den type - sidder jeg tilbage med et tilgodebevis på mere end mit udgangspunkt, og jeg kan ikke få mine penge retur eller for den sags skyd bruge det online her under corona.

Flot tøj på Boii
Jeg køber tit tøj hos Boii studios, og jeg har ikke oplevet nogen problemer hos dem.
Jeg har nogen enkelte gange været i tvivl om hvilken størrelse jeg skal have og har derfor haft skrevet til kundeservice pr. mail - jeg fik et fyldstgørende svar og jeg fik den ønskede kjole i den rigtige størrelse.
Det eneste minus er at man selv skal betale fragt og retur, dog har de tit fri fragt via deres nyhedsbrev på mail, samt rabat koder.
Super ærgerligt
Super ærgerligt, at man selv betaler for tur-retur af varer - så kan det slet ikke betale sig.

Køber aaaaalt hos Boii
Køber aaaaalt hos Boii, eneste sted jeg altid kan regne med str, da de skriver modellens str.
Jeg elsker at de pakker pænt ind og der er hurtig levering 😃
Altid hurtig levering
Altid hurtig levering, smukt udvalg og god service <3
Super oplevelse.
Super oplevelse.
Købte 5 kjoler til min kone. Nogle af dem skulle retur og byttes. Bestilte nogle nye, og sendte de andre retur.
I begge tilfælde kom mine bestillinger dagen efter. Og ved returnering modtog jeg dagen efter afsendelse en mail om pengene blev refunderet.
Super service, og super oplevelse.
Forfærdeligt bytte/returnerings…
Forfærdeligt bytte/returnerings service. Ikke nok med at man ikke har mulighed for at returnere i deres fysiske butikker, så skal man også selv betale forsendelsen ved BÅDE returnering OG ombyt! Det er bare en dårlig service ikke at vedlægge en retur label når man ikke tilbyder at kunne returnere i en fysisk butik!
Dyreste returnering nogensinde
Nem og hurtig levering fra webshoppen. Desværre levede varen ikke op til billedet, så den skulle returneres. Ingen returlabel - så jeg kom selv til at betale for returneringen! Ialt 125 kr. for at få tilsendt og returneret en kjole! Dyreste 'ikke-handel' nogensinde!
God kvalitet
Tøjet var i rigtig god kvalitet. Det var pakket fint ind med en personlig hilsen og et hårspænde (godt salgstrick!).
Dog er det svært at se tøjet ordenligt på hjemmesiden pga. modellernes poseringer.
Jeg syntes at det var svært, at finde ud af hvordan man returnerede tøjet. Jeg kunne godt bruge en "retur" knap på hjemmesiden som man kan trykke på i stedet for at skrive en mail til butikken.
Venlig og hurtigt svar fra butikken og pengene var tilbagesendt efter få dage.
Returnering på egen regning
Virkelig fine kjoler og med hurtig levering MEN man kan ikke returnere deres kjoler fysisk i butikken hvis den ikke passer en og så skal man selv betale for forsendelse... aldrig har det været så dyrt for mig at returnere en vare! Det gør desværre at jeg ikke vil handle der mere...
Jeg modtog en pakke før jul med to…
Jeg modtog en pakke før jul med to kjoler og et armbånd for en samlet værdi på 1260kr. Den ene kjole lugtede så fælt af røg og et eller andet udefinerbart, så jeg valgte at kontakte Boii via mail. Jeg blev tilbudt en gratis returlabel, men den blev sendt flere dage efter og på mail, så jeg skal nu finde en butik, som kan printe sedlen ud og derfra finde en GLS-shop og jeg bor 1 min. fra Boii på Østerbrogade. Det er virkelig ringe kundeservice.
Fantastisk god service
Fantastisk god service! Købte en kjole på nettet, og fik et fint kort med en sød tekst! Og en fin lille hårspænde, som jeg ikke have bestilt! Meget tilfreds😊
The best experience ever
The best experience ever! Absolutely gorgeous designs and most friendly people!
If you are looking for this effortlessly stylish Danish look, here you go!
I can only recommend here, both online and in the physical store
Bevidst vildledende markedsføring!
Man kan ikke få pengene tilbage og snyder med misvisende markedsføring
De snyder deres kunder med misvisende markedsføring!!
Blandt andet ved at skrive i deres vindue: "Alt i butikken 50%" står der.... Eller dvs. kommer man tæt på ser man det med småt. "alt (udsalg) i butikken 50%, hvilket er et lille stativ bagerst i butikken. Jeg bad min kæreste købe en trøje, som jeg naturligvis troede var til halv pris (225 kr) mens jeg tog mit eget tøj på igen. Han købte så trøjen til dobbelt pris, og selvom jeg så det lige efter han havde betalt, kunne jeg ikke få pengene tilbage. Altså vitterligt 5 minutter efter.
Derudover er den rigtig dårlig kvalitet, og den fnuldrer allerede helt vildt, på trods af at den kun har været brugt en dag.
De lever af turister, og misvisende markedsføring, så de her anmeldelser på trustpilot betyder nok ikke meget, desværre. Rigtig ærgelig oplevelse. Og jeg føler mig virkelig snydt, og vil helt sikkert aldrig handle der igen
Reklamation
Køb IKKE stribet skorte med stor krave. Jeg vaskede den ved skånevask 30 grader som anvist, og den krøb meget. Henvendte mig herefter i butikken på Nørrebrogade, hvor en pige tog imod skjorten. Hun lovede, at chefen ville vende tilbage til mig. Efter 10 dages tavshed henvendte jeg mig igen, hvor jeg talte med en mand fra kontoret, som oplyste mig om, at Boii ikke ville give mig pengene tilbage, fordi han kunne se på skjorten, at den var vasket forkert, hvilket den ikke var. 350 kr fattigere og en utrolig dårlig behandling rigere. Sidste gang jeg køber tøj fra Boii.
BOII nægter kunder at gøre brug af reklamationsret
BOII nægter kunder at gøre brug af reklamationsret!!!
Jeg har vasket to kjoler ved 30 graders skånevask som angivet og i stofpose. Bege kjoler krymper betragteligt i længden hvorfor jeg henveder mig til Boii og ønsker mine penge retur. Jeg får at vide at de skal vaskes i hånden, hvorefter jeg svarer at vaskeanvisningerne og har vasket dem ved 30 grader. Lidt senere samme dag får jeg en mail om at jeg ikke kan gøre brug af min reklamationsret da jeg de skal vaskes ved 30 graders skånevask - det informerer jeg medarbejderen om og håber nu at få mine penge retur eller nye kjoler.
Indtil videre har jeg vitterligt kun fået dårlig service ved denne webshop og jeg vil ikke anbefale nogen at handle her.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.