Var i Kronprinsensgade i går. Der stod 5 unge ekspedienter ved kassen, som var travlt optaget af deres mobiltelefoner. Vi måtte selv tage tøj på igen og forlade prøverummet for at finde en anden størr... Mehr ansehen
The best experience ever! Absolutely gorgeous designs and most friendly people! I have bought several dresses, knits, jewelry..and it has always been an amazing experience! If you are looking for t... Mehr ansehen
Jeg har haft en super god oplevelse og var lidt skeptisk når jeg læste anmeldelser på trustpilot. Fra jeg bestilt min vare til jeg modtog den ved min hoveddør er der kun gået 3 dage og pakken blev lev... Mehr ansehen
Frygtelig kvalitet Frygtelig kvalitet Købte for nogle måneder siden deres Frida Deep sand joggingbukser i deres butik i Aarhus C. Efter 3 uger er der allerede hul bagpå langs syningen, nu 1,5 måned... Mehr ansehen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Returnering er bøvlet
Først har de ingen størrelsestabel på deres hjemmeside, så man må gætte om man nu passer den størrelse man nu vælger. Det gjorde jeg selvfølgelig ikke.
Dernæst har man 14 dages retur, hvilket er den lave ende for webshops. Så skal ting enten sendes til deres adresse (hvor de selvfølgelig ikke har en pakkelabel til) eller man kan aflevere den fysisk. Jeg står så på deres adresse og vil aflevere fysisk, men har glemt sedlen der skal med. Så har de ingen mulighed for at tage varen retur. Der er ikke mulighed for at skrive informationen fra min ordre ned og derefter returnere den.
Nu når jeg ikke returfristen fordi de ikke kan udvise en smule fleksibilitet, selvom jeg oplyste at det var sidste dag. Hold op hvor er det dårlig service!
Tilføjelse!
Da jeg kom hjem var retursedlen selvfølgelig en man skulle udfylde manuelt med ordrenummer, returårsag, osv, så forstår virkelig ikke hvorfor de nægtede at tage varen retur når jeg kunne have slået alle de nødvendige oplysninger op på min mobil og skrevet det ned på et stykke papir.
Jeg håber I også dækker de 40-50 kr som jeg nu skal bruge på at sende ordren retur til jeres adresse fordi I har skrankepaver ansat

Antwort von Boiistudios
Virkelig dårlig service og føler mig…
Virkelig dårlig service og føler mig snydt. Jeg har bestilt nogle kjoler og og nogen af dem passede ikke og det har jeg så returneret som det stod jeg skulle med omdeling og det hele. Så kommer pakken retur til mig igen fordi, der var ingen på adressen til at tage imod pakken. Når jeg ringer så er der ingen der tager telefonen og der er hellere ingen der svarer på de mange mails jeg sendte. Så nu er det godt 850kr som jeg blev snydt for af den virksomhed. Hold jer langt væk fra dem.

Dårlig service
Købte en ring i butikken på Nørrebro, da jeg kommer hjem opdager jeg så at den er gået i stykker og det er den forkerte størrelse de har givet mig (fik dog desværre ikke bonen med) - en uge senere er jeg så på Østerbro og går ind i butikken der for at få den byttet. Men får af vide at det kan jeg kun gøre på Nørrebro… bor ikke i Kbh men over en time væk og er ikke så tit i Kbh. Så jeg skriver og høre om jeg evt. kunne bytte over nettet. Det kan man heller ikke… er meget uforstående overfor hvilken kæde der ikke kan finde ud af at deres butikker osv. arbejder sammen eller at man sælger en ødelagt og forkert ring, men ikke vil hjælpe ens kunder med at rette den fejl som de selv har lavet ! Nåede desværre ikke til Nørrebro inden reklamationen udløb..

Træls kommentar fra butiksassistent
Træls kommentar fra butiksassistent. Østerbro

Meget dårlig service
Meget dårlig service , tilgodebevis kan ikke bruges og butiks personale forstår ik hvorfor, det er jo svindel Men hvorfor får man så et tilgodebevis når det ik kan bruges i butikken , det bliver udstedt i ???
Så i udsteder tilgodebeviser som ik kan bruges i lagersalsbutikkerne ? Men varen der blev returneret var købt i lagersalsbutik , det giver slet ik nogen mening og er da rigtig dårlig service fra jer af .
Tror da i skal tjekke op på lovgivning ang tilgodebeviser .
Forstår ikke forskellen på om det er lagersalg el alm butik man vil bruge sit tilgodebevis i , for mig som kunde er det ligesom penge ig der burde det da også være for jer ????
Forstår stadig ikke hvorfor man ikke kan bruge sit tilgodebevis til ekstra ordinære gode tilbud , men en ting er sikkert i får ingen anbefaling herfra og heller ik flere penge.

Dejlige butikker!
Dejlige butikker!
Næsten hele min garderobe er efterhånden fra Boii og jeg besøger altid deres forskellige butikker når jeg er i København og finder altid noget nyt og spændende jeg ikke kan undvære. Elsker deres farver og synes deres priser er meget fornuftige ift. andre steder jeg handler.

Frygtelig kvalitet
Købte for nogle måneder siden deres Frida Deep sand joggingbukser i deres butik i Aarhus C. Efter 3 uger er der allerede hul bagpå langs syningen, nu 1,5 måned efter er der små huller langs ALLE syningerne. Købte dem så de sidder baggy, så ligegyldig hvilken stilling jeg laver så vil de stadig sidde løst, hvilket bare tydeliggøre hvor ringe kvalitet på bukserne er. Da jeg købe bukserne var de dejlig bløde i stoffet, men efter EN vask var den oplevelse lig med det modsatte - møg stive og ru…
Køb ALDRIG noget her. Aarhus
Køb ALDRIG noget her. Aarhus
Jeg købte et tørklæde og kom to dage senere for at returnere det. Der får jeg af vide, at de ikke giver pengene tilbage.
Det havde ekspedienten ikke fortalt mig ved købet, selvom vi stod og snakkede lidt tid.
Den nye ekspedient var fuldstændig afvisende overfor mine indvendinger om, at det havde man ikke fortalt mig. "Det står på bonen" - ja, og hvad hjælper det, når jeg har købt varen?
Så pegede hun på et lille hvidt skilt ved siden af kassen, hvor der med en skriftstørrelse 8 stod, at de ikke gav penge retur.
Efter meget brok fra mig måtte hun medgive "at det nok havde været god service at fortælle det ved købet"
Hun så ikke ud til nogensinde at ville nævne det for noget og angrede i hvert falde i butikkens del af miskommunikationen.
Jeg har nu et gavekort, som jeg ikke ved hvad jeg skal gøre med. Jeg kommer ALDRIG til at sætte mine ben i den butik igen, og har heller ikke lyst til at sende mine veninder derhen.
Virkelig dårlig oplevelse
Virkelig dårlig oplevelse. Jeg kunne ikke bytte en vinterjakke, som jeg havde købt under 24 timer tidligere. Det er ikke i orden ikke at orientere kunden om, at man ikke giver penge retur når der er tale om et forholdsvis stort køb. Jeg er sindssygt skuffet over at der findes sådan nogle forretninger i Danmark. Det virker bare lusket. Desuden er tøjet er alt for dyrt ift. kvaliteten.
Det er hermed sidste gang
Det er hermed sidste gang, at jeg sætter mine ben i en af deres butikken og jeg vil fremover frabede mig gaver fra denne virksomhed. Jeg ved slet ikke hvor jeg skal starte. Måske ved at de først og fremmest lokker alle deres kunder ind i deres butik gennem falsk markedsføring. Derudover er størstedelen af deres tøj og smykker af virkelig ringe kvalitet og ofte er pasformen på tøjet dårlig (tyk og tynd). Vælger man stadig efter dette at købe nogle af deres vare, så bliver man mødt af så dårlig service ved, at man ikke har mulighed for at få sine penge retur og kun har 14 dages retur. Selvom jeg efter flere dårlige oplevelser efterhånden har droppet at handle der, så kørte jeg forbi deres lagersalg på Frederiksberg. Her købte jeg en kjole og fik af vide (fordi jeg spurgte) at kjolen godt ville kunne ombyttes. Da jeg så et par dage efter ville bytte det til en anden kjole derfra, så fik jeg af vide at det simpelthen ikke var muligt at gøre noget som helst. Jeg blev simpelthen så vred, men uden at lade det gå ud over de ansatte hang jeg kjolen tilbage, fordi aldrig skulle denne butik få en krone mere for så grotesk en måde at drive virksomhed på. Jeg har simpelthen så ondt af de mennesker der arbejder for dem, som hver dag skal stå til ansvar for denne måde at drive butik på. Service er det vigtigste man kan købe i en butik og det må jeg bare konstatere der ikke eksistere noget af i denne.

Ingen retur eller bytte
Jeg har handlet 2 kjoler hos Boii (værdi af 900 kr. I alt) som efter 2 vaske går i stykker. Jeg havde forinden spurgt i butikken hvordan kjolerne skulle behandles, og fik af vide at de blot skulle vaskes ved 30 grader og hænge til tørre på en bøjle. Hvis jeg fulgte dette, ville der ikke ske noget og der var ingen risiko for at kjolerne ville krympe. Disse anvisninger var fuldt, så jeg var lettere forundret over de gik i stykker så hurtigt. Jeg går i butikken (Amagerbrogade) hvor der efter lidt frem og tilbage bliver fundet frem til, at skaden er selvforskyldt, da kjolerne ikke er blevet strøget, da de åbenbart krymper i vask hvilket er årsagen til de er gået i stykker, I ærmerne. Boii vil ikke returnere eller ombytte, men jeg kunne så fint købe en ny kjole, en størrelse større (til fuld pris) trods jeg har fulgt de anvisninger jeg fik i butikken.
Jeg er yderst utilfreds med den manglende service og at skylden bliver pålagt mig, da kjolerne er behandlet efter anvisning fra den ansatte.
Jeg synes det er helt grotesk
Jeg synes det er helt grotesk, at der i 2021 eksisterer en efterhånden større tøjkæde, som har så helt igennem elendige returneringsregler som hos Boii, der ikke er til for andet end at “snyde” forbrugeren til ikke at returnere sine varer. Tænk sig at man skal betale 50,- i fragt, for så selv at skulle sørge for at finde ud af hvordan man køber fragt for returnering hos en postudbyder, som I i øvrigt har mange krav til - fx skriver I at det ikke må leveres til pakkeshop, som er tilfældet med DAO. Jeg betalte 70 kroner for at sende en enkelt kjole retur, som jeg i forvejen havde betalt 50,- for at få tilsendt. Det mindste i kunne gøre, for at hjælpe forbrugeren med at købe korrekt fragt, var at tilbyde en service, hvor man kan købe fragten direkte gennem jeres hjemmeside (som man kan så mange andre steder), såfremt I fortsat ikke ønsker at tilbyde fri returnering.
Jeg har selv været ansat i Moss, for en del år tilbage, da ejeren af Boii fortsat var inde i billedet, og det ærgrer mig simpelthen så meget, at man vælger at fortsætte med så elendige rettigheder hvad angår både bytning i butik, og returnering via webshop, som unægteligt giver mange kundeklager. Øv.
Det har kostet mig 120,- i fragtomkostninger at prøve en kjole for at konstatere at den ikke passer og sende den retur. Jeg orker næsten ikke at prøve at købe en anden størrelse, i tilfælde af den heller ikke passer - og kjolen fås selvfølgelig ikke i butikken, så man havde muligheden for at prøve den fysisk inden køb.

Misvisende markedsføring
Jeg har tidligere lavet en dårlig anmeldelse om butikken på Vesterbrogade, hvor jeg så får afvide jeg skal kontakte jer på mail.
Svaret jeg modtager på mail:
"Kære Tobias
Tak, fordi du kontakter os her også. Vi stræber efter at give en god service i vores butikker og på webshoppen. Vi beklager meget, at du havde en ubehagelig oplevelse i vores Boii butik. I de fysiske butikker har de retten til at give et tilgodebevis ved retur, men kunden skal ikke føle sig dårligt behandlet eller misforstået og de ansatte skal ikke udvise arrogance. Det undersøger vi nærmere ude i butikkerne.
På webshoppen har man 14 dages returret, præcis som i butikkerne, men på webshoppen kan man også få refunderet sine penge ved fortrydelse. Jeg vil gerne give dig en rabatkode til webshoppen på 20%, som du kan bruge de næste 4 uger, så du kan gøre en god handel og føle dig godt behandlet.
Rabatkoden hedder = (fjernet af hensyn til butik)
Hav en dejlig dag,
Mia
Kundeservice medarbejder
Boii Studios"
---
Jeg synes simpelthen det er en ringe kompensation for den service jeg har oplevet i butikken og i ligeså høj grad det fact at i fører systematiske misvisende reklamering (ALT UDSLAG 50%). Som jeres medarbejder også gav mig ret i.
Konklusion:
I skriver en pæn imødekommende besked her på Trustpilot, så i fremstår gode og løsningsorienterede, - og så forsøger i at spidse mig af med sølle 20%, i en "privat" mail.

Antwort von Boiistudios
Elsker tøjet og skønt personale

Ingen ret til reklamation
Boii anbefales ikke! Jeg fik en kjole, der er syet forkert. Jeg har været nede i butikken med den - og har tilsyneladende ikke ret til reklamation.
Kjolen havde jeg ønsket mig i julegave. Alt er godt og jeg tager mærket af. Jeg opdager herefter at kraven er syet rigtig skævt på.
På daværende tidspunkt er butikkerne lukket på grund af corona, og jeg kan derfor ikke gå ned med den. Den har hængt i skabet, og jeg har ikke haft den på.
Jeg var nede med den for nogle uger siden, og har netop fået svar. De kan ikke give reklamation, fordi varen er købt for over et år siden, og at jeg ikke var nede med den efter to uger.
Men deres argumenter holder ikke. Fordi:
1. Varen er købt i december - det vil sige ikke over et år siden.
2. Butikkerne var coronalukket, så der var ikke mulighed for at gå ned med den.
Jeg er meget uforstående overfor argumenterne, og synes det er rigtig dårlig service, at de ikke overholder reklamationsretten, samt ikke kan give en sand grund.
Jeg er virkelig skuffet over Boii, og vil bestemt ikke anbefale det til andre.

Hurtig levering , bytte mærker , og str passer

Jeg købte i maj måned 3 smykker i boii
Jeg købte i maj måned 3 smykker i boii, i løbet af sommeren går alle smykkerne i stykker. Et armbånd der knækker, en ørering hvor perlen falder af og en ring der smitter af og giver en helt sort finger. Da jeg købte smykkerne spurgte jeg om ringen villle smitte af og det blev der sagt nej til, men at den kunne falme i farven, hvilket jeg var helt ok med, bare den ikke blev sort og smittede af.
Jeg går ned med smykkerne og kvitteringen i butikken på Amagerbrogade, hvor alle medarbejderne siger at de er nye og selv butikchefen kan ikke tage en beslutning og se at det selvfølgelig er en reklamation og give mig pengene tilbage.
Hun kontakter hendes chef, og han kommer dagen efter og tager smykkerne med sig, butikchefen vender retur til mig efter 14 dage (hun lovede at ville ringe samme dag) og fortæller at hendes chef siger at det ikke er en reklamation da smykkerne har været udsat for vand. Hvilket de IKKE har!
Jeg beder om nummeret til chefen så jeg kan snakke med ham, men jeg må ikke få hans nummer, han vil kontakte mig.
Jeg har endnu ikke hørt fra ham, og det er over 2 måneder siden, og han har stadig mine smykker!!
Butikschefen på Amagerbrogade ved ikke hvad hun skal gøre, men siger at der er problemer med deres kundeservice, og at tingene ikke spiller for tiden.
Det synes jeg da bestemt at i så skal få styr på og få vendt retur til jeres kunder!! Det er den mest ringe service jeg nogensinde har oplevet…… eller mangel på samme!!
Helt sikkert IKKE et sted jeg skal handle igen!!

Fine varer
Fine varer, men besværlig returservice, så den kan der rettes op på. Det kunne også være rart at kunne inddele udsalgsvarerne i kategori og str., så man f.eks. Ikke skal se alle varer, hvis man kun er interesseret i kjoler

Antwort von Boiistudios
Jammerlig service, dårlig behandling, ringe kvalitets produkter
Jeg har forhen købt en kjole i Boii, jeg var klar over at kvaliteten på deres tøj ikke var super god, men tænkte at jeg tager chancen. Der gik ikke længe før trådene begynde at gå løs og kjolen mistet form. Surt, men ja, jeg tænkte bare at jeg aldrig vil købe der igen.
Dog, cyklede jeg forbi her i sommers og så at de har fået produkter til bolig.
Nu kan man godt sige, ‘Fool me once, shame on you. Fool me twice, shame on me’. Men jeg købte en lille lysestage.
Den første gang jeg brugte den krakelerede lysestagen :/
Da jeg returnerede den fik jeg at vide at den skal ind som en reklamation. Der gik nogle uger hvor jeg ikke hørte noget.
I morges da jeg ringede for at høre hvordan og hvorledes, fik jeg at vide at der ikke er noget de kan gør. Grundet var at det er krystal og lys ikke skal brænde helt ned i dem… Så det var min skyldt, sagde de.
Butiksejeren spurgte så om hun bare skal smide den ud for mig eller om jeg vil hente den... ingenting om at få penge tilbage eller noget andet.
Jammerlig service, dårlig behandling, ringe kvalitets produkter, jeg kan blive ved. Gå i en stor bue uden om Boii!

Antwort von Boiistudios
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.