Boiistudios Bewertungen 288

TrustScore 2.5 von 5

2.4

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Var i Kronprinsensgade i går. Der stod 5 unge ekspedienter ved kassen, som var travlt optaget af deres mobiltelefoner. Vi måtte selv tage tøj på igen og forlade prøverummet for at finde en anden størr... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

The best experience ever! Absolutely gorgeous designs and most friendly people! I have bought several dresses, knits, jewelry..and it has always been an amazing experience! If you are looking for t... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har haft en super god oplevelse og var lidt skeptisk når jeg læste anmeldelser på trustpilot. Fra jeg bestilt min vare til jeg modtog den ved min hoveddør er der kun gået 3 dage og pakken blev lev... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Frygtelig kvalitet Frygtelig kvalitet Købte for nogle måneder siden deres Frida Deep sand joggingbukser i deres butik i Aarhus C. Efter 3 uger er der allerede hul bagpå langs syningen, nu 1,5 måned... Mehr ansehen

2.4

1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Skuffet over kvaliteten og bæredygtigheden

Jeg er virkelig skuffet over kvaliteten af den sweater, jeg købte hos Boii. Efter kun en måneds brug begyndte den at fnullere utroligt meget. Jeg prøvede at tale med dem om det, men det virkede ikke som om, de tog det alvorligt. Selvom kundeservicen var okay, synes jeg, de kunne have gjort mere for at løse problemet. Fik tilbudt et gavekort, men ønsker penge retur.
Desuden er jeg bekymret over Boiis ligegyldighed over for miljøet. Det virker ikke som om, de går op i at gøre tøj, der holder længe, eller genbruger materialer. Det er simpelthen for dårligt.

30. November 2023

Kære Lene

Mange tak for din anmeldelse her på Trustpilot.

Vi bestræber os på at skabe noget tøj i en god kvalitet som alle kan have råd til. Vi er kede af at høre at din sweater begyndte at fnullere.

Det er op til butikken hvad de vurdere sagen til, men vi er glade for at kundeservicen var god.

RIgtig god dag
Kh
Team Boii

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God oplevelse fra deres webshop

Jeg bestilte et par bukser fra Boii studios. De er i god kvalitet, pakken kom dagen efter jeg bestilte den, og der var en lille ekstra gave med i pakken.
Rigtig god oplevelse :))

5. Dezember 2023

Kære Emilie

Tak for din anmeldelse. Det sætter vi stor pris på.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

LAD VÆRE med at handle hos Boii studios- Forfærdelig oplevelse!

Jeg havde købt en fin silkejakke i Boii Studios inde i København i september 2022. Præcis 1 år efter, går jeg ned i butikken med jakken som en reklamation, fordi stoffet er helt opløst flere steder på jakken. Herefter starter en uge, hvor jeg kommer ned i butikken flere gange og jagter en butikschef, som er den eneste der kan håndtere reklamationer. Da jeg ENDELIG står over for butikschefen, ringer hun til distriktchefen, som slår reklamationen hen som slidtage uden overhovedet at have set jakken.
Jeg får følgende forklaring "Du har købt en 100% silkebetrukket jakke til en favorabel pris (1400 kr), så det er jo hvad der kan ske". Jeg graver selvfølgelig i den beslutning, fordi jeg ærlig talt aldrig har hørt mage. Fordi jeg har købt en jakke til en pris de har bestemt, må jeg jo antage at den kan gå fuldstændig i stykker i løbet af det første år, eller hvad?

Jeg får en mail fra butikschefen, så jeg kan klage over beslutningen, hvilket jeg gør. Der går 1 uge før jeg rykker på min mail, og først herefter får jeg svar på at jeg kan komme ind i butikken og få mine penge tilbage. Selvom de ikke fortjener at jeg IGEN kommer fysisk ind i deres butik, så tager jeg derind og får mine penge retur. Efter flere ugers kamp, kan jeg endelig ånde lettet op.

Det er en virksomhed, der trækker den så langt de overhovedet kan for at undgå at give penge tilbage. De siger ikke deres navn i telefonopkald, eller underskriver deres mail med navn, det er altid "Hilsen Boii Studios". Jeg har ondt af de ansatte og den stakkels butikschef, der skal håndhæve de virksomhedspolitikker bestemt af en uetisk ledelse.

23. September 2023

Brok for ingenting

Har læst anmeldelserne, og er lidt forvirret over dem. Min familie har kun haft gode oplevelser med Boii.Studios. God kvalitet og service.
Hvad angår det med de 50 % på udsalgsvarer i butikken. Få nogle briller så i kan læse hvad der står, i forventer vel ikke både service, kvalitet og 50 % på alt i butikken.
Og ja Boii.Studios bliver inspireret af andre mærker. Evident, hvordan tror de der brokker sig over det ligner noget fra Gianni eller andre, og hvis man går F.eks. Gianni nærmere efter mon så ikke de har lånt fra andre. Sikkert og 100 % sådan er det i Livs eller behovs-pyramiden.
God dag
Mark

18. November 2023

Dårlig arbejdsplads

De tager roev*n på deres ansatte og nævner du ordet fagforening, så sk*der de i bleen.

Den er helt gal i deres ledelse.

Har flere veninder, som har oplevet dårlig behandling og brud på aftaler.

1. Oktober 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig kvalitet og sløj kundeservice

Jeg har for nylig reklameret over et par Anja-bukser, hvor syningen var gået op i skridtet. Jeg blev spist af med, at jeg “nok har købt dem for små”.
Det har jeg ikke… – tværtimod.

Det er ikke første gang, at det er sket for mig, og da det skete ved mit første par Anja-bukser, fik jeg tilbudt at få pengene retur, hvilke jeg brugte på et nyt par til min store fortrydelse…
Jeg kan se en tendens i trådene her på siden og må konstatere, at det er et gentagende problem ved netop dette par bukser.

Mest af alt er jeg dog målløs over den behandling, jeg fik her i anden omgang, hvor kvinden i kundeservice skriver til mig, at hun selv har oplevet det samme, men at hun jo også “cykler meget”. Kvinden nævner ligeledes, at det står i deres beskrivelse på hjemmesiden, at syningen kan gå op, hvis de er “tætsiddende”.
Det kan jeg godt se, at det gør, men det stod IKKE på hjemmesiden, da jeg købte mine par, og dermed ikke et argument mod mig på bagkant.

For mit vedkommende har det hverken handlet om for små størrelser eller om hvorvidt jeg har cyklet i dem eller ej – men ganske enkelt, at seneste buks udelukkende er brugt en håndfuld gange – da jeg købte dem uden for sæson – og alligevel en dag kunne konstatere, at syningen var gået op… At blive mødt med at det skyldes “slidtage”, gør mig derfor vred.

Det er ærgerligt, at man som virksomhed ikke lytter og tager kundeoplevelser alvorlige i stedet for at skræmme kunderne væk og generere negativ omtale.

6. September 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig fin skjorte og hurtigt levering, forstår ikke de dårlige anmeldelser her på trustpilot...

Købte en skjorte fra Boii, og må indrømme jeg var noget nervøs efter jeg havde læst anmeldelserne er på Trustpilot. Besøgte så deres fysiske butik, dagen efter jeg havde bestilt for lige at se om kvaliteten virkelig var så ringe som beskrevet her på trustpilot. Jeg gik fra butikken og tænkte at anmeldelserne på trustpilot ihverfald ikke stemte overens med butikken. Modtager så min skjorte jeg havde bestilt på nettet, 2 dage efter bestilling, og den er simpelthen i den fineste kvalitet og har det flotteste fit. Desuden fik jeg også en lille gave med og et sødt håndskrevet kort. SÅ jeg kan på ingen måder forstå de dårlige anmeldelser her på trustpilot, for jeg har virkelig bare haft en helt formidabel oplevelse med Boii Studios, og kommer helt sikkert til at handle der igen!!!

14. Oktober 2023

Kære Liv

Tak for din fine anmeldelse. Det sætter vi stor pris på.

VH. Boii Studios

Dårlig service

Min datter, har købt et par bukser hos dem, de er gået op i syningerne , efter under en uge, min datter er på efterskole, så vi har først haft mulighed, til at kontakte butikken efter 10-12dage. Min datter medbringer bukserne med dårlige syninger, og kvittering på mobil tlf. får at vide der ikke er noget at gøre ! SIMPELT HEN FOR DÅRLIGT

14. Oktober 2023

Kære Kim

Vi vil meget have flere oplysinger omkring denne oplevelse.
Vi har desværre haft nogle situationer med kvitteringer på telefon, hvor kvitteringen er blevet delt og allerede er blevet benyttet til bytte eller reklamationssager, når kunden kommer ind.
Send os gerne en email på shop@boii.dk med oplysinger omkring hvilken butik I besøgte samt et tydeligt billede af fejlen på bukserne og kvitteringen. Vi sørger derefter for at sætte den rette Manager til at undersøge sagen nærmere.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kan ikke anbefale nogle at handle her.

Kan ikke anbefale nogle at handle her.
Smykkerne bliver grimme efter 1 uge.
Accessories går i stykker på få dage, og tøjet har jeg ikke erfaring med, men kan se herinde på trustpilot at andre har dårlige oplevelser med det.

5. September 2023

Kære CS

Alle vores smykker er nikkelfrie og lavet af enten Messing eller Zinklegering og dernæst belagt med sølv- eller guldfarve, hvilket vores meget lave priser reflekterer. Disse materialer tåler ikke vand/sved, sæbe, creme eller håndsprit. Hvis smykkerne udsættes gentagende gange for dette, vil farvebelægningen kunne forsvinde.
Kun vores "Simple Hoops" er lavet af Sterling Sølv/belagt med 24k Guld, der kan findes på vores Webshop.

OBS, hvis der var tale om smykker i Sterling Sølv/Guld ville prisen være betydelig højere, faktisk ville prisen være firedoblet.

Dårlig kvalitet, ingen service

Opfordring til alle inden køb hos Boii; læs anmeldelserne, de har alle ret!

Jeg købte d. 30 september et par bukser i butikken i Århus C. Jeg var i dag d. 2 oktober - 2 dage efter køb - inde for at lave en reklamation på bukserne. Bukserne var blevet brugt en enkelt dag, hvorefter jeg opdagede fnuller og små kugler af stof der samlede sig ved ydersiden af buksen.

Jeg bliver mødt af en super sød betjening i front! Men hendes butikschef videregiver at de ikke kan foretage en reklamation af mine bukser, da det menes det er “slidtage”. Slidtage for hvad? At sidde til undervisning på en blød stol? Der blev også argumenteret for, at det kunne være en lynlås eller lign. som kunne have “fnulleret” tøjet sådan. Jeg havde blot haft en fin cashmere striktrøje på, så dette kan heller ikke være problemet. Det er derfor mig en gåde hvordan et par bukser - til 650kr - kan være af så dårlig kvalitet og der ikke kan gives reklamation

Boii’s reklamationsret og produktkvalitet er det mest ringe jeg har mødt. Selv mærker som H&M, Zara eller lign., levere bedre produktkvalitet og yder en langt bedre reklamationsret end ovenstående. At give penge for et par bukser af så dårlig kvalitet, er det værste køb jeg har fortaget mig.

Jeg vil dog til sidst give de ansatte ekspedienter en stor ros for deres arbejde; de var super søde både da jeg skulle købe bukserne, og også ekspedienten jeg klagede til; det er ikke deres skyld at Boiis reklamationsret og ligeledes ledelse ikke udøver noget der minder om en god service

2. Oktober 2023

Kære Signe

Manageren i Boii Studios Århus vurderede at der ikke var tale om en reklamation, men at de små kugler på siden var pådraget af slidtage fra en taske eller lignende, og let kan fjernes med fnullerfjerner.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ringe kvalitet - går nemt i stykker

Købte et par bukser til 400 kr i butikken Odense. Bukserne holdte 1 gang vask og 1 gang på, så gik syningen bagpå. Ærgerligt når man ved siden af har betalt for oplægning, så er der ikke noget at gøre
Ringe kvalitet og kan ikke anbefales.

30. August 2023

Kære Mille

Vores populære Anja bukser er lavet i 100% Poplin Bomuld og indeholder ikke elastan, og disse bukser må derfor ikke være tætsiddende, heller ikke når man er i bevægelse. Vi har dette beskrevet på stylen på webshoppen, som en disclaimer:
"Bemærk, Anja stylen er en buks i pyjamas-look, der indeholder ikke elastan og må derfor ikke være tætsiddende, da syningen vil kunne gå op. Vælg derfor et nummer større, end du normalt ville købe, for et cool, løst look.".

VH

Nægter reklamationsret

Jeg købte en fin kjole i Boii Studios på Amagerbrogade som jeg skulle bruge til et krondiamantbryllup et par måneder senere.

Mens kjolen hænger på bøjlen, den dag den endelig skal bruges, lyner jeg lynlåsen ned og lynlåsen går i stykker pga. syningen ved taljen.

Jeg tager kjolen med tilbage til København og tager ind i samme butik hvor den er købt. Chefen i butikken tror ikke på mig og siger det må være enten fordi kjolen har været for lille (den var endda et nummer for stor til mig...) eller der er blevet revet i den.

Jeg fortæller flere gange hvad der er sket og at kjolen ikke er blevet brugt før, men hun siger også at fordi det er så længe siden, at den er købt så tror hun ikke på mig.

Jeg foreslår om den kan blive repareret men det er for dyrt siger hun. Hun forsøger at ringe rundt og høre om der er andre butikker der har den pågældende vare, men det er der desværre ikke.

Jeg får at vide, at den eneste mulighed er at få et tilgodehavende bevis. Så vidt jeg selv har kunne undersøge er dette i mod købeloven.

Jeg forstår ikke hvordan man kan anerkende at det er en fejl på kjolen siden man giver et tilgodehavendebevis, men samtidigt nægte at det er en fabriksfejl og derfor ikke giver pengene tilbage eller tilbyder at reparere kjolen?

Jeg har altid været glad for at købe kjoler hos Boii Studios, så jeg synes ærligt at det er super ærgerligt at dette er reaktionen hvis man er så uheldig at få en vare med en fejl.

1SEP23 opdatering:

Jeg ved nu ikke om jeg vil kalde det god kundeservice at nægte kunder deres reklamationsret, men tak for svaret...

25. August 2023

Kære Isabella

Dette pågældende køb blev ikke godkendt som en reklamation, da der ikke gives garanti på knapper og lynlåse på ældre køb. Boii Studios Amagerbrogade tilbyder derfor et tilgodebevis som god kundeservice.

VH

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Rigtig dårlig kvalitet & man få ingen penge tilbage - hold jer væk herfra!

Rigtig dårlig kvalitet - en kjole er gået i stykker efter en almindelig vask (samme måde som jeg plejer at vaske alle de andre kjoler jeg har derhjemme, i en vaskepose, i 30 °C), blandt andet langs syningen, jeg har ikke nået at bære den en eneste gang! Kundeservice vil ikke godkende min reklamation efter en uge fra køb, så jeg fik heller ikke mine penge tilbage... Jeg fik en ny kjole i stedet for, og det samme skete igen - det sket aldrig med noget andet stykke tøj, jeg ejer. Jeg føler mig snydt, ingen butik har nogensinde behandlet min reklamation som Boii Studios. Når jeg læser alle de dårlige anmeldelser online, fortryder jeg nu, at jeg nogensinde kom ind i butikken. Hold jer væk herfra!

Opdatering fra den 24. august:
For at være helt klar: Jeg var faktisk i kontakt med butikkens leder (bare ikke med webshops kundeservice, som er åbenbart separate enheder), men de hjælpede mig ikke. I deres besvarelse skriver butikken nedunder: "Ifølge reklamationsretten har butikken ret til at reparere din defekte vare eller give dig en identisk, ny vare, hvis muligt, før en refundering er på tale." - Min anden kjole gik også i stykker, og Boii Studios vil ikke refundere mig eller reparere kjolen - dette er uacceptabelt. Det ser ud som om jeg bare smed 500 kr ud af vinduet... Butikken skrev også: "Hvis din nye kjole også er gået op i syningen, er du velkommen til tage kjolen samt din kvittering med ned i din nærmeste Boii Studios Butik, og personalet vil hjælpe dig derfra." - Det har jeg gjort (jeg ringede i går til butikkens leder) og hun ville stadigvæk ikke refundere penge eller reparere kjolen. Så jeg fik ingen hjælp, og dette er den værste kundeoplevelse, jeg har haft i mange år. Jeg anbefaler ikke butikken.

22. August 2023

Kære Adrianna

Vi har i Boii Studios Online Kundeservice ikke modtaget en henvendelse fra dig eller haft en korrespondance angående et køb.

Da der er tale om et butikskøb, er det den pågældende butik, der har behandlet din reklamation, hvorpå din reklamation er blevet godkendt og du har fået en helt ny kjole med derfra.

Ifølge reklamationsretten har butikken ret til at reparere din defekte vare eller give dig en identisk, ny vare, hvis muligt, før en refundering er på tale. Din reklamation blev godkendt og du fik en identisk, ny kjole.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Købte er par bukser som desværre var…

Købte er par bukser som desværre var for store. Jeg gav 400 kroner + 50 kroner for forsendelse. Altså 450 ialt. Jeg returnerede bukserne og fik 350 kroner tilbage. Jeg har altså betalt 100 kroner for ingenting. Utrolig dårlig stil og et sted jeg ikke anbefaler til andre. Æv!

21. August 2023

Kære Astrid

Fri fragt opnåes ved køb på 500 DKK. Ved køb over 800 DKK opnåes desuden 10% på hele købet, og ved køb over 1500 DKK opnåes 20% rabat på hele købet. Denne information kommer frem så snart, man putter en vare i sin shoppingbag på Boii Studios Webshop. Ved køb under 499 DKK betaler kunden selv leveringsfragt.
Som beskrevet under vores handelsbetingelser og retur samt på vores returformular, fratrækkes 50 DKK fra returvarens fragt, hvis kunden benytter vores returlabel. Kunden er altid i sin ret til at sende sin returpakke med valgfrit fragtfirma, hvis de ikke ønsker at betale for vores returlabel. Vi tilbyder desuden at kunder kan aflevere deres indpakkede returpakke hos Boii Studios Vesterbro, der fungerer som pakkeshop for Webshoppen, og dermed spare alle returfragtomkostninger. Dette står beskrevet på vores returformular.

Læs mere om vores handelsbetingelser og retur her: https://boiistudios.com/retur/

Mega god service

Mega god service, hurtig levering og pakket så fint ind!

15. August 2023

Kære Ida

Mange tak for din anmeldelse. Det sætter vi pris på!

Med venlig hilsen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Købte et sæt som da heg kommer hjem kan…

Købte et sæt som da jeg kommer hjem kan mærke ikke lige var mig men finder så ud af at man ikke kan få sine penge tilbage, hvilket jeg synges er utrolig dårlig stil og må så nøjes med et tilgodebevis på en butik jeg virkelig skammer mig over jeg har støttet med mine penge.

11. August 2023

Kære Nanna

På alle kvitteringer står Boii Studios Butikkernes returpolitik beskrevet med 14 dages bytteret.
Butikker kan selv fastsætte deres handelsbetingelser, hvorpå der skelnes mellem bytte- og returret. Boii Studios Butikkerne har 14 dages bytteret og dermed mulighed for bytte eller få tilgodebevis. Læs mere om forbrugerrettigheder fra Forbrugerrådet Tænk: https://taenk.dk/raadgivning/rettigheder/bytte-og-returret-i-fysiske-butikker-hvad-er-dine-rettigheder

Intentionelt snydende skiltning

Boii Studios er (som man kan se på anmeldelserne her på Trustpilot) udmærket godt klar over, at folk bliver snydt af deres skiltning, og det er simpelthen så lusket og uanstændig en taktik og kundeservice. Hele deres forretning går åbenbart ud på at snyde folk til at bruge penge hos dem, eftersom man heller ikke kan returnere det. Derudover er de flabede i deres kommunikation overfor kunder (som ses i deres svar her på Trustpilot) - simpelthen så uanstændigt. Nok er det tydeligt at se, at der står "alt udslag i butikken 50%", men intet sted er det markeret, hvor deres udsalgsvarer er placeret, hvorfor man naturligt tænker det gælder alle varer i butikken. I den tro, at tøjet var sat 50% ned, brugte min mor og jeg i dag 45 minutter på at prøve tøj i butikken, hvorefter vi beslutter os for at købe fire forskellige ting. Så viser det sig, det kun er stativet i det fjerneste hjørne, der er sat ned (hvor der ikke står udsalg markeret). Så vi må gå igen, uden at købe noget, og fraråde andre at købe noget samme sted.

1. August 2023

Kære Olivia

I overenstemmelse med handelsloven, tilbyder vi 14 dages bytteret i vores butikker. Butikker bestemmer selv, om der gives bytteret eller returret. Boii Studios Webshop tilbyder 14 dages returret. Læs mere om dine forbrugerrettigheder lige her: https://www.forbrug.dk/regler/fortrydelsesret-og-returret/

Vi er ikke en stor kæde, der benytter en masse skilting i vores butikker. Vi har håndskrevne priser på alt vores tøj, hvorpå udsalg også er markeret på hvert enkelt stykke tøj. På vores eneste udsalgsskilt i vinduet, står det også beskrevet "alt udsalg i butikken 50%", og dermed ikke hele butikken der er nedsat. Vores søde butikspersonale står altid klar til at hjælpe, hvis man har spørgmål til tøjet eller vil vide hvor udsalget er placeret, hvis man kun ønsker at kigge på nedsatte varer.

fint

Købte et par øreringe, fin kvalitet og super fin indpakning. Gav mig lyst til at handle på hjemmesiden igen👍🏻 — men 50kr i fragt er altså for dyrt. Som var den billigeste mulighed.

12. Juli 2023

Kære Cecilie,

Tak for din anmeldelse, den sætter vi meget pris på! Vi håber at du bliver glad for dine øreringe og, at vi snart ser dig igen.

VH. Boii Studios

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

I do not recommend this store.

I visited one of the stores and saw that they had a piece of paper stating that everything is 50% off. When going in the store and they way the clothes were put on the racks, it did seem that everything was on sale, but apparently not. There were only very few, uninteresting items that were on discount. I found a really nice shirt though, which I bought in full price. Sometime after I regretted my purchase and went back to the store, to get the money back.
I was told that I could not get the money back, and they were sorry that I was not informed about their return policy and there was nothing to be done about it. If I had known this, I would not have bought the shirt.
What kind of store do not return money and do not inform beforehand? I will not recommend this store to anyone.

19. Juni 2023

Dear Fie

Our sale signs are 40 x 56 cm, where it says "ALL sale in the store 50%". "ALL" and "50%" are in font size 450. "Sale in the store" is in font size 85. As a reference, readable text is preferably written in font size 10, 11 or 12, just to point out that the change on "all sales in the store" is over 8 times larger than the text size we are all used to reading.

On all receipts, Boii Studios Stores' return policy is described with a 14-day exchange period.
Shops can set their own trading conditions, on which there is no demand for money refunded, but the possibility of exchange or credit. Read more about consumer rights from "Forbrugerrådet Tænk": https://taenk.dk/raadgivning/räderigte/bytte-og-returret-i-fysiske-butikker-hvad-er-dine-rädiget

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr