Boiistudios Bewertungen 288

TrustScore 2.5 von 5

2.4

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Var i Kronprinsensgade i går. Der stod 5 unge ekspedienter ved kassen, som var travlt optaget af deres mobiltelefoner. Vi måtte selv tage tøj på igen og forlade prøverummet for at finde en anden størr... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

The best experience ever! Absolutely gorgeous designs and most friendly people! I have bought several dresses, knits, jewelry..and it has always been an amazing experience! If you are looking for t... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har haft en super god oplevelse og var lidt skeptisk når jeg læste anmeldelser på trustpilot. Fra jeg bestilt min vare til jeg modtog den ved min hoveddør er der kun gået 3 dage og pakken blev lev... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Frygtelig kvalitet Frygtelig kvalitet Købte for nogle måneder siden deres Frida Deep sand joggingbukser i deres butik i Aarhus C. Efter 3 uger er der allerede hul bagpå langs syningen, nu 1,5 måned... Mehr ansehen

2.4

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Man kan ikke returnere

Man forventer 50% rabat. Underligt der ikke bliver ændret i skiltning i butikkerne, når det tydeligt ses her at folk bliver misledte. Ydeligere kan man ikke returnere varer, kun blive tvunget til tilgodebevis. Det ikke sjovt, at være tvunget til at bruge penge i en butik, efter fortrudt køb… dårlig still.

18. Mai 2024

Kære Line

Tak for din feedback.

Vi beklager at folk finder vores skiltning forvirrende. Der står 50 % på alt udsalg men det er selvfølgelig noget vi kigger ind i.
Vi tilbyder ikke pengene retur og har derfor sat et skilt ved alle vores kasser som kunderne kan læse inden og derved beslutte om de stadig ønsker varen.
Vi får mange nye styles hele tiden så hvis der ikke er noget man ønsker sig lige med det samme så er vi sikre på der kommer det løbende.

Tak fordi du har taget dig tiden til at fortælle om din oplevelse.

undermålig kvalitet och bemötande

Jag köpte ett par jeans i fredag (3 maj) och bad expediten om hjälp för att välja storlek. Hon rådde mig att välja den större storleken (i detta fall en storlek small). Jag tyckte verkligen om jeansen och satte på mig dem direkt. Efter några timmars användning hade jeansen helt tappat formen och närmade sig snarare en storlek L. Jag gick tillbaka till butiken dagen efter för att reklamera varan men fick ett väldigt dåligt bemötande av, vad jag antar, är managern. Kvaliteten är usel, framför allt med tanke på priset. Jag gissar att butiken går runt på att de lockar in turister med den felaktiga marknadsföringen att det är 50 procent på allt i butiken. Utfärdar stor varning.

3. Mai 2024

Kære Karin

Tak for din feedback.

Vores ekspedienter vil altid gøre deres bedste for at finde den bedste størrelse, og vi er sikre på de har forsøgt at hjælpe i bedste forstand.

Vores markedsføring går på at der er 50 % på alt udsalg i butikken, hvilket står på skiltene.

Vi er kede af at du har læst det anderledes.

Dårlig kvalitet!

Jeg købte en striktrøje til 650,- valgte at give lidt mere da billige striktrøjer hurtigt bliver grimme.
Har nu haft min strik i 2 uger og den er blevet så grim. Det ligner en rigtig billig striktrøje, virkelig dårlig kvalitet og det er tilgrin at tage så mange penge for en strik der bliver grim så hurtigt.

Skrev til dem på instagram hvor de ikke svarede, så skrev jeg til dem på mail, hvor de ikke ville hjælpe da den var købt i en fysisk butik, jeg bor rigtig langt væk fra deres butikker så kan ikke lige tage derned, det er en striktrøje de sælger på deres hjemmeside, det er ikke butikken der er noget galt med, men selve produktet, derfor kan jeg ikke se hvorfor de ikke ville hjælpe mig. Rigtig dårlig kundeservice. Køber ikke derfra igen.

Jeg har en kvittering:)

6. Mai 2024

Kære Emilie

Tak for din feedback.

Vi har undersøgt sagen og kan se du har været i dialog med vores webshop kunderservice, som har informeret om at webshop og butikker desværre ikke har samme system. Ligeledes kan vi se du heller ikke har haft din kvittering og uden sådan en kan vi ikke tage imod en reklamation, uanset hvor den er købt. Det er nødvendigt for videre behandling.

Vi er kede af at høre at du er gået herfra med en følelse af dårlig kundeservice. Det er alt andet end hvad vi har forsøgt at yde.

Vi sætter pris på at du har taget tiden til at fortælle om din oplevelse.

Virkelig dårlig kvalitet

Virkelig dårlig kvalitet. Jeg købte tre kjoler i sommers, hvor to af dem gik op i syningerne efter brug 1-2 gange. De er alle tre skrumpet så meget efter vask, at de ikke sidder behageligt længere. Jeg havde ikke min bon, så kundeservice ville ikke gøre noget, hvilket de selvfølgelig er i deres fulde ret til ikke at gøre - men jeg køber aldrig noget ved dem igen.

Svar til kommentar: Det forstår jeg. Det er den dårlige kvalitet af kjolerne, der giver 1 stjerne.

31. August 2023

Kære Cecilie

Tak for din feedback.

For at kunne behandle reklamationer, skal vi bruge købskvitteringen. Det skal vi af flere årsager, blandt andet for at hvornår varen er købt, at den er købt hos os og ikke gennem en privat og så videre.
Vi anbefaler altid at man gemmer sin kvittering i 2 år efter købet, netop for at kunne få den nødvendige hjælp såfremt det skulle blive nødvendigt.

Utrolig dårlig kundeservice

Utrolig dårlig kundeservice
Min bluse skrumpede så meget, så jeg ikke kunne bruge blusen længere. Blusen var vasket få gange (under 2 måneder gammel) og vasket efter vaskeanvisningerne. Selvom at jeg fortæller dette, så er det bare ærgerligt, 350 kroner i skraldespanden. Der blev fortalt: ja, jeg kan sende den ind, men det ændrer nok ikke noget. Vi har aldrig fået denne kritik før, så du har nok vasket den forkert, ellers var det måske en dårlig vaskemaskine, du har brugt.

De fortæller så, at de vil undersøge den og kontakte mig efter 1 uge plus minus
Så gik der 3 uger og jeg kontakter dem, da jeg intet har hørt. Så fortæller de bare: Du må gerne komme og hente blusen. Hvorfor ikke ringe, som i siger, at i vil gøre?
Kun til kritik. Så ærgerligt, når det ellers er noget lækkert tøj

Mails svarer de heller ikke på.
Websiden kundeservice er tilgengæld behagelig (den ene gang jeg snakkede med dem)

19. März 2024

Kære Cecilie

Tak for din feedback.

Vi er kede af at du har den oplevelse af vores service. Naturligvis skal man kontaktes hvis dette er aftalen, det skal vi nok sørge for at give videre.
Vores ekspedienter kender tøjet ud og ind og kan derfor vurdere hvorvidt en skade som du beskriver kan være opstået.

Vi takker for at du har brugt tid på at dele din oplevelse med os.

Står der er 50 % på alt i butikken - LØGN

Står der er 50 % på alt i butikken. Stor løgn. Den rabat får man i hvert fald ikke, og samtidig bliver man heller ikke oplyst om at man kan få et til gode bevis hvis man ikke er glad for det man har købt. Så står man der og kan få det udleveret hvilket er fuldstændig ubrugeligt. Elendig service og elendigt personale, men man bliver tydeligvis nødt til at opføre sig sådan når det er at man ved at ens produkter bliver leveret tilbage. Det er meget sjældent at jeg er så utilfrefs med en “service” -
Hvad skal jeg bruge til gode bevis til? Jeg har da bare valgt at gå nu. Så kan de da beholde bukser og stjæle mine penge, for jeg har da ikke brug for et stykke papir på et købe noget af deres ragelse. Hvis jeg skulle rende rundt over en kæmpe disk for at se at penge ikke gives tilbage så havde jeg jo set det men så vidt jeg ved så skal jeg oplyses om det - det blev jeg ikke.

Jeg ville aldrig i mit liv anbefale nogen at købe noget derinde. For man ved der er noget galt hvis man ikke vil give folk pengene retur…

3. April 2024

Kære Penny

Tak for din feedback.

På skiltet står der at der er 50 % på alt udsalg i butikken. Vi reklamerer ikke med 50 % på hele butikken. Vi er selvfølgelig kede af at høre, at du har en anden opfattelse.
Ved alle vores kasser står vores returbetingelser beskrevet, netop så man som kunden har den information inden man foretager et køb - det synes vi er god service.

Vi er dog glade for at du vil dele din oplevelse med os. Man kan altid forbedre sig og vi bruger din feedback konstruktivt.

Bondefangeri!

De lokker folk ind i butikken med et stort skilt: “ALT udsalg i butikken 50%” MEN det er kun to sølle stativer bagerst, det gælder for, og det står INGEN steder. I stedet står folk i lange køer til at prøve tøj, de tror er til 1/2 pris. Det er falsk markedsføring og de burde tvinges til at give samtlige kunder de 50%, som de loves

26. März 2024

Kære Christine

Tak for din feedback.

Vi er kede af hvis du ikke synes vores skiltning er tydelig nok. Vi er bestemt ikke ude på at snyde nogen eller love mere end vi kan holde.
På skiltene står der 50 % på alt udsalg og ikke på hele butikken. De varer som er nedsat er mærket herefter, hvor alle de resterende varer står til fuld pris. Mængden af udsalgsvarer er ligeledes svingende.

Vi tager din feedback til os og ser hvordan vi kan forbedre os i fremtiden.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Falsk markedsføring og rystende dårlig kundeservice

“ALT i butikken 50%” lokkes man med, så da jeg efter at have kørt dankortet på min stak af varer ret hurtigt blev bevidst om, at jeg ikke havde fået den lovede rabat, efterspurgte jeg den naturligvis, men fik af vide, at den (meget manipulerende og helt bevidst misvisende) rabat henviste til et enkelt lille stativ af nedsatte varer. Meget ærgerlig og med en følelse af at blive lokket i en fælde ønskede jeg ikke købet alligevel, men købet kunne her 10 sekunder efter konsekvensen af vildledende markedsføring ikke fortrydes, og pengene ikke gives retur. Ekspedienten mente at have sit på det rene, da et meget lille skilt med ditto skrifttype signalerede denne advarsel. Det er decideret chokerende, at en så udspekuleret og urimelig kundebehandling kan finde sted i DK, og jeg vil på det kraftigste advare alle mod at gå i samme kalkulerede fælde. Hvor burde bagmændene skamme sig noget så frygteligt! At jeg i et hav af anmeldelser kan læse, at de dyre køb ovenikøbet er af ringe kvalitet, gør kun den himmelråbende elendige oplevelse total!

25. März 2024

Kære Anne

Tak for din feedback.

Vi er kede af hvis du ikke synes vores skiltning er tydelig nok. På skiltene står der 50 % på alt udsalg og ikke på hele butikken. De varer som er nedsat er mærket herefter, hvor alle de resterende varer står til fuld pris.

Vi tager din feedback til os og ser hvordan vi kan forbedre os i fremtiden.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Måden de reklamerer 50% på snyder…

Måden de reklamerer 50% på snyder kunderne! Dårligt at man ikke kan få pengene retur og kun tilgodeseddel! Jeg handler ikke der igen!

23. März 2024

Kære Heidi

Tak for din feedback.

Alt udsalg er skiltet med minimum 50 %.
Vi er kede af at høre, at du ikke er tilfreds med vores returpolitik. Alle vores butikker er udstyret med information herom, så man som kunde er opmærksom inden et køb foretages. Det er ærgerligt at det har skræmt dig, vi håber dog meget at byde dig velkommen igen.

Tusind tak for at have brugt tid på at fortælle om din oplevelse.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De giver ikke pengene retur

De giver ikke pengene retur, man kan kun få et tilgodebevis ved retur af vare. Dette bliver man ikke informeret om, inden man køber noget. Desuden er tøjet i ret dårlig kvalitet, og de reklamerer med 50% udsalg på alt i butikken, selvom det kun er en lille andel der faktisk er på tilbud. Dårlig oplevelse - specielt fordi tøjet faktisk er lidt dyrt. Jeg vil aldrig handle der igen.

11. Februar 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Stod ikke ved deres prismærkning

Ds jeg skulle betale mit køb (en nederdel) sagde ekspedienten at den ikke kostede de 380 kroner den var mærket med men 580 kroner, og i butikken var de ligeglade selv om købeloven er klar på det punkt.
Købelovens § 8, stk. 1, fastslår, at en sælger er bundet af et tilbud, medmindre tilbuddet er tilbagekaldt i rette tid. Dette betyder, at hvis en vare er mærket med en for lav pris, er sælgeren generelt bundet af den pris, medmindre sælgeren kan tilbagekalde tilbuddet inden kunden har accepteret det, hvilket jeg jo havde gjort da jeg var ved at betale.
Det er virkelig dårlig stil!!

10. Februar 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Aldrig køb fra Boii Studios!

Aldrig køb fra Boii Studios!
Dårligere kundeservice skal man lede længe efter. Jeg kom ind i butikken med en reklamation på et par Anja bukser, som var gået op i syningerne. Det er sket før og første gang fik jeg bare et nyt par. Men denne gang sagde ekspedienten, at de havde fået at vide, at de ikke længere måtte lave reklamation på netop disse bukser og henviste mig til deres kundeservice. Dermed bliver der intet gjort med min reklamation og må derfor tage bukserne med hjem igen. Derefter skriver jeg en mail til kundeservice og får bare et svar tilbage med, at der er intet de kan gøre. Boii nægter sig simpelthen ansvar, selvom man som forbruger har 2 års reklamationsret. Det er desuden ikke det billigste tøj de sælger, så forventer at kvaliteten er noget højere.
Jeg kan læse, at flere har oplevet dette, så måske Boii skulle indse, at det er deres produkt der noget galt med, istedet for at lægge skylden over på deres kunder!

16. Januar 2024

God oplevelse

Jeg bestilte 5 par smykker og 2 af det samme par, desværre var der en fejl i ordren og jeg modtog kun det ene par. Jeg kontaktede dem dog og de sendte et nyt par med det samme, som jeg modtog 3 dage efter.
Super god kundeservice og god oplevelse.

29. Januar 2024

Kære kunde.

Mange tak for din feedback.

Hvor er vi glade for at høre, at du har fået hurtig hjælp og at du har haft en god oplevelse. Det er det vi gør vores bedste for at opnå hver dag, så det er så dejligt at høre.

Enormt dårlig kundeservice

Enormt dårlig kundeservice, angiver udsalg i hele butikken hvorefter de ikke informerer om at der ikke er udsalg selvom mange kunder er itvivel. Selv når man siger ved kassen efter betaling at man troede at der var udsalg kan man ikke få penge tilbage men blot et tilgodebevis. Mega sure medarbejdere som ikke virker til at være villige til at samarbejde.

27. Januar 2024

Kære Celina

Tak for din feedback.

Vores skilter henviser til at der er 50 % på alt udsalg og ikke på hele butikken. Vi er naturligvis kede af hvis det er blevet læst på en anden måde.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har absolut kun positive oplevelser

Har absolut kun positive oplevelser. Fedt tøj, lækre snit og kvaliteten er god, svarer til prisen. Priserne er nemlig 👌
De varmeste anbefalinger herfra. 😊

4. Januar 2024

Kære Louise

Tak for din flotte feedback.

Vi sætter stor pris på de søde ord, og vi er så glade for at du synes lige så godt om vores tøj som vi gør.
Vi glæder os til at byde dig velkommen igen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ville ikke anbefale nogen af bruge…

Ville ikke anbefale nogen af bruge deres penge i Boii. Virkelig dårlig kvalitet og ikke pengene værd

7. Januar 2024

Kære Malene

Tak for din feedback.

Vi er kede af at høre, at det er din oplevelse med vores tøj. Vi gør vores bedste for at levere gode kvalitetsvarer, så vi er kede af at høre at du er af en anden opfattelse.

Så dårlig service

Så dårlig service
Bestilte 1 skjorte d.3/1 til 500kr
Beløbet blev så trukket 2 gange på min konto men kan ikke komme i kontakt med nogen på telefonen og mail har jeg skrevet 4 gange nu
Kan se de har oprettet endnu 2 gls beskeder så er spørgsmålet jo om de så hæver beløb igen
Har sendt billeder af bevis på jeg kun har købt og betalt for 1 skjorte men ingen respons😡😡😡

3. Januar 2024

Kære Charlotte.

Tak for din feedback. Den sætter vi stor pris på.
Vi kan forstå at sagen er blevet løst med vores kundeservice, det er vi glade for.

købte en skjorte d 30/12

købte en skjorte d 30/12. - 2023
jeg når lige hjem for at prøve skjorten igen, da jeg opdager der er et hul i skjorten.
Jeg går ned med skjorten for at få den byttede d 1/2 -2024. den bliver sendt ind til hovedkontoret, eller noget i den stil. Da den ikke er gået op i sygningen, vælger de ikke at gøre noget ved det. Og jeg kan nu gå ned og hente en skjorte med hul i. Boii Studios vælger ikke at gøre noget ved det overhovedet.
Og jeg ved, at det ikke er et hul jeg har lavet !
Det er sku nærigt af Boii Studios, og slet ikke i orden.

2. Januar 2024

Kære Fie

Mange tak for din anmeldelse her på trustpilot.

Du må meget gerne sende os en mail på Shop@boii.dk og henvise til din trustpilot anmeldelse så ser vi om vi kan finde en løsning.

Rigtig god dag

Byt af julegave

Byt af julegave
Jeg har fået en bluse i julegave som var i den forkerte størrelse. Jeg henvender mig først til Østerbrogade for at bytte den til den rigtige størrelse. Får af vide at jeg ikke kan bytte og det skal ske online??..

Jeg fortæller pigen, at hende jeg har fået gaven af har smidt returlabel og alt der høre til ud men jeg har kvittering på min telefon. Hun siger det ikke kan lade sig gøre og jeg kan enten sende den retur eller henvender mig til Vesterbrogade hvilket jeg gør dagen efter.
Hun siger præcis det samme og fortæller jeg skal printe og alt muligt for det kan lade sig gøre + jeg skal nok forvente de ikke vil bytte den da det er over 14 dage siden. Synes det er super underlig måde at håndtere bytte af julegave. Jeg forestiller mig ikke jeg er den eneste der har fået en forkert størrelse. Nu har jeg beholdt blusen i en for stor størrelse for jeg havde ikke en anden mulighed.

28. Dezember 2023

Kære Astrid.

Mange tak for din anmeldelse her på Trustpilot.

Desværre kan vi ikke ombytte webshop ordre i vores butikker endnu, men du er meget velkommen til at sende os en mail direkte på Shop@boii.dk og henvise til din trustpilot anmeldelse. Så finder vi en løsning sammen.

Rigtig god dag.

Kundefjendtlige

Det er vel det der gør at en kæde pludselig ikke kan overleve. De er kun til for deres egen skyld og ikke kundens

19. Dezember 2023

Kære Hanne

Mange tak for din anmeldelse her på trustpilot.

Vi er kede af at høre du har haft en dårlig oplevelse hos os. Hvis det er noget du kunne tænke dig at uddybe vil vi meget gerne høre fra dig. Du er velkommen til at skrive til os på Shop@boii.dk og henvise til din trustpilot anmeldelse.

Rigtig god dag.
Team Boii

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr