Var i Kronprinsensgade i går. Der stod 5 unge ekspedienter ved kassen, som var travlt optaget af deres mobiltelefoner. Vi måtte selv tage tøj på igen og forlade prøverummet for at finde en anden størr... Mehr ansehen
The best experience ever! Absolutely gorgeous designs and most friendly people! I have bought several dresses, knits, jewelry..and it has always been an amazing experience! If you are looking for t... Mehr ansehen
Jeg har haft en super god oplevelse og var lidt skeptisk når jeg læste anmeldelser på trustpilot. Fra jeg bestilt min vare til jeg modtog den ved min hoveddør er der kun gået 3 dage og pakken blev lev... Mehr ansehen
Frygtelig kvalitet Frygtelig kvalitet Købte for nogle måneder siden deres Frida Deep sand joggingbukser i deres butik i Aarhus C. Efter 3 uger er der allerede hul bagpå langs syningen, nu 1,5 måned... Mehr ansehen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Man kan ikke returnere
Man forventer 50% rabat. Underligt der ikke bliver ændret i skiltning i butikkerne, når det tydeligt ses her at folk bliver misledte. Ydeligere kan man ikke returnere varer, kun blive tvunget til tilgodebevis. Det ikke sjovt, at være tvunget til at bruge penge i en butik, efter fortrudt køb… dårlig still.

undermålig kvalitet och bemötande
Jag köpte ett par jeans i fredag (3 maj) och bad expediten om hjälp för att välja storlek. Hon rådde mig att välja den större storleken (i detta fall en storlek small). Jag tyckte verkligen om jeansen och satte på mig dem direkt. Efter några timmars användning hade jeansen helt tappat formen och närmade sig snarare en storlek L. Jag gick tillbaka till butiken dagen efter för att reklamera varan men fick ett väldigt dåligt bemötande av, vad jag antar, är managern. Kvaliteten är usel, framför allt med tanke på priset. Jag gissar att butiken går runt på att de lockar in turister med den felaktiga marknadsföringen att det är 50 procent på allt i butiken. Utfärdar stor varning.

Dårlig kvalitet!
Jeg købte en striktrøje til 650,- valgte at give lidt mere da billige striktrøjer hurtigt bliver grimme.
Har nu haft min strik i 2 uger og den er blevet så grim. Det ligner en rigtig billig striktrøje, virkelig dårlig kvalitet og det er tilgrin at tage så mange penge for en strik der bliver grim så hurtigt.
Skrev til dem på instagram hvor de ikke svarede, så skrev jeg til dem på mail, hvor de ikke ville hjælpe da den var købt i en fysisk butik, jeg bor rigtig langt væk fra deres butikker så kan ikke lige tage derned, det er en striktrøje de sælger på deres hjemmeside, det er ikke butikken der er noget galt med, men selve produktet, derfor kan jeg ikke se hvorfor de ikke ville hjælpe mig. Rigtig dårlig kundeservice. Køber ikke derfra igen.
Jeg har en kvittering:)

Virkelig dårlig kvalitet
Virkelig dårlig kvalitet. Jeg købte tre kjoler i sommers, hvor to af dem gik op i syningerne efter brug 1-2 gange. De er alle tre skrumpet så meget efter vask, at de ikke sidder behageligt længere. Jeg havde ikke min bon, så kundeservice ville ikke gøre noget, hvilket de selvfølgelig er i deres fulde ret til ikke at gøre - men jeg køber aldrig noget ved dem igen.
Svar til kommentar: Det forstår jeg. Det er den dårlige kvalitet af kjolerne, der giver 1 stjerne.

Utrolig dårlig kundeservice
Utrolig dårlig kundeservice
Min bluse skrumpede så meget, så jeg ikke kunne bruge blusen længere. Blusen var vasket få gange (under 2 måneder gammel) og vasket efter vaskeanvisningerne. Selvom at jeg fortæller dette, så er det bare ærgerligt, 350 kroner i skraldespanden. Der blev fortalt: ja, jeg kan sende den ind, men det ændrer nok ikke noget. Vi har aldrig fået denne kritik før, så du har nok vasket den forkert, ellers var det måske en dårlig vaskemaskine, du har brugt.
De fortæller så, at de vil undersøge den og kontakte mig efter 1 uge plus minus
Så gik der 3 uger og jeg kontakter dem, da jeg intet har hørt. Så fortæller de bare: Du må gerne komme og hente blusen. Hvorfor ikke ringe, som i siger, at i vil gøre?
Kun til kritik. Så ærgerligt, når det ellers er noget lækkert tøj
Mails svarer de heller ikke på.
Websiden kundeservice er tilgengæld behagelig (den ene gang jeg snakkede med dem)

Står der er 50 % på alt i butikken - LØGN
Står der er 50 % på alt i butikken. Stor løgn. Den rabat får man i hvert fald ikke, og samtidig bliver man heller ikke oplyst om at man kan få et til gode bevis hvis man ikke er glad for det man har købt. Så står man der og kan få det udleveret hvilket er fuldstændig ubrugeligt. Elendig service og elendigt personale, men man bliver tydeligvis nødt til at opføre sig sådan når det er at man ved at ens produkter bliver leveret tilbage. Det er meget sjældent at jeg er så utilfrefs med en “service” -
Hvad skal jeg bruge til gode bevis til? Jeg har da bare valgt at gå nu. Så kan de da beholde bukser og stjæle mine penge, for jeg har da ikke brug for et stykke papir på et købe noget af deres ragelse. Hvis jeg skulle rende rundt over en kæmpe disk for at se at penge ikke gives tilbage så havde jeg jo set det men så vidt jeg ved så skal jeg oplyses om det - det blev jeg ikke.
Jeg ville aldrig i mit liv anbefale nogen at købe noget derinde. For man ved der er noget galt hvis man ikke vil give folk pengene retur…

Bondefangeri!
De lokker folk ind i butikken med et stort skilt: “ALT udsalg i butikken 50%” MEN det er kun to sølle stativer bagerst, det gælder for, og det står INGEN steder. I stedet står folk i lange køer til at prøve tøj, de tror er til 1/2 pris. Det er falsk markedsføring og de burde tvinges til at give samtlige kunder de 50%, som de loves

Antwort von Boiistudios
Falsk markedsføring og rystende dårlig kundeservice
“ALT i butikken 50%” lokkes man med, så da jeg efter at have kørt dankortet på min stak af varer ret hurtigt blev bevidst om, at jeg ikke havde fået den lovede rabat, efterspurgte jeg den naturligvis, men fik af vide, at den (meget manipulerende og helt bevidst misvisende) rabat henviste til et enkelt lille stativ af nedsatte varer. Meget ærgerlig og med en følelse af at blive lokket i en fælde ønskede jeg ikke købet alligevel, men købet kunne her 10 sekunder efter konsekvensen af vildledende markedsføring ikke fortrydes, og pengene ikke gives retur. Ekspedienten mente at have sit på det rene, da et meget lille skilt med ditto skrifttype signalerede denne advarsel. Det er decideret chokerende, at en så udspekuleret og urimelig kundebehandling kan finde sted i DK, og jeg vil på det kraftigste advare alle mod at gå i samme kalkulerede fælde. Hvor burde bagmændene skamme sig noget så frygteligt! At jeg i et hav af anmeldelser kan læse, at de dyre køb ovenikøbet er af ringe kvalitet, gør kun den himmelråbende elendige oplevelse total!

Antwort von Boiistudios
Måden de reklamerer 50% på snyder…
Måden de reklamerer 50% på snyder kunderne! Dårligt at man ikke kan få pengene retur og kun tilgodeseddel! Jeg handler ikke der igen!

Antwort von Boiistudios
De giver ikke pengene retur
De giver ikke pengene retur, man kan kun få et tilgodebevis ved retur af vare. Dette bliver man ikke informeret om, inden man køber noget. Desuden er tøjet i ret dårlig kvalitet, og de reklamerer med 50% udsalg på alt i butikken, selvom det kun er en lille andel der faktisk er på tilbud. Dårlig oplevelse - specielt fordi tøjet faktisk er lidt dyrt. Jeg vil aldrig handle der igen.
Stod ikke ved deres prismærkning
Ds jeg skulle betale mit køb (en nederdel) sagde ekspedienten at den ikke kostede de 380 kroner den var mærket med men 580 kroner, og i butikken var de ligeglade selv om købeloven er klar på det punkt.
Købelovens § 8, stk. 1, fastslår, at en sælger er bundet af et tilbud, medmindre tilbuddet er tilbagekaldt i rette tid. Dette betyder, at hvis en vare er mærket med en for lav pris, er sælgeren generelt bundet af den pris, medmindre sælgeren kan tilbagekalde tilbuddet inden kunden har accepteret det, hvilket jeg jo havde gjort da jeg var ved at betale.
Det er virkelig dårlig stil!!
Aldrig køb fra Boii Studios!
Aldrig køb fra Boii Studios!
Dårligere kundeservice skal man lede længe efter. Jeg kom ind i butikken med en reklamation på et par Anja bukser, som var gået op i syningerne. Det er sket før og første gang fik jeg bare et nyt par. Men denne gang sagde ekspedienten, at de havde fået at vide, at de ikke længere måtte lave reklamation på netop disse bukser og henviste mig til deres kundeservice. Dermed bliver der intet gjort med min reklamation og må derfor tage bukserne med hjem igen. Derefter skriver jeg en mail til kundeservice og får bare et svar tilbage med, at der er intet de kan gøre. Boii nægter sig simpelthen ansvar, selvom man som forbruger har 2 års reklamationsret. Det er desuden ikke det billigste tøj de sælger, så forventer at kvaliteten er noget højere.
Jeg kan læse, at flere har oplevet dette, så måske Boii skulle indse, at det er deres produkt der noget galt med, istedet for at lægge skylden over på deres kunder!
God oplevelse
Jeg bestilte 5 par smykker og 2 af det samme par, desværre var der en fejl i ordren og jeg modtog kun det ene par. Jeg kontaktede dem dog og de sendte et nyt par med det samme, som jeg modtog 3 dage efter.
Super god kundeservice og god oplevelse.

Enormt dårlig kundeservice
Enormt dårlig kundeservice, angiver udsalg i hele butikken hvorefter de ikke informerer om at der ikke er udsalg selvom mange kunder er itvivel. Selv når man siger ved kassen efter betaling at man troede at der var udsalg kan man ikke få penge tilbage men blot et tilgodebevis. Mega sure medarbejdere som ikke virker til at være villige til at samarbejde.

Antwort von Boiistudios
Har absolut kun positive oplevelser
Har absolut kun positive oplevelser. Fedt tøj, lækre snit og kvaliteten er god, svarer til prisen. Priserne er nemlig 👌
De varmeste anbefalinger herfra. 😊

Antwort von Boiistudios
Ville ikke anbefale nogen af bruge…
Ville ikke anbefale nogen af bruge deres penge i Boii. Virkelig dårlig kvalitet og ikke pengene værd

Så dårlig service
Så dårlig service
Bestilte 1 skjorte d.3/1 til 500kr
Beløbet blev så trukket 2 gange på min konto men kan ikke komme i kontakt med nogen på telefonen og mail har jeg skrevet 4 gange nu
Kan se de har oprettet endnu 2 gls beskeder så er spørgsmålet jo om de så hæver beløb igen
Har sendt billeder af bevis på jeg kun har købt og betalt for 1 skjorte men ingen respons😡😡😡

købte en skjorte d 30/12
købte en skjorte d 30/12. - 2023
jeg når lige hjem for at prøve skjorten igen, da jeg opdager der er et hul i skjorten.
Jeg går ned med skjorten for at få den byttede d 1/2 -2024. den bliver sendt ind til hovedkontoret, eller noget i den stil. Da den ikke er gået op i sygningen, vælger de ikke at gøre noget ved det. Og jeg kan nu gå ned og hente en skjorte med hul i. Boii Studios vælger ikke at gøre noget ved det overhovedet.
Og jeg ved, at det ikke er et hul jeg har lavet !
Det er sku nærigt af Boii Studios, og slet ikke i orden.

Byt af julegave
Byt af julegave
Jeg har fået en bluse i julegave som var i den forkerte størrelse. Jeg henvender mig først til Østerbrogade for at bytte den til den rigtige størrelse. Får af vide at jeg ikke kan bytte og det skal ske online??..
Jeg fortæller pigen, at hende jeg har fået gaven af har smidt returlabel og alt der høre til ud men jeg har kvittering på min telefon. Hun siger det ikke kan lade sig gøre og jeg kan enten sende den retur eller henvender mig til Vesterbrogade hvilket jeg gør dagen efter.
Hun siger præcis det samme og fortæller jeg skal printe og alt muligt for det kan lade sig gøre + jeg skal nok forvente de ikke vil bytte den da det er over 14 dage siden. Synes det er super underlig måde at håndtere bytte af julegave. Jeg forestiller mig ikke jeg er den eneste der har fået en forkert størrelse. Nu har jeg beholdt blusen i en for stor størrelse for jeg havde ikke en anden mulighed.

Kundefjendtlige
Det er vel det der gør at en kæde pludselig ikke kan overleve. De er kun til for deres egen skyld og ikke kundens

Antwort von Boiistudios
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.