Bobbel Home B.V. Bewertungen 12

2. Schrankmöbelgeschäft
  3. Geschäft für Dekoration und Inneneinrichtung
  4. Internetladen

Vom Unternehmen geschrieben

Bobbel Home is ontstaan vanuit de vraag van onze klant. Wij proberen met de juiste sfeerbeelden u een impressie te kunnen geven wat een mooie design kast kan zijn, welke industriële tafel bij u studeerkamer past. Kortom uw inbeelding een stukje te helpen in de nieuwe inrichting van uw huis. Vanuit dit oogpunt zijn wij opzoek gegaan naar mooie meubels en leuke home & deco. Naast ons merk zijn wij altijd opzoek naar nieuwe partners om ons assortiment zo uitgebreid mogelijk te maken voor u. Vanuit uw vertrouwde omgeving kunt u onze kasten, tafels en andere meubels gemakkelijk bestellen. Bobbel Home zorgt ervoor dat deze meubels snel en zorgvuldig verpakt bij u bezorgd worden. Indien u vragen heeft, kunt u gerust contact opnemen. Als u ondanks onze sfeerfoto's en inspiratiekamers, niet kunt vinden wat u zoekt, horen wij dit graag. Van bureaustoel tot aan bijzettafel tot aan een kapstok, wij streven om een complete invulling te kunnen bieden voor uw sfeervol thuis.

3.7

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Wat een top service!

Wat een top service!
Voor een bruiloft van vrienden van mij had ik het digitale fotoboek besteld. Hij was helemaal mooi op tijd binnen gekomen en helemaal wat ik er van verwacht had.

Wat een leuk product!!

9. April 2026

Antwort von Bobbel Home B.V.

Bedankt voor je mooie reactie! Blij dat ons nieuwe item u zo bevalt.

Maandag besteld

Maandag besteld, dinsdag al in huis, product voldoet zeker aan verwachting, hebben mooie meubels in het assortiment aanrader!

30. März 2026

Antwort von Bobbel Home B.V.

Bedankt voor uw reactie! Erg blij mee

Goede levering

Top, ik ben erg blij met mijn nieuwe kledingkast. Geleverd conform afspraak.

22. Januar 2026

Antwort von Bobbel Home B.V.

Bedankt voor uw bericht! Wij zien u graag nogmaals terug!

Je recommande

Après de nombreuses recherches ailleurs, j'ai trouvé sur ce site internet LA table basse de salon qui nous convenait. N'ayant pas reçu de mail de confirmation suite à mon paiement, j'ai envoyé un mail et eu une réponse dans l'heure ! Table commandée le 5 janvier et livrée le 10 malgré les conditions hivernales (neige, gel et routes dangereuses). Les instructions de montage sont claires, toutes les pièces sont séparées et numérotées et c'est facile à comprendre. De plus, les coins de meuble étaient protégés par des coins en plastique et les coins de la boite étaient renforcés pour éviter que la table ne soit endommagée dans le transport !
Bref, rien à redire ! On est très content de notre achat qui, jusqu'à présent, semble avoir un bon rapport qualité/prix !

10. Januar 2026

Antwort von Bobbel Home B.V.

Nous sommes ravis de votre commande et de votre avis ! Merci pour votre message. Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir avec cette table !

Ben niet goed behandeld

Ben niet goed behandeld. Mijn bestelling niet ontvangen. Mijn bestelling was bedoeld voor 5 december. Na maand hoor ik dat probleem bij post ligt en artikel uitverkocht is. Ik zal wel na maand mijn geld terugkrijgen maar geen vervangende artikel!

11. November 2025

Antwort von Bobbel Home B.V.

Beste Mohsen, ik heb net gekeken naar uw casus. Uw heeft een bestelling geplaatst en deze is bezorgd op 17 november. U geeft aan dit pakket niet gehad te hebben. Toen is er een onderzoek gestart, helaas krijgen wij geen tijdig antwoord van PostNL over deze casus. Op uw vragen is netjes reactie gekomen. Toen is uw geld in geretourneerd, omdat uw pakket niet achterhaald is. Waarin bent u niet goed behandeld? U dreigt met een slechte review omdat u uw product niet nogmaals toegestuurd krijgt. Maar wat ook uitgelegd is dat voorraden helaas op waren en of gereserveerd voor een zakelijke klant van ons. Een collega heeft recent nog aangegeven om te kijken of er nog een stuk vrij gemaakt kon worden van de gereserveerde voorraad zelfs. Maar ik vind dreigen met een slechte review een kwalijke zaak en zeker als u de feiten verdraaid in uw review. Met vriendelijke groet, Bobbel Home

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Goede service maar duurt wel lang

De service van het vervangen van een harddisk was goed, maar het duurt wel erg lang

20. November 2025

Antwort von Bobbel Home B.V.

Bedankt voor uw positieve beoordeling en feedback. Wij zullen de service blijven verbeteren door u en feedback van anderen. Ik wens u een fijne dag!

Legoset

Verkoopt LEGO via bol en dan koop je het en wordt het gelijk geannuleerd omdat het niet meer te koop zou zijn. En vervolgens 2 min later vetkopen ze dezelfde legoset voor €15 meer.

23. Oktober 2025

Antwort von Bobbel Home B.V.

Beste lezer, u heeft een uitleg gekregen dat dit kwam doordat er een systeem fout was opgetreden. Alle bestelling zijn binnen een uur na plaatsen geannuleerd, omdat de stock er nog niet was. Wij hebben klanten netjes te woord gestaan met de uitleg. Gelukkig had Bol.com zelf ook een actie, deze was nog steeds significant lager dan de winkeladviesprijs. Dus wij begrijpen uw ongemak, alleen wat u in uw review neerzet is onjuiste informatie. Wij zijn namelijk zelf nooit meer online gegaan en ook niet voor 15 euro meer. Met vriendelijke groet, Bobbel Home

Lego gekocht met 10% korting

Lego gekocht met 10% korting. Snel geholpen en geleverd. Dank jullie wel. Mvg Marlies

22. August 2025

Antwort von Bobbel Home B.V.

Bedankt voor uw bericht! Wij zien u graag nogmaals terug!

Oplichters

Oplichters! Ze sturen gewoon nep producten (via Bol.com)!

Antwoord van Bobbel Home B.V.:
Beste Visopa, kunt u wellicht aangeven welke klacht u precies heeft? Wij verkopen vrij veel producten op Bol.com en wat bedoelt u precies met nep? Dan kunnen wij een passende oplossing voor u aanbieden.

Ik denk dat jullie beter andersom kunnen werken; geen illegale artikelen meer op Bol verkopen en alleen de echte artikelen leveren die erop staan, dus geen inferieure nep look-a-likes leveren . Dan is lost het probleem zich vanzelf op.

2. Mai 2025

Antwort von Bobbel Home B.V.

Op uw andere reactie; als u niet kunt aangeven wat u bij ons heeft gekocht. Kan ik u niet verder helpen. Daarnaast zijn uw "claims" uw mening. Heeft u daadwerkelijk wel iets bij ons gekocht? Nogmaals dan lossen wij uw probleem graag op.

Als u bij de concurrent iets koopt en dan overal negatieve reacties gaat plaatsen. Maar dan niet het fatsoen heeft om tot een passende oplossing te komen. Is dit naast oneerlijke concurrentie ook weinig fatsoen. Ik hoop niet dat u uw eigen klant ook zo behandeld.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ik had een tijdje terug een horloge…

Ik had een tijdje terug een horloge gekocht bij dit bedrijf. Helaas was ik de oplader kwijt geraakt van het horloge. Ik had daarom gevraagd of er een mogelijkheid was om een oplader te bestellen dat was geen probleem en ze hebben me snel de oplader op gestuurd. Ik hoefde alleen maar de verzendkosten te betalen👍👍

12. April 2025

Bedankt voor uw review

Goede ervaring gehad met Bobbelhome

Goede ervaring gehad met Bobbelhome, product was identiek aan wat er online stond en werd bezorgd op de beloofde levertijd, dus zeker een aanrader!

2. April 2025

Bedankt voor uw review

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr