Blokhutspecialist Bewertungen 63

TrustScore 2 von 5

2.1

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Onlangs een blokhut aangeschaft bij Blokhutspecialist. Vanaf de aanschaf tot aan installatie, alle keurig geregeld. Wij zijn erg blij met het eindresultaat.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

bestelling 19-9-2025 akkoord, daarna pas 10-11-2025 contact. Dat zij op dat moment probelemen ervaren. 15-12-2025 bericht dat zij failliet zijn. Het bedrijf had hiervan al op de hoogte van moete... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1 Stern

Hat 54 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten

Kwaliteit is erg slecht!

Deuren die afbladeren en hout met enorme kieren! Erg jammer dat de nieuwe eigenaar aan de telefoon aangeeft mee te denken en te willen kijken naar een oplossing.. (zet maar op de mail zegt deze beste man) 1 dag later krijg je een standaard mail met wij gaan helemaal niets voor jullie doen!….. Alleen daarvoor krijgen jullie al 1 ster!

14. April 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Blokhutspecialist is weer open sinds 1…

Blokhutspecialist is weer open sinds 1 april 2026.

2. April 2026

Beste Astrid,

Wij zijn de nieuwe Blokhutspecialist. Goed om te weten: wij zijn een nieuw bedrijf met nieuwe eigenaren. Van de vorige winkel hebben wij alleen de showroom, website en bedrijfsnaam overgenomen uit de boedel.

Verder hebben wij geen enkele juridische of financiële relatie met het eerdere bedrijf en ook geen toegang tot hun orderadministratie of klantbetalingen.

Wij begrijpen heel goed dat dit voor u een vervelende situatie is. Dat zouden wij zelf ook zo ervaren.

Hoewel wij niet betrokken waren bij eerdere aankopen, denken wij waar mogelijk graag met u mee. U kunt ons altijd een bericht sturen.

Wij zijn de nieuwe Blokhutspecialist waarin transparantie, service en vertrouwen centraal staan. Wij hopen dat u ons daarop wilt beoordelen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

wegblijven bij dit bedrijf!

15-12-2025 bericht dat zij failliet zijn.
Het bedrijf had hiervan al op de hoogte van moeten zijn, en toch overgegaan op een bestelling die nooit geleverd gaat worden!

geen recht op compensatie helaas. Aanbetaling van €1200,- weg.

blijf hiervan weg mensen!

15. Dezember 2025

Beste Tim,

Blokhutspecialistspecialist inmiddels …

Blokhutspecialistspecialist inmiddels failliet, ik heb via mijn rechtsbijstand een advocaat in de arm genomen en aangifte gedaan van oplichting/ fraude. Voor wie de krachten wil bundelen, ik sta op Facebook Messenger onder Theo Jansen uit Elst (met petje)

15. Dezember 2025

Beste Theo,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Blijkbaar zijn wij er goed vanaf…

Blijkbaar zijn wij er goed vanaf gekomen. Wij waren ook in Capelle bij Johan geweest, was goed en gezellig dus we gingen ervoor. Maar toen nog alles van onze wensen niet op papier stond werd gevraagd aan te betalen. Wij vonden dat erg vreemd. Ze waren ook slecht bereikbaar via telefoon en moesten ook wel eens wachten voor de deur terwijl we afspraak hadden. Dus we zijn naar een ander gegaan, daar bleek ook dat niet alles klopte wat ons was aangeraden met de bouw van ons chalet. Nu ik weet dat ze in problemen zaten vallen de puzzelstukjes opzijn plek. Ik wens de gedupeerde sterkte en hoop dat jullie via de curator je geld terug krijgen.

19. März 2025

Wij zijn ook gedupeerd

Wij zijn ook gedupeerd, alles betaald maar niets geleverd gekregen. We voelen ons bedonderd. Raymond en Astrid en andere gedupeerden, is het een idee om samen te kijken of er een vorm van verhaal mogelijk is, al dan niet door middel van een persoonlijke aansprakelijkheidsstelling van de bestuurder(s)? Wij gaan de vordering in ieder geval indienen bij de curator. (Astrid, dat is mr H.J.D. ter Waarbeek)

@rob de vestiging in Capelle is van dezelfde eigenaar. Is dus (ook) failliet. Je kan contact opnemen met de curator als je nog niets hebt gehoord en daar je vordering indienen. Je kan naar de website gaan van ross en dan naar faillissementen (link opnemen gaat niet in deze review).

28. November 2025

Beste Annette,

Blokhutspecialist in bedrog

Blokhutspecialist Zevenaar heeft wel onze serre geleverd en gemonteerd echter niet de 6 stuks glasschuifpanelen, welke ook al betaald zijn (€ 3.186.-). Op hun site staat permanent gesloten ergo ziet er dus niet goed uit. Bij de KvK is niets bekend alsmede dagelijk gecheckt bij de Nederlandse insolventies (faillisementen, surseance of schuldsanering) echter komt Blokhutspecialist niet in voor !
Heb inmiddels wel aangifte bij de politie gedaan. Wellicht is gezamenlijk optreden een betere oplossing in een civiel rechtelijke procedure !
John Snijders 0631697508

8. November 2025

Beste John,

Bedrijf failliet

31 juli akkoord gegeven op een offerte, zou begin november gemonteerd worden. Nadat contact uit bleef toch zelf maar gevraagd om de status van de planning. Reactie hierop is dat ze interne problemen hebben met leveren en monteren en je meer hoort als ze meer weten. Reageren nu nergens meer op, aangetekende brief komt niet aan. Het lijkt erop dat we onze aanbetaling kwijt zijn.

7. November 2025

Beste Manon,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fraud, deceive and dont deliver

Early Aug we visited the store in capelle and big promises were made on delivery and product quality. It's all bogus, they didnt respond to the mails or phone calls but sent reminders about the invoices and asked for the money promising product will be delivered. Now the store is closed and money is gone. Call for raising a complaint against this people. I hope many people like me would have lost money, so let's all join hands and raise complaint and bring these guys to justice.

27. Oktober 2025

Opgelicht !

Opgelicht !
Bij Blokhutspecialist een tuinhuis besteld en een aanbetaling gedaan vlak voor de levering begin oktober werd mij gevraagd het restant bedrag te betalen . Dat heb ik nietsvermoedend en in vol vertrouwen gedaan. Toen kwam men niet opdagen en evenmin werd gereageerd op mail of telefoon . Ik ben er naartoe gereden in Capelle aan den IJssel en daar vertelde iemand van het bedrijf ernaast dat er al een aantal weken geen activiteit meer was en dat het een komen en gaan was van gedupeerden en dat er mensen huilend op de stoep staan . Kennelijk zijn ze ( bijna) failliet en wisten ze dat ze niet meer zouden gaan leveren . Door wel om een betaling te vragen terwijl je weet niet te gaan leveren is oplichting . Hiervoor is de enig aandeelhouder die in de KvK eenvoudig te vinden is verantwoordelijk . Ik zal dan ook de aangewezen stappen volgen . Ik ben ruim 15.000 euro kwijt .

UPDATE : Het faillissement is uitgesproken . Je kunt je melden bij de curator .

30. September 2025

Beste Raymond,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

In augustus 2025 een tuinhuis besteld…

In augustus 2025 een tuinhuis besteld een aanbetaling gedaan. Sindsdien niks meer gehoord. Reageren niet op email, niet op telefoon. Echt ongehoord. Lugarde waar het tuinhuis van is, heeft ook geen idee wat er aan de hand is of kan niks daarover zeggen. Wat mij betreft is de Blokhutspecialist een oplichter!!!

23. Oktober 2025

Beste Brigitte,

Wat is hier aan de hand

Wat is hier aan de hand? , geen contact, geen communicatie, zaak GESLOTEN WEGENS OMSTANDIGHEDEN. ZIJN WE NU ONS GELD KWIJT!???

21. Oktober 2025

Beste Jeroen,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wacht op een telefoontje of een mail reactie!

Zojuist weer bij de locatie van de blokhutspecialist in Zevenaar geweest. I.t.t. afgelopen zaterdag (toen ik er ook al stond) hing er nu een briefje op de deur dat ze vanwege omstandigheden gesloten zijn.

Op locatie gesproken met een medewerker (hij wist niets, mocht of kon niets zeggen) die de boel aan het opruimen was. Er is geen enkele activiteit meer op dit adres te bespeuren en deze persoon gaf aan dat er nog wel bevoorraad wordt via een alternatieve locatie. Daarbij wisten personen in de buurt mij ook te vertellen dat er in de ochtend ook gewoon geladen werd door de buitendienst medewerkers in hun busjes. Het lijkt erop dat de buitendienst monteurs ook nog gewoon aan het bouwen zijn (ze worden in de omgeving ook rijdend gespot).

Ten tijde van mijn vertrek kwam nog een buitendienst medewerker aan welke zijn bus in kwam leveren (hij had ontslag genomen). Ook hij kon of mocht mij niets vertellen of de huidige status van het bedrijf. Ik heb mijn gegevens nogmaals achtergelaten en gevraagd of ik teruggebeld kon worden, ben heel erg benieuwd of ik teruggebeld word en belangrijker nog of ik mijn overkapping geleverd ga krijgen…… fingers crossed 🤞🏻

21. Oktober 2025

Beste Danny,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wat een onbeschoft en onprofessioneel…

Wat een onbeschoft en onprofessioneel bedrijf! Wij moesten een volledig bedrag van onze tuinhuisje betalen en vervolgens zijn ze nergens te bekennen! Het bedrijf is dicht, nemen de telefoon niet op en geen reactie op onze e-mails! Oplichterij!!!!! Waarschijnlijk is dat bedrijf failliet, maar zij wisten nog de factuur te sturen om het volledig bedrijf over te maken anders wordt het tuinhuisje niet geleverd!! Weg € 14.000!! Ik hoop dat de Karma terugkomt!

20. Oktober 2025

Beste Ela,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Volgens mij zijn ze failliiet of gaan…

Volgens mij zijn ze failliiet of gaan ze bijna failliet ik ben net langsgereden en volgens omwonenden ziet het er niet goed uit. Iedereen wacht op geld of service en al maanden krijgt men geen reacties, indien nog niets betaald, zeker niets (aan-)betalen.

17. Oktober 2025

In 1 woord SLECHT!

Vandaag 11 oktober de website geraadpleegd ivm openingstijden filiaal Capelle aan den IJssel “wij zijn van dinsdag t/m zaterdag tot 17:00u geopend”. Wij ruim drie kwartier gereden om vervolgens om 15:30u voor een dichte deur te staan. Geen briefje met uitleg en excuses (er kan namelijk iets gebeurd zijn) niets. Vervolgens het telefoonnummer gebeld krijg ik een bandje te horen die mij zal doorverbinden om vervolgens opgehangen te worden. Wat een triest en onprofessioneel bedrijf. Onbeschoft en klantonvriendelijk!

11. Oktober 2025

Beste M.K.,

Communicatie ?

Na een gesprek met Johan van De Blokhutspecialist hebben wij besloten hem het voordeel van de twijfel te geven, ondanks de minder positieve recensies van de afgelopen maanden.
Helaas zijn de beloften die tijdens het gesprek zijn gedaan niet nagekomen.
Sinds donderdag proberen wij contact op te nemen via e-mail, voicemail en telefonisch met zowel de vestiging in Capelle als die in Zevenaar, maar beide winkels blijken gesloten. Gelukkig hebben wij geen aanbetaling gedaan, waardoor verdere schade is voorkomen.
Gisteren hebben wij een mail mogen ontvangen, onze order is geannuleerd met excuus.
Wij vinden het zeer teleurstellend dat een bedrijf op deze manier met klanten omgaat. Door het uitblijven van communicatie en het sluiten van de winkels is onze planning volledig ontregeld.
Wij zullen ons daarom wenden tot een ander, betrouwbaar bedrijf voor de realisatie van onze overkapping.
Wij hopen dat De Blokhutspecialist alsnog verantwoordelijkheid neemt en duidelijkheid verschaft aan (potentiële) klanten.

2. Oktober 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr