Bloemenvandeteler Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Prachtige boeketten en elke keer anders. Heel goed ingepakt. Waarom ik geen abonnement neem door bezorging van PostNl. Boeketten komen wel 3 tot 4 dagen later aan, waardoor het boeket gemiddeld na 3 d... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super mooie en verse boeketten. Netjes verpakt en verzonden met handige natte vaatdoekjes, welke ook daarna nog goed bruikbaar zijn. Goede en snelle service bij vragen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het bloemenabonnement was echt super! Elke keer weer een verassing en een feestje om uit te pakken. Alle boeketten waren met veel zorg samengesteld en waren prachtig! Ik kreeg om de week een nieuwe bo... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

ik lees hier telkens wisselende boeketten Dat is niet mijn ervaring heb een tijdje mijn abonnement stil gelegd omdat ik teleurgesteld was met tijd dat je pioenen kon bestellen nou dat viel tegen de... Mehr ansehen

1. Blumenlieferung

Vom Unternehmen geschrieben

De meest verse bloemen van de teler bij jou in huis of om cadeau te geven met de scherpste prijs! Direct van de teler, verser, duurzamer en betaalbaarder! Een cadeautje voor jezelf! Elke keer weer een verrassend ontwerp. Bezorging in heel Nederland! Vanaf slechts €17,95. Zo bespaar je al snel meer dan 100 euro per jaar.

Hervorragend

Alle Bewertungen

9 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Altijd een mooi veldboeket

Altijd een mooi veldboeket, altijd blij als het boeket binnen komt, goed verpakt, verzorgd en een feestje om de bloemen in de vaas te zetten, waarin de bloemen elke dag mooier worden, omdat ze zo vers zijn, heb al vanaf het begin een abonnement !!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Elke keer weer een leuke verassing als…

Elke keer weer een leuke verassing als de postbode langskomt met dit pakket. Bloemen staan lang en zo is elke dag een verassing. Daarnaast ook een fijne gedachten om de telers een handje te helpen door te bestellen. Ruime aanpassingsmogelijkheden om het boeket op het gewenst moment te laten bezorgen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Verse bloemen met veel diversiteit

De bloemen worden heel vers bezorgd in een stevige doos met de stelen in een vochtige doek. Hierdoor heb je er ruim 2 weken plezier van en als dan de volgende bestelling weer komt kun je een kleiner boeket van het vorige boeket maken.
De diversiteit aan bloemen is ook goed waardoor je telkens weer een mooi boekt hebt staan.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Al 2 jaar super tevreden!

Al meer dan 2 jaar ben ik super blij met bloemenvandeteler. Elke 2 weken een prachtige bos. Het komt wel eens voor dat er een bloem geknakt is of minder lang blijft staan dan de rest van het boeket. Maar als je contact opneemt, wordt het per mail altijd netjes opgelost.
En zoiets kan natuurlijk altijd gebeuren, het vervoer hebben ze tenslotte niet zelf in de hand. De mogelijkheid om de bezorging een aantal weken te pauzeren vind ik ook erg prettig. Zeker met vakanties. En na zo'n periode weet ik weer zeker dat ik m'n abonnement wil behouden. Ik word er gewoon heel blij van verse bloemen in huis te hebben, waarvoor ik niet regelmatig naar een bloemenwinkel zou gaan, maar die nu aan huis bezorgd worden. In het begin vond ik het zelf schikken wat lastig, maar daar geven ze goede tips voor. Wees vooral niet bang om een paar stelen flink in te korten. En hoewel het extra werk lijkt, hun verzorgingstips zijn echt de moeite waard. De bloemen blijven langer mooi sinds ik de vazen was met chloor en het water na een aantal dagen ververs dn de bloemen opnieuw afsnij. Het is duidelijk dat ze echt weten waar ze het over hebben.
Nogmaals ik ben er nog steeds heel blij mee en blijf zeker nog lang een abonnement houden.

Mooie boeketten

Mooie boeketten die 2 weken blijven staan. Mooie samenstelling van bloemen en mooie kleuren bij elkaar. Elke keer weer een feestje om te ontvangen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Puur verwennerij. ... Het is zo fijn om steeds weer een…

Het is zo fijn om steeds weer een boeket te ontvangen. Zomaar thuisgebracht.Elke keer weer een verrassing wat er uit de doos zal komen.
Werkelijk prachtige bloemen passend bij t seizoen. De kwaliteit van de bloemen is top. Ze staan echt 2 weken.
Een boeket schenken is ook aantrekkelijk want jouw boeket wordt zonder bezorgkosten bezorgd.

Prachtige boeketten

Mooie boeketten, bloemen blijven lang mooi! Heb op dit moment een boeket staan met bloemen van 2,4, en 6 weken terug samengevoegd! Erg lang genieten dus van de prachtige boeketten 🥰

Mooie bloemen; tip!

Elle twee weken ontvang ik een mooi boeket, altijd goed en netjes verpakt. Ik heb het al diverse mensen aangeraden maar bij deze ook aan jullie allemaal :)

21. Oktober 2022

Geweldige bloemenservice

Overgestapt van die andere bloemen-service ivm de hogere prijs. Geen seconde spijt van: bossen zijn groter en bloemen blijven minstens zo lang vers. Ook heel goede manier van verpakken; nooit kapotte bloemen of gebroken stelen. Heerlijk om elke twee weken en grote bos verse bloemen te hebben. En ze staan met gemak twee weken en zelfs daarna kun je vaak nog wel een klein vaasje vullen met de "overlevers". Ga zo door!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

al heel lang een bloemabbonement

al heel lang een bloemabbonement, en nog steeds dik tevreden, hele mooie boeketten vers, en divers, van alle jaargetijden, nu een herfstboeket, heb altijd het heel lief boeket, bijna 2 weken plezier van, tot het volgende boeket weer komt, nette verzending, prima verpakt

Super verse bloemen!!!

Super verse bloemen! Tot nu toe heeft elke bos bij mij 2 weken staan stralen. Bij de bloemist zou je voor dezelfde bos misschien wel bijna het dubbele betalen. Ik ben een heel blije klant!

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jammer

De bos werd geleverd in een doos met alleen een nat lapje om de stengels. Een aantal bloemen was al slap en er waren ook een paar stengels geknakt. Eenmaal in de vaas bleek de combinatie van bloemen en droogtakken en de lengte van de stelen slecht gekozen. De bos was met geen mogelijkheid mooi op te maken. Ik heb er uiteindelijk takken uitgehaald en zelf nieuwe toegevoegd om er toch nog iets van te maken. Echt heel jammer en voor mij reden om niet meer hier te bestellen.

28. Oktober 2022

Super mooie bloemen

Sinds een jaar wordt ik elke 2 weken opnieuw blij als de bezorger aanbelt met die lange doos vol mooie bloemen van de teler. Een prachtig concept, telers ontvangen een eerlijke prijs en de consument betaalt niet de hoofdprijs. Boeketten zien er lekker speels uit, soms zijn ze wat slapjes bij aankomst maar ze fleuren gelijk op met de bijgeleverde zakjes voeding. De bloemen staan zeker 2 weken en vaak kun je dan nog bloemen van het voorgaande boeket nog even mee laten shinen in het nieuwe boeket of ze apart in een van de leuke minivaasjes zetten. Een klein minpuntje is dat de eventuele rozen niet lang staan, ze laten hun kopje gauw hangen en de bloemblaadjes worden snel bruin en vallen af. Het valt me steeds op bij de rozen. Helemaal geweldig is het klapstuk van het jaar, het kerstboeket! Ik geniet hier ontzettend van. Er wordt ook nagedacht wordt over duurzaamheid, een kletsnat microvezeldoekje om de stelen vervangt het oude systeem van schuimrubber. De kartonnen doos is gemaakt van gerecycled papier. Er zit ook standaard een kaart bij de bloemen in met code waarbij je kunt zien welke bloemen je hebt, welke bloem die week extra in de schijnwerpers staat en waar ze vandaan komen. Af en toe extra mogelijkheden om iets mee te bestellen of een andere boeket-vorm te kiezen. Ik heb al vaak gebruik gemaakt van cadeaubossen bestellen want dan betaal je geen verzendkosten. De service is ook erg goed, ze staan open voor feedback en proberen het altijd netjes af te handelen. Het is aan alles te merken dat het hardwerkende en enthousiaste mensen zijn.

13. Oktober 2022

Prachtige kwaliteit bloemen

Prachtige kwaliteit bloemen. Elke 2 weken krijg ik een bos thuisbezorgd. Elke keer weet bloemenvandeteler.nl mij weer te verrassen. Bijzondere, verre van standaard bloemen. Ik geniet er altijd vol op van!

13. Oktober 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr