Bloemenvandeteler Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Prachtige boeketten en elke keer anders. Heel goed ingepakt. Waarom ik geen abonnement neem door bezorging van PostNl. Boeketten komen wel 3 tot 4 dagen later aan, waardoor het boeket gemiddeld na 3 d... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super mooie en verse boeketten. Netjes verpakt en verzonden met handige natte vaatdoekjes, welke ook daarna nog goed bruikbaar zijn. Goede en snelle service bij vragen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het bloemenabonnement was echt super! Elke keer weer een verassing en een feestje om uit te pakken. Alle boeketten waren met veel zorg samengesteld en waren prachtig! Ik kreeg om de week een nieuwe bo... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

ik lees hier telkens wisselende boeketten Dat is niet mijn ervaring heb een tijdje mijn abonnement stil gelegd omdat ik teleurgesteld was met tijd dat je pioenen kon bestellen nou dat viel tegen de... Mehr ansehen

1. Blumenlieferung

Vom Unternehmen geschrieben

De meest verse bloemen van de teler bij jou in huis of om cadeau te geven met de scherpste prijs! Direct van de teler, verser, duurzamer en betaalbaarder! Een cadeautje voor jezelf! Elke keer weer een verrassend ontwerp. Bezorging in heel Nederland! Vanaf slechts €17,95. Zo bespaar je al snel meer dan 100 euro per jaar.

Hervorragend

Alle Bewertungen

9 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Heb al bijna 2 jaar een abonnement en…

Heb al bijna 2 jaar een abonnement en altijd tevreden geweest, wat me wel opvalt is dat de bloemen eerst zeker 2 weken goed bleven en laatste maanden zijn ze na 1week maximaal anderhalve week weg zijn. Regelmatig gebroken stelen naar dat lossen ze op na een mail met foto. Ik word altijd erg blij van een mooie bos!!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Elke maand is het een feestje

Elke maand komt er een nieuwe mooie bos binnen. Nog nooit teleurgesteld, want de bloemen zijn elke keer en stuk voor stuk prachtig. Passend bij de tijd van het jaar. Ook de extra’s die er worden geboden, zoals met de herfst een geweldige krans of in de zomer een droogbloemen bos zijn onwijs mooi.
Prijs kwaliteit is perfect. Ik wilde al eerder op deze manier een bloemen abonnement, maar vond het altijd veel te prijzig voor wat je kreeg. Bij Bloemen van de teler is dat absoluut niet. Je kiest zelf de grootte van de bos, kan dit maandelijks aanpassen en hebt daardoor elke keer precies dat waar je hartje blij van wordt. Dikke aanrader dus.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Inmiddels al zeker 8 boeketten…

Inmiddels al zeker 8 boeketten ontvangen van Bloemenvandeteler. De bloemen staan erg lang. Het zijn hele exclusieve boeketten. Er zitten bloemen in die ik vaak niet eerder heb gezien. Je krijgt er 2 zakjes voeding bij en tips hoe te gebruiken. Sommige boeketten staan langer dan twee weken. Ik heb mijn abonnement daarom verzet naar om de drie weken. Meestal hou ik droogbloemen over van de boeketten. Die staan verspreid in huis en/of ik plak ze op een cadeautje of een kaartje. Enkele keer is een bloem geknakt. Die zet ik dan los op een vaasje. Ik krijg veel complimenten op de boeketten. Heb ze ook een aantal x cadeau gedaan en hoor dan dat het zulke mooie en sterke bloemen zijn.

29. Oktober 2022

Elke 2 weken een mooie bos bloemen

Elke 2 weken een mooie bos bloemen! Die lekker lang staan. En elke keer weer een verrassing welke kleur of welke bijzondere bloemen er in zitten. Natuurlijk spreekt de ene keer meer aan dan een andere, maar ik ben nog nooit teleurgesteld. En het is ook heel leuk om de bloemen die na twee (2!) weken nog goed zijn, in een klein vaasje te zetten. En zo nog een klein extraatje te hebben.

28. Oktober 2022

Prachtige boeketten!

Sinds juli 2020 ontvang ik elke 2 weken weer een prachtige bos van bloemenvandeteler.nl
Elke keer weer een cadeautje voor mezelf, zo’n prachtig mooi boeket. Omdat de bloemen heel vers zijn, blijft de bos ook bijna altijd die 2 weken staan! Altijd keurig mooi verpakt! Heel blij mee!
Vorige week ook weer een prachtig mooi herfstboeket ontvangen!

27. Oktober 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Geurige verrassing per post!

Als de bel gaat en de langwerpige doos van Bloemenvandeteler staat voor de deur, dat maakt mij zo blij! Altijd een geurige verrassing wat goed verpakt zit met een vochtig (herbruikbaar) vaatdoekje. De bos is altijd zo vers en blijft gemiddeld 2 weken staan! De kleurcombinatie is prachtig en een aanrader is om een bijpassende vaas mee te bestellen. Tevens kun je ook een cadeaubos bestellen voor iemand anders. Gewoon een topservice!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Elke 2 weken is het weer genieten van…

Elke 2 weken is het weer genieten van prachtige bloemen die erg lang staan. Zeer regelmatig staat het overgrote deel van het boeket 2 weken en soms kan ik nog bloemen bij het nieuwe boeket steken.
Er is ook steeds variatie in de boeketten. Kortom een echte aanrader!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altijd weer een feestje!!

Altijd weer een feestje als de duurzame doos met de mooiste bloemen wordt bezorgd! Elke keer weer verse bloemen in een mooi uitgezocht kleurenpalet (er is over nagedacht!). Twee weken lang genieten want zo lang blijven ze bloeien. Opvallend is ook dat de visite ook regelmatig complimenten maakt over de bos van bloemenvandeteler :-) Wat ook fijn is; de bloemen worden rond een vast tijdstip op een vaste dag bezorgd en als je even weg bent kun je het abonnement heel makkelijk pauzeren.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Al ruim 1,5 jaar is het nog steeds elke…

Al ruim 1,5 jaar is het nog steeds elke keer een cadeautje om het boeket uit te pakken als het via de post arriveert. Elke keer een verse bos,die ruim 10 dagen staan, en soms in kleine vaasjes nog wel langer. Mooie variatie in kleuren. Een aanrader wat mij betreft.

Heel mooi bloemenabonnement

Al een hele tijd een abonnement en heel enthousiast erover. Elke twee weken een verrassende combinatie van bloemen en kleuren. Goede kwaliteit en staat lang. Komt met twee zakjes voeding zodat je na een week nog eens kan verversen. Soms kan je nog leuke extra's bijbestellen, zoals de mooie herfstkrans die nu aan mijn voordeur hangt. Aanrader!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Iedere 2 weken is het weer een feestje…

Iedere 2 weken is het weer een feestje om de doos open te maken en te ontdekken wat voor boeket er nu weer in zit. Inmiddels al bijna 2 jaar lid en nog geen dag spijt. Als er eens een wat minder boeket tussen zit of de bezorging anders verloopt, wordt het ook netjes weer opgelost. Ik ben al 2 jaar fan!!

Blij met BVDT

Elke 2 weken verse bloemen in huis. Afgelopen weekend weer verrast met een mooi boeket en deze samen ontvangen met een herfstkrans!
Blij met bloemenvandeteeler !

29. Oktober 2022

Altijd verse bloemen

Altijd verse bloemen, mooie samenstelling, en ook een volle bos!
Als er toch een keer iets mis gaat (1x in een jaar tijd) dan is er altijd compensatie. Echt een cadeautje elke keer weer! Ook leuk om een bos cadeau te doen want het is veel goedkoper dan Greetz of Topbloemen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Elke twee weken een verrassing…

Het is elke twee weken weer een verrassing wat voor prachtige bloemen er worden bezorgd. De bloemen zijn altijd super vers en blijven vaak twee weken of zelfs langer mooi. Er zitten altijd super bijzondere exemplaren tussen en voor die prijs incl. bezorgkosten is het echt een cadeautje voor mezelf. En ben je een keer met vakantie, dan kun je je abonnement heel makkelijk even op pauze zetten. Ik ben super tevreden en haal wat mij betreft nooit meer bloemen buiten de deur.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Al ruim een jaar zeer tevreden

Al ruim een jaar zeer tevreden. Goede kwaliteit, boeket staat meestal 10 tot 12 dagen. Bloemen die je niet bij elke doorsnee bloemist kan kopen zitten er regelmatig bij. Mooi formaat bos, informatie over soorten bloemen en een voorbeeld van hoe de bos geschikt kan worden is altijd te scannen met QRcode. Superleuk. Flexibel abonnement: als het me een keer niet uitkomt sla ik over en regel dat supersnel via mijn account. Top dat er geen schuimrubber meer om de stelen zit maar een herbruikbaar doekje. Een heel enkele keer is een bloem beschadigd, maar dat is niet te voorkomen. Meestal komt het boeket in goede staat aan. Prijs-kwaliteit vind ik zeer goed!

28. Oktober 2022

Heel tevreden.

Iedere twee weken ontvang ik een mooie bos die vaak ook twee weken blijft staan. Vaak in de kleuren van het seizoen en met kerst en nieuwjaar een speciaal boeket. Ik heb een keer slechte kwaliteit gehad maar na een mail werd dit opgelost met een gratis vaasje.

Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr