Beställningen gkordes en söndag, på tisdag hade jag varorna här hemma, ett verkligt snabbt sätt att få hem sin beställning. En vara passade inte, efter samtal med en mycket trevlig personal fick j... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Gick snabbt att få produkten är den var beställd. Tyvärr så visade det sig att kvalitén på armbandet jag köpt inte var så bra, det gick sönder. Hörde av mig vi mail om man meddelade att det gick bra a... Mehr ansehen
Jag är jätte nöjd med allt.lätt att se produkterna, enkelt att beställa, snabb leverans. Slutligen.... Jätte bra att kunna betala mot faktura. jag skall snart göra en ny beställning för det är så mång... Mehr ansehen
Jag tycker att det är riktigt bra service. Har dels ställt frågor via kundtjänst och fått svar direkt- Vid ett tillfälle var det fel på en vara och då åtgärdades det direkt fick inte vänta länge på n... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Blingit.se - på nätet sedan 2008. Här hittar Ni smycken, väskor och annat snyggt till henne och honom. Vi Erbjuder bra priser och snabb leverans. Förutom våra egna produkter så säljer vi kända varumärken som Björg, Ceannis, Dyrberg/Kern, Edblad, Friis & Company, Oxxo Design, Pearls For Girls, Pilgrim, Rock By Sweden, SNÖ med flera.
Kontaktinformationen
Trädgårdsgatan 10, 913 31, Holmsund
- 090-14 92 30
- info@blingit.se
- blingit.se
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Endra armband
Jättefint armband precis så som jag hade tänkt mig. Helt fantastiskt snabb leverans. Massor av plus för det.
Bra överblick lätt att hitta,snabb leverans super nöjd.
Bra överblick kanon service snabb leverans super nöjd.
Snabbt och bra
max 30 timmar innan jag fick produkten
Snygga smycken,snabb leverans och inga problem att byta storlekar
Bara possitivt
snabb service och vänligt mottagande
En vara passade inte, efter samtal med en mycket trevlig personal fick jag hjälp att se på sortimentet och också hur bytet skulle ske.
Ny vara kom till mig på två dagar,
Roligt att vara kund hos er!
Min åsikt Annelie Norberg
Jag tycket att allt fungerade otroligt bra med varan och leveransen.
Fick varan en dag efter jag hade beställt den, mycket bra.
Det som inte kändes så bra var att posten körde ut varan och la
den i vår brevlåda.
Vi har i bland pronblem med stölder.
Jag hade även hört mig för via mail och då skulle jag få en sms-avisering och
hämta varan på posten.
Det var det som inte kändes så bra.
Med vänlig hälsning
Annnelie

Antwort von Blingit.se
service minded
Högsta betyg förpersonlig service, snabb hjälp vid felköp och snabb retur av ny vara
Snabb leverans och bra priser!
Lätt att handla, snabb leverans, bra priser!
Kanon
Jag var tvungen att ha mitt paket dagen efter och det fixade dom galant.
Snabb leverans!
Bra web-shop och snabb leverans. Ingen erfarenhet av returer.
Mycket nöjd!
snabb leverans!!
Har handlat hos blingit flera gånger, de har ett väldigt bra utbud och snabb leverans!!
Snabbt och enkelt
Stort utbud av smycken med bra bilder. Jag beställde på måndagen och fick smyckena i brevlådan på onsdagen. Har ingenting att klaga på, faktiskt.
Snabbt, personligt och omsorgsfullt med fina produkter
Riktigt bra och tydlig webshop med snabba leveranser och trevliga paket. Bara bra från mig, jag har handlat flera gånger och är jättenöjd med mina inköp!!! :-)
mycket bra
riktigt bra kvalitet på örhängena, snabb leverans och tryggt och säkert
Super snabb leverans, även mkt positivt vid en ev support :)
Mycket bra, väldigt positivt :)
Snabb leverans och bra kvalitet
Bra och fina saker i god kvalitet. Beställt där 2 ggr nu och är fortfarande väldigt nöjd! Snabb leverans är ett stort plus.
Bara positivt.
Snabbt svar, snabb leverans, bara positivt
Sådär
Trodde att örhängena som jag köpte var större men dom var mindre än en liten Lill finger nagel så skickade tillbaka dom

Antwort von Blingit.se
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.