Uitbetalingen zijn niet meer van deze tijd! Altijd pas de eerstvolgende werkdag, dus na 00:00 gewonnen betekent 2 dagen wachten Erg jammer want leuke slots, leuke toernooitjes en win soms wat. Maar... Mehr ansehen

Ik snap dat het gokken is maar 7 pushes gevolgd door 11 losses en 2 wins in virtuele Blackjack bij deze casino is wel heel verdacht. Zeker als de dealer start met meerdere 4-6. Niet spelen hier.

Helemaal slechte ervaring. Krijg ik bericht dat mijn sessie limiet is bereikt , en kan niet inloggen - ik heb geen enkele minute gespeeld… geld maar zit binnen en kan niet opname of iets doen.heb... Mehr ansehen

Uitbetalen MOET veel sneller als ze niet willen dat alle klanten bij ze weglopen. Als je in het weekend wint dan staat het pas op maandag op je rekening, dat is vandaag de dag ver ondermaats. Bij elke... Mehr ansehen

1. Online-Casino oder -Buchmacher
  2. Spielkasino
  3. Glücksspielanbieter
  4. Onlineanbieter von Sportwetten

Bingoal.nl is legale online operator van sportweddenschapppen & online / live casino voor de Nederlandse markt. Bingoal.nl beschikt sinds 29 september 2021 over een licentie van de Kansspelautoriteit voor het aanbieden van kansspelen op afstand.

1.5

Ungenügend

Hat 9 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Ik snap dat het gokken is maar 7 pushes…

19. März 2026

Een verschrikkelijke goksite

Een verschrikkelijke goksite. Zolang je geen hulp nodig hebt, is het redelijk te doen, maar er zitten bijzonder veel rare fouten in. De helpdesk kunnen ze net zo goed opdoeken, want die nemen alleen de telefoon op en zeggen dat ze niks kunnen doen.

Lekker bij wegblijven

22. Dezember 2025

Echt een waardeloos casino !!

Echt een waardeloos casino !!
Als je snel van je geld af wil dan moet je daar zeker gaan spelen.
En volgens mij deugen de win kansen ook voor geen meter, stelletje oplichters !
Bingoal was voor mij 1 x en nooit meer.

9. Dezember 2025

Echt een slechte casino.

Echt een slecht casino.
Het geld is zo weg ook als je laag speel maar iets terug winnen is een wonder hier (en als je dan een keer iets win dan mag je blij zijn met een laag bedrag).
Ik geef geen cent meer uit hier en zal ook zeker niemand doorsturen naar deze casino.
Mensen wees gewaarschuwd, ik zou een ander alternatief kiezen!

20. November 2025

Grootste rotzooi casino ooit.

Meer dan 200 euro gespeeld. 1 euro inzet en 1 euro inzet terug de rest alleen maar deadspins zelfs in een freespins bonus scatter game, belachelijke troep gaming!! Na vandaag speel ik hier een tijdje niet meer! Ik krijg alleen maar error meldingen in elk spel. Scatters zijn hier absoluut om niet aan te zien.

14. November 2025

Eerlijke 1e storting review

Enige pluspunt is hoge rtp bij pragmatic play slots net als 711 en starcasino…

Maar 270 Eu eten op 0.50/0,75 cent met welgeteld 17 keer 3 scatters laten zien terwijl er 4 nodig zijn en helemaal naar 0 draaien is het enige wat je hier hoeft te weten…

Snel opdoeken deze rotzooi !

3. November 2025

Wat een waardeloos

Wat een waardeloos, casino. Een geweigerde betaling zweeft ergens tussen bingoal en de bank.

Maar met een terugbetaling en oplossing komen ze niet.

Wat een waardeloos casino is dit. Totaal niet vriendelijk en menselijk.

28. September 2025

Slechste online Casino ooit

Slechste online Casino ooit! Slechter bestaat niet. Je win kansen zijn zo goed als 0! Je krijgt geen leuk spel! Klanten service is heel slecht! Ze nemen op en vertellen direct dat je maar beter kan mailen. Spellen geven altijd foutmeldingen, maar je geld verdwijnt wel! Heel heel slecht! Wordt geen lid van deze casino, je bent bij dezen gewaarschuwd!

24. September 2025