Bilvejledning.dk Bewertungen 45

TrustScore 5 von 5

4.8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har netop hentet min nye bil gennem Bilvejledning, og oplevelsen har været helt igennem fantastisk. Fra første kontakt til nøgleoverdragelse har servicen været i absolut topklasse. Der er... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god oplevelse hele vejen igennem forløbet. Mikkel hjalp både med at finde den rigtige bil, men også og forhandle en god pris på den. Super skarp til at se de små ting, som man måske ikke s... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mikkel fik til opgave at sælge vores bil og han håndterede det fuldstændig fantastisk. Klargøring af bil så den så præsentabel ud, personlige fremvisninger, on-line fremvisninger, stod for at få bil... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har gennem mange år som bilejer handlet mange biler, både privat og hos forhandlere. Aldrig har jeg oplevet så god service, som jeg fik i forbindelse med min handel med Mikkel. Mikkel gør et fanta... Mehr ansehen

1. Automakler
  2. Automarkt
  3. Fahrzeughändler

Vom Unternehmen geschrieben

Bilvejledning.dk er en dansk bilforretning med fokus på gennemsigtighed, ordentlighed og personlig rådgivning. Vi hjælper både private og erhverv med køb, salg og leasing af biler – med særligt fokus på veludstyrede, premium og specialbiler, men også helt almindelige hverdagsbiler. Vi tror på, at en god bilhandel starter med ærlig dialog og realistiske forventninger. Derfor møder du hos os ikke klassiske salgstaler, men reel rådgivning baseret på erfaring og faglighed. Vi har en solid teknisk baggrund som autoteknikere, og det giver vores kunder ekstra tryghed – både før, under og efter handlen. Hos Bilvejledning.dk har vi både egne biler på lager og et stærkt netværk i ind- og udland, som gør os i stand til at finde den rette bil ud fra kundens behov – ikke ud fra hvad der tilfældigvis står på pladsen. Vi håndterer hele processen fra start til slut, herunder import, leasingløsninger, dokumenthåndtering, eventuel indfrielse af gæld samt tilvalg som ejerskifteforsikring og udvidet garanti. Vi har kun åbent efter aftale. Det gør vi bevidst, så vi kan afsætte den nødvendige tid til hver enkelt kunde og sikre en rolig, personlig og uforstyrret oplevelse. Vores Trustpilot-anmeldelser betyder meget for os. De bruges aktivt til at blive bedre – og vi tager både ros og kritik seriøst. For os handler en god forretning ikke om hurtige handler, men om langvarige relationer og tilfredse kunder, der føler sig ordentligt behandlet.

4.8

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Tillidsfuld & effektiv

Mikkel har igennem årene hjulpet med reparation, samt bestilling af dele til vores Volvo - vi har alle dage fået god betjening & vejledning, alt i alt meget tillidsfuld & pligtopfyldende. Varm anbefaling!

6. November 2024

Hej Sabrina.

Tusind tak for din flotte anmeldelse, og mange tak for at lade mig være jeres konsulent - en sand ære :-)!

Meget serviceminded og tillidsvækkende

Mikkel hjalp mig med at få solgt min gamle Peugeot 208. Han fik forhandlet en bedre salgspris end jeg havde forventet og hjalp mig med at finde en ny. Vi fandt den på en auktion, hvor han hjalp med at stå for budrunden og transport hjem. Kan kun rose og anbefale Mikkels service

5. November 2024

Hej Frederik.

Mange tak for din anmeldelse, og ikke mindst tilliden til at sælge din Peugeot. Det var en sand fornøjelse! :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fra Start til slut og også efter salg…

Fra Start til slut og også efter salg har Mikkel været serviceminded og hjælpsom. En helt igennem god oplevede at købe bil via ham!

20. Oktober 2024

Hej Nina.

Mange tak for tilliden, det var en fornøjelse at hjælpe dig i mål med din fine Opel Insignia, som jeg håber kommer til at glæde dig i MANGE kilometer fremover! :-)

Verdensklasse service

Vi havde købt en Skoda Superb med DSG hos en forhandler, lidt tid efter købet, begyndte der at komme mislyde fra gearkassen, hver gang vi kom ned til forhandleren, sagde de at bilen ingen fejl havde. Så kontaktet vi Mikkel, han tog en prøvetur sammen med os og kort inde i turen fik Mikkel fremprovokeret fejlen og han fandt ud af at det var koblingen i gearkassen der var defekt. Så den blev heldigvis lavet under garantien, så vi kan kun takke Mikkel mange gange og for lynhurtig service/fejlfinding og at han sparet os for en regning på over 20.000 kr. Mikkel har også udført reparationer/service på vores tidligere biler, der er kun en ting at sige kanon service. Kan klart anbefale Bilvejledning.dk

11. November 2023

Hej Christian.

Mange tak for din tillid, det er fantastisk at få æren af at hjælpe med opgaver som denne, som fik en positiv afslutning. Tusind tak for den flotte anmeldelse, den sætter jeg stor pris på! :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vil helt sikkert og uden tvivl anbefale…

Vil helt sikkert og uden tvivl anbefale Mikkel, han har stor erfaring, virkelig dygtig og pålidelig og så er han utrolig service mindet.
Har altid været meget tilfreds og tryg, omkring hjælp råd og vejledning.
VH. Connie Eriksson.

31. Oktober 2024

Hej Connie.

Tusind tak for at lade mig være din faste rådgiver, det er en stor ære! :-) Også mange tak for den utroligt flotte anmeldelse, det sætter jeg stor pris på!

Kompetent vejledning

Kompetent vejledning ifm flere af mine bilkøb, Mikkel fra Bilvejledning.dk kan klart anbefales!

21. Oktober 2024

Hej Kristoffer.

Mange tak for sparring til dine fede og sjove biler. Specielt Lotus Elise, som vi til sidst kom i mål med. En sand fornøjelse! :-) Også mange tak for din flotte anmeldelse.

Bilvejledning i verdensklasse!

Mikkel fra bilvejledning.dk hjalp mig med at finde min Subaru.

Jeg var på udkig efter en lidt sjælden bil, nemlig en Subaru impreza sti som helst skulle stå i en særdeles god stand. Efter længere tid søgen fik jeg hjælp fra Mikkel, som hurtigt fik skabt kontakten til en som havde netop sån en bil.

Kan kun varmt anbefale Mikkel, der er man virkelig i trygge hænder!🤩

Hej Mads.

Mange tak for den sjove ordre, og sikke et fint eksemplar vi fandt! En sand fornøjelse :-) Også tak for din flotte anmeldelse.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Du finder ikke en bedre..

Mikkel har igennem mange år hjulpet både med reparation og vejledning ift. Vores biler samt hjulpet os med at sælge vores gamle bil tilbage i 2020. Han sørgede for det var en nem og let proces som selvfølgelig endte i et salg indenfor kort tid. Kan KUN anbefale bil vejledning.dk og Mikkel til dem, som måtte gå med overvejelser om at sælge sin bil eller om hjælp til køb.

Hej Michel.

Tusind tak for jeres evige tillid - det er en sand ære at være jeres samarbejdspartner i jeres bilpark :-).

Også mange tak for din pæne anmeldelse!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helt klart værd at bruge inden man køber bil.

God service og en stor hjælp i noget der efterhånden er blevet lidt en jungle, 5 stjerner herfra !

Hej Magnus.

Tusind tak for din tillid, og ikke mindst flotte anmeldelse her på trustpilot. Det sætter jeg stor pris på.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mikkel er en gennemført god mekaniker med de rigtige værdier

Mikkel er en god mekaniker, der som menneske altid går de ekstra skridt for at hjælpe sine kunder. Personligt har vi fået lavet vores bil af Mikkel i flere år. Her laver han ikke "bare" vores bil eller laver service. Mikkel kommer med anbefalinger og giver sparring for hvad man bør gøre ift. hvad man vil have ud af sin bil. Det betyder utrolig meget, at have en ærlig mekaniker, der behandler din bil som var det hans egen.

25. Oktober 2024

Hej Anders.

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det er en fornøjelse at være jeres "guy" i bilbranchen. Mange tak for tilliden.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mikkel solgte min brugte bil 🤩

Jeg har igennem flere år brugt Mikkel som mekaniker i forhold til min nu solgte bil.
Mikkel er professionel, passioneret og ærlig, så derfor fik han til opgave at sælge min Golf 6 fra 2011.
Fra Mikkel modtog opgaven til bilen var solgt, gik der bare 4 dage og til min store overraskelse fik jeg en meget højere pris end forventet - samt i forhold til hvad forhandlere ville give.

Alt gik bekymeringsfrit 👌🏽
Mikkel tog sig af alt omkring handlen, syn-omregistrering-aflevering til køber.

Ovenikøbet vejledte Mikkel mig omkring køb af ny bil til mine behov.

Så takket Mikkel’s hjælp og den høje pris jeg fik fra salget af Golfen, endte jeg med at købe en hel ny bil årgang 2024 hos en forhandler.
Til handlen der havde jeg også fået et par råd/fif med på vejen af Mikkel, så det endte med at jeg fik ekstra udstyr med i handlen.

Mine anbefalinger herfra til brug af Bilvejledning.dk V/Mikkel

23. Oktober 2024

Kære Maiken.

Mange tak for din anmeldelse, det var en fornøjelse at sælge din velholdte Golf - og så på rekordtid! :-D

Tak for den flotte anmeldelse.

Mikkel's hurtige

Mikkel's hurtige, effektive handlekraft fra tanke til handling er noget for sig i henhold til videresalg af firmabil. Nærmere sagt, et unikum af slagsen. Yderst behagelige på alle måder, som gør at vi selvfølgelig vil benytte os af den proffessionalise fremadrettet.
Mange tak endnu engang !

14. Oktober 2024

Hej Mathias.

Tusind tak for tilliden til at sælge din fine Ford Transit! Det er altid skønt at hjælpe folk af med deres biler hurtigt, og så til væsentlig flere penge, end først håbet :-)

Tak for den flotte anmeldelse, det sætter jeg stor pris på.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mikkel har gennem de seneste år hjulpet…

Mikkel har gennem de seneste år hjulpet mig med min bil.
Både som mekaniker, men også med gode råd omkring bilen.
Han er ENORMT kompetent til alt hvad han laver!

Han er ALTID ærlig, og ALTID til at regne med!
ALLE aftaler bliver holdt og man føler sig i gode hænder HELE vejen!

Så hvis man står og skal skifte bilen ud, have et godt råd eller noget helt tredje, kan jeg varmt anbefale Mikkel!

Tak Mikkel, bare tak for al' din hjælp gennem tiden!

Hej Linnea.

Tusind tak for den flotte anmeldelse, og for tilliden til at måtte være din "guy" til din meget fine BMW!
Det er en ære :-)

Vh

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mikkel fra Bilvejledning.dk Hjalp mig…

Mikkel fra Bilvejledning.dk Hjalp mig af med min Golf GTI til en fornuftig pris

Mikkel hjalp mig også med at handle en fin BMW E36 Coupe til mig

Vil helt klart bruge Mikkel igen og kan kun anbefale ham

Hej Lucas.

Tusind tak for den fede opgave! Det er en fornøjelse at få æren af at hjælpe med de specielle biler også! :-)

Jeg håber du er glad for den fine E36 Coupé!

5 stars

Bilvejledning.dk har været en kæmpe hjælp med at finde den bil, jeg kan bruge i hverdagen og til arbejde. Virkelig venlig og hjælpsom service.

Det bliver helt sikkert samme sted, jeg går hen, når jeg er på udkig efter min næste bil i fremtiden.

22. Oktober 2023

Hej Martin.

Tusind tak for din anmeldelse, jeg er glad for at din Citroën C1 stadigvæk lever op til forventningerne!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Havde brug for råd til min bil da…

Havde brug for råd til min bil da motorlampen lyste. Han oplyste mig hurtigt og godt hvad det kunne være og hvad der skulle gøres ved det:)

Super fedt!

15. Oktober 2024

Hej Magnus.

Jeg er glad for at du kunne bruge mig - det var godt at det ikke var værre med lamperne! :-)

Tak for din anmeldelse!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Da min tidligere mekaniker stoppede…

Da min tidligere mekaniker stoppede blev jeg anbefalet at køre min gamle bil ud til Mikkel.
Og allerede fra første besøg fik jeg service og vejledning til UG og + 👍🏼 og han har “passet” min bil lige side .
Du er ikke i tvivl om du får 100% ærlig mening , vejledning og gode råd og en service udover det sædvanlige .
Kan på det varmeste anbefale Mikkel.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hej Tina.

Mange tak for at jeg må hjælpe dig med din skønne Suzuki, det har været en fornøjelse at gøre en forskel for dig! Og ikke mindst tak for at anmelde her på Trustpilot, det sætter jeg stor pris på. .-)

Jeg håber at jeg kan hjælpe dig fremover!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hjælp til at finde den helt rigtige bil

Super skarp til at se de små ting, som man måske ikke selv ser når man står derude og kigger på bilen.

I mit tilfælde spottet han hurtigt at service bogen ikke helt var som sælgeren havde beskrevet, men med hans viden kunne give mig trygheden, ved at alt stadigvæk var i orden efter grundig gennemgang.

31. August 2024

Hej Martin.

Mange tak for tilliden til hjælpen med din bil, og ikke mindst for at bruge tiden på at anmelde det her på Trustpilot.

Jeg er glad for at vi kom i hus med en fin Golf R-line! Jeg håber at den lever op til dine forventninger :-).

Super kompetent og dygtig

Super kompetent, dygtig og professionel fyr inden for bilfaget.
Man er i trygge hænder når man går til Mikkel. Hvad end det er bilkøb, udfordringer med værksted eller andre tvivlspørgsmål.
Personligt har Mikkel hjulpet mig i hus med en Suzuki Swift, og til trods for bilen har en del kilometer på bagen. Har den aldrig slået ud på fejl eller mangler. Og kører stadig som en drøm.

1. November 2023

Hej Anders.

Mange tak for tilliden om at finde din nye (og første) bil. Jeg er sikker på at vi fandt en super god bil til dig, med mange kilometer i sig.

Jeg er glad for at den lever op til dine forventninger! :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bedre bil til prisen end andre steder

Mikkel var virkelig venlig og fremstod meget kompetent i hele processen med at finde min næste bil. Han fik også solgt min byttebil til mere end hvad jeg selv havde fået tilbudt.
Næste gang jeg skal have ny (lettere brugt) bil bliver Mikkel klart sat på opgaven igen.

7. September 2024

Hej Lasse.

Mange tak for din anmeldelse her på Trustpilot, det sætter jeg virkelig stor pris på.

Det var en fornøjelse at sælge din Citroën C5 Aircorss Hybrid :-)!

Jeg håber at jeg kan være behjælpelig på et andet tidspunkt.

Bilvejledning.dk

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr