Har nu brugt Bilplus i 3 år, super konkurrence dygtige priser, nem og enkel kommunikation, jeg har både min helårs bil og mit sommer legetøj (season leasing 6 mdr.) Hos dem.... har kun rosende ord til... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Normalt anmelder jeg ikke, da kritik ofte bliver anmeld og fjernet af virksomheden. Men har er en undtagelse! Da jeg har følt mig ekstremt godt behandlet og nogle meget imødekommende menneske - alle... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Så bliver det vist ikke lettere at sælge sin bil. 1. Indtast nummerplade 2. Beskriv stand og upload 3 fotos 3. Modtag tilbud 4. Accepter og modtag penge før afhentning 5. Bil afhentes på hjemm... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Overordnet - Nemt og ligetil. Jeg har ingen erfaring med brugtvognshandel. Så jeg kan ikke bedømme om prisen er på niveau med markedet. Men, hele processen gik nemt og jeg blev mødt med tålmodighed... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vil du sælge din bil? Vi giver et uforpligtende bud på din brugte bil. Vi køber både person og varebiler med og uden afgift. Det er 100% gratis at modtage et bud fra os og altid inkl. afhentning hos dig. Vi opkøber biler i hele Danmark og betaling er altid via bankoverførsel. Vi har eksporteret biler siden 2006 og er beliggende i Skødstrup lidt nord for Århus. Kontakt os endelig for et bud på din brugte bil. Hurtigt, nemt og trygt!
Bakketoften 2, 8541, Skødstrup, Dänemark
Nem, hurtig og problemfri handel ✔️

Antwort von bilplus.dk
Fantastisk oplevelse med salg af vores firmabil til Bilplus. Henrik er super proffesionel, hurtig respons og holder 100% sit ord og aftaler.
Jeg kan på det varmeste anbefale Bilplus til alle der ønsker et let bilsalg.

Antwort von bilplus.dk
Rigtig god betjening og service! Han holder hvad han lover! Den pris vi havde aftalt på forhånd blev overholdt og handlen gik meget nemt. Vil klart anbefale ham til andre!

Absolut en skambydende virksomhed,
Henrik som svarer sender et bud på 135.000 kr. for en super velholdt Mercedes leasingbil i 224.000 kr. klassen, der blev fremsendt 5 fine foto og en klar og ærlig beskrivelse af bilen, men det til trods sender han et useriøst skambud, han skulle i stedet have skrevet retur at han ikke var interesseret i bilen og ikke magtede at sælge den, det havde været mere rigtigt.
Update : I dag 24 timer efter har Henrik Løw Rasmussen fra bilplus.dk så anmeldt og prøvet at få min trustpilot anmeldelse slettet, desværre for ham uden held, da den er 100% sand og kan dokumenteres, trustpilot er forbrugernes talerør og tak for det.

Antwort von bilplus.dk
Nemt, enkelt og med en fair pris. Alt forløb efter aftale. Venligt og imødekommende firma.

Antwort von bilplus.dk
Nem og hurtigt at komme af med sin bil.
Bilplus overholder alle aftaler præcis og hurtigt.
Vil bruge dem næste gang igen…

Antwort von bilplus.dk
Useriøs virksomhed som skambyder brugte biler / mit eget eksempel er en bil i 225.000 kr klassen som bydes 60.000 under / det må da være et useriøst bud, elle også ønske min ikke bilen

Antwort von bilplus.dk
jeg har solgt min bil til Henrik fra Bilplus.
Processen har været hurtig og let.
Varmeste anbefaling herfra.

Antwort von bilplus.dk
Rigtig god oplevelse at sælge bilen til Bilplus, vi fik god og hurtig service.

Antwort von bilplus.dk
Super service. Overholdt alle aftaler. Kan kun anbefales. Fair pris.

Antwort von bilplus.dk
Havde brug for en pris på min VW T-Cross Diesel, da det ikke er alle forhandlere der vil tage den i bytte. Fik en fair pris, få timer efter forespørgslen.

Antwort von bilplus.dk
God og fyldestgørende kommunikation ift. afklaring af formaliteter vedr. overdragelsen. Afhentningstidspunkt og betaling var helt som aftalt. Det bliver næppe enklere eller bedre at sælge bilen.

Hurtig effektiv og pålidelig
Tak for handlen

Antwort von bilplus.dk
Solgte vores brugte Honda til Henrik.
Fik en fair pris, og afregning skete som aftalt ved levering.
Nemt, hurtig og professionelt.

Antwort von bilplus.dk
Hurtig og nem afregning - bilen blev også hentet hurtig

Antwort von bilplus.dk
Hurtigt,nemt god dialog og holder sine aftaler.

Antwort von bilplus.dk
Overordnet - Nemt og ligetil.
Men, hele processen gik nemt og jeg blev mødt med tålmodighed, når jeg ikke lige havde de rigtige papirer på plads. Afhentning af bilen fungerede også fint.

Antwort von bilplus.dk
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.