Ville købe et cover til Weber 400 spirit. Stod mærket med stor gul skilt kr. 599.- Ved betaling var prisen nu 699,-. Bemærkningen var fra kassemedarbejderen, at det var fejlmærket selv om der st... Mehr ansehen
At købe 2 flasker vin for en ung mand midt i tyverne skulle åbenbart gøres til en oplevelse af mistænksomhed - af en ung medarbejder, der først havde travlt med at sludre med andre unge kolleger i en... Mehr ansehen
Handler aldrig mere på Bilkas webshop. Bestilte en vare d 4-5 26 og reklamerede samme dag, og de er endnu ikke vendt tilbage med et resultat. Hænger i en telefonkø hver gang man kontakter dem og der... Mehr ansehen
Jeg købte en cykel og havde en forfærdelig oplevelse med bilka.dk kundeservice. Jeg vil dog sige at personalet i bilka Tilst var super gode. Specielt vil jeg gerne fremhæve Alberte, fra Bilka Tilst k... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Rigtig dårlig oplevelse på bistroen
Rigtig dårlig oplevelse på bistroen. Vi måtte side og vente på vores mad i 30 minutter. Da maden så endelig kom, var der stadig vand fra pastaen i retten, Flæskestegen var Ekstremt tykt skåret, og fiskefileten var tør. Vil ikke anbefale stedet til nogle mennesker. Kunne servicen i selv Bilka var også dårlig.
Købte to poser løg (2 poser med 4 i…
Købte to poser løg (2 poser med 4 i hver) fra Egypten i Bilka Tilst i fredags. Da jeg skulle bruge dem onsdag var 6 af løgene i så dårlig stand/rådden at jeg smed dem væk.
Spiste i bistro i tilst i dag var…
Spiste i bistro i tilst i dag var virkelig en kedelig fornøjelse fik 2 fik fiskefilet med pomfritter. Fiskefileter var friturestegt for længe og pomfritter var slatne og halv kolde. Kebab mix var heller ikke varm.
Virkelig dårlig service
Af hjertet tak🙏🏻❤️
Hejsa
Jeg havde en oplevelse idag,hvor jeg mistede min iPhone imens jeg var ved og handle inde i Bilka.
Der var en sf jeres medarbejder der så jeg var virkelig ked/stresset over jeg havde mistet min mobil.
Hun var så sød og gik rundt i butikken med mig for at finde den,hun snakkede og beroligede mig,ringede til informationen og fik af vide at den var blevet indleveret dernede,og min søn hentede den
Jeg blev rørt til tåre (bogstavligt) over den var blevet fundet,og over at der var så sød en medarbejder der virkelig gad sig tid til mig som kunde..
Samtidig er jeg virkelig glad for at der er så ærlig et menneske,der havde indlevet min mobil🙏🏻❤️
I fortjener virkelig denne her ros
Af hjertet tak endnu engang❤️❤️
Fra en trofast kunde
Fie
HUSK AT TAGE ET BILLEDE AF…
HUSK AT TAGE ET BILLEDE AF TILBUDSSKILTENE, FOR BILKA FJERNER DEM INDEN DU NÅR TIL KASSEN MED VAREN !!!!
Kattefoderet var annonceret med store tilbudsskilte, men da vi kom ud til kassen, var prisen ikke opdateret. Vi henvendte os i informationen; og der blev ringet til en medarbejder i afdelingen for dyrefoder og bedt om at få et billede af hylden med kattemad. På det billede, hun fik tilsendt små fem minutter senere, var tilbudsskiltene imidlertid fjernet. Således kunne vi ikke få varen til den pris, de havde annonceret med, da vi gik forbi hylderne med kattemad. Bilka undlader således at overholde købeloven, der siger, at kunden skal have varen til den pris, som den er annonceret til, når kunden ser den og tager den af hylden. Derfor siger jeg til andre kunder: HUSK AT TAGE ET BILLEDE AF DE TILBUDSSKILTE, I SER OG LADER JER LOKKE
AF
Flabet kundeservice
Man kan ikke klage over servicen, for der er ikke nogen. Man spørger lige så høfligt, så får man bare et flabet svar “jeg er ligeglad” af en mandlig medarbejder i Slagelse kundeservice. Mage til ubehøvlet og ukompetent medarbejder skal man lede længe efter...
Har nu ventet 30 min på en børnemenu
Har nu ventet 30 min på en børnemenu, og venter stadig. Har så i ventetiden konstateret hvor beskidt der er , brugt service hober sig op på gulvet, og borderne har vi selv gjort rene. Føj hvor ulækker !!! kommer der aldrig mere
Fint de har en tilbuds avis der træder…
Fint de har en tilbuds avis der træder i kræft om fredagen men hvis man nu havde varerne på lager eller gad at tjekke om de er på lager jeg følte godt nok ikke at personalet var gad at bruge tid på mig total dårlig kunde service det må være rart at være så stor en koncern at man er ligeglad med sine kunder
Ville give dem mindre. Ufatteligt dårlig service.
Ville give dem mindre, men da dette ikke er muligt. Får de 1 stjerne.
Kundeservice er ligeglad med hvem du er hvor meget du køber.
De udlevere ikke ordre til forældre, ægtefæller eller sammenlevere. Da det åbenbart går mod lovgivningen?
En fuldmagt og gyldigt id hjælper heller ikke hvis du sender det de tidligere nævnte, så længe det ikke er dig i person som dukker op, kan du glemme det, også selvom du er eller bliver forhindret i at hente din ordre.
Ufatteligt dårlig service og kundebehandling.
De brude tage sig selv i nakken og få styr på deres afdelinger og kommunikation.
Meget professionel håndtering af reklamation
Havde købt en MacBook Air, som var defekt. Kundeservice var lynhurtig til at respondere og tage computeren tilbage - fik en ny med det samme.
Super god oplevelse herfra - mange tak for god service!
Kundeservice
Magen til dårlig kundeservice skal man længe lede efter, ventet 1 time i kø til kundeservice og da jeg kom igennem var der ingen hjælp at hente der.
Returpenge
Bilka i Tilst lovede mig 300 kr fordi jeg havde lavet et møbel og de derfor ikke behøvede, at sende flere låger
til mig
De sagde at jeg kunne se dem efter 1 til 3 dage
men de har stadig ikke sendt dem
Bilka Tilst har nul sikkerhedsmæssige…
Bilka Tilst har nul sikkerhedsmæssige video overvågning for kunderne & de ansatte ved parkeringspladserne. Bilka telefon kundeservice virkede chokeret og ligeglad med at jeg blev kørt ned af en fremmed kvindelig mørk bilist i en hvid bil sidste sommer lørdag den 31 juli 2021 om eftermiddagen 😔 Det virker små korrupt og lidt racistisk kriminelle ansatte ved Bilka Tilst 😔
Hjælpsomt personale
Jeg købte en cykel og havde en forfærdelig oplevelse med bilka.dk kundeservice.
Jeg vil dog sige at personalet i bilka Tilst var super gode. Specielt vil jeg gerne fremhæve Alberte, fra Bilka Tilst kundeservice, som hjalp mig ved at kontakte bilka.dk på mine vegne og brugte omkring en time på at snakke med dem. Derudover lød det som om, at hun arbejdede over så sagen kunne blive løst så hurtigt og effektivt som muligt.
Bilka klokken 16 idag torsdag:
Bilka klokken 16 idag torsdag:
Halvtomme hylder mange steder.
Lange køer og meget få kasser åbne.
En stakkels "ny i job" blev ladt i stikken på trods af 3-4 opkald efter assistance. Det er synd.
Dårlig service
Skulle bruge 3 sysakse som var på tilbud, men ingen på hylden.. spurgte en medarbejder og hun sagde der var 10 ude på lageret, men hun vidste ikke hvor og hun kunne ikke lede efter dem... spurgte så om hun kunne tage 3 fra når hun nåede til dem, det ville hun heller ikke..
Det var det eneste jeg skulle have .. så tak for ingenting.
P.S. hvis jeg vil betale 29 kr. for click og collect... så kan de godt finde dem ?? men nu var jeg altså i butikken og var kørt efter det..
Dårlig stemning i Bilka Tilst
Dårlig stemning i Bilka Tilst
Da jeg handlede en pakke kylling idag flyttede jeg to andre pakker med kylling lidt til side, de kom til at ligge skævt. En ung medarbejder bliver sur og beder mig om at ryde op.
Nå ja jeg flyttede da de to pakker så de igen lå helt lige.
Der går nok lidt tid inden jeg handler der igen
Uvenlig slagter
Uvenlig slagter. Selvom jeg ville købe store partier (til 60 personer) satte han prisen højere end de bøf jeg havde købt i sidste uge.
Det samme gjorde sig gældende ift vin. Ville købe 100 flasker men selvom vinen lige havde været på tilbud ville de ikke slå af, indtil jeg fortalte at min Føtexafdeling godt ville, så fik jeg pludselig 40% på vinen.
Jeg synes det er en kundeservice der giver mig mere lyst til at handle andre steder…
Ventet i 1,5 time for få udleveret to go varer…
Ventet i 1,5 time for få udleveret to go varer.
Først besked på de er en time forsinket.
Dernæst venter vi 1,5 time i kø på få udleveret vores varer. Vi holder tre rækker 14 biler i kø. Der er en mand til at udlevere. Han knokler rundt. Stakkels ansat. Det er bare ikke i orden, at I tager imod ordre og ikke kan udlevere de mængder og sætte passende personale på.
Skulle afhente kl 16 lørdag og nu er klokken 18.25 og fået varer efter vente 1,5 time venten.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.