Tilst Bewertungen

TrustScore 2 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ville købe et cover til Weber 400 spirit. Stod mærket med stor gul skilt kr. 599.- Ved betaling var prisen nu 699,-. Bemærkningen var fra kassemedarbejderen, at det var fejlmærket selv om der st... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg købte en cykel og havde en forfærdelig oplevelse med bilka.dk kundeservice. Jeg vil dog sige at personalet i bilka Tilst var super gode. Specielt vil jeg gerne fremhæve Alberte, fra Bilka Tilst k... Mehr ansehen

Mangelhaft

Alle Bewertungen

27 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ville købe et cover til Weber 400…

Ved betaling var prisen nu 699,-. Bemærkningen var fra kassemedarbejderen, at det var fejlmærket selv om der stod 7 stk til den pris 599. Det kalder jeg rigtig dårlig kundeservice.
Aldrig mere i Bilka.
Hilsen Vø.

6. August 2026

Dårlig oplevelse med køb af 2 El Cykler og efterfølgende garanti reparation

I 2025, købte jeg 2 El-cykler fra Bilka´s de var sat ned fra Kr: 40.000,- til Kr:18.000,- pr.stk, vi aftale klargøring og levering. Da cyklerne kom var de uindpakket og havde fået ridser, Efter meget lang tovtrækkeri og mange mails fik vi 2 nye cykler leveret igen uindpakket og med ridse igen, Vi fik efter lang tid en dekort på kr: 1500,- og et gavekort på kr: 300,-. I Start Juni i år skulle vi på ferie og den ene cykel var for bremsen blevet defekt, så der løb væske ud. Jeg kontaktede Bilka´s samarbejdspartner, som henviste til jeg kunne indlevere cyklen, så ville den blive lavet inden for ca. 10 dage, det havde vi ikke tid til da vi havde bestilt færge, jeg fik hjælp fra Ølstykke cykel forretning, som var hurtig, søde og hjælpsomme, så vi kunne komme afsted dagen efter. Da vi kom hjem igen skannede jeg regningen på kr: 700,- og sendt den til Bilka, for at få refunderet under den garanti vi har på 2 år. Bilka afviste ,at betale, da det ikke var deres samarbejdspartner der havde udført opgaven, jeg havde dog skrevet, at vi var på vej på ferie og måtte søge nødløsning, da Bilka´s samarbejdspartner , først efter 10 dage kunne udfører reparationen. Det skal nævnes at det er Shimano bremser, som man udskifter komplet, fordi der er væske på hele systemet.
Jeg skrev tilbage til Bilka, omkring min utilfredshed, men har ikke fået tilbagemelding. Så derfor laver jeg denne anmeldelse på Trustpilot, meget dårlig sagsbehandling i begge tilfælde.

19. Juli 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Brug aldrig Bilkas webshop de svare ikke på din mail…

Kan ikke anbefales man handler på deres web shop. Bestilte to lounge bord. De ankom med to forskellige fragtfirma. Begge borde var i stykke ved ankomst. Denne ene fragt mand tabte bordet ved levering ud af bilen. Jeg kontakter med samme kundeservice. De ankender at bordene er i stykke. Nu skal så tilbage. Jeg nægter at den uduelige fragtmanden skal vise sig på min adresse igen. De skal så afleveres hos Bilka Odense. De to borde er nu åbenbart blevet væk. I hele processen har kundeservice aldrig svaret tilbage på mail ingen af dem. Kan ikke anbefales Bilka dårlig service og dårlig kvalitet. De skylder mig nu 998,50 som de ikke lige kan finde! Tænker Forbrugerombudsmanden gerne vil tage sig af dette.

15. Juli 2026

Utrolig dårlig service

Jeg bestiller nogen vare onsdag til levering i nykøbing Sj søndag, der i blandt nogen tilbuds, alt ser fint ud.
Lørdag aften modtager jeg en mail.
Alt på din ordre xxxxxxx1 er udsolgt (😳ALT!!!!)
Ja ja nu kan jeg ikke nå at gå ud og købe de tilbuds vare på tilbud 🤬🤬🤬🤬
💩 butik 💩

8. Juni 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Handler aldrig mere på Bilkas webshop

Handler aldrig mere på Bilkas webshop. Bestilte en vare d 4-5 26 og reklamerede samme dag, og de er endnu ikke vendt tilbage med et resultat. Hænger i en telefonkø hver gang man kontakter dem og der bliver ikke sagt hvornår det bliver ens tur. Samtidig kan man kun kontakte dem indtil kl. 15 sikke en kundeservice.
Deter da godt det ikke en et TV det drejer sig om.Så derfor kun 1 stjerne med minus🙁ps det har skrevet tilbage pga. travlhed vender de tilbage snarest

4. Mai 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

At købe 2 flasker vin for en ung mand…

At købe 2 flasker vin for en ung mand midt i tyverne skulle åbenbart gøres til en oplevelse af mistænksomhed - af en ung medarbejder, der først havde travlt med at sludre med andre unge kolleger i en lille rundkreds. Derefter skal man så ekspedere sig selv og bliver spærret inde, indtil man lægger son bon på en elektronisk dims. Mage til absolut mangel på service. Mage til dårlig oplevelse. Kommer der absolut aldrig igen.

21. Mai 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ekstrem dårlig service fra jeres personale og dårlig kontrollering af jeres priser at de passer.

Ekstrem dårlig service fra jeres medarbejder.

Jeres priser passer ikke med skiltning og den pris når man betaler, hvilket er helt uacceptabel.

D.17/5-26 kl.11.07
Jeg køber bl.a

Sunlolly lemon x8 den går ind til 20,95 men står til til ud 15,- kr. (kunne med nød og næbbe få 5,- kr) - hvilket absolut ikke er til 15,- kr. 😡
Der er tilbud på smørbare til 10,- kr (det er prisen der står på skiltet)
Men hvordan kan 25,52 kr - rabat 5,12 kr. nogensinde blive 20,- kr.?
(25,52-5,12=20,4) politesse ja det ved jeg, men det er pricippet.

Og det sidste, jeg skal ikke står og forklar hvor jeres priser ikke passer det er jeres job, og samtidig at medarbejderen har attitude, med at der er jo omregninger og nedrundinger.

JA, hvad har det med korrekt priser at gøre?
(Intet)

17. Mai 2026

Køb af lænestol

Købte en stol d 9 februar og ca 3 uger efter var den sat ned med knap 2000, kontaktede bilka, og syntes det var hurtigt den var sat ned, men ingen rabat, så vil på ingen måde anbefale bilka dårlig forretningspolitik

27. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Meget dårlig kundeservice og total mangel på opfølgning

Jeg er yderst utilfreds med Bilkas håndtering af min reklamation.

Den 24. januar indsendte jeg en formel, skriftlig reklamation til Bilka Tilst Servicecenter vedrørende en defekt Parksafe Sun solcelledrevet p-skive, købt den 16. november 2025. Produktet har en veldokumenteret teknisk fejl, hvor uret tilfældigt viser forkert tid. Denne fejl medførte direkte, at jeg modtog et kontrolgebyr på 875 kr..

Jeg fremsendte:
• En detaljeret skriftlig redegørelse
• Fotodokumentation af fejlen
• Kopi af kontrolgebyret
• Købskvittering

Trods dette modtog jeg ingen form for svar.

Den 30. januar kontaktede jeg Bilka igen via chatten i Bilka-appen. Her fik jeg besked om, at jeg ville blive kontaktet pr. e-mail “hurtigst muligt”.
Det skete aldrig.

På nuværende tidspunkt har Bilka:
• Ikke givet noget skriftligt svar
• Ikke oplyst, hvordan den defekte vare skal returneres
• Ikke forholdt sig til det dokumenterede økonomiske tab

Dette er ikke en bagatel. Et defekt produkt har påført mig et reelt økonomisk tab, og Bilka har udvist manglende ansvar, manglende kommunikation og manglende kundeservice.

Jeg havde forventet en langt mere professionel håndtering fra en stor landsdækkende detailkæde. I stedet er min sag blevet ignoreret.

Meget dårlig kundeservice. Jeg kan på ingen måde anbefale Bilka, hvis der opstår problemer

4. Februar 2026

Hurtig ekspedition

Bestilte en vare kl 09.00 og fik besked 1 time senere at var klar til udlevering. Jeg var ved udleveringen kl 11.00 og var på vej hjem 5 minutter senere.

7. Januar 2026

Ukompetente ekspedienter i bagerafdeling

Var i dag d. 4 - 1 - 26 kl. 1600 i Bilka`s bagerafdeling i Tilst og ville købe 2 kartoffelkager som stod til " 2 for kr. 40,-", men vi blev bedt om at betale kr. 50,- og sagde til ekspedienten at prisskiltet sagde 2 for 40,- men nu fastholdt alle 3 ekspedienter at prisen var sat op !
Jeg prøvede at fortælle dem at de skulle sælge varen til den pris som stod på prisskiltet, men de ville ikke forstå at reglerne var således og vi gik derfra uden at købe noget.
Hvis prisen var sat op ville kompetente ansatte ændre prisskiltet !

Nu kan jeg tilføje at vi igen var i samme Bilka dagen efter, altså d. 5 - 1 og så at prisskiltet stadig var “ 2 for kr. 40,- “ ! Så er man virkelig holdt for nar af forretningen. Vi købte naturligvis ikke noget og man kan undre sig over at varehuschefen eller butikschefen ikke er deres ansvar voksent.

4. Januar 2026

Nytårsmenu

Har lige nydt en 3 retters nytårsmenu og kan kun sige at vi er godt tilfredse. Så godt nytår til jer 🇩🇰🇩🇰🥰

30. Dezember 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Dårlig behandling.

Bilka tilst har desværre en masse udenlandske ( civile) vagter der går efter folk konstant, de er desværre ikke civile nok. Det føles som om man har lavet noget forkert i butikken og giver ubehag istedet for. De stirre heletiden på en siger jeg og mine bekendte/venner. Jeg er defor stoppet med at handle i bilka tilst. Og for det anden har de ofte forkert skiltning på deres varer, det gør ret ofte at man står i en dumt situationen ved kassen.

31. Dezember 2025

SUR flæskesteg juleaften

Vi købte flæskesteg til juleaften og da vi d. 24/12 pakkede stegen ud, var den hvinende sur. Vi måtte derfor holde juleaften uden kød. Da vi efterfølgende kom ud til Bilka i Tilst for at reklamere, lød kompensationen på EN MÜSLIBAR!!!😡

24. Dezember 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr