Bentzenbutik

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dette er ikke en rigtig shop en person som anvender dropshipping. Så desværre for sendt at adressen ikke var i Danmark, men Holland. Fik en vare tilsendt fra Kina som var alt for lille, hvis den... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Føler mig direkte snydt. De hæver pengene med det samme, men sender først varen langt senere. Leveringstiden er ekstremt lang. De reklamerer med “luksuskvalitet” og “store rabatter” – i virkeligh... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Virkelig et svindlerfirma. Har aldrig modtaget varen. Efter nogle uger skrev jeg til dem at jeg ønskede at annullere ordren. Dette ville de ikke, da jeg først kunne annullere når jeg modtog ordren. I... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestilte en vare 4. december men blev ikke oplyst at den kom fra Kina. Varen blev håndteret mange gange der og ankom til Holland 19. december hvor den måske nu befinder sig. Trods adskillige mails har... Mehr ansehen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

SVINDEL & FUSK

Købte 2 par dyre sneakers i 2 farver som efter beskrivelsen skulle være helt fantastiske….
Men der kom 2 forskellige par meget billige TEMU sko.
SÅ HOLD JER VÆK!!!
Under al kritik!!!

2. November 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nul stjerner er desværre ikke en…

Nul stjerner er desværre ikke en mulighed. Troede det var et dansk firma, men det er kinesershit. Flov over at jeg ikke kiggede på trustpilot. Venter på en pakke efter 13 dage, og får de sjoveste update fra "Mie", som tydeligvis ikke forstår dansk selvom hun kan sende standard beskeder.

4. Dezember 2024

Kina svindel

Ingen leveringsmuligheder ved bestilling, kan dog følge “pakken” i 2 uger og modtager så en mail fra dao en søndag nat om at pakken er leveret ved døren, men som så mange andre herinde modtog jeg heller ikke en skid 😄

1. Dezember 2024

Dårlig service, ingen levering

De skriver at de levere ekspress, tror jeg sku ikke de ved hvad er, der er nu gået 20 dage, har skrevet flere gange men de kan ikke finde min ordre.

Det eneste gode her er at jeg skal betale med Klarna, så de får ikke en rød reje

30. November 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

I betalingssituationen blev jeg…

I betalingssituationen blev jeg "fuppet" til at swipe to gange og stod pludselig med to jakker hvor jeg kun havde ønsket en. Det har været umuligt for mig at få firmaet til at påtage sig returportoen. Så nu står jeg med en ubrugelig jakke.

16. November 2024

Kina-bras!

Jeg ville ønske, at jeg havde tjekket Trustpilot, inden jeg handlede med denne butik!
Jeg skulle købe et par løbesko til min søn, og fandt på Bentzen Butik (havde aldrig hørt om firmaet, men gik naivt ud fra, at det var en dansk butik) et par løbesko, der var ortopædisk udviklet og gav støtte til min søns hæle. Viiiildt gode anmeldelser på deres hjemmeside. Jeg modtager efter ca. 3 uger en pakke fra Hong Kong pakket ind som hvis man havde bestilt fra Shein eller Temu. Skoene stank frygteligt syntetisk, var hårde som sten og lige til at smide ud. Jeg kontaktede kundeservice, og efter flere forsøg fik jeg dem endelig til at give mig oplysning om, hvor jeg kunne returnere deres l... til. Jeg skal så selv betale fragten til Kina, hvilket stort set løber op i, hvad jeg har givet for skoene. De tilbyder mig i stedet 10% i stedet for at returnere, hvilket jeg er nødsaget til at gøre for bare at få en lille brøkdel tilbage af det, som jeg har givet.

13. November 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Top elendig og ikke eksisterende service

Købte et par vinterstøvler str.40 hos Bentzen, da de langt om længe ankommer er de alt for små, ca svarende til str.38, farven er heller ikke som på billedet, jeg skriver til kundeservice og gør opmærksom på dette, svaret jeg får tilbage er en lang skrivelse om farven, men det er jo den alt for lille størrelse der er det vigtigste.
Det gør jeg opmærksom på, samt at jeg faktisk ikke ønsker støvlerne, nu får jeg et svar tilbage at jeg for 115kr MERE kan få et par støvler der passer i størrelsen.
Jeg gør igen opmærksom på at jeg IKKE ønsker støvlerne og kun vil returnere, nu får jeg et tilbud for 10%rabat ud af de 341kr jeg har betalt, hvis jeg beholder støvlerne.
jeg har givet fortabt og står nu med et par støvler jeg ikke ønsker eller kan bruge til noget, normalt når jeg køber på nettet tjekker jeg TRUSTPILOT, det gjorde ikke denne gang og det var for mig dyre lærepenge!!

4. November 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Produktet ligner ikke modelbilledet

Jeg købte et par sko, som slet ikke lignede produktet på modelbilledet. Ved forespørgsel om returnering fik jeg oplyst en returneringsadresse i Kina, og i og med, at butikken har været snedige nok til at fraskrive sig returneringsomkostningerne, ville en returnering være dyrere end selve produktet. Så er det meget muligt, at deres kundeservice svarer pænt, som en anden anmelder herinde også hæfter sig ved, men hvad nytter det, at tonen er god, når beskeden er ubrugelig?

11. November 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God kundeservice

I modsætning til mange af jer som ikke har det helt store til overs for BentzenButik kan jeg kun sige at jeg har haft en god oplevelse.

Jeg placerede en ordre på 2 jule sweater, men fortrød godt 45min efter jeg havde godkendt betaling, da jeg hellere ville købe noget elektronik i julegave.

Der gik lige lidt tid før et svar fra Mie fra kundeservice var på plads.
Og i mellemtiden gik jeg selv ind på trustpilot og så de mange 1 stjerne kommentarer.

Jeg troede at jeg blev endnu en med en dårlig oplevelse, og jeg nåede ovenikøbet at skrive en ny mail til kundeservice med sarkastisk undertone.

Jeg fik en mail for 2 dage siden at der kunne gå op til 14 hverdage... før pengene kom retur... 14 hverdage....dvs uden lør/søn.
Så jeg begyndte at tælle og nåede frem til at det måtte blive inden 28 eller 29 Nov.
Wow... tænkte jeg... de penge ser jeg aldrig igen tænkte jeg...

Men ved i hvad... pengene er gået ind på min konto... de ér allerede kommet retur.

Så jeg kan kun sige tak til Mie fra kundeservice.

Dan
Nørre Snede

9. November 2024

Falsk varedeklaration

Bestilte en jakke i str. xl. modtog en måned senere en jakke mindre end en str. medium. Der stod det skulle være en softshelljakke, løgn og latin. Stoffet minder om en teltdug. Jeg har bestilt bedre ting på wish. Den ligner overhovedet heller ikke den på billedet.
De har skjult rigtig godt, at det er fra Asien, man opdager det først, når man får besked om forsendelsen.

8. November 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg køber en pakke fra en butik

Jeg køber en pakke fra en butik, jeg tror er dansk. Med køkkenudstyr til min datter, der påstår ar være bpa fri plast. Derefter får jeg en forsendelsesbesked fra Kina. Jeg ved ikke, hvad det kan være fyldt med og ingen steder er jeg blevet oplyst om, at jeg har handlet noget fra Kina. Så skuffet :(

Opdatering: efter lang tids levering modtager jeg en helt forkert ordre som intet har at gøre med det jeg bestilte. Jeg skriver en mail til kundeservice men hører Intet - modtager stadig spammails fra dem, men hører INTET om min pakke. Der er nu længe siden. Det er et kæmpe scam - lad være med at købe hos dem.

3. November 2024

Kæmpe SCAM butik

Kæmpe SCAM butik. Har smidt 800 kr. væk på en jakke, som hverken matchede billeder eller på nogen måder er størrelsessvarende. Skrev til dem at jeg ønsker at sende retur, men så begyndte de at skrive at de kunne sende en anden størrelse for 115 kr og at jeg bare kunne give den anden væk i gave. Hvad f...sker der lige for det :( :(

31. Oktober 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg bestilte en vare (jakke) i en XLL…

Jeg bestilte en vare (jakke) i en XLL størrelse. fik tilsendt en i ca str. M (kineserstørrelse) hos Bentzenbutik, man må opfatte som af europæisk oprindelse. Da den ikke passede, ville jeg returnere, men fandt ud af, at den skulle returneres til Kina, hvilket ville koste flere hundrede kroner. Jeg blev tilbudt 10 og 20 procent i rabat, hvis jeg beholdt den, men hvad skulle jeg med en jakke i dårlig kvalitet, som var alt for lille. Pakken var afsendt fra Malmø, men returforsendelsen skulle til Kina. Så jeg lovede mig selv : ALDRIG mere handle hos suspekte firmaer med skjulte dagsordner !

28. Oktober 2024

Kina skrammel!!

Kina skrammel!!! Dårlig kvalitet og fremgår ikke det er “shein standard” og leveringstiden på flere uger. Køb ikke herfra.

28. Oktober 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr